• İhale No
    2018/17421
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    20 Şubat 2018 14:00
  • İdare
    Çorum İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Çorum
  • İşin İli
    Çorum
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    17 Ocak 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

2018 YILI 165 KALEM KVC -ANJIO- GÖZ TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2018/17421
1-İdarenin
a) Adresi : YAVRUTURNA MAH. GAZİ CAD. 66 ÇORUM MERKEZ/ÇORUM
b) Telefon ve faks numarası : 3642255438 - 3642131021
c) Elektronik Posta Adresi : corum.imis@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 165 Kalem KVC -ANJIO- GÖZ Tıbbi Sarf Malzeme
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1-Alaca Devlet Hastanesi Ambarı/Eczanesi 2-Osmancık Devlet Hastanesi Ambarı/Eczanesi 3-Sungurlu Devlet Hastanesi Ambarı/Eczanesi 4-Çorum Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi/Eczanesi 5-Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi Ambarı/Eczanesi
c) Teslim tarihi : 1-Sözleşmenin imzalandığının, idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren işe başlanacak ve 31.05.2019 tarihine kadar 60 günlük (2 aylık ) stoklarda yapılan talepler doğrultusunda teslimat yapılacaktır. İşin süresi 432 takvim günüdür. İşe başlama tarihi 26.03.2018; işi bitirme tarihi 31.05.2019'dır. Mücbir veya sair sebeplerle ihale sürecinin, uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamaması halinde, İdare tarafından yeni tarihler yükleniciye bildirilir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi Toplantı Salonu (Gülabibey Mah. Cemilbey Cad. No:81 ÇORUM)
b) Tarihi ve saati : 20.02.2018 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a)-İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi, b)-İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu, c)-İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi, ç)-İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi, d)-İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler. İsteklinin imalatçı olduğunu göstermesi için bu belgelerden birini sunması yeterlidir.

 

4.3.3.
4.3.3.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

 İsteklilerin TİTUBB veya ÜTS kaydı olmalıdır.İsteklilerin Ürün Takip Sistemine (ÜTS) kayıtlı olması durumunda ise alımı yapılacak cihazların/kitlerin ÜTS' de Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması ve bunları teyit eden belgeler ihale teklif dosyasında sunulacaktır. İstekli imalatçı veya ithalatçı firma ise ulusal bilgi bankası firma numarasını gösteren belgeyi, istekli bayii ise ulusal bilgi bankası bayii numarasını gösteren belgeyi ihale dosyasında sunmak zorundadır.

Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki cihazların/kitlerin ÜTS' de tedarikçi firma altında Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt veya bildirim işlemi tamamlanmış olmalıdır.

Teklif edilen cihazların/kitlerin ÜTS' de kaydı gerekmiyorsa, imalatçı/ithalatçı firma tarafından ÜTS kapsamında olmadığına dair imzalı olarak verilmiş olan belge ihale dosyasında sunulacaktır. Bununla birlikte imalatçı/ithalatçı olduğunu gösterir belgede sunulması gerekmektedir.

Ayrıca, Teklif edilen kitlere ait ÜTS tarafından onaylanmış ürün (Barkod) numarası ve marka adı teklif mektuplarında yazılı olacak ve/veya yetkili kişi veya kişiler tarafından imzalı ayrı bir liste halinde teklif ile birlikte verilecektir.

 

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi; İstekliler teknik şartname maddelerine ayrı ayrı ve Türkçe olarak şartnamedeki sıraya göre cevaplandıracaklardır. Bu cevaplar ...... Marka teklifimizin şartnameye uygunluk belgesidir başlığı altında teklif veren isteklinin başlıklı kağıdına yazılmış ve firma yetkilisince imzalanmış olmalıdır. Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi teklifle birlikte sunulacaktır. 2-Teklif verilen kalemlere ait Teknik Şartnamede belirtilen (adet/metre/paket) kadar numune getirilecektir. Teknik Şartnamede numune belirtilmeyen kalemlere ait ise en az 1’er adet numune getirilecektir. Her numune paketinin üzerinde, teklif verilen kalemlerin ihale sıra numarası, firma ismi yazılıp, bütün numuneler bir torba veya koliye konulacaktır. Gerektiğinde numune açılıp kontrol edilerek gerekli testlere tabi tutulacaktır. Karar verilememesi veya numunelerin karar vermek için yetersiz olduğu durumlarda istekli firmadan tekrar numune talep edilebilir. İhaleye katılan istekliler bu şartı peşinen kabul etmiş sayılırlar. Numunesi olmayan firmalar değerlendirmeye alınmayacaktır. 3-İstekliler numunelerini ihale gün ve saatine kadar teslim tutanağı ile Kamu Hastane Birliği Genel Sekreterliği Satınalma Birimine teslim edilecektir. Numuneler ihale listesinde belirtilen malzemeler ile birebir aynı numune olarak getirilecektir. Numunesi ile birebir aynı olmayan ürünler kabul edilmeyecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel sektöre yapılmış her türlü Tıbbi Cihaz, Tıbbi Alet, Tıbbi Sarf Malzeme alımları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Çorum İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Finans-Mali Hizmetler Birimi (Gülabibey Mah. Millet 1. Sok. No:37 ÇORUM) adresinden alınabilir. Doküman satın almak için T.C. Halk Bankası Çorum Şubesi TR45 0001 2009 3120 0005 0001 24 iban numaralı hesaba para yatırılacaktır. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Çorum İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Finans-Mali Hizmetler Birimi (Gülabibey Mah. Millet 1. Sok. No:37 ÇORUM) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ANJİOGRAFİ TANISAL HİDROFİLİK GUİDE WİRE 0,035 INCH (EXCHANGE 260 CM)(ANJIO) 300 adet
İNCE PROFİLLİ DİLATASYON BALONU(ANJIO) 400 adet
TOTAL OKLÜZYON BALONU DİLATASYON KATETER(ANJIO) 300 adet
YUMUŞAK VE İNCELEN UÇLU REKANALİZASYON KILAVUZ TELİ (POLİMERLİ)(ANJIO) 50 adet
DİJİTAL IVUS KATETERİ SHORT TİPİ(ANJIO) 10 adet
KORONER GREFT STENT(ANJIO) 5 adet
PERİFERİK BALON EXPENDABLE GREFT STENT(ANJIO) 5 adet
EKSTRA STİFF HİDROFİLİK EXCHANGE GUIDE WIRE 260 CM(ANJIO) 100 adet
KASIK KAPAMA SETİ(ANJIO) 100 adet
FLOROSKOPİ KILIFI(ANJIO) 5.000 adet
ANGİOFLATÖR- İNDEFLATÖR(ANJİO) 3.500 adet
ANJİOGRAFİ KORUMASIZ STERİL GÖMLEK(ANJİO) 10.000 adet
ÇIPLAK METAL STENT(ANJİO) 500 adet
DİAGNOSTİK KATATER(ANJİO) 10.000 adet
EXTRASİTİF GUİDE WİRE(ANJİO) 5 adet
HİDROFİLİK GUİDE WİRE 0,035 180 CM(ANJİO) 500 adet
İLAÇ KAPLI STENT(ANJİO) 3.000 adet
İNTRADUCER SHEAT STANDART TİP FEMORAL(ANJİO) 6.000 adet
İNTRADUCER TRANSRADİAL SHEAT(ANJİO) 300 adet
KORONER ANJİOPLASTİ FRENCH GUIDING KATATER(ANJİO) 6.000 adet
KORONER ANJİOPLASTİ FRENCH GUIDING KATATER (EBU)(ANJİO) 300 adet
KORONER ANJİOPLASTİ GUİDE WİRE 0,014"(ANJİO) 5.000 adet
KORONER ANJİOPLASTİ STANDART TİP BALON KATATER(ANJİO) 2.000 adet
MANİFOLD KİT SET, AYARLI ENJEKTÖR VE KONNEKTÖRÜ(ANJİO) 6.000 adet
NON-COMPLİANT PTCA BALON(ANJİO) 500 adet
PONKSİYON (SELDİNGER) İĞNESİ(ANJİO) 5.000 adet
STANDART ÖRTÜ SETİ(ANJİO) 5.000 adet
TANISAL GUİDE WİRE 0,032"-0,035"-0,038"(ANJİO) 5.500 adet
TANISAL UZUN TİP GUİDE WİRE 0,032"-0,035"-0,038"(ANJİO) 100 adet
TRANSRADİAL GİRİŞİM KOL BANDI(ANJİO) 300 adet
Y KONNEKTÖR SETİ(ANJİO) 3.500 adet
45 DERECE BIÇAK(GÖZ) 60 adet
AKRİLİK LENS HİDROFİLİK(GÖZ) 30 adet
C.S PGLA NO:6/0 8.6MM 1/4 Y.ÇİFT İĞNE 45CM SPATUL(GÖZ) 72 adet
C.S PGLA NO:7/0 6,5MM 3/8 Y. ÇİFT İĞNE SPATUL(GÖZ) 94 adet
C.S PGLA NO:8/0 6,5MM 3/8 Y.ÇİFT İĞNE 30 CM SPATUL(GÖZ) 24 adet
C.S POLYAMİD 10/0 6MM 3/8 Y.ÇİFT İĞNE 30 CM SPATUL(GÖZ) 136 adet
CRESSENT BIÇAK BEVEL UP(GÖZ) 60 adet
DSR TÜPÜ(GÖZ) 45 adet
EYE SHİELD(GÖZ) 470 adet
FAKO CİHAZI İÇİN TİP SLİVE (INFINITY)(GÖZ) 10 adet
FAKO KASETİ İNFİNİTY(GÖZ) 250 adet
FAKO KASETİ CONSTELLATİON(GÖZ) 50 adet
FAKO SLİT BIÇAK 2,2 VE 2,8 KORUMALI(GÖZ) 510 adet
FAKO TİP İNFİNİTY(GÖZ) 60 adet
FLUORESCEİN STİCK PAPER(GÖZ) 3.100 adet
HİDRODİSSEKTÖR KANÜL 25G-27G(GÖZ) 50 adet
HİDROFOBİK LENS AKRİLİK 3 PARÇALI IOL MUHTELİF BOY(GÖZ) 100 adet
HİDROFOBİK LENS AKRİLİK IOL MUHTELİF BOY(GÖZ) 700 adet
GÖZ İÇİ YIKAMA SOLÜSYONU 500 ML (BSS Sol.)(GÖZ) 720 adet
KAPSÜLOTOMİ KİSTOTOMU(GÖZ) 60 adet
LAKRİMAL KANÜL(GÖZ) 20 adet
MİKROCERRAHİ BIÇAK 2,75MM (40 DERECE AÇILI)(GÖZ) 70 adet
MİKROSURGİCAL EYE SPONGEL(GÖZ) 2.005 adet
MONO KANALIKÜLER PUNKTUM FİXASYONLU ENTÜBASYON SET(GÖZ) 5 adet
MVR BIÇAK 19-20G KORUMALI(GÖZ) 150 adet
ÖN VİTREKTOMİ PROBU (CONSTELLATİON)(GÖZ) 5 adet
POŞLU DRAPE AMELİYAT ÖRTÜSÜ(GÖZ) 1.585 adet
SILIKON FRONTAL ASKI (PITOZIS PROBU)(GÖZ) 6 adet
RETROBULBER İĞNE 25 G(GÖZ) 50 adet
GÖZ RONDELİ(KENDİNDEN YAPIŞKANLI STERİL)(GÖZ) 3.770 adet
SCHİRMER TEST KAĞIDI(GÖZ) 700 adet
SKLERAL FİKSASYON LENS(GÖZ) 50 adet
SKLERAL SUTUR PC-9(GÖZ) 30 adet
SKLERAL SUTUR SC-5(GÖZ) 10 adet
TRİPAN MAVİSİ(GÖZ) 206 adet
VİSKOELASTİK (%1,4 - %1,8 -%3 SODYUM HYALURONATE)(GÖZ) 1.170 adet
FAKO VİTREKTOMİ KOMBİNE SETİ (CONSTELLATİON)(GÖZ) 70 adet
GÖZ SUB-TENON ANESTEZİ KANÜLÜ(GÖZ) 15 adet
DİSPOSABEL 25G ILM FORSEPSİ(GÖZ) 6 adet
DİSPOSABLE 25G MİKROFORSEPS UCU TIRTIKLI(GÖZ) 6 adet
GÖZ AKRİLİK SİFER(GÖZ) 5 adet
GÖZ ALET MASA ÖRTÜSÜ(GÖZ) 300 adet
GÖZ AVİZE IŞIK KAYNAĞI 25 G(GÖZ) 5 adet
GÖZ KANNULA 25 G SOFT TİP(GÖZ) 10 adet
GÖZ CONSELLETION SİLİKON ALMA VERME SETİ(GÖZ) 25 adet
GÖZ POLYESTER 5/0 SUTUR(GÖZ) 30 adet
GÖZ ENDODİATERMİ KABLOSU 25G(GÖZ) 5 adet
GÖZ ENDODİATERMİ PROBU 25G(GÖZ) 5 adet
GÖZ ENDOLASER PROBU 25G(GÖZ) 20 adet
GÖZ FAKO FRAGMATOM TİP (CONSELLETION UYUMLU)(GÖZ) 5 adet
GÖZ FAKO SLİVEE + TEST CHAMBER(GÖZ) 50 adet
GÖZ FAKO TİP (CONSELLETION)(GÖZ) 50 adet
GÖZ İLM BOYA(BRİLLANT MAVİSİ)(GÖZ) 10 adet
GÖZ INTRAVITREAL ENJEKSİYON KİTİ(GÖZ) 1.000 adet
GÖZ İRİS RETRAKTÖR SETİ(GÖZ) 10 adet
GÖZ KAPSÜL GERME HALKASI(GÖZ) 45 adet
GÖZ LENS PMMA ARKA KAMERA(20.0-21.0)(GÖZ) 50 adet
GÖZ OCTAFLUOROPROPANE AEROSOL C3F8 10 CC(GÖZ) 50 adet
GÖZ ÖN KAMERA LENSİ(GÖZ) 15 adet
GÖZ ÖN KAMERA MAİNTAİNER(GÖZ) 5 adet
GÖZ ÖN VİTREKTOMİ PROBU (İNFİNİTY)(GÖZ) 20 adet
GÖZ PERFLUORO DEKALİN 5 ML VİAL(GÖZ) 20 adet
GÖZ SİLİKON YAĞI 1000 VİAL(GÖZ) 20 adet
GÖZ SIMCOE KANÜL(GÖZ) 5 adet
GÖZ SULFUR HEXAFLUORİDE AEROSOL SF 6 10 CC(GÖZ) 20 adet
GÖZ 25G BACKFLUSH (AKTİF- PASİF)(GÖZ) 10 adet
GÖZ GLOKOM SETON İMPLANT 50'LİK VE 200'LÜK(GÖZ) 10 adet
GÖZ PUNCTUM DİLATÖR AND PROBE(GÖZ) 10 adet
ÇOK ODAKLI GÖZ İÇİ LENS(GÖZ) 75 adet
TORİK GÖZ İÇİ LENS(GÖZ) 50 adet
KONDRODİN İÇEREN SULFAT İÇEREN DİSPERSİF VİSKOLASTİK(GÖZ) 150 adet
CPAP MASKESİ (MEKANİK VENTİLATÖRE UYUMLU)(KALP DAMAR) 70 adet
ASPİRATÖR UCU(KALP DAMAR) 100 adet
ANTİEMBOLİ ÇORABI (MUHTELİF BOY)(KALP DAMAR) 2.200 adet
AORTİK ROOT KANÜLÜ(KALP DAMAR) 100 adet
ASPİRATÖR HORTUMU UÇLU 5.5M DİSP.(KALP DAMAR) 250 adet
BAKTERİSİDAL ETKİLİ HEMOSTAT 5CM +/-0.5 X 35 CM +/-5(KALP DAMAR) 100 adet
BASINÇ MONİTORİNG SİSTEM (MONIFOLD-YOĞUN BAKIM)(KALP DAMAR) 1.500 adet
BETAPED-STERNUM YARA ÖRTÜSÜ 10X30(KALP DAMAR) 5.000 adet
C.S POLYPROPİLEN 3/0 25-26 MM YUV. 1/2 ÇİFT İĞ. 75-90CM(KALP DAMAR) 240 adet
C.S POLYPROPİLEN 4/0 16-17 MM YUV.ÇİFT İĞNE 90 CM(KALP DAMAR) 100 adet
C.S POLYPROPİLEN 4/0 25-26 MM YUV.ÇİFT İĞNE 90CM(KALP DAMAR) 540 adet
C.S POLYPROPİLEN 5/0 17MM YUV. 3/8 ÇİFT İĞNE 90 CM(KALP DAMAR) 180 adet
CERRAHİ GÖMLEK İÇTEN TAKVİYELİ M/L DİSP.(KALP DAMAR) 21.800 adet
CERRAHİ YAPIŞTIRICI(BİOGLUE)(KALP DAMAR) 30 adet
DACRON DÜZ GREFT MUHTELİF BOYLAR(KALP DAMAR) 10 adet
DACRON DÜZ GREFT 8MM 60-70 CM KNİTTED(KALP DAMAR) 10 adet
DACRON Y GREFT MUHTELİF BOYLAR(KALP DAMAR) 20 adet
EMBOLEKTOMİ KATETERİ MUHTELLİF BOY(KALP DAMAR) 100 adet
EPTFE RİNGLİ GREFT 7-8 MM 80 CM MUHTELİF BOY(KALP DAMAR) 30 adet
GAZ KOMPRES 2.5X20CM OPAKSIZ(KALP DAMAR) 200 adet
GAZ KOMPRES 7,5 X 18 (OPAKLI-NONSTERİL)(KALP DAMAR) 30.000 adet
HEMOCLİPS SMALL-MEDİUM-LARGE(KALP DAMAR) 20.000 adet
HEMODİYALİZ GEÇİCİ KATATER YETİŞKİN 11,5-12 FR(KALP DAMAR) 1.525 adet
HEMODİYALİZ KATATERİ KALICI YETİŞKİN 14-14,5 FR(KALP DAMAR) 400 adet
HEMOFİLTRASYON SETİ (PERFÜZYON İÇİN)(KALP DAMAR) 50 adet
İRİS BİSTÜRİSİ(KALP DAMAR) 250 adet
KALICI SANTRAL VENÖZ PORT KATETER 8F(KALP DAMAR) 120 adet
KANÜL AORTİK DÜZ UÇLU AKSİLLER (14F-18F-21F-24F)(KALP DAMAR) 20 adet
KANÜL AORTİK SPİRAL KISA UÇLU (18F - 21F- 24F)(KALP DAMAR) 250 adet
KANÜL REDROGRADE KARDİOPLEJİ(KALP DAMAR) 200 adet
KANÜL VENÖZ TWO STAGE 32/40F(KALP DAMAR) 400 adet
KAROTİS PATCH(KALP DAMAR) 10 adet
KATATER SANTRAL VENÖZ 3 LÜMENLİ 5F -7F -8F(KALP DAMAR) 2.095 adet
KOİLLİ KARDİOPLEJİ SETİ(KALP DAMAR) 400 adet
KONNEKTOR DÜZ VEYA Y MUHTELİF BOY(KALP DAMAR) 250 adet
KOTER KALEMİ AYAKTAN KUMANDALI DİSPOSABLE(KALP DAMAR) 200 adet
MİNÖR CERRAHİ ÖRTÜSÜ DİSPOSABLE DELİKLİ 75 X 75(KALP DAMAR) 5.000 adet
OKSİJENATÖR (TÜP SETİ İLE) ERİŞKİN(KALP DAMAR) 250 adet
PERİCARDİAL SUMP SİLİKON 1/4 30 CM(KALP DAMAR) 10 adet
RF ABLASYON KATETERİ(KALP DAMAR) 200 adet
SOLUNUM EGZERSİZ APARATI(KALP DAMAR) 2.000 adet
TEFLON YAMA 15CM X 15CM(KALP DAMAR) 30 adet
TORAKS DRENİEĞRİ L ( 24-26-28-30-32-34-36)(KALP DAMAR) 30 adet
VENÖZ KANÜL DİK AÇILI KISA UÇLU MUHTELİF BOY(KALP DAMAR) 30 adet
VENT KATATER MALLEABLE 18 F(KALP DAMAR) 20 adet
C.S İPEK 4/0 SERBEST 17X45 CM(KALP DAMAR) 500 adet
C.S POLYPROLEN NO:8/0 Y.İ 3/8 ÇİFT İĞNE 60 CM(KALP DAMAR) 120 adet
KVC AORTİK ROOT İĞNESİ NO:16 G(KALP DAMAR) 30 adet
KVC ARTER KANÜL NO:20 AKIŞ KONTROL DÜĞMELİ MEDBAR(KALP DAMAR) 300 adet
KVC BULDOG KLEMP PLASTİK DİSPOSABLE(KALP DAMAR) 500 adet
KVC C.S POLYESTER NO:2/0 25-26 MM 1/2 Y.İ PLEJİTLİ ÇİFT RENK(KALP DAMAR) 200 adet
KVC C.S POLYESTER NO:2/0 25 MM 1/2 Y. ÇİFT İĞNE 90 CM(KALP DAMAR) 500 adet
KVC C.S POLYESTER NO:3/0 16 MM 1/2 Y. ÇİFT İĞNE 90 CM(KALP DAMAR) 500 adet
KVC C.S POLYESTER NO:3/0 25-26 MM 1/2 Y. ÇİFT İĞNE 90 CM (TAPERCUT)(KALP DAMAR) 250 adet
KVC C.S PROLEN NO:5/0 13 MM 1/2 Y. ÇİFT İĞNE 75 CM(KALP DAMAR) 120 adet
KVC C.S PROLEN NO:6/0 13 MM 1/2 Y. ÇİFT İĞNE 75 CM(KALP DAMAR) 500 adet
KVC C.S PROLEN NO:7/0 9 MM 3/8 Y. ÇİFT İĞNE 75 CM(KALP DAMAR) 2.000 adet
KVC CERRAHİ EL YIKAMA FIRÇASI(KALP DAMAR) 1.500 adet
KVC DACRON DÜZ GREFT 10-18 MM 60 CM KNİTTED(KALP DAMAR) 10 adet
KVC FEMORAL ARTER KANÜL NO: 15F-20F(KALP DAMAR) 20 adet
KVC KOLLUK (DİSPOSABLE)(KALP DAMAR) 150 adet
KVC VESSEL KANÜL (GERİ DÖNÜŞ VALFLİ)(KALP DAMAR) 500 adet
KATATER SANTRAL VENÖZ ÇİFT LÜMENLİ 5F-7F-8F(KALP DAMAR) 70 adet