• İhale No
    1765786
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    17 Aralık 2018 10:00
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    14 Aralık 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

ANTALYA VALİLİĞİ II Sağlık Müdürlüğü Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

SAYI : SATINALMA/71713619                                                                                                                                              14/12/2018

KONU: 4 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........

Kurumulmız için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/D (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-       Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip 2 Nolu Döner Sermaye Saymanlığınca 90 gün içerisinde ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırın belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 17/12/2018 TARİHİNDE SAAT 10:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

11-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır. Hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

12-    Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukuki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

13-    Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler değerlendirilmeyecek, değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır.

14-    İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ Satınalma Komisyon Başkanlığına 4 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif ver^jı firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.

Ummaft İdari ve Mali!

s.n.

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut

Kodu

Birim Fiyat

T^plârn Fiya'tı

Marka UBB

1

KELEBEK SET

150

ADET

 

 

 

 

2

OZONA DAYANIKLI ENJEKTÖR

20

ADET

 

 

 

 

3

REKTAL UYGULAMA KATATERİ

30

ADET

 

 

 

 

4

TEK KULLANIMLIK BAKTERİ FİLTRESİ

150

ADET

 

 

 

 

 

NOT: 2 AD. TEKNİK ŞARTNAME

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1305) Faks: 0 (242) 345 77 79-82 e-posta: antalvadhsl2.salma@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 

KELEBEK SET (NO: 19) TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.       Sette en az travmayı oluşturacak şekilde tasarlanmış ultra keskin açık silikonize paslanmaz çelik iğne olmalı

2.      Yumuşak ve esnek tespit kanatlan olmalı

3.      Kanatlar iğne kontrolünü sağlayacak şekilde yapılmış olmalı

4.      Kelebek iğne ucu damara girdikten sonra hafif bir hareketle damar dışına çıkmamalı

5.      Setteki kanatlar iğne boyutlarına göre renk kodlu olmalı

6.      30 cm uzunluğunda yumuşak, büküldüğünde eski haline dönen hortumu olmalı

7.      Hortum ile bağlantılı tıkaçlı konnektör olmalı

8.      Tekli steril paketlerde olmalı ve paket sterilitesi bozulmayacak şekilde kolay açılabilir olmalı

9.      Tekli steril paketler 100’lük karton kutularda olmalı ve karton kutu, içindeki steril malzemenin sterilitesini muhafaza edecek özellikte olmalı (neme ve basınca dirençli olmalı)

10.  Paketler üzerinde son kullanma tarihi belirtilmiş olmalı

11.  Kelebek setin ucu, vakoteynir ucu, serum seti, kan verme seti vb. bağlantılarla uyumlu olmalı

12.  Steril paket açılınca kelebek iğne ucundaki kapak kendiliğinden hemen açılmamak

ISO veya TSE kalite belgelerinden birine sahip olmalı ve CE ye uygunluğunu belgelendirmelidir.

13.  Setlerin miadlan teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır.

14.Sözleşme süresince alınan setler son kullanım tarihinden 3 ay öncesinde firmaya haber vermek kaydıyla miktarı ne olursa olsun firma tarafından uzun miadlılarla değiştirilebilecektir.


 

 

OZON TEDAVİSİ SARF İHTİYAÇLARI ŞARTNAMESİ

l.CE belgesi olan, tek kullanımlık, steril 150 adet bakteri filtresinin sağlanması gerekmektedir.

2.100ml., ozona dayanıklı materyalden yapılmış, 20 adet enjektörün sağlanması gerekmektedir.

3.                            Rektal      İnsufflasyon (rektal ozon uygulaması) için ozona dayanıklı 20 adet kateterin sağlanması gerekmektedir.

4.  Belirtilen ozon tedavisi sarf ihtiyaçlarının miadları teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır.

5.Sözleşme süresince alınan ozon tedavisi sarf ihtiyaçları son kullanım tarihinden 3 ay öncesinde firmaya haber vermek kaydıyla miktarı ne olursa olsun firma tarafından uzun miadlılarla değiştirilebilecektir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim