• İhale No
    1717898
  • İhale Adı
    ONAY-2018- 346
  • Sektör
    Savunma Sanayi Malzeme ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    19 Ekim 2018 17:00
  • İdare
    İzmir Tersanesi Komutanlığı
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    15 Ekim 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İşin Adı : ONAY-2018- 346
İhale Usulü : TEMİN 22/D
         
İdare Adı : İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI
Adres : İZMİR TERSANESİ NALDÖKEN/İZMİR
Telefon : 02323653980
Faks : 02323679055
Elektronik Posta Adresi : Celep.d6666@dzkk.tsk.tr
         
Malın Niteliği ve Türü : 4 KALEM MALZEME ALIMI, MAL ALIM
Malın Miktarı : EK LİSTEDE BELİRTİLMİŞTİR.
Mal Teslim Yeri : İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI
Mal Teslim Tarihi: EN GEÇ 15 (ONBEŞ) TAKVİM GÜNÜ
İhale Yeri : İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI
İhale Tarihi : 19.10.2018 17:00:11

İhale İlanı Metni

T.C.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI
IZMIR TERSANESI KOMUTANLIĞI
NALDÖKEN/İZMİR

TEL:0232 365 39 80–4508/ BELGEGEÇER (FAX):0232 367 90 55

ONAY-346

DZ.K.K. VERGİ NUMARASI              : 4840726795

VERGİ DAİRESİ                                   : KARŞIYAKA VERGİ DAİRESİ /İZMİR                                                                                                                                                                      15 EKİM 2018

KONU                                                     : Fiyat Teklif Sorgusu

“İLGİLİ FİRMALARA”

GENEL ŞARTLAR

İLGİ        :               4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu.

1. İZMIR TERSANESİ KOMUTANLIĞI tarafından ihtiyaç duyulan Ek fiyat teklif mektubunda ve/veya Ek-1 listede cinsi, miktarı ve özelliği belirtilen malzeme ilgi kanunun 22/D  kapsamında DOĞRUDAN TEMİN yöntemiyle tedarik edilecektir.

2. Tedarike ilişkin yapılacak sözleşme ve diğer belgeler için noter tasdiki aranmayacaktır.

3. Ödeme, malzemenin teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede İZMIR TERSANESİ KOMUTANLIĞI tarafından düzenlenecek ödeme evraklarına istinaden MSB TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden %0,569 Karar Damga vergisi kesilecektir.

Doğrudan teminlerin değerlendirilmesinde; firmalarca teklif edilecek malzeme teklif bedellerinin toplamlarının 30.000 (OTUZBİN) TL üzerinde olması halinde ayrıca; (%0,948 Sözleşme damga vergisi)  sözleşme imzalanacaktır.

4. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.

5. Yüklenici, teslim ettiği malzemenin 2 (İKİ) YIL (Raf ömürlü malzemeler için raf ömrü süresi kadar) süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malzemeyi yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.

                Komutanlığımızca tedariki yapılacak malzemeler için Garanti taahhütnamesi istenmesi durumunda, teslim edilecek taahhütname notere onaylatılacak veya 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu gereği, fatura bedeli üzerinden %0,948 (binde 9,48) oranında Damga Vergisi Saymanlık Md.lüğüne yatırılarak dekontu Garanti taahhütnamesi ile birlikte, İzmir Tersanesi Komutanlığı Transit Kısıma teslim edilecektir.

6. Malzemeler, İZMIR TERSANESİ KOMUTANLIĞI tarafından siparişin verilmesini müteakip teklif mektubunda istenen süre içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00’a kadar taahhüt edildiği şekilde İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI TAŞINIR MAL SAYMANLIĞI AMBARINA TEK PARTİ HALİNDE  teslim edilecektir. Teslim süresi olarak öngörülen süre içerisinde erken teslim edilerek muayene komisyonunca uygun görülmeyen  mallar için, yüklenici firmaya kalan süresi içerisinde 1 (bir) defaya mahsus olmak üzere mal değiştirme hakkı tanınacaktır. Satın alınacak malzemelerin kısmi kabulü yapılabilecektir.

7. Malın muayenede uygun bulunması durumunda, Komutanlığımızca düzenlenecek ödeme evraklarıyla ilgili firmanın banka hesabına (19.10.2009 tarihinden itibaren ULUSLAR ARASI HESAP NUMARASI “IBAN NUMARASI”) yapılacaktır. Fiyat teklif mektubu ve fatura üzerine IBAN Numarasının belirtilmesi zorunludur.

8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde Türk Lirası olarak hazırlanacak (KDV hariç fiyatlandırararak) teklifler ile aşağıda örneği verilen taahhütnameyi elden kapalı zarf ile/ belgegeçer ile İzmir Tersanesi Komutanlığı Doğrudan Alım Komisyonu Başkanlığına iletilecektir. Teklif ve taahhütname birbirini tamamlayacı nitelikte olduğundan herhangi birinin eksik olması durumunda isteklilerin teklifleri GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

9. İdareye belgegeçer yoluyla gönderilen teklif mektuplarında, gönderen firmanın ticari unvan kaydı, belgegeçer numarası ve belgegeçer tarih/saat ayarları yapılarak gönderilmesi sağlanacaktır. Uyuşmazlık halinde; İdarenin kayıtları esas alınacaktır.

10. Yüklenici firma/firmalar tarafından teslim edilen malzeme tutarının 2.000,00 (İKİBİN) TL.yi aşması durumunda, ödeme aşamasında fatura ile birlikte, bağlı bulunduğu Vergi Dairesinden alınacak, “Vergi Borcu Durumu”nu gösteren belge idareye teslim edilecektir.

Rica ederim.

BU TAAHHÜTNAMEYİ İMZALAYARAK TEKLİF VEREN TÜM FİRMALAR;

a) İdarenin ihtiyaç konusu malzeme/malzemeleri dilediği firma/firmalardan almak konusunda serbest olduğunu,

b) Doğrudan Temin konusu iş için sermayesinin %50’sinden fazlasına sahip olduğu başka bir tüzel kişinin bu işe teklif vermeyeceğini,

c) 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 10. ve 11.nci maddesinde belirtilen ihale dışı bırakılma ve ihaleye katılamama şartlarına sahip olmadıklarını,

d) Teslim edilen malların muayenesinin idare tarafından oluşturulacak Muayene Komisyonunca (MRC/TEKNİK İSTER/TEKNİK ŞARTNAME/TSE/MARKA/PARÇA NUMARASI/MODEL v.b.bilgilerine göre) yapılacağını ve yapılan bu muayene sonucunun kesin karar hükmünde olduğunu ve muayene sonucuna itiraz etmeyeceğini,

e) Tekliflerinde belirtilen adres/telefon/fax bilgilerinin doğruluğunu ve ayrıca başka bir tebligat şekline gerek kalmaksızın idarece yapılacak tebligatların bu telefon/fax yoluyla yapılacağını, kabul etmiş sayılırlar.

f) Metinde açıklanan ekler ve genel şartlar evrakı tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangibir sınırlama yapılmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.

YUKARIDA BELİRTİLEN GENEL ŞARTLARI OKUDUM, ANLADIM, KABUL VE TAAHHÜT EDİYORUM

KAŞE+İMZA

EKİ         :

1 Adet Fiyat Teklif Mektubu

BU TAAHHÜTNAMEYİ TEKLİFİNİZLE BİRLİKTE İMZALAYARAK VE KAŞELEYEREK GÖNDERİNİZ.

TEKLİFİN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR.

BU KISMIN KAŞE+İMZA VE AD, SOYAD YAZILARAK DOLDURULMASI VE FAKSLANMASI GEREKMEKTEDİR.

ONAY-346/1

 

T.C.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI
IZMIR TERSANESI KOMUTANLIĞI
NALDÖKEN/İZMİR

                                                                                                                                                                                                                                                                                           EK-A

TEL:0232 365 39 80–4508/ BELGEGEÇER (FAX):0232 367 90 55

ONAY NU        :              2018-346

4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNUNUN 22/D MADDESİNE GÖRE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ ALIM İÇİN FİYAT TEKLİF MEKTUBUDUR.

ÖZEL ŞARTLAR                  :

KDV’DEN MUAF / MUAF DEĞİLDİR                                                                                                                                                      : MUAF DEĞİLDİR

TOPLAM BEDEL ÜZERİNDEN/KALEM/KISIM BAZINDA DEĞERLENDİRME YAPILMASI                                                            : KALEM BAZINDA

TESLİM SÜRESİ                                                                                                                                                                                    : EN GEÇ 15 (ONBEŞ) TAKVİM GÜNÜ

TEKLİF GEÇERLİLİK SÜRESİ                                                                                                                                                                  : EN AZ 15 (ONBEŞ) TAKVİM GÜNÜ

TEKLİFLERİN NE ŞEKİLDE VERİLECEĞİ                                                                                                                                               : KAPALI ZARF VEYA BELGEGEÇER İLE

DOĞRUDAN TEMİNİ OLUŞTURAN BELGE/MRC BİLGİLERİ/FÖY/TEKNİK ŞARTNAME/ALIMLA İLGİLİ HER TÜRLÜ İLAN “GENEL ŞARTLAR” EVRAKI BU TEKLİFİN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR. TEKLİF GÖNDEREN FİRMALAR TARAFINDAN FİYAT TEKLİFİYLE BİRLİKTE “GENEL ŞARTLAR” EVRAKININ GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR, SÖZ KONUSU BELGELERİN EKSİK GÖNDERİLMESİ HALİNDE; FİYAT TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

FİYAT TEKLİFLERİ BU FORMATA VE EKLERİNE GÖRE VERİLECEKTİR. FARKLI FORMATLARDA FİYAT TEKLİFİ GÖNDERİLMESİ HALİNDE İDARENİN ŞARTLARININ KABUL EDİLMEDİĞİ VARSAYILARAK FİYAT TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

NOT 1       : ANILAN ÖZELLİKLER HARİCİNDE ÜRÜNLER İÇİN TEKLİF VERİLMEMESİ/TEKLİF MEKTUBUNUN DEĞİŞTİRİLMEMESİ VE ALTERNATİF TEKLİF VERİLMEMESİ RİCA OLUNUR. AKSİ TAKTİRDE TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR.

NOT 2       : IZMIR TERSANESI K.LIGI TARAFINDAN DOĞRUDAN TEMİN USULÜ İLE ALIM YAPILACAK MALZEMELERE AİT DOĞRUDAN TEMİN DUYURULARINA www.msb.gov.tr/Ihale/IhaleGrup/7 ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

NOT 3       : TEKNİK BİLGİ İÇİN; TORP.ASB.KD.BÇVŞ.ERKAN AKDAĞ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ. (TEL:0232 3653980 DAHİLİ:4508)

SON TEKLİF VERME

TARİHİ VE SAATİ       :  19 EKİM  2018   SAAT: 17:00

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Ethem TETİK

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Dz.Yb.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      D/T Komisyon Başkanı

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       TEL : 0232 365 39 80-4508

TEKLİF MEKTUBUDUR

İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞINA

Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz  toplam bedel KDV hariç ................................................. rakam ve .................................................................. yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ

S.No

Malzemenin/Hizmetin
Cinsi ve Özellikleri

Stok No

Dağıtım Birimi

Miktarı

Teklif Edilen
Birim Fiyat (TL)

(K.D.V. hariç)

Tutar (TL)
(K.D.V. hariç)

 1

  SAC TRAPEZ 6 METRE

NOT.Eni 0,87 mt Boyu 6 mt 5 hatvali 0.50 mm galvaniz trapez saç malzemedir.

 DA0186309

 AD

 80

 

 

 2

  CIVATA TRAP.TRIFON MAT.5,5X35

NOT.35 mm anma ölçülü akıllı çatı vidasıdır.

 DA0222918

 AD

 5000

 

 

 3

  SILIKON SEFFAF

NOT:280 ML Sızdırmazlık önleyen şeffaf renkli malzemedir.

 270362406

 AD

 100

 

 

4

  SILIKON BEYAZ

NOT.280 ML Sızdırmazlık önleyen beyaz renkli malzemedir.

 270430199

 AD

 50

 

 

TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç)     

TESLİM SÜRESİ (TAKVİM GÜNÜ)  : 15 (ONBEŞ) TAKVİM GÜNÜ

NOT 1: İZMİR TERSANESİ K.LIĞININ 713 –441-/2018 SAYILI TEDARİK BELGELERİNE İSTİNADEN DÜZENLENMİŞTİR.

NOT 2: SÖZ KONUSU MALZEMELER, YUKARIDAKİ BİLGİLERİNE GÖRE TEDARİK VE MUAYENE EDİLECEKTİR.

AÇIKLAMALAR :

- MALZEMELERİN FİZİKİ MUAYENELERİ YAPILACAK, LABORATUVAR VE KİMYASAL MUAYENELERİ YAPILMAYACAKTIR.
 

- ÜRÜN/ÜRÜNLERE YÖNELİK KALİTE BELGESİ OLAN MALLAR TERCİH EDİLECEKTİR.

TEKLİF
TARİHİ

TEKLİFİN
GEÇERLİLİK
SÜRESİ

FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI

VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU

TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ

……..

EKİM

2018

15 (ONBEŞ) TAKVİM GÜNÜ

 

 

 

ONAY-346/2

         

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim