• İhale No
    1214719
  • İhale Adı
    1 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI TEKLİF
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    25 Kasım 2016 14:00
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    21 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKÎYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

SAYI : SATINALMA/71713619                                21/11/2016

KONU: TIBBÎ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/D (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-       Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip 2 Nolu Döner Sermaye Saymanlığınca 90 gün içerisinde ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırın belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    Steril edilebilen malzemeler firma tarafından 50,00-TL sterilizasyon ücreti hastane veznemize yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte hastanemiz sterilizasyon ünitemize teslim edilecektir.

11-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 25/11/2016 TARİHİNDE SAAT 14:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

12-   Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli Ödenmeyecektir.

13-   Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

14-    Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş İse her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına 1 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

Metin Kutusu: s.n.	Malzemenin Adı	Miktarı	Birimi	Sut Kodu	Birim
Fiyat	Toplam
Fiyatı	Marka UBI
1	CERRAHİ ÖRTÜ SETİ (TEK KULLANIMLIK)	500	ADET
Seracettî İdari ve M:

TEKNİK ŞARTNAME 1 SAYFA

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1301) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr


DISPOSIBILE CERRAHİ ÖRTÜ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-                Cerrahi Örtü ve önlük minimum 60 gr/m2 (+/-5 gr/m2) ağırlıkta medikal (spunlace) nonvvoven olmalıdır.Spunlace, cildin nefes almasına izin verecek ancak;su,alkol,kan ve benzeri sıvıları emmeden ortamdan iterek önlük ve örtünün altına geçirmemelidir.

2-                 Cerrahi hasta örtülerinin insizyon alan çevresi ve emici takviye ile güçlendiririlen kritik alanları Örtü gövde malzemesinden farklı olmalı ve görsel ayrım sağlamalıdır.Kritik alanda kullanılan emici takviye kumaşı kan ve benzeri sıvıları absorbe edebilmeli aynı zamanda sıvıların alt katmana geçmesini engelleyerek geçirimsizlik sağlamalıdır.

3-                 Örtüler,pratik,anlaşılır ve yönlendirici şekilde katlanmış olmalı,üzerlerinde yazılı veya resimli örtü açılış yönlerini gösteren işaretler bulunmalıdır.

4-                Hasta örtülerinde kullanılan cilt bantı ve/veya insizyon film non-allerğenıc ve medikal kullanım için imal edilmiş olmalıdır.Bant ve insizyon film açılış ve yapıştırma kolaylığını sağlaması için açma kenarı (fingerlift) olmalıdır.

5-                Örtü ölçülerinde +/-10 cm olarak verilen teklifler değerlendirilecektir.

6-                Önlük gövdesi ve kollar sızdırmazlığı engellemek için kilit dikiş (çift sıra) ile birleştirilmelidir.

7-                 Önlükte iki iç ve iki dış kuşak olmalı,her türlü sıvı ve bakteri geçiş riskini önlemek için ön kuşaklar önlük gövdesine dikişsiz olarak sabitlenmelidir.Dıştaki iki kuşak steriliteyi bozmadan kolayca bağlanabilecek şekilde karton ile birleştirilmelidir.

8-                Takviyeli önlük sıvı ve operasyon alanı ile yoğun temas halinde bulunan kol ve ön gövde (batın bölgesi ve göğüs)kısımlarmda kesin geçirimsizlik sağlayacak şekilde; bir tarafı polietilen diğer yüzeyi nonwoven (cilde temas eden kısmı) takviye oluşmuş takviye malzemesi bulunmalıdır.

9-                Önlük kol manşeti 8-10 cm uzunluğunda pamuklu dokumadan üretilmiş ve bilekleri sıkmadan (elastik) kavrayabilecek sıkılıkta ve ter emici özellikte olmalıdır.

10-            Önlük,40*40 cm boyutlarında medikal kalitede hav ve tüy bırakmayan emici özelliği olan el kurulama havlusu ile birlikte verilmelidir.

11-            Örtüler ve önlük şartnamedeki set içeriğine uygun Önce alet masaya sonrada krepe kağıdına (sterilizasyon bohçasına) sarılmalıdır.

12-            Bir tarafı medikal kağıt,diğer tarafı medikal filmden oluşan ve üzerinde indikatör bulunan medikal ambalaj ile tek olarak paketlenmelidir.

13-            Ambalajın içinden rahatça görülebilecek ürün genel kullanım kurallarını belirten bilgi bulunmalıdır.

14-            Onaylanmış TCKS ürün kodu ve hastane kullanımı için çıkartılabilen barkod ürün etiketinin üzerinde bulunmalıdır.

15-             Cerrahi hasta örtüleri,TS EN13795-1-2-3 (mart 2006) standardında belirlenen standart ve yüksek performans değerlerini karşılaması ve bu akride edilmiş kurumlar tarafından belgelendirilmelidir.Örtü ve kritik alan için kullanılan malzemelerin değerleri ayrı ayrı belgelenmelidir.Hasta örtülerinin kritik alan (insizyon alanı) çevresinde kullanılan malzemeler EN13795-3 de belirlenen yüksek performans değerlerini karşılamalı ve

belgelen di r il m elid i n - ---------------------- —— ■- -- — - - - ■————

16-            Alet masası örtüsü alet masasını örtecek şekilde tasarlanmış ve imal edilmiş olmalıdır.

17-            Alet masası örtüsü Sıvı penetrasyonunu engellemek için iki katlı yapıda olup alt

tabakası minimum 50 mikron kalınlığında polietilenden üst tabakası aletlerin kaymasını----------

engellemek için 20-25 gr/m2 emici non-woven tabakası ile takviye edilmelidir.

18-            Alet masası örtüsünün aseptik örtülmesi için kolay anlaşılır ve yönlendirici şekilde katlanıp açılış yönlerini gösteren işaretler bulunmalıdır.                                            ^

JP°^^^M7m2anı

06yl" Cerra'hlUzmam

tanei  /



 

19-             Anestezi örtüsü hastanın göğüs bölümünün (anestezi kısmı) üst kısmını izole edecek uzunlukta ve genişlikte tasarlanmış olmalı ve örtünün hasta üzerinden kaymasını ve sabit durabilmesini sağlamak için göğüs kısmına gelecek yönde yapışkan medikal amaçlı cilt bandı bulunmalıdır.

20-             Ayak örtüsü hastanın batın ve ayak bölümünü izole edecek uzunlukta ve genişlikte tasarlanmış olmalı ve hastanın üzerinden kaymasını ve sabit durabilmesini sağlamak için batın kısmına gelecek yönde yapışkan medikal amaçlı cilt bandı bulunmalıdır.

21-             Bantlı örtü hastanın üzerinden kaymasını ve sabit durabilmesi için göğüs kısmına gelecek yönde medikal amaçlı cilt bandı bulunmalıdır.

22-             Set aşağıdaki parçalan içermelidir.

2 adet: 150x200 cm alet masa örtüsü 1 adet: 150x240 cm anestezi örtüsü

adet: 150x180 cm ayak örtüsü

adet: 100x120 cm bantlı örtü

1 adet: 78x140 cm mayo masa örtüsü

adet: Takviyeli cerrahi önlük

3 adet: 40x40 cm el kurutma havlusu

23-             Teklif edilen malzemelerin orijinal ambalajı içinde olmalı,orijinal ambalajın üzerine herhangi bir şekilde sonradan etiket vs. yapıştırılmamalıdır. Malzemelerin steril üretim , son kullanma tarihleri belirtilmeli ve karekodlu olmalıdır. Steril ambalaj içinde olan malzemeler aksi yazılmamış ise teslim tarihi itibarı ile en az 2 yıl miadlı olmalıdır.


       
   

'd DEVLET HASTANESİ urat Şaklr EKŞİ o:137321 Uzmanı

 
 

op. Dr^zzet D BM İRE-

Antâlya AtatürVrBöv'eîK^-

 
 

 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim