• İhale No
    1222526
  • İhale Adı
    (1) kalem VENTİLATÖR SETİ ALIMI işi
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    06 Aralık 2016 14:00
  • İdare
    Iğdır Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Iğdır
  • İşin İli
    Iğdır
  • Yayın Tarihi
    01 Aralık 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T. C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İĞDIR Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İğdır Devlet Hastanesi

Sayı : 94702671/...                                                                                                                                                                               01/12/2016

Konu : Teklife Davet

Tel: Faks :

Kurumumuzun ihtiyacı olan (1) kalem VENTİLATÖR SETİ ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç 06.12.2016 tarih ve saat 14:00'a kadar göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.

AJU—\

Mikail GULCAN Genel Sekreter V.

Satınalma tarih ve saati : 06.12.2016 - 14:00

Teklif Başvuru Yeri : İĞDIR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MERKEZİ SATINALMA BİRİM TOPLANTI SALONU Teslimat Yeri                                      : İĞDIR DEVLET HASTANESİ AMBARI

Teklif Türü                           : Teklif Birim Fiyat - İşin tamamı

İhtiyaç Listesi

 

                       
   

Malın / İşin Adı

 
 

Sıra No

 
   

Miktar

 
 

Birim

 
 

Birim Fiyat

 
 

Tutar

 
 

 

 

Metin Kutusu: 100Metin Kutusu: ADETYENİDOĞAN ISITICILI VENTİLATÖR SETİ

 

 

 

EK: Teknik şartname

ÖZGÜR MAH.KAZIM KARABEKİR CAD.NO:7() İĞDIR

Telefon: 0 476 226 03 07 Faks:0 476 226 06 46-226 03 08 e-posta: satinalma_idh@hotmail.com Elektronik ağ:

 

YENİDOĞAN ISITICILI VENTİLATÖR SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

I.     Hasta devresi rsıücıh insfHttîyon hattı, su tutuculu eksplrasyon hattı, ara hortum, çift ş*mandir»lı otomatik beslemeli chamber, kuvöz uzatma hattı, basınç ölçüm hatlından oluşmalı ve tek kullanımlık olmalıdır. Tüm ürünler avnı marka olmalıdır,

21 Vantilatör ehamber ara hortumu 0.6 m olma Itdır.

3.    Hasta devresinin Inspirasyon hattı içerisindeki »itici teller spiralli yapıda olmalıdır ve bu özellik sayende devre içindeki hava hontojen bir şekilde hastaya gönderilmeli ve inspirasyon hattı içerisinde su yoğunlaşması önlenebilmelidtr, inspirasyon hattıruJa su tutucu bulunmamalıdır,

4.    Hasta devresinin inspirasyon ve çksplraiyon hattan farklı renkte olmalıdır.

5.    Hasta devresi pedlatrlk/yen[doğan hastalarda kullanıma uygun olmalı ve üzerinde nitrik ok*iL portu bulunmalıdır.

6.    Hasta devresinin V konnektör kısmı hastaya göre 360' dönebilen yapıya sahip olmalıdır. Bu özellik sayesinde hastanın hav* yolunda oluşabilecek doku hasarı ve kanamaların Önüne gelebilmelidir,

7.    Hasta devresinin basmç ölçüm hattı ekspirasyort hattının V konnektör kısmına yakın tarafında olmalıdır ve bu sayede lıaslanın solunum bilgisi en ryı şekilde hesaplanabilmelidir. ’f konnektör ürerinde dan basınç ölçüm portları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

8.    Isı ve akış probunun girişleri, sadece ısıtkcı telin bulunduğu hatların uç kısımlarına takıla bilmelidir, Kuvöz uzatma hattında portu olan setler kabul edilmeyecektir.

9.    Hasta devresi paketi içesinde düjök ve yüksek akış oksijen uygulamaları için adaptör kit bulunmalıdır.

İD. Hasta devresi paketi "içerisinde bir adet çift şamandıralı otomatik beslemeli thamber bulunmalıdır,

II.    Hasta güvenliği açıtından eharnber içerisinde birincisi arızalandığında otomatik oWtk devrttye girecek farklı renkli ikinci bir şamandıra bulunmalı ve bu husus chamberin broşüründe açıkça yer almalıdır. Chamber İle set aynı marka olmalıdır.

İL Hasta devresi hastanemizde kullanılan ventilatör ve nemlendirici cihazları He uyumlu olmalıdır. Mevcut nemlendirici cihazları ile aynı rn&rka oJmayan set markaları, kendi setlerine uyumlu nemlendirici cihazını, ventilatör sayısı + 2 adet yedek olmak üzere kliniğe ücrrtsu vermelidir. Mevcut nemlendirici cihazları İle tam uyumlu (aynı marka) sete sahip firmalar Ke klinikte bu kınan nemlendirici cihazlarının teknik bakım ve hizmetini kullanım süresi boyunca üstlenmelidir.

13.     Ha&ıa seti 0,3 - 4 Utre / Dakik» akış aralığında daM çalışabilmelidir ve riim set paketlerinin üzerinde bu ifadeyi gösteren orijinal etiket yazısı bulunmalıdır. Tüm Set paketleri üı«ıinde, paket içerisinden cıton parçaların resmini gösteren etiket olmalıdır SetJer yüksele akış ka notlan île kullanılabilir çapta tasarlanmış olmalıdır.

14,  Hasta seti 10 mm çapında olmalıdır. Hortum hatlarında veya bağlantı kıs*nlannda daralmaya sebep olacak bağlantı olması durumunda, haftaya iletilen akis sırlanacağından kesinlikle kabul edilmeyecektir.

15,  Hasta devresi CE Belgeli olmalıdır.

16. Tekliflerin defterlendirilmesi sırasında numuneler denenecektir. Numune getirmeyen lırmal<ınn teklifleri değertefrilrllmeytscektir.

 

Evrakın elektronik imzalı suretine http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden 43b4f585-905d-4e03-b49f-ca23231e5c0f kodu ile erişebilirsiniz Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim