• İhale No
    1806371
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    19 Şubat 2019 09:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    18 Şubat 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

           
   

Kırşehir

18.02.2019

 
 

Say.: 75990205-869 -359

Kouu: Hizmet/MalzemeAlımı Hasta Adı :

 
 
   

ALİM PULAT (4021-19)

 
 
 

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alım usulü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satmaîma birimine fax / mail / yada elden ulaştırmanız: rica ederim.

Hastanemiz Tel: 0385 213 45 15 Dahili: 1379 Hastanemiz Faksı: 0386 21 3 32 31                        £)0

NOTıTcklif mektupları en geç 13,1 /2019-Saat: ' 0^.2?

K.ıılar Satmaîma Birimine Ulaştırılmalıdır.

 

 

------------------------- MM ^-HENIf CIN-I------------------------

 

 

 

IÜPLÂM

1

 

KV1250 (EK:RG-26/11/2016-29900/29-i md. Yürürlük: 26/11/2016) KAT ET ER, BALON, PERİFERİK, ANJİYOPLASTİ, 035" OTW

K VI250

1

ADET

 

 

2

 

KV1288 SET, İNTRODUSER, PERİFERİK, 16-44CM, ÖRGÜLÜ, HİDROFİLİK

KV1288

1

ADET

 

 

3

 

KV2035 (Değişik: RG-14/10/2014-29145/9-g md. Yürürlük: 14/10/2014) KAT ET ER, BALON, ANJİYOPLASTİ, İLAÇ SALINIMLI, 035" OTNV, YÜKSEK BASINÇLI (EN AZ 16 ATM)

KV2035

2

ADET

 

 

4

 

KV1311 (Değişik:RG-24/12/2014-29215/34-c md.

Yürürlük: 1/1/2015) KILAVUZ TEL, ANJİOPLASTİ, 014-018", REKANALİZASYON AMAÇLI

KV1311

2

ADET

 

 

S

 

KV3159 ARTER/VEN TROMBOLİZ KATETERLERİ

KV3159

1

ADET

 

 

6

 

KV1278 KATETER, OKLÜZYON,TEKRAR LÜMENE GİRİM, GERÇEK LÜMENDEN GEÇİŞ

K VI278

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

 

EKİ : TEKNİK ŞARTNAME

NOT- Wl\..ll.ı VIIİ.JI ..M,'. .                                                                                            taıB.unlma.l Uil»ilııü1ııırl.lcılir.

\ı.c-ik nıuelivnt n-n-ı-unda vakanın durumuna göre kullanılacak tnal/eme vada sa« ıl.u imla ılej-Mklik »I:ı1«iı‘ir. M il/, im- vıvıbı uıın arlın jo durumumla r» «saınajh fivan >rn ıı firmanın . fa/la kullu-utan kalem İçin        teklif ettifi?

fi«aiM.. fırlt kullanılan mabeme «de» caı ırnımı. fatura ölecektir. Malzemeler Hi. il.iı l İle Hütünlul: \n Fıtrinden «s t llalh.de Alını..aİMİır.

DİKKAT EPİIECFK HUSUSLAR

t-Teklif Kirim Ki[1] atları Kl)\ Hariç vr Türk Liralı olarak verilecektir.

2-Miıııii, kajııılı ve im/a kaşe bulunmadan (ekililer değerlendirmeye alınmayacaktır, i- Numune istenildiği taktirde ııuıııuıır en kus .sürede satmaîma biı imine gönderilecet(ir.

4-        UBİİ   kapsamında ver alını ürünlerin tek başına lUili kayıl» yelerB oln»a«ıp, teklifi Grcticl’iılıalalrt firma tl^ında veren firmalar için ,

Gı etki veya idtablçı tarafından UI1U de ult bayff utarak tanımlanmış olması gerekmekledir.

5-                                             lbkaııhğmuzTKIIk'nillt09.01.2017  tarih ve 01*U.K»*90436»a\ıhyazıları gerekince , IUJIÎ kapsamındaki mabcmcler İçi» fiinıaların “ TIBllt C*lll \7. S \TIS \ KK1 VFTFRI.llİK UFI GKI KKİNİ de teklifleri ile birliklesunmaları gerekmekledir.

6-    İM ekliler lûlı-dı-ki bütün kalendere veya diledikleri kalemlere teklif \crcbiGrier.

7-              Sazkmn»u   alında ilpili tüm vergi-mim ve hanlar, kargo tavıma vc lûın ub*ım gide. leri sigorta giderleri ultloimle kalan kişi/fi mı aya aitlir.

S-ldarrmizmablıbmcli alıp almamakla veya bir kuıııtnı almakta serbesttir. Firmalar teklif vermekle lıu hükmü kabııt elini? «aydır.

!M)eğrricudinncıııU kalem kalem , yada işin bütünlük art etme*: bakımından («»planı fiyat r>a»ma güre yapılabilecektir.

10-               Mabemelcr Depo teslimidir. Dvjmv ji (aşııunası ile ilgili tüm lafıma v.b.gideılcr firmaya aillir.

11-        Teklif *eıen firma S.U.T.bükflmleri gereğince idare lurafııulan işlem yapılacağım kabul elini) sayılır.

12- Altınlar Acil ihtiyaçla» uııı/a yönelik olduğundan . İdaremiz Uı afından verilen »ipari« sonrası belirlilen gün H'crfâtdc (eslimatıyapılmayan ürünler iv>ı* idaı emiz siparişi tek tarallı iplal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif »ermekle bu hükmü kaimi etmiş sayılır.

13-       Alım   uhtr*imlc kalan firma alıma ilişkin olarak dü/cııleyrceği faturada ııtal/cttıenfıl barkml numarası ile SIT KiNİunu belirtecektir. Tedarikvi firma bunların SIT bükümleri d->ğrullu«umla duğru eşleştirilmiş ulııu«mdan sorumludur. Geri ödeme kurumu barkınl ve SIT kodlarımı) eşle»(İrilmesi ite olarak TİTl’HH kayıtlanın esas atmadığuıdau. hastanemiz idare*] bu kayıtları almaş acak. aıulan kuı umun lıeı hangi bir suretle mal/eıııe baı kod \e SI'T kodunun ıb'gru eşlenmediğini tc*pit ederek geri ûdeıne upmaııı»ı halinde olıtçan zarar nedeniyle idaı e tarafından da tedarikvi firma} a rüru edik ırk. öd ■ ıııe yapılsa hile Uij.il edilen zarar m lamamı alını yapılan (umudan (alt»i| edik erktir. Firma teklif «etmekle bu hükmü kabul ciım> »ayılır.

14- Sun teklif terme süi'rsi it er Kinde (eslim edilmeyen teklifler değerlendirmece alınma»-acaktır. Firmalar leklif «ermekle bu hükmü kahtd elıutş savılır.

15-                 Itokart'>ğımız    T.K.II K. ItifL-ııılıJ^nın 2T 11.2015 (arilı ve 0(1015701269 sayılı ya/darı gen Ünce, finiul.ıı m leklif edilen ürünlarin satmalına tarihimi/, ilîbıtriy!»- Sağlık Hakanlığı (Ç.Fl) durumunun uygun ohııast. ha*(j<ya kullanıldığı tarihle ise M KIH lL*\ sİMrminc kayıtlı olması gerekmekledir. Hu nedenlv satmaîma sürecinde S.H. durumu aorgulamaıtı kurumuııımca yapılacak olup, îi/clükle lıa*! <;> - vuııelik kutlanılan mal/nnelei de teklif edilen harkıMİ nuıııara«ın<laii farklı bir baı kud nuınaratına sahip ürünün kullanılması r-ouucu fatura edilen mabrıııelerin    sistemine kavıllı olmadığı tespit eılilıfiğinde . mal/eme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek ilgili ha*ı»ne (tünersermaye hexaplarma gelir kajdcdikerVlir. Firmalar kurunıuıııu/jı teklif «cnııekle bu hükmün tanummıl kabul etmiş savılır.

16-            Amrliı.ıt  mit» erdikletı »mnı ameliyatta kullanılan mal/emele re aiı fatura ilgili finııa (arafmdaıı mu Maka atıtclö atın yapıldığı tarih yazılmak sureti} le ke>ilerrk, Talura ön Uı ufıııa bu»la adı sos adı, kullanılan mabrmelerin adı »SUT knılu. barkod nuıııaraai yapılmalıdır. Fatura arka tarafına be anıelh«İta kullanılan nıabenulcre ait barkiHİları ekvkviz olarak yapıyiırılmahdır. H.n kini »aıuı farla olup fjrura arka yii/.ı «ine sığmadığı taktirde Ur \A ebatında boş kağıda kabın barkndbır >apıştırıljrak fatura aslına iliştirilerek ha*ianc«e en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Mksik barkodlu faturalar tesliın ahuma «arak, ilgili fiı maya resmi >a/.ı ile iade edilecektir. > Faluıaıım lu rhangî bir sebeple ha»lane\e geç teslün edilmesi souucu havlanın taburcu olmam durumunda . fatura bcvlcli S<>K ya fatura edilemez ise söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya Gdenrmyer rk . Iu»tane döner semin % e lıesaplaı ıııa gelir ubırak kaydrdileerkıiı*. Firma iş bu abın için teklif veı linkle bu hükmü kabı:! ctnıiş santır. Alım ubmiııde kalan firma alıma konu olan mabmıc şada mal/nuı-leri kullandırdıktan su ura kullandırdığı tnabrmelere aiı fa(ura>ıııı kepmez . yada krfctiğj halde idareıııke lıeliı tilen süre >çeri*iııde 7 gün (Vedi C3n) (eslim etme/., yada faturası kargo , pmta v.h. dağıiımdu ka«lwdur be bu durumls idarnııi/in lıerbaııgl bir ım-*uli«eli ohnayjeağı gibi. belit lilen zamaiNİa idaremize teslim edilmesen fatura bedelleri İle ilgilide firma idaremizden berlıangi lıir lı.ık yada abeak (alep etııu-veceklir. Hu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bıılıınmavacagmıda iş bu alıma iş(irak çimekle kaim) etuıişsavılır.


 

3 2770 yıJ t.c.

SAĞLIK BAKANLIĞI cin*iy«:E                                       Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Baştabipliğine

"7,7^019 12:11:00

Dr. GoUıanm*. '--------

^ :^îcRaNO

Aterektomi ve anjioplasti işlemi grubu

SUT KODU

BİRİM

MİKTAR

1

PTA Dilatasyon Balon Kateteri

KV1250

ADET

1

2

İntroducer Seti

KV1288

ADET

1

3

ilaçlı Balon

KV2035-2038

ADET

2

4

Nitinol Hidrofilik guid\vire

KV1311

ADET

2

5

Tronıboliz

kateteri

KV3159

ADET

1

6

Geçiş Kateteri

KV1278

ADET

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YÜKSEK BASINÇLI DİLATASYON (PTA) BALON KATETERÎ TEKNİK

ŞARTNAMESİ (KV1250)

1 - Balon kateterler non kompliyant dayanıklı PET materyalden yapılmış olmalıdır.

2-     Kateterlerin şaftı özel polyamid olmalı,esnek ve kırılmaya karşı dirençli olup profili ile maksimum düzeyde lezyondan geçiş kolaylığı sağlamalı .

3-     Balon kateter çift lümenli yapıda koaksiyel olmalı, optimal kılavuz tel kontrolü, iyi bir trackabilite elde edilmiş olmalıdır.

4-     Gövdesi, cross-over prosedürü sırasında kırılmaya karşı dirençli olmalı, radioopak özelliği sayesinde kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlamalıdır.

5-     Hareket ve geçiş kolaylığı için balon kateter çok düşük profilli olmalıdır. Bu amaçla 6 mnı’e kadar olan balonlar 5F, 7-10 mm balonlar 6F sheath ile kullanılabilir olmalıdır.

6-     Kateterin uç kısmı, lezyondan geçiş kolaylığı ve rahat pozisyonlandırma için,kısa, inceltilmiş (tapered) ve damara zarar vermemesi için yumuşatılmış olmalıdır.

7-     Kullanıcıya daha rahat ve güvenli bir çalışma imkanı, hastanın rahatlığı ve emniyeti için balonun şişme/inme süresi hızlı olmalıdır.

8-     Kateter şaftı 5F kalınlığında olmalı ve 0.035inch kılavuz tel ile kullanılabilmelidir.

9-     Kullanılan balon materyali, sağlam ve non-kompliant yapıda olmalıdır. Balonun hangi basınçta maksimum çapa ulaşacağı bilinmelidir. Uygulanan basınç arttırıldıkça balon çap değeri artmamalıdır. Balon şişirme basıncı, çapa göre değişmekle birlikte küçük çaplarda 18 atmosfere kadar çıkabilmelidir.

10- Balon  ve gövde uyumlu olup, şişirme esnasında damar yapısına uyum sağlamalıdır.

11- Balon düşük profilli olmalı, böylelikle en dar lezyonlardan bile rahatlıkla geçebilmelidir.

12- Pozisyonlandırma için balon ucu radyopak olmalı ve balon distal ve proksimalinde yüksek görünürlü markerlar olmalıdır. Balon markerları profile etki etmemelidir.

Ahi EvrafyClniversitesi .

Eöîftn ve ima Has'.anesı Uzm. Drjİmnet Fatih ALPAY i No: 126715

ı HastaiıKian Uzm*»



 


 

13-  20     mm'den 100 nım'ye kadar değişik uzunluklarda seçenekleri olmalıdır.

14-  4 mm'den 10 mm'ye kadar değişik çaplarda seçenekleri olmalıdır.

15- 45-75-120 cm’lik değişik şaft uzunluğu seçenekleri bulunmalıdır.

16-  Kateterler, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir.

17-  Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş ve teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl

 

METAL ÖRGÜLÜ GİRİŞİM INTRODUCER SETİ

(KV1288)

1-      Set perkütan vasküler ve nonvasküler girişimlerde navigasyon ve destek için özel tasarlanmış olmalıdır.

2-      Set optimum esneklik ve itilebilirliği sağlamalı ve kontrol yeteneğini artırmak için özel duro-meter yapıda olmalıdır.

3-      Set kılıfı kırılmaya karşı dirençli olması için metal sarmalla desteklenmiş olmalıdır.

4-      Kılıf ve dilatör atravmatik geçiş için özel olarak inceltilmiş ve çok yumuşak ve kademesiz geçiş sağlanmış olmalıdır.

5-      Kılıf lueıiock bir adaptöre sahip olamlı, kan sızıntılarına engel olacak, sökülebilir yan yollu hemostatik valfı olmalı, dilatörü sisteme bağlayan ve kilitleyen bir konnektörü olmalıdır.

6-      Kılıf ve dilatör yüksek radyopasiteye sahip olmalı ve kılıfın distal ucunda platin- iridium marker bulunmalıdır.

7-      Kılıf iç liimenleri 5F - 0,075 inch, 6F - 0,087 inch, 7F - 0,098 inch olmalı ve 45 - 65 - 90 cm’lik çalışma uzunluklarına sahip olmalıdır.

8-      Introducer seti 0,035 / 0,038 inch kılavuz tel ile çalışmaya uygun olmalıdır.

9-      Introducer çap ölçüsü hem rakamla hem de uluslararası renk kodlaması ile belirtilmiş olmalıdır.

10-  Set, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir.

11-  Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş ve teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl

limv Y U1SJL/JLINİV11Ş /ÖAL/1İN1ML.İ AfNJlUrLAM 1 BAJLOJN U 1EKN1K ŞARTNAMESİ (KV2035-2038)


 

1-      İlaç salgılayan balon, arter lezyonlarmm tedavisinde ve buna bağlı kritik bacak

iskemileri ,diyabetik ayak sendromlannm kalıcı ve başarılı tedavilerinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır .

2-     

 
  Metin Kutusu: yiiklemniş olmalıdır.

Balon periferik arterler, arterovenöz diyaliz fıstülleri obstruktif stenotik lezyonlar , SFA, popliteal,dizaltı arter duvarlarının korunması ve mekanik anjioplasti sonrası , hızlı iyileşmeyi sağlamak ve restenoz riskini azaltmak amaçına uygun ilaç

3-      Balon üzerine 3ug/mm2 anti-restenotik paclitaxel ilaç molekülleri yüklenmiş olmalıdır.

4-      Balon yüzeyi, yüklenmiş olan paclitaxelin hedef arter duvarına optimal transferini ve balonun yerleştirme manipulasyonunda ilacın kan akımı ile yıkanmasını engelleyerek tam korumalı bir şekilde taşınmasını , shellolic acid bazlı kaplama ile sağlamalıdır .

5-      Balon üzerine yüklenmiş ilaç 30 - 60 saniye arasında hedef damar duvarına transfer edilebilmeli ve ilaç damar duvarında 28 güne kadar devam eden anti- restenotik etkisini sürdürmelidir.

6-      Balon geniş kullanım amaçlarını için 0.014 inch uyumlu Rx(monorail) ve OTW, veya 0.035inch uyumlu OTW seçeneklerine sahip olmalıdır.

7-      Balon 14 atm basınca dayanıklı polyamide ve semi-compliant olmalı, 2mm den - 1 Omni ye kadar çap ve 2 cm den - 20 cm ye kadar boy ölçülerine sahip olmalı ve kullanıcıya geniş kullanım seçenekleri sunmalıdır .

8-      Balon kataterin , 0,035 uyumlu için 80 ve 135 cm ,0.014 uyumluları için 150 cm şaft kullanım uzunlukları seçenekleri olmalıdır.

9-      Balon profili , her türlü lezyondan geçebilecek ince bir yapıda olmalı 0.014 uyumlu olanlar 4F, diğerleri balon çapma bağlı olarak 5-7F introducer inden geçebilmelidir.

10-  Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir.Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi, yöntemi ve son kullanma tarihi belirtilmiş olmalı, teslim edilen

e^birmafeeme, teslim tarihinden itibaren en az 1 (bir) yıl m iy adi iaq knatoeblcsıtesi

j -7                                         Epm ve Aeçiırma Hassesi

Uzm. Dr. M&fıei Fatih ALPAY

v                                                                                            L                                                 Dip m No: 126715

• • •                    .    . .    . sC:ic«/e Cîmar riasıalıhlır, Uzmanı

GIRIŞIMSEL AMAÇLI NITINOL HIDROFILIK GUIDEWIRE

(KV1311)

1-      Girişimsel prosedürlerde kullanılmak üzere özel olarak hazırlanmış olmalıdır.

2-      Uç kısmı platin/tungsten ,coil yapıda olmalı. Yüksek radyopasiteye sahip olmalı, guidewire ile coil uç birleşim yerinde düzgün geçiş olmalı, kateterin birleşim yerinde takılmamalıdır.

3-      Damarda rahat geçiş sağlanan, kateterlerin hareketini sağlamak amacı ile hidrofılik materyal ile kaplanmış olmalıdır.

4-      Uç kısmının özel hidrofılik kaplaması daha az travmatik yol bulmayı, nitinol gövdesindeki ptfe kaplama ile manipulasyon sırasında sürtünmenin en az olması sağlanmalıdır.

5-      Kılavuz tel şaftı süper elastik nitinolden yapılmış olmalı, bükülmeye ezilmeye karşı maksimum direnç göstermeli, mükemmel esneklikte ve itiş gücüne sahip olmalıdır.

6-      Mükemmel manevra yeteneği olmalı vaskular tortosite ve eksantrik lezyonlarda mükemmel geçiş ve destek sağlamalıdır.

7-      Guidev/ire steril paket içinde uygun toı*queri ile olmalıdır.

8-      Girişimsel prosedürlerde geniş kullanım ölçüleri sunmalıdır.

9-      .018” - .020” ve 210 cm - 300 cm arası ve farklı yumuşak uç seçeneklerine sahip olmalı.

10-  Steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir.

11-  Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibar(.Ue^enâz bir yıl miadlı olmalıdır.   ^

 

           
   

ARTER/VEN TROMBOLİZ KATATER SETİ ŞARTNAMESİ

(KV3159)

 
 
 
 
   

1-      Periferal destek kateteri 65cm, 90cm, 135cm ve 150cm uzunluklara sahip olmalıdır.

2-      Periferal destek kateteri 4 Fr introducer ile uyumlu olmalıdır.

3-      Periferal guiding kateter 0,035 inch guidewire ile uyumlu olmalıdır.

4-      Periferal destek kateteri düz ve 30 derece açılı uç şekillerine sahip olmalıdır.

5-      Periferal destek kateteri polyester elastomer+tungten+pigment’den mamul örgü yapısında olmalı fakat distalde 25mm’si örgü olmamalıdır.

6-      Periferal destek kateteri iç çapı distalde 0.92mm proximal’de 1.05mm, kateterin dış çapı da distalde 0.95mm ve proximalde 1.39mm olmalıdır.

7-      Periferal destek kateteri ilk 400mm’si hidrofılik kaplı olmalıdır.

8-      Periferal destek kateteri distal kısmında görünürlüğü arttırmak ve stent pozisyonlandırabilmek için 3 marker’a sahip olmalı ve bu markerların ilki l.Omm, İkincisi 40mm ve üçüncüsü de 60mm’de yer almalıdır.

9-      Periferal destek kateteri düşük penetrasyon direnci ve kolay girişi için telden katetere tapered yapıda bir geçiş olmalıdır ve bu tapered geçiş 12 mm uzunlukta olmalıdır.

10-  Periferal destek kateteri, tübüler yapıda olmalı ve bu yapıdan dolayı kink yapmamalı ve esnek olmalıdır.

11-  Periferal destek kateteri, yapısından dolayı güçlü bir back up desteğine sahip olmalıdır.

12-  Periferal destek kateteri, tekli paketler halinde olup, son kullanma tarihi kutunun üzerinde belirtilmelidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



[1] TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim