• İhale No
    1254851
  • İhale Adı
    D.T.2017-241-TIBBİ ONKOLOJİ MALZEME ALIMI 24.01.2017 DS.S.MEMURU ULAŞ ERCAN
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    24 Ocak 2017 08:47
  • İdare
    CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    Sivas
  • İşin İli
    Sivas
  • Yayın Tarihi
    24 Ocak 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İhale Adı : D.T.2017-241-TIBBİ ONKOLOJİ MALZEME ALIMI 24.01.2017 DS.S.MEMURU ULAŞ ERCAN
İhale Tarihi : 2017-01-24 08:47:25
İhale Dokümanını İndirmek İçin Tıklayınız

 

T,C.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Sayı : B.30.2.CUM.0.81.00.00/ 241                           24/01/2017

Konu: Teklife Davet

Fakültemizin ihtiyacı olan (1) kalem 2017-241 TIBBİ ONKOLOJİ BD.MALZEME ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D. V, hariç fiyat teklifinizi elden, posta veya faks ile göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.DOĞRUDAN ALIM FAKS NUMARASI: 0 346 258 00 20


 

Hastane Müdür Yrd. D.S.Satınalma Birim Sor.

Metin Kutusu: Satmalına tarih ve saati Teklif Başvuru Yeri Teslimat Yeri Teklif Türü.... JL. . /..... Q...\  /2017 -15:00

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ODASI / SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ / SİVAS Teklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında

İhtiyaç Listesi

Sıra No

 

Miktar

Birini

Birim Fiyat :

Tutar

1

Kemoterapi Flakon Başlığı

1.400

Adet

 

 

EK: Teknik şartname


 

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MERKEZ/SİVAS SİVAS

Telefon: Doğrudan T: 0 346 258 00 49 - 0 346 258 00 00/2126 Faks: 0 346 258 00 20 e-posta: hastanesat@cumhuriyet.edu.tr

Elektronik ağ: www.cumluiriyet.edu.tr

T.C.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Satınalmaıım Yapılacağı Birim: Cumhuriyet Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

1) Yazımız sayısının teklif mektupları üzerine mutlaka yazılması gerekmektedir.

2)  Teklif zarflan bizzat elden verilebileceği gibi şehir dışı firmalar faks yada posta ile gönderilebilir.

3)  Teklif edilen malzemelere ait orjinal katalog var ise teklif mektupları içerisinde getirilmesi gerekmektedir.

4)  Şartlı teklifler ve Türk Lirası haricinde verilen fiyatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

5) Teslimat süresi teklif mektuplarında belirtilecek olup, Mali Yıl Sonunu geçen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

6) Teklif edilen ürünlerin UBB numaralarının tekliflerle birlikte belirtilmesi gerekmektedir.

7) Firmalar, firmalarının UBB'de kayıtlı olduğuna ilişkin firma ve/veya bayi kodlannı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.

8) Teklif verilen ürünlerin markası belirtilecektir, markası belirtilmeyen teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

9)  Malzemeleri sipariş mektubunda belirtilen süre içerisinde getirmeyen yüklenicinin bağlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili meslek odalarına taahhüdünü yerine getirilmediği yazı ile bildirilecektir.

10)  İdaremiz alımı yapıp yapmamakta, verilmiş olan bütün teklifleri reddederek, iptal etmekte, dilediği miktarlarda yapmakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. İdare bütün tekliflerin reddedilmesi sebebiyle herhangi bir yükümlülük altına girmez.

11) Belirtilen Satmalına tarih ve saatinden sonra gelen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

12) Distribitör ve/veya ana bayice alt bayilerin de (firmanın) UBB 'de tanımlanmış olduğuna dair belgeyi teklifle birlikte sunacaklardır. SGK nın duyurusuna istinaden, GMDN ve UNSPSC kodları ürün tanımlarıyla eşleşmeyen ve/veya hatalı eşlenen firmalardan kaynaklı oluşmuş veya oluşacak kurum ve üçüncü kişilerin zararı ilgili firmalarca ödenecek olup bu durumdan kaynaklanan her türlü hukuki ve cezai sorumluluk ilgili firmalara aittir.

13)  Yüklenici yapılan işe ilişkin hale ediş ve alacaklarım idarenin yazılı izni olmaksızın başkalarına devir veya temlik edemez. Temliknamelerin noterlikçe düzenlenmesi ve idare tarafından istenilen kayıt ve şartlan taşıması zorunludur. Sözleşme kapsamında yüklenici tarafından kesilen ve tutarı (KDV Dahil edilmiş) 3,000,00 TL. ve altındaki faturalara ait doğmuş alacaklar hiçbir suretle devir veya temlik edemez. Firmanın doğacak alacaklarına ilişkin olarak da uygulama aynı yönde yapılacaktır.

14)  Yükleniciye yapılacak her türlü ödeme 01.05.2007 tarih ve 26509 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Döner Sennayeli İşleüneler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği'nin ''ödemelerin yapılmasında öncelik’' başlıklı 22. maddesine istinaden muhasebe kayıtlanna alınma sırasına göre yapılacaktır.

15)                          Yüklenici  yapılan işe ilişkin hak ediş ve alacaklarım idarenin yazılı izni olmaksızın başkalanna devir veya temlik edemez.Temliknamelerin noterlikçe düzenlenmesi ve idare tarafından istenilen kayıt ve şartları taşıması zorunludur.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MERKEZ/SİVAS SİVAS

Telefon: Doğmdan T: 0 346 258 00 49 - 0 346 258 00 00/2126 Faks: 0 346 258 00 20 e-posta: hastanesat@cıunlıuriyet.edu.tr

Elektronik ağ: www.cumliuriyet.edu.tr

1.1. KEMOTERAPÎ İLAÇ FLAKON BAŞLIĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.             Teklif edilen ürün daha önce grup malzemesi olarak temin edilen ve stoklarımızda da mevcut olan Phaseal marka luer-lock konnektör ileuyumlu olmalıdır

2.             Teklif edilen ürün steril ambalajında tek kullammlık(disposable) olmalıdır.

3.             Teklif edilen ürün antineoplastik ilaçların kapalı sistemle hazırlanmasını sağlamalı, kontaminasyon riskini, buharlaşma ve sızıntıyı engellemelidir.

4.             Ürün, küçük ve büyük flakon başlıkları için kullanılabilir olmalı ve aynı çalışma prensibi ile çalışıyor olmalıdır.

5.             Teklif edilen ürün, ilaç şişesine sıvı veya hava enjekte edildiğinde meydana gelen basmç değişikliği sırasında dışarıya sızabilecek toksik maddeyi engelleyen ‘tam kapalı sistemi’ bulunmalıdır.

6.             Teklif edilen ürün, kapalı sistem ile tanımlanan; çevresel kontamine edicilerin sisteme girişini ve tehlikeli ilaçların ya da buharlarının sistem dışına çıkışını mekanik olarak engellemelidir.

7.             Teklif edilen ürün ilaç flakonun lastik tıpasma kolay monte edilebilmeli, lastik tıpaya kesinlikle zarar vermemeli ve lastik tıpayı flakon içine itmemelidir.

8.             Teklif edilen ürün, ilaç flakonuna monte edilirken kırılma ve çatlama olmamalıdır.

9.             Teklif edilen ürün luerlock iğne aparatı ile bağlantı sırasında ilaç sızmalarına neden olmamalıdır.

10.         Teklif edilen ürün ilaç flakonuna hazırlama aşamasında monte edilmeli ve atık aşamasında da ilaç flakonunda takılı kalarak atılabilir olmalıdır.

11.         Teklif edilen ürün üzerinde, ilaç şişesine uyumlu yuva ve ilaç şişesine girecek ilaç flakonlarının mantarında çökmeye sebep olmamalı, multıdoz ilaçların mikrobiyolojik ve kontaminasyon açısından güvenle saklanmasını sağlamalıdır.

12.         Teklif edilen ürün hazırlanacak ilaçların tam doz çekilmesine uygun yapıda olmalı, böylece doz kaybını önlemelidir.

13.         Teklif edilen ürün PVC, DEHP içermemelidir.

14.          Teklif edilen ürün üzerinde, sitotoksik ilaç partiküllerinin dış ortam ile temasmı engelleyerek, kimyasal kontaminasyonu önleyen, oluşan negatif / pozitif basmcı dengeleyen muhafaza sistemi bulunmalıdır.

15.         Teklif edilen ürün bütünlüğün ve sistemin bozulmaması İçin grubun diğer malzemeleri ile uyumlu olmalıdır.

16.          Teklif edilen ürüne ait son kullanım tarihi steril paket üzerinde olmalıve teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl miadlı olmalıdır. Teklif veren firma ürünlerini ürünün son kullanım tarihine 3 ay kala yeni miadlı ürünlerle 15 gün içinde değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

17.         UBB Tıbbi Cihaz Kayıt Sistemine girişi yapılmış olmalı ve Sağlık Bakanlığı onaylı Barkot numaraları ihale komisyonuna ibraz edilmelidir.

18.          Teklifi veren firma istek yapan kliniklere, küçük ve büyük flakon başlıkları için numunelerin seri kullanımda denenebilmesi için 10’ar adet numune bırakmalıdır.

19.         Flakon başlıklarının ölçüleri ihale sonrası bildirilecek olup, teklif veren firma kullanım sürecinde değişim gerektiğinde bir hafta içinde değişimi taahhüt etmelidir,

 

20.           Teklif veren firmaların ihale gününe kadar numune getirmedikleri taktirde ihale dışı bırakılacaklardır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim