• İhale No
    2018/484122
  • İhale Adı
    CERRAHİ SARF VE GENEL SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    13 Kasım 2018 10:00
  • İdare
    İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    12 Ekim 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
CERRAHİ SARF VE GENEL SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

9 AYLIK CERRAHİ SARF VE GENEL SARF MALZEME ALIMI İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2018/484122
1-İdarenin
a) Adresi : İSTANBUL KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKANLIĞI-2 İÇERENKÖY MAHALLESİ E5 KARAYOLU ÜZERİ 34752 İÇERENKÖY - ATAŞEHİR / İSTANBUL ATAŞEHİR/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 02165787878 - 2165787893
c) Elektronik Posta Adresi : khb34k.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 133 KISIM (135 KALEM)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı-2’ye bağlı sağlık tesislerinden İstanbul Beykoz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi, İstanbul Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları E.A.H, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Fatih Sultan Mehmet E.A.H, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Haydarpaşa Numune E.A.H, İstanbul Şile Devlet Hastanesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdulhamid Han E.A.H, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Ümraniye E.A.H, İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları E.A.H. Dr. Siyami Ersek Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank E.A.H. , Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Çekmeköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ve Ahmet Yüksel Özemre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ilgili depolarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihleri : Teslimatlar; ihale dokümanı içerisinde yer alan "İhtiyaçların idarelere göre dağılımını gösterir tablo" dahilinde, ihtiyaç sahibi hastane idaresi tarafından sipariş verilen miktar üzerinden, sipariş yazısının yükleniciye tebliğinden itibaren 10 takvim günü içerisinde, peyderpey (posta, fax veya e mail) yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı-2 Satınalma Birimi E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy - Ataşehir / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 13.11.2018 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

a)  Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği  kapsamındaki  tüm malzemelerin TİTUBB/ÜTS Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir. Tüm isteklilerin (tedarikçi ya da bayii) TİTUBB /ÜTS  sisteminde kayıtlı olması zorunludur. İstekliler yukarıda bahsedilen kayıt işlemi tamamlanmış UBB/ÜTS numaralarına ait çıktılar veya bu bilgileri içeren dokümanları (Ürünlere ve İsteklilere ait ) ihale dosyasında sunacaktır.
1- Ürüne ait teknik şartnamede farklı  boy, ölçü, kalınlık, tip, çap, ebat vb... seçenekler belirtiliyorsa ve teknik şartnamede tanımlanan özellikler farklı UBB/ÜTS kaydı gerektiriyorsa her seçeneğe ait UBB/ÜTS Barkod numaralarının birim fiyat teklif cetveli ekinde liste halinde verilmelidir.
2- Alımı yapılacak malzeme ile birlikte verilecek aplikatör, cihaz, sarf vb. ürünlerin  UBB/ÜTS kaydı verilmelidir.
3- Ürün set olarak isteniyorsa sete ait  UBB/ÜTS kaydı olmalıdır.  Teknik şartnamede setin parçalarının da UBB/ÜTS kaydı isteniyorsa, set ile birlikte belirtilen parçaların UBB/ÜTS kaydı sunulmalıdır.

b) İstekliler, Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamında ürün teklif eden istekliler, Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği  gereği Satış Merkezi Yetki Belgesini ihale dosyasında sunmalıdırlar.

4.3.1.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Tıbbi cihazların, Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamındaki ürünlerin www.titck.saglik.gov.tr adresinden uyarı sistemi çercevesinde takipleri yapılacak olup,kullanımları ve piyasaya arzları durdurulan cihazlar değerlendirme dışı bırakılacaktır. 

İhalede SGK tarafından bedeli karsılanan tıbbi malzemelere ait isteklilerce teklif edilen ürünlerin TİTUBB/ÜTS kayıt numarası MEDULA sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif mektubu veya ekli belgelere ürün numarası (barkodu) yazılmalıdır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İstekliler teklif ettikleri her bir kaleme ait numuneyi teklif ile birlikte tutanakla idareye teslim edeceklerdir. ( Numunelerin her biri malzeme adı, ihale sıra numarası ve firma adı etiketlenmiş olarak bir liste ile imza karşılığı idareye teslim edilecektir). Sağlık Bakanlığı 4211 sayılı 2008/42 nolu "Döner sermaye kaynaklarından yapılacak olan ihalelerde uyulması gereken usul ve esaslar" genelgesine göre numuneler ihale komisyonu uzman üyeleri tarafından teknik şartname hususlarına göre incelenecek ve gerek görüldüğü takdirde denenerek değerlendirilecek olup, değerlendirme sonuçları tutanakla ihale komisyonuna sunulacaktır. Bu tutanaklar ihale komisyonu üyeleri tarafından değerlendirilerek karar verilecektir. Uhdesinde ihale kalmayan isteklilerin, numune değerlendirmesinden sonra teslim edilebilir durumda kalan numuneleri ihale süreci bittikten sonra (sözleşmeler tamamlandıktan sonra ) 1 ay içerisinde iade edilecektir.Bu süre içerisinde geri alınmayan numuneler idarenin sorumluluğunda olmayacaktır. Uhdesinde ihale kalan isteklilerin numuneleri sözleşme süresi sonuna kadar şahit numune olarak idarede tutulacaktır.

b) İstekliler sarf karşılığı kullanıma sunulacak aplikatör, tabanca vb. numunelerini teklifi ile birlikte sunacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı-2 Satınalma Birimi E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy - Ataşehir / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı-2 Satınalma Birimi E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy - Ataşehir / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
BIÇAKSIZ TROKAR 5 MM/7.5 CM Açıklama 35 adet
BIÇAKSIZ TROKAR ÇAP DÜŞÜRÜCÜLÜ 10 MM 35 adet
KISMİ EMİLEBİLEN ÇİFT YÜZLÜ YAMA 10X15 85 adet
KISMİ EMİLEBİLEN ÇİFT YÜZLÜ YAMA 7X15 65 adet
LAPAROSKOPİK 5 MM SUCTION&İRRİGATİON SETİ SAFT UZUNLUĞU 32-34 CM 2.413 adet
LAPAROSKOPİK CLINCH (DİŞLİ DOKU TUTUCU) 5 MM 1.470 adet
LAPAROSKOPİK GRASPER 5MM 1.660 adet
LAPAROSKOPİK KESİCİ/ KAPATICI STAPLER KARTUŞU 45 MM - KALIN DOKU 258 adet
LAPAROSKOPİK KESİCİ/ KAPATICI STAPLER KARTUŞU 45 MM - STANDART DOKU 240 adet
LAPAROSKOPİK KESİCİ/ KAPATICI STAPLER KARTUŞU 60 MM - KALIN DOKU 1.722 adet
LAPAROSKOPİK KESİCİ/ KAPATICI STAPLER KARTUŞU 60 MM - STANDART DOKU 1.422 adet
LAPAROSKOPİK MESH SABİTLEYİCİ (EMİLMEYEN) 110 adet
LAPAROSKOPİK SPESMEN ÇIKARMA TORBA SİSTEMİ 15 MM 325 adet
LİNEER KAPATICI STAPLER KARTUŞU 30-35 MM VASKÜLER DOKU 145 adet
LİNEER KAPATICI STAPLER KARTUŞU 30-35 MM KALIN DOKU 40 adet
LİNEER KAPATICI STAPLER KARTUŞU 30-35 MM STANDART DOKU 15 adet
LİNEER KESİCİ/KAPATICI STAPLER KARTUŞU 100MM - KALIN DOKU 145 adet
LİNEER KESİCİ/KAPATICI STAPLER KARTUŞU 100MM - STANDART DOKU 155 adet
LİNEER KESİCİ/KAPATICI STAPLER KARTUŞU 55- 60 MM STANDART DOKU 330 adet
LİNEER KESİCİ/KAPATICI STAPLER KARTUŞU 75- 80 MM STANDART DOKU 575 adet
POLİPROPİLEN MESH 15X15 CM 1.170 adet
POLİPROPİLEN MESH 15X20 CM 235 adet
POLİPROPİLEN MESH 30X30 CM 240 adet
POLİPROPİLEN MESH 6X11 CM 1.380 adet
POLİPROPİLEN MESH 8X13CM veya 7,5X15 CM 680 adet
SİRKÜLER STAPLER 28-29 MM 90 adet
TROKAR 12 MM 10 CM 450 adet
TROKAR 12 MM 15 CM 275 adet
VERES İĞNESİ 955 adet
LAPAROSKOPİK 5 MM SUCTİON&İRRİGATİON SETİ ŞAFT UZUNLUĞU 44 CM 905 adet
LAPAROSKOPİK SPESMEN ÇIKARMA TORBA SİSTEMİ 10 MM 2.190 adet
SELÜLOZ KANAMA DURDURUCU ÖRGÜSÜZ FIBRILLAR 10.2 x 5.2 CM 1.280 adet
TROKAR 5 MM 5.410 adet
TROKAR 10-11 MM 5.330 adet
AÇI AYARLI DİZLİK 125 adet
ALÇI PAMUĞU 10 CM 34.450 adet
ASPİRASYON KATATERİ NO:06 42.325 adet
ASPİRASYON KATATERİ NO:08 62.425 adet
ASPİRASYON KATATERİ NO:10 29.550 adet
ASPİRASYON KATATERİ NO:12 30.200 adet
ASPİRASYON KATATERİ NO:16 140.600 adet
ASPİRASYON KATATERİ NO:18 10.050 adet
BESLENME KATETERİ (FEEDING SONDA) NO:08 43.450 adet
BESLENME KATETERİ (FEEDING SONDA) NO:10 2.000 adet
BÖBREK KÜVET PLASTİK TEK KULLANIMLIK 338.000 adet
CERRAHİ ELDİVEN STERİL LATEKS İÇERMEYEN NO:7 20.250 adet
CERRAHİ ELDİVEN STERİL LATEKS İÇERMEYEN NO:7,5 23.300 adet
CERRAHİ ELDİVEN STERİL LATEKS İÇERMEYEN NO:8 8.700 adet
CİLT STAPLERİ 14.900 adet
EKG ELEKTRODU (YENİDOĞAN BEBEK İÇİN UZUN SÜRELİ) 10.000 adet
EKG ELEKTRODU PEDİATRİK 153.000 adet
EKG ELEKTRODU YETİŞKİN 1.188.000 adet
ELASTİK BANDAJ 15 CM 29.500 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL NO:7,0 176.100 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL NO:7,5 235.000 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL NO:8,0 95.500 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRASIZ NO:6,5 58.500 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRASIZ NO:7,0 156.000 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRASIZ NO:7,5 156.250 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRASIZ NO:8,0 75.750 adet
ELDİVEN NONSTERİL PUDRALI (LARGE) 4.135.000 adet
ELDİVEN NONSTERİL PUDRALI (MEDİUM) 7.895.000 adet
ELDİVEN NONSTERİL PUDRALI (SMALL) 7.785.000 adet
EMİLEBİLEN JELATİN SPONGE 3.750 adet
ENJEKTÖR STERİL (3 PARÇALI CONTALI ) 10 CC 2.677.500 adet
ENJEKTÖR STERİL (3 PARÇALI CONTALI ) 2 CC SİYAH 122.000 adet
ENJEKTÖR STERİL (3 PARÇALI CONTALI ) 2 CC YEŞİL 786.500 adet
ENJEKTÖR STERİL (3 PARÇALI CONTALI ) 20 CC 610.500 adet
ENJEKTÖR STERİL (3 PARÇALI CONTALI ) 5 CC 2.905.000 adet
ENJEKTÖR STERİL 1 CC İNSÜLİN (CONTALI) 497.000 adet
ENJEKTÖR STERİL 2 CC DENTAL 252.250 adet
ENJEKTÖR STERİL 50 CC (ÇAM UÇLU) GAVAJ ENJEKTÖRÜ 131.500 adet
FLASTER HİPOALLERJENİK 5X10 CM 20.950 adet
FLASTER İPEK 5X5 36.500 adet
GAZ KOMPRES 10x10 (16 Kat) 415.000 adet
GÖĞÜS DRENAJ SİSTEMİ YETİŞKİN 3.680 adet
HASTA ALT BEZİ BEL BANTLI PEDİATRİK 7.100 adet
HASTA ALTI BEZİ BEL BANTLI LARGE 290.500 adet
HEMOVAC DREN 400 CC TEK GİRİŞLİ 11.000 adet
HİDROFİL GAZ BEZİ 1.535.000 metre
I.V KANÜL KAPAĞI (STOPER) 52.500 adet
İDRAR TORBASI NON-STERİL 57.500 adet
İDRAR TORBASI STERİL MUSLUKLU 2000 CC 98.750 adet
KALEM DERİ İŞARETLEME STERİL (CETVELİ İLE BİRLİKTE) 13.925 adet
KAN NAKİL POŞETİ 5.500 adet
KANÜL I.V NO:16 16.700 adet
KANÜL I.V NO:20 384.000 adet
KANÜL I.V NO:24 160.250 adet
KANÜL I.V NO:26 71.050 adet
KOTER PLAĞI ÇİFTLİ ERİŞKİN 51.000 adet
KOTER PLAĞI ÇİFTLİ PEDİATRİK 1.600 adet
KOTER UCU KALEMİ DİSPOSABLE 42.350 adet
LAVMAN SETİ DİSPOSABLE 775 adet
MASKE HAZNELİ ERİŞKİN DİSPOSABLE 122.675 adet
MASKE HAZNELİ PEDİATRİK DİSPOSABLE 63.650 adet
MASKE HAZNELİ NEONATAL DİSPOSABLE 4.300 adet
MASKE HAZNESİZ PEDİATRİK 2.700 adet
NAZAL YÜKSEK AKIŞ CPAP DEVRESİ PEDİATRİK-YENİDOĞAN 775 adet
NAZAL YÜKSEK AKIŞ CPAP KANÜLÜ PEDİATRİK-YENİDOĞAN 775 adet
NAZAL YÜKSEK AKIŞ CPAP DEVRESİ YETİŞKİN 745 adet
NAZAL YÜKSEK AKIŞ CPAP KANÜLÜ YETİŞKİN 665 adet
NEBÜLİZATÖR SETİ T PARÇALI TEK KULLANIMLIK 3.200 adet
NELATON SONDA STERİL 14F 6.750 adet
NONSTERİL KİMYASALLARA DİRENÇLİ EKSTRA KALIN ELDİVEN 109.000 adet
PERFÜZYON POMPA İÇİN UZATMA HATTI 26.100 adet
PERKÜTAN PLEVRAL DRENAJ SETİ VALFLİ 1.020 adet
SANTRAL VENÖZ KATETER YERLEŞTİRMEK İÇİN STERİL DİSPOSABLE ÖRTÜ SETİ 10.150 adet
SOFT DREN NO:24 1.475 adet
SOLUNUM CİHAZI (AMBU) ÇOCUK DİSPOSABLE 1.815 adet
SOLUNUM CİHAZI (AMBU) NEONATAL DİSPOSABLE 1.550 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX NO:08 925 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX NO:10 575 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKON NO:12 540 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKON NO:14 2.750 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKON NO:16 9.375 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKON NO:18 5.725 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKON NO:20 1.630 adet
SONDA NAZOGASTRİK NO:12 1.135 adet
SPİROMETRE DISPOSABLE AĞIZLIK 65.500 adet
STERİL STRİP 6 MM X 100 MM 10.350 adet
STERİL STRİP 12 MM X 100 MM 4.000 adet
SÜT SAĞIM SETİ 10.050 adet
TORAKS KATETERİ NO:24 460 adet
TORAKS KATETERİ NO:28 565 adet
TORAKS KATETERİ TROKARLI STANDART UÇ 10CH 100 adet
TORAKS KATETERİ TROKARLI STANDART UÇ 12CH 80 adet
TORAKS KATETERİ TROKARLI STANDART UÇ 8CH 75 adet
UTERİN TAMPON BALON SETİ 55 adet
VAGİNAL SPEKULUM LARGE 21.500 adet
VAZELİN SIVI 285 adet
VOLÜMETRİK İNFÜZYON POMPA SETİ 11.000 adet
TEK KULLANIMLIK ÖRDEK 100.250 adet
N95 MASKESİ (TEK KULLANIMLIK) 12.195 adet
CARMEN ENJEKTÖR TEKLİ 5.750 adet
SIVI INHALER İLAÇ VERME SETİ (VALFLİ) 2.600 adet