• İhale No
    1802760
  • İhale Adı
    2 KALEM MUHTELIF AKÜ ALIMI
  • Sektör
    Akü, Jeneratör ve Güç Kaynağı ve Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    18 Şubat 2019 10:00
  • İdare
    MUĞLA DKK. AKSAZ DENİZ ÜS KOMUTANLIĞI
  • İhale İli
    Muğla
  • İşin İli
    Muğla
  • Yayın Tarihi
    13 Şubat 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İhale Dosya Nu. : 2019-32
İşin Konusu / Malzeme Cinsi : 2 KALEM MUHTELIF AKÜ ALIMI
İlan Kategorisi : ELEKTRIK VE ELEKTRONIK CIHAZLARI VE AKSAMI
İşin Tanımı / Kısım ve Malzeme Miktarı : 2 kalem malzeme
İhtiyaç Sahibi Birlik :  
Ödemeyi Yapacak Saymanlık :  
Satın Alma Komisyonu Tel. : Tel:(252) 413 0393 Fax:(252) 412 1877AKSAZ DZ.US IHALE KOMISYONU BSK.LIGI
Muayene Komisyonu :  
İşin Yapılacağı Şehir : MUGLAMUGLA
İhale Tarihi * : 18.02.2019
İhale Saati * : 10:00
İlan Edilme Tarihi * : 08.02.2019
İhale Türü : Mal Alımı2017/10606 BKK DOGRUDAN TEMIN 3-B 13 1 g.
İhale Dökümanlarının Alınabileceği Yerler :  
İhale Dökümanı Satınalma Bedeli : 0
İhale Bitti mi ? : Hayır Bitmedi
İhale Kararı :  
SATES İh Kayıt Nu. : 135624
Teklif Mektubu : TEKLİF MEKTUBU MEVCUTTUR GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

T.C.
DENIZ KUVVETLERI KOMUTANLIGI
AKSAZ DENIZ ÜS KOMUTANLIGI
IHALE KOMISYONU BASKANLIGI
MARMARIS/MUGLA (FAKS : 0252 412 1877) E-POSTA: AKSAZ.IHALE@DZKK.TSK.TR

1. AKSAZ IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI'ınca ihtiyaç duyulan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler/hizmetler 4734 Sayılı Kanunun 22 nci maddesi (d) bendi kapsamında DOĞRUDAN TEMİN yöntemiyle satın alınacaktır.

 2.  10.000 TL üzerindeki alimlarda üzerine ihale edilen yüklenici firma tarafindan idarece yapilan tebligata istinaden 3 is günü içinde Muhasebe Müdürlükleri/Saymanliklarina teklif edilen bedelin % 6 kesin teminat yatirilacaktir.

 3. Ödeme, malın teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede AKSAZ IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI'nın düzenlediği ödeme evrakları ile AKSAZ DZ.FILOLARI saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden Teklif edilen bedel üzerinden (KDV HARIÇ) %0,948 oraninda damga vergisi idare tarafindan ödeme belgesinden kesilecektir.

 4. Kalem bazinda teklif verilecek ancak Ihtiyaç listesindeki malzemeler için belirtilen parça numarasi veya MRC ile tanimlanan özelliklerin disinda verilen teklifler (ALTERNATIF TEKLIFLER) degerlendirmeye alinmayacaktir. Komutanligimiz belirtilen malzeme/mazlemeleri hangi firma/firmalardan alacağı konusunda serbesttir.

 5.  Yüklenici, teslim ettiği malın 2 YIL süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malı yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak olup, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.

 6. Malzemeler, AKSAZ IKMAL DESTEK KOMUTANLIGI 'ınca siparişin verilmesini müteakip 15 takvim günü içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00’a kadar taahhüt edildiği şekilde AKSAZ IKMAL DESTEK KOMUTANLIGINA teslim edilecektir.

 7. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.

 8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ NİHAİ TÜRK LİRASI (TL) teklifinizi 18/02/2019 saat 10:00 ’a kadar, faks yada kapalı zarf içinde veya e-posta ile AKSAZ DENIZ ÜS KOMUTANLIGI IHALE KOMISYONU BASKANLIGI`na teslim etmenizi rica ederim.

 9. 1. Teslim Yeri ve Sartlari: Malzemeler Aksaz Ikmal Destek Komutanligi Ambari-Aksaz/Marmaris-MUGLA? ya teslim edilecektir.(Malzeme Teslimi/Malzeme özellikleri ile ilgili olarak Irtibat Tel Numarasi: 0 252 4411000 Dahililer:2720/2717/2712/2713/2714/2710) Nakliye, yükleme, bosaltma, ambara istifi yüklenici tarafindan yapilacaktir. Yüklenici, isin yerine getirilmesi sirasinda yasa, yönetmelik ve tüzükler ile belirlenen ve ILO standartlarina uygun is ve isçi sagligi ile ilgili tüm güvenlik önlemlerini alacaktir. Ayrica 18 yasin altinda sigortasiz isçi çalistirmayacaktir.
2. Dogrudan Temin Alimlarinda dosya karara baglanmadan önce ekonomik açidan en avantajli teklifi veren firmalarin Kamu Ihale Genel Tebligi geregi EKAP üzerinden yasaklilik sorgulamasi yapilmasi gerektiginden firmalar tarafindan verilecek teklif mektubunda firmaya ait bilgiler eksiksiz olarak doldurulacaktir.
3. Denetim ve Muayene:
3.1. Yükleniciler tarafindan teslim edilen malzemelerin, Muayene Komisyonu tarafindan teklif mektubunda belirtilen bilgilere (Teknik Tanimlama Bilgisi (MRC) / Parça Numarasi / Teknik Föy / Isterler Dokümani / Teknik Sartname / Numune / TSE / Marka-Model vb.) göre fiziksel muayenesi (Muayene Komisyonun gerekli gördügü durumlarda teslim edilen mal/hizmetler fonksiyon muayenesine tabi tutulacaktir.) yapilacaktir. Ürün/ürünlere yönelik kalite belgeleri malzeme teslimi esnasinda malzemeler ile birlikte teslim edilecektir. Muayene ve kabul komisyonu imkanlari ile tespit edilemeyen fiziksel özelliklerin muayenesi üretici firmanin orijinal malzeme etiketi veya üretici firma tarafindan düzenlenen taahhütname üzerinden yapilacaktir. Yüklenici yapilacak muayene sonuçlarina verilen RED (Niteliklerine Uygun Degildir) raporuna itiraz edemez.
3.2. Muayene edilecek mal/hizmetin; tamaminin incelenmesini kolaylastiracak bir düzende bulundurulmasi, numunenin ve numune alimi ile ilgili her türlü aparat ve mal/hizmetin hazir edilmesi, muayene baslamadan önce mal/hizmetin belirli bölümlere ayrilmasi, yüklenici tarafindan saglanacaktir.
4. Teslim Süresi:
4.1. Malzemeler, teblig tarihini takip eden günden itibaren 15 (onbes) takvim günü içinde teslim edilecektir. Yüklenicinin yazili talebi üzerine teslim süresini geçmemek kaydiyla teklif tutarinin geciken her gün için %0,2 (binde iki) oraninda ceza uygulamak suretiyle ek teslim süresi verilecek ve firmanin hak edisinden tahsil edilecektir. Ayrica mücbir/idareden kaynaklanan nedenlerle belirtilen süre disinda firmanin taahhüdünü yerine getirmesi için süre uzatimi verilebilecektir. Süre uzatimi verip/vermemek konusunda idare serbesttir. Bu tarz süre uzatiminda herhangi bir ceza uygulanmayacaktir.
4.2. Teslim süresi (ek cezali teslim süresi dahil) içerisinde getirilen mal/mallarin ihtiyaç listesinde belirtilen evsafina uygun çikmamasi halinde yüklenici, 1 defaya mahsus muayede evsafina uygun olmayan mal/mallari yenisi ile degistirebilir. Muayene ve kabul komisyonunca degistirilebilecegi belirtilen mal/mallar için degistirme süresi malin teslim edildigi tarihi takip eden gün ile son teslim tarihi (cezali teslim süresi dahil) arasindaki süredir. Muayene asamasindaki tüm islemler muayene ve kabul komisyonunca yürütülür.
4.3. Malin özelligi dikkate alinarak mala ait özelliklerden farkli olarak önerilen ancak istenilen ürünün özelliklerini kapsayan ve mevcudundan daha iyi özelliklere sahip oldugu muayene görevlileri tarafindan onaylanan malzemeler uygun olarak kabul edilecektir. Ancak muayene ve kabul komisyonu tarafindan bu maddenin uygulanmasinda tereddüt olusmasi halinde idareden görüs istenecektir.
4.4. Teslim edilecek mallarin orijinal ambalajinda teslimi, orijinal ambalajli olarak piyasaya arz edilmeyen mallarin ise tasima ve depolama sartlarindan etkilenmeyecek sekilde idarece belirtildigi sekilde ambalajlanmasi yüklenicinin sorumlulugundadir. Bu kapsamda yapilacak tüm masraflar yükleniciye aittir.
5. Vergi vb. giderler:
5.1. Teklif edilen bedelden (KDV HARIÇ) 0,948 % oraninda Damga vergisi yüklenici tarafindan ödenecektir. 10.000 TL üzerindeki alimlarda üzerine ihale edilen yüklenici firma tarafindan idarece yapilan tebligata istinaden 3 is günü içinde Muhasebe Müdürlükleri/Saymanliklarina teklif edilen bedelin % 6 kesin teminat yatirilacaktir. Yüklenici firma tarafindan malin teslimini takiben kabulü halinde teminatin tamami ödeme ile birlikte iade edilecek Fakat ürün/hizmet teslim edilemez veya teslim edilen ürün/hizmet muayenede uygun bulunmaz ise teminat hazineye irad kaydedilecektir. Ancak kalem bazinda kismi kabul yapilmasi durumunda, ret olan bir malzeme oldugu takdirde, teminatin TAMAMI irad kaydedilecektir.
5.2. Red olan malzemelerin muayene sonucunun yükleniciye teblig tarihinden itibaren 3 gün içinde bulundugu yerden kaldirmasi mecburidir. Bu müddet içinde yüklenici tarafindan red olan malzemenin teslim alinmamasi halinde; kendisine verilen sürenin son gününü takip eden günden baslamak üzere malin kaldirildigi güne kadar (malin kaldirildigi gün de dahil olmak üzere) geçen her gün için en son yayinlanan Adalet Bakanligina Ait Lisansli Yediemin Depolari Yönetmeligi Ücret Tarifesi hükümleri çerçevesinde günlük olarak depolama ücreti tahsil edilecektir. Idare ihtiyaç duymasi halinde, yüklenici tarafindan kaldirilmayan mala/mallara iliskin olarak gerekli yasal islemleri baslatmaya serbest ve yetkilidir.
6. ÖDEME:
6.1. Ödeme, mal/hizmetin teslimi ve muayenesinin uygun bulunmasini durumunda, Komutanligimizca düzenlenecek ödeme evraklari ile firmanin banka hesabina (IBAN NUMARASI) havale yolu ile alim bedeli (fatura bedeli) üzerinden yapilacaktir. Fatura üzerine IBAN numaralarinin yazilmasi zorunludur. Eksik bilgi nedeniyle ödeme islemlerinde olusacak gecikme yüklenici sorumlulugundadir.
6.2. Yüklenici firma/firmalar idaremize teslim ettikleri malzeme/hizmetin tutari 2.000,00 TL.?yi asmasi durumunda, ödeme asamasinda fatura ile birlikte, bagli bulundugu Vergi Dairesinden alacagi, Vergi Borcu durumunu belirten bir yaziyi idaremize teslim edeceklerdir. Hizmet alimlarinda SGK Borcu Yoktur yazisi ayrica idareye teslim edilecektir. Ödemelerde bu belgelerin eksikligi nedeniyle yasanacak gecikmeler yüklenici sorumlulugundadir.
7. GARANTI:
7.1. Malzemeler için en az 2 (IKI) yil garanti süresi olacaktir. Yüklenici tarafindan teslim edilen mal/hizmetin kesin kabulünden sonra, Garanti belgesi düzenlenme zorunlulugu olan ürünler için malzemelerin orijinal garanti belgeleri fatura ile birlikte idareye teslim edilecektir. Garanti belgesi düzenlenme zorunlulugu olmayan ürünler için yüklenici tarafindan teslim edilen ürün garanti/son kullanma tarihinden önce evsafini kaybetmesi halinde yenisi ile degistirecektir. Fatura tarihi garanti süresinin baslangiç tarihi kabul edilecektir. Onarim islerinde hizmetin kabulünden sonra isçilik, montaj ve dizayn 1 (Bir) yil süreli yüklenici garantisi altinda olacaktir. Garanti kapsamindaki mal/hizmette sözlesme süresi içerisinde tespit edilecek hata, ayip ve eksikliklerin garanti saglayan kisi veya kurulus tarafindan giderilmesini yüklenici üstlenecektir. Bu yükümlülügün yüklenici tarafindan yerine getirilmemesi halinde idare, tüm giderleri yükleniciden tahsil etmek için hukuki islem baslatacaktir.
7.2. Yüklenici mal/hizmetin garanti süresi içinde evsafini kaybetmesi halinde idare tarafindan durumun kendisine teblig tarihinden itibaren 20 (yirmi) takvim günü içerisinde ve hiçbir ücret talep etmeden evsafina uygun yeni mal/hizmeti idareye teslim edecektir. Garanti kullanim hatalarini kapsamayacaktir. Garanti süresince malzeme/hizmetin onarimi idarenin isteyecegi yerde yapilacaktir. Yüklenici garanti ve degistirme hususlarina yönelik ayrica bir GARANTI TAAHHÜTNAMESI VERMEYECEKTIR.
8. Yüklenici teklif mektubunu imzalamakla yukarida belirtilen tüm hususlari kabul etmis sayilacaktir.
 

 

 

    İMZA

 

 

   
   
   

NOT 1: Anilan özellikler haricinde ürünler için teklif verilmemesi rica olunur. Aksi teklifler degerlendirilmeyecektir.
NOT 2 : AKSAZ DENIZ ÜS KOMUTANLIGI IHALE KOMISYON BASKANLIGI tarafindan Dogrudan Temin Usulü ile alim yapilacak malzemelere ait dogrudan temin duyurularina ve sonuçlarina www.ekm.tsk.tr adresinden ulasabilirsiniz.
NOT 3 : Teklif Mektuplarinizi (Belgegeçer, E-Posta ve Elden/Posta Yolu Ile Gönderebilirsiniz)
NOT 4 : E-posta ile gönderilecek evraklar MS Office, pdf, JPEG, jpg ve zip formatinda gönderilmesi gerekmektedir

Ihale Komisyonu Bsk.ligi Iletisim Bilgileri :
E-posta adresimiz:  aksaz.ihale@dzkk.tsk.tr
Telefon numaramiz 0 252 413 03 93     
Belgegeçer numaramiz : 0 252  412 18 77

Malzeme ile ilgili bilgi almak istenildiginde irtibat kurulacak ilgili birlik iletisim numarasi :
Ikmal Destek K.ligi Tel No: 0252 441 1000 (2711-2712-2713)

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

AKSAZ IHALE KOMISYONU BASKANLIGI’NA

 

 

İlgili harcama talimatı no: 32

1. Tarafımızdan yukarıda bahse konu tüm hususlar incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.

2.Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz  toplam bedel KDV hariç ....................................... rakam ve ......................................................... yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
  S.No   Stok No  Malzemenin/Hizmetin
Cinsi ve Özellikleri
 Dağıtım Birimi Miktarı Teklif Edilen
Birim Fiyat (TL)

(K.D.V. hariç)
KDV
(%)
ÖTV
(%)
Tutar (TL)
(K.D.V. hariç)
 270181407   AKU PIL SARJEDILEN 12V 7AH
1.AKÜNÜN EBAT BILGILERI, TOPLAM UZUNLUK 150 MM (+/- 50 MM), TOPLAM YÜKSEKLIK 95 MM (+/- 20 MM), TOPLAM GENISLIK 65 MM (+/- 20 MM) OLACAKTIR. 2.AKÜLERDE KIRIK, ÇATLAK, DEFORMASYON, KUTUP BASLARINDA SILIKLIK, PAS, KÜF OLMAYACAKTIR. 3.ÜRETIM TARIHI ILE TESLIM TARIHI ARASINDAKI SÜRE EN FAZLA 6 (ALTI) AY OLACAKTIR. 4.ÜRÜN TESLIM TARIHINDEN ITIBAREN EZ AZ 2 (IKI) SENE GARANTILI OLACAK VE ÜRÜNE AIT GARANTI BELGESI MALZEME ILE BERABER TESLIM EDILECEKTIR. 5.ÜRÜNLER TSE VEYA CE VEYA ISO SERISI BELGELERINDEN BIRINE SAHIP OLACAKTIR. 6.AKÜLER YÜZER BIRLIKLERDE KOMUTA KONTROL VE ATESLEME SISTEMINDE KULLANILACAKTIR. 
AD         
 270006976   AKU YOL VERME 12V 35AH
1.TERMINAL ADEDI 2 OLACAKTIR. 2.TERMINAL TIPI KONIK DIKME TIP OLACAKTIR. 3.AKÜNÜN EBAT BILGILERI, TOPLAM UZUNLUK 200 MM, TOPLAM YÜKSEKLIK 190 MM , TOPLAM GENISLIK 175 MM OLACAKTIR 4.SEPERATÖR MALZEME SENTETIK MADDE OLACAKTIR. 5. KOVAN MALZEMESI PLASTIK OLACAKTIR. 6.AKÜMÜLATÖR ELEKTROLITI SULANDIRILIS SULFURIK ASIT OLACAKTIR. 7.TASINABILME METODU ELLE OLACAKTIR. 8. KADEME VOLTAJI (VOLT) 2,1 VOLT OLACAKTIR. 9.BÖLME SAYISI 6 ADET OLACAKTIR. 10.PLAKA TIPI NEGATIF POZITIF OLACAKTIR. 11. VOLT CINSINDEN GERILIM 12 VOLT OLACAKTIR. 12.ALIMI YAPILACAK AKÜ YÜZER BIRLIKTE ATESLEME SISTEMINDE KULLANILACAKTIR. 
AD         

TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç)     

 

 

TEKLİF
TARİHİ
 TEKLİFİN
GEÇERLİLİK
SÜRESİ
FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ
         








 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim