• İhale No
    2017/103887
  • İhale Adı
    50 ADET ELEKTRONİK ÜCRET ALMA MAKİNESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Elektronik Cihazlar ve Takip-Tanıma Sistemleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    28 Mart 2017 14:30
  • İdare
    POSTA TELGRAF TEŞKİLATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(PTT) SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    09 Mart 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

50 ADET ELEKTRONİK ÜCRETALMA MAKİNESİ SATIN ALINACAKTIR

T.C.POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI A.Ş. SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI

İhale Kayıt Numarası : 2017/103887
İşin Adı : 50 Adet Elektronik Ücretalma Makinesi
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Sehit Tegmen Kalmaz Caddesi No:2 F Blok Kat:1 06101
b) Telefon ve faks numarası : 3125095420 - 3123095616
c) Elektronik posta adresi : yatirim@ptt.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
:  
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : 50 adet Elektronik Ücretalma Makinesi
b) Teslim [yeri / yerleri] : Ankara PTT Başmüdürlüğü Ana Depo Merkez Müdürlüğü / Oğulbey-Gölbaşı/ANKARA
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Teknik şartnamenin “TESLİM VE MUAYENE” başlıklı 6. maddesinde belirtildiği şekilde ve 180 (Yüzseksen) takvim günde ve en fazla 4 partide teslim edilecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Satınalma Daire Başkanlığı Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No:2 F Blok Kat:1 Ulus ANKARA
b) Tarihi ve saati : 28.03.2017 - 14:30
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

1) İsteklinin alım konusu malı teklif etmeye yetkisinin bulunup bulunmadığını belgelendirmesi gerekir. Bu çerçevede istekli aşağıdaki bentlerde yer alan belgelerden kendi durumuna uygun olan belge veya belgeleri sunabilir:

a) İstekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,

b) İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,

c) İstekli Türkiye'de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.

İş ortaklığında ortaklardan birinin, teklif edilen mala veya mallara ilişkin imalatçı veya yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belgelerden birini sunması yeterlidir.

İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:

-Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi

 Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu

- Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi

- Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi

- Aday veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üreticisi veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler

 

2. İstekliler, teklif ettikleri elektronik ücret alma makine ve modelini tanıtan teknik özelliklerini belirten orjinal dökümanların Türkçe yeminli tercümesi ile birlikte vereceklerdir.

3. İstekliler, teklifleriyle birlikte orjinal (Türkçe veya İngilizce) çalıştırma ve bakım-onarım el kitabı, devre şeması ve resimli parça kataloğu teklifle birlikte bir takım olarak verecektirler.


4. Teklif edilen elektronik ücret alma makinesi PTT hizmetlerinde ilk defa kullanılacak ise istekli tarafından 1 adet numune makine 10 iş günü süreyle denenmek üzere teklifle birlikte veya ihale tarihinden itibaren 20 iş günü içerisinde PTT'ye teslim edilecektir. Aynı marka ve model makine PTT'de kullanılıyor ise firma bu ürüne ait faturanın bir örneğini teklifleri ile birlikte vermesi durumunda ayrıca numune ürün verilmesine gerek yoktur.

 

5) İstekliler teklif ettikleri ürüne ait, üretici veya ithalatçı adına yetkili satıcı olduğuna dair belgenin aslını veya noter tasdikli sureti ile satış sonrası yetkili satıcı olduğuna dair belgenin aslını veya noter tasdikli sureti ile satış sonrası teknik destek sağlamak amacıyla istekli adına düzenlenmiş olan 3 farklı bölgede kendisine ait teknik servislerin adres bilgisini teklifleriyle birlikte vereceklerdir.

 

6) İsteklilerin teklif ettikleri makine kredi sistemli (avans tertibatlı) veya kredisiz (avans tertibatsız) olabilecektir. Makineler kredili sistemli ise; makinelere minimum 10 haneli (4.000.000.000) avans miktarı yüklenmiş olacak ve bu dueumu anlatan üretici firma yazısı teklifle birlikte verilecektir.

 

7) İsteklilerin teklif edecekleri makinelerin çalışma sisteminde kontroller elektronik, sayaçlar dijital göstergeli olacaktır. Dijital sayaca kullanıcı tarafından müdahale edilmesini engelleyecek emniyet sistemi olacaktır. Dijital sayaca, kullanıcı tarafından müdahale edilmeyeceğini içerern yazı teklifle birlikte verilecektir.

 

8) İstekliler tekliflerinde makinelerin mürekkepleme sistemi (tatbik sistemi) konusunda detaylı bilgi vereceklerdir. Kullanılan kartuşlu (kasetli) sistemin tatbik ömrü, gramajı ve birim fiyatı teklifte belirtilecektir.

 

9) İstekliler, teklif ettikleri makineye ait kartuş tatbik adedinin yer aldığı üretici firmasında alınan yazı teklifle birlikte verilecektir.

 

10) İstekliler tekliflerinde, makinelerin en az 15 yıl süre ile yazılımdan kaynaklanan herhangi bir sebepten dolayı bloke olmayacağını üretici firma garantisi ile belgelendireceklerdir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim