• İhale No
    1717900
  • İhale Adı
    KİŞİSEL TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI
  • Sektör
    Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    16 Ekim 2018 14:00
  • İdare
    Ankara Zırhlı Birlik Okulu Ve Eğitim Tümen Komutanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    15 Ekim 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İşin Adı : KİŞİSEL TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI
İhale Usulü : DOĞRUDAN TEMİN
         
İdare Adı : ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI
Adres : ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI 06790ETİMESGUT/ANKARA
Telefon : +903122491110-17(3021-3022)
Faks :
Elektronik Posta Adresi :
         
Malın Niteliği ve Türü : KİŞİSEL TEMİZLİK MALZEMESİ
Malın Miktarı : 5 KALEM
Mal Teslim Yeri : ZH.BRL.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ETİMESGUT/ANKARA
Mal Teslim Tarihi: KARARIN YÜKLENİCİYE TEBLİĞİNİ MÜTEAKİP 10 GÜN İÇERİSİNDE DEFATEN TESLİM EDİLECEKTİR.
İhale Yeri : ZH.BRL.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI (ETİMESGUT/ANKARA)
İhale Tarihi : 16.10.2018 14:00:00

İhale İlanı Metni

1.SÖZLEŞME YAPILMAYACAK,KESİN TEMİNAT ALINMAYACAKTIR.KARAR PULU AINACAKTIR.

2.KISMİ TEKLİFE AÇIKTIR.

3.TEKLİF MEKTUBU VE TEKLİF CETVELİ ALMAK İÇİN İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI İLE İRTİBAT KURUNUZ.

 

 

1.BANYO SABUNU

 

ÖZELLİKLER: * En az 180 gr.lık kalıp olacaktır. *Sabun ambalajında Akma, Sızıntı, Yırtık ve kalıp Sabunlarda kırık olmayacaktır. * Üreticinin sabun için yürürlüklteki mevzuata göre ilgili Bakanlığa bildirimde bulunduğuna dair kayıt numarasını içeren yazılı taahüt yüklenici tarafından muayene esnasında Muayene ve Kabul Komisyonuna verilecektir. AMBALAJLAMA: * Piyasa teamülü taşıma ve nakliye ambalajında teslim edilecektir. TESLİM ŞARTLARI VE DİĞER HUSUSLAR: * Kararın yükleniciye tebliğine müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde defaten teslim edilecektir.

1.500 KG.

 

2.ŞAMPUAN

 

ÖZELLİKLER: *Yetişkin için 180-200 ml.lik (+/- %2) birim ambalajlarda olacaktır. * Üreticinin sabun için yürürlüklteki mevzuata göre ilgili Bakanlığa bildirimde bulunduğuna dair kayıt numarasını içeren yazılı taahüt yüklenici tarafından muayene esnasında Muayene ve Kabul Komisyonuna verilecektir. * Şampuan içi dolu iken 1 (bir)metre yüksekliklten beton zemine yatay olarak bırakıldığında, birim ambalajda herhangi bir sızdırma ve/veya patlama olmayacaktır. * Açma kapama sistemi 90º (doksan derece)'lik açıyla 200 (iki yüz) kere açılıp kapatıldığında; birim ambalajda kapaktan ayrılma gözlemlenmeyecektir. AMBALAJLAMA: * Piyasa teamülü taşıma ve nakliye ambalajında teslim edilecektir. TESLİM ŞARTLARI VE DİĞER HUSUSLAR: * Kararın yükleniciye tebliğine müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde defaten teslim edilecektir.

12.000 Adet

 

3.TRAŞ SABUNU (KÖPÜĞÜ)

 

ÖZELLİKLER: * 100 ml.lik (+/- %2) birim ambalajlarda olacaktır. * pH değeri 8,1-9,5 (sekiz virgül bir tire dokuz virgül beş) arasında olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. * Yoğunluğu 20±1 (yirmi artı eksi bir) ºC de 1± 0,03 (bir artı eksi sıfır virgül sıfır üç )g/cm olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. * Toplam yağ asidi miktarı en az %6,5 (yüzde altı virgül beş) olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. * Gliserin miktarı, en az %4 (yüzde dört) olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. * Dolu birim ambalaj (metal kısmı), basınca tabi tutulduğunda aerosol kapta Deformasyon, Patlama, Yarılma, Delinme, Sızma görülmeyecektir. * Gazın toplam kütleye oranı ağırlıkça %4- %5 (yüzde dört tire yüzde beş) olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. AMBALAJLAMA: * Piyasa teamülü taşıma ve nakliye ambalajında teslim edilecektir. TESLİM ŞARTLARI VE DİĞER HUSUSLAR: * Kararın yükleniciye tebliğine müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde defaten teslim edilecektir.

10.000 Adet

 

4.TRAŞ BIÇAĞI

 

ÖZELLİKLER: * En az 2 (iki) bıçaklı olacaktır.Jilet kısmı çelik olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. AMBALAJLAMA: * Piyasa teamülü taşıma ve nakliye ambalajında teslim edilecektir. TESLİM ŞARTLARI VE DİĞER HUSUSLAR: * Kararın yükleniciye tebliğine müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde defaten teslim edilecektir.

15.000 Adet

 

5.TRAŞ BIÇAĞI BANYO

 

ÖZELLİKLER: * En az 1 (bir) bıçaklı olacaktır.Jilet kısmı çelik olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından muayene esnasında muayene ve kabul komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. AMBALAJLAMA: * Piyasa teamülü taşıma ve nakliye ambalajında teslim edilecektir. TESLİM ŞARTLARI VE DİĞER HUSUSLAR: * Kararın yükleniciye tebliğine müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde defaten teslim edilecektir.

2.000 Adet

         

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim