• İhale No
    2016/493842
  • İhale Adı
    DİŞ TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Aralık 2016 10:00
  • İdare
    GAZİANTEP KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Gaziantep
  • İşin İli
    Gaziantep
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    21 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

DİŞ TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

GAZİANTEP KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

18 Aylık 357 Kalem Diş Tıbbi Sarf Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/493842
1-İdarenin
a) Adresi : Kayaönü Mah. 42035 Nolu Cad. No:40 Şehitkâmil / Gaziantep (İpek yolu üzeri – Atatürk Kültür ve Spor Merkezi Karşısı) 27060 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
b) Telefon ve faks numarası : 3423248899 - 3423382602
c) Elektronik Posta Adresi : khb27.mb@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 357 Kalem Diş Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 25 Aralık Devlet Hastanesi, Nizip İlçe Devlet Hastanesi, İslahiye İlçe Devlet Hastanesi, Oğuzeli İlçe Devlet Hastanesi, Nurdağı İlçe Devlet Hastanesi, Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi depolarınasağlık tesisi bazında birleştirilmiş ihtiyaç listesindeki miktarlar kadar teslim edilecektir.
c) Teslim tarihleri : Sağlık tesislerimizin 18 aylık ihtiyacı olup her sağlık tesisi kendi ihtiyacını sözleşme süresi içerisinde 2 (iki) aylık dönemler halinde peyder pey olarak yükleniciye sipariş edecek ve yüklenici en geç 10 gün içerisinde ilgili sağlık tesisinin Taşınır Kayıt Kontrol Birimine teslimatı yapacaktır. Teslimatlar mesai günleri ve saatlerinde yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Gaziantep İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği - Kayaönü Mah. 42035 Nolu Cad. No:40 Şehitkamil / GAZİANTEP (İpek Yolu Üzeri , Safir Otel bitişiği
b) Tarihi ve saati : 21.12.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1) İhale listesinin 117 ve 252. kalemleri için Sağlık Bakanlığından alınmış ürünün Biyosidal Ruhsatı ihale dosyasında sunulmalıdır.

2)

a)- Teklif edilen ürünler Sağlık Bakanlığı Onaylı ve T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olacaktır. Teklif veren isteklilerin teklif ettiği ürünün tedarikçi firma tanımlayıcı numarası veya teklif ettiği ürünün bayisi olduğuna dair bayi tanımlayıcı numarası olacaktır.
b)- Teklif edilen ürünlerin ticari markası, modeli, TİTUBB barkot numarası, teklif edilen ürün SUT kapsamında ise ürüne vermiş olduğu UBB numarasını karşılayan SUT kodunu ve  Firma ve/veya Bayi Tanımlayıcı numarasını  liste halinde ihale dosyasında verilecektir.


c)- Ürün kapsam dışı ise üreticinin veya ithalatçının yönetmelikler kapsamında olmadığına dair beyanı/belgesinin ihale teklif dosyasıyla birlikte sunulması gerekmektedir.

3) İhale listesinin 245 sıra numaralı kalemine sadece Ecza Deposu ve/veya imalatçı ve/veya ithalatçı firmalar girebilir. İsteklinin ilaç deposu olması halinde Sağlık Bakanlığı Ecza Deposu Ruhsatı, imalatçı olması halinde imalatçı olduğunu gösteren belgelerin, ithalatçı olması halinde ise ithalatçı olduğunu gösteren belgelerin aslı veya noter onaylı belgelerini teklifi ile birlikte sunacaktır.

4) Yerli malı lehine fiyat avantajından yararlanmak isteyen istekliler, teklif ettiiği ürüne ait  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenen usul ve esaslara uygun olarak düzenlenen yerli malı belgesini teklif dosyasında sunacaklardır. Belgeyi sunmayan istekliler yerli malı lehine fiyat avantajından yararlanamayacaktır. İsteklilerce kendilerine ait veya yetkili olduğu geçerlilik süresi devam eden yerli malı belgesinin teklif ettiği kalemlerde hangi ürüne / ürünlere ait olduğu belge üzerinde veya bir liste halinde belirtilerek ihale dosyasında sunması gerekmektedir.(Fotokopi olarak sunulan belgeler kabul edilmeyecektir.)

 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a)- İstekliler, teklif edecekleri ürünlerin teknik şartnameye uygunluğunu tespit edecek şekilde, en az 1 adet (rulo, şişe, kutu, paket) numune getirecek ve teklif ettikleri kalem veya kalemlere ait ürünleri (orijinal kutu-ambalaj-şişe v.s). teklif sırası, firma ve ürünün adı belirtilerek "Numune Teslim Tutanağı (yüklenici firma tarafından düzenlenmiş)" ile birlikte İhale tarih ve saatine kadar teslim edeceklerdir.

b)- İhale tarih ve saatine kadar numune teslimi yapılmayan teklif kalemi değerlendirmeye alınmayacaktır. Sadece ihale listesinin 331. kalemine numune verilmeyecek olup katalog üzerinde değerlendirme yapılacaktır.

c)- İsteklilerce teslim edilen numuneler ihale tarihinden sonra, ihale komisyonu uzman üyelerince teknik şartnamelerin tüm maddelerine göre değerlendirilecek olup, değerlendirme sonrası teknik şartnameye uygun olmadığı tespit edilen ürün/ürünler değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Gaziantep İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Gaziantep İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (yüz seksen) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AERATÖR BAŞLIĞI (ünitlerinize uygun teknik şartnamede belirtilecek) 222 adet
AERATÖR İÇİN ROND ELMAS FREZ NO:14 ( SİYAH BANTLI) 1.500 adet
AERATÖR İÇİN FİSSÜR ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 37.450 adet
AERATÖR İÇİN FİSSÜR ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 37.450 adet
AERATÖR İÇİN LOBUT ELMAS FREZ NO: 18 (SİYAH BANTLI) 2.450 adet
AERATÖR İÇİN LOBUT ELMAS FREZ NO: 19 (SİYAH BANTLI) 6.950 adet
AERATÖR İÇİN LOBUT ELMAS FREZ NO: 21 (SİYAH BANTLI) 8.750 adet
AERATÖR İÇİN MERCİMEK ELMAS FREZ(SİYAH BANTLI) 2.750 adet
AERATÖR İÇİN MUM ALEV UÇLU ELMAS FREZ NO:14 (SİYAH BANTLI) 52.410 adet
AERATÖR İÇİN MUM ALEV UÇLU ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 22.410 adet
AERATÖR İÇİN ROND ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 17.490 adet
AERATÖR İÇİN ROND ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 27.410 adet
AERATÖR İÇİN SİLİNDİR ELMAS FREZ NO:14 (SİYAH BANTLI) 2.250 adet
AERATÖR İÇİN SİLİNDİR ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 2.250 adet
AERATÖR İÇİN SİLİNDİR ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 42.280 adet
AERATÖR İÇİN TERSİNE KONİK ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 2.250 adet
AERATÖR İÇİN TERSİNE KONİK ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 42.250 adet
AERATÖR İÇİN UCA DOĞRU AZALAN ELMAS FREZ NO:18 (SARI BANTLI) 2.362 adet
AERATÖR İÇİN UCA DOĞRU AZALAN ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 2.430 adet
AERATÖR YAĞI 1 (KAVO başlık uyumlu) 10 adet
AERATÖR YAĞI 2 (W&H Başlık uyumlu) 217 adet
AĞIZ SPATÜLÜ 3.540 adet
AĞIZ SPATÜLÜ KOMPOZİT İÇİN 3.000 adet
AKIŞKAN KOMPOZİT TÜP 2.687 paket
ALÇI BIÇAĞI (PLASTİK SAPLI) 60 adet
ALET DEZENFEKTANI ULTRASONİK YIKAMA MAKİNASI İÇİN (DENTAL ALGİNAT VE SİMAN TEMİZLEME SOLÜSYONU ) 15.800 litre
ALGİNAT ÖLÇÜ MADDESİ 10.500 paket
ALGİNAT TEMİZLEME TOZU 70 kilogram
ALVEOL TEDAVİ PATI 192 paket
AMALGAM 1'LİK (50 lik) 414 kutu
AMALGAM 2'LİK (50 lik) 1.764 kutu
AMALGAM 3'LÜK (50 lik) 1.813 kutu
AMALGAM ARAYÜZ ZIMPARASI 253 paket
AMALGAM FULVARI 3.515 adet
AMALGAM PARLATMA LASTİĞİ 1.498 adet
AMALGAM TABANCASI 70 adet
AMPUTASYON MATERYALİ 60 adet
ANGULDURVA 116 adet
ARTİKİLASYON KAĞIDI AT NALI 310 paket
ARTİKİLASYON KAĞIDI(DÜZ) 358 paket
ARTİKÜLATÖR 50 adet
ASİT ETCHİNG JEL 444 paket
ASPİRATÖR HORTUMU 4.150 adet
ATEŞ SPATÜLÜ 240 adet
AYNA BAŞI 11.248 adet
AYNA SAPI 3.915 adet
BAS PLAK ÜST ÇENE (IŞINLA SERTLEŞEN) 248 kutu
BESLEME SETİ 51 kutu
BİSTURİ SAPI 92 adet
BİSTURİ UCU NO:15 204 paket
BOL 213 adet
BOL KAŞIĞI 475 adet
BONDİNG APLİKATÖRÜ 507 paket
BONDİNG SİSTEMİ 7. JENERASYON 855 paket
BONE 120 paket
BOWİE-DİCK TESTİ 3.002 kutu
BOYTERLOK ASORTİ 15-40 4 paket
BRİNİSUVAR (BURNİSHER) 3.700 adet
BRİT 20 adet
CAM İONEMER KAİDE SİMANI 953 kutu
CAM İONEMER KAİDE SİMANI IŞINLI 661 kutu
"CAM İONEMER KAİDE SİMANI IŞINLI (enjektör şeklinde) (ENJEKTÖR ŞEKLİNDE)" 300 kutu
CAM İONEMER SİMAN(KRON YAPIŞTIRICI) 419 kutu
CERRAHİ ASPİRATÖR UCU(100 lük) (ASPİRATÖR UCU) 21 paket
CERRAHİ MASKE (Bağcıklı) 1.250 adet
CERRAHİ MAKAS 350 adet
CERRAHİ KULLANIM İÇİN İRRİGASYON SOLÜSYONU 1.000 litre
CERRAHİ KÜRET 545 adet
CERRAHİ ÖRTÜ SETİ 5.258 set
CERRAHİ PİYASEMEN İÇİN TUNGSTEN CARBİD FREZ ROND (21 - 23 NO) 60 adet
CERRAHİ PİYASEMEN İÇİN TUNGSTEN CARBİD FREZ FİSSÜR (21 - 23 NO) 60 adet
CRANE KAPLAN KÜRET 20 adet
ÇELİK ROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:016 22.230 adet
ÇELİK ROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:018 46.990 adet
ÇELİK ROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:021 46.850 adet
ÇELİK ROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:023 1.650 adet
ÇELİK SEPARE 275 adet
ÇİNKO FOSFAT SİMAN 660 kutu
ÇİNKO OKSİT OJENOLLÜ ÖLÇÜ MADDESİ 203 paket
ÇİNKO OKSİT OJENOL SİMAN 704 kutu
DAVYE- ÇOCUK TAKIM 56 takım
DAVYE ALT 20 YAŞ 100 adet
DAVYE ÜST 20 YAŞ 100 adet
DAVYE ÜST KÖK 100 adet
DAVYE- YETİŞKİN ALT KESİCİ 620 adet
DAVYE- YETİŞKİN ALT KÖK 650 adet
DAVYE- YETİŞKİN ALT MOLAR 620 adet
DAVYE- YETİŞKİN ALT PREMOLOR 620 adet
DAVYE- YETİŞKİN ÜST KESİCİ 620 adet
DAVYE- YETİŞKİN ÜST MOLAR SAĞ 630 adet
DAVYE- YETİŞKİN ÜST MOLAR SOL 630 adet
DAVYE- YETİŞKİN ÜST PREMOLAR 620 adet
DENTAL AĞIZ MASKESİ 4.250 kutu
DENTAL AHŞAP KAMA 220 paket
DENTAL KÜVET 4.110 adet
DENTİN PİNİ 124 paket
DETERTRAJ FIRÇASI (100 lük) 140 paket
DETERTRAJ LASTİĞİ (100 lük) 127 paket
DİSPOSABLE HİJYEN KILIF SİZE 0 (FOSFOR PLAK) (250 lik) 25 paket
DİSPOSABLE HİJYEN KILIF SİZE 1 (FOSFOR PLAK) 100 paket
DİSPOSABLE HİJYEN KILIF SİZE 2 (FOSFOR PLAK) 600 paket
DİSPOSABLE HİJYEN KILIF SİZE 3 (FOSFOR PLAK) 30 paket
DİŞ 16'LIK 1.900 takım
DİŞ 28'LİK 16.700 takım
DOKU PENSİ 20 adet
EDTA JEL 234 kutu
EDTA SOLÜSYON 265 kutu
EKSKAVATÖR 745 adet
Elevatör Apekso 112 adet
ELEVATÖR( BEİN ) İNCE UÇLU 910 adet
ELEVATÖR( BEİN ) ORTA UÇLU 1.630 adet
ELEVATÖR ( BEİN ) KALIN UÇLU 750 adet
ELEVATÖR CRYER sağ 65 adet
ELEVATÖR CRYER sol 65 adet
ELEVATÖR THOMS Sağ 115 adet
ELEVATÖR THOMS Sol 115 adet
EL DEZENFEKTANI 440 litre
ELDİVEN NON-STERİL SMALL (100'lük) 9.000 kutu
ELDİVEN NON-STERİL MEDIUM (100'lük) 6.500 kutu
ELDİVEN NON-STERİL LARGE (100'lük) 1.300 kutu
ELDİVEN Steril no 7,5 2.000 adet
ELDİVEN STERİL NO:8,5 5.500 adet
ELDİVEN ŞEFFAF 450 kutu
ENDOBLOK 400 adet
ENJEKTÖR DENTAL (2 cc) 778.000 adet
ENJEKTÖR 5 CC 12.500 adet
ENJEKTÖR 10 CC 10.500 adet
ENJEKTÖR 20 CC 1.800 adet
FİSSUR SEALANT (FİSSÜR ÖRTÜCÜ) 171 paket
FLOR JEL 213 adet
FLOR KAŞIĞI (KÜÇÜK) 132 paket
FLOR KAŞIĞI(ORTA) 133 paket
FOSFOR PLAK KORUYUCU KARTON Size :1 100 paket
FOSFOR PLAK KORUYUCU KARTON Size :2 200 paket
FOSFOR PLAK KORUYUCU KARTON Size :3 150 paket
FOSFOR PLAK SİZE:1 DÜRR 40 adet
FOSFOR PLAK SİZE:2 DÜRR 100 adet
FOSFOR PLAK SİZE:3 DÜRR 50 adet
FOSFOR PLAK SİZE:0 Apixia 50 adet
FOSFOR PLAK SİZE:1 Apixia 50 adet
FOSFOR PLAK SİZE:2 Apixia 100 adet
FOSFOR PLAK SİZE:3 Apixia 50 adet
GATES GLİDDEN 843 paket
GAZLI BEZ 90cm x 100 m 475 top
GECE PLAĞI 850 adet
GEÇİCİ DOLGU MADDESİ 263 adet
GEÇİCİ KRON YAPIŞTIRICI 160 paket
GİNGİVEKTOMİ BIÇAĞI (KİRKLAND) 50 adet
GİNGİVEKTOMİ BIÇAĞI (ORBAN) 50 adet
GRACEY KÜRET NO:1-2 50 adet
GRACEY KÜRET NO:3-4 50 adet
GRACEY KÜRET NO:5-6 50 adet
GRACEY KÜRET NO:7-8 50 adet
GRACEY KÜRET NO:9-10 50 adet
GRACEY KÜRET NO:11-12 50 adet
GRACEY KÜRET NO:13-14 50 adet
GODE CAM 85 adet
GUTTA PERCHA 04 AÇILI 15 NO 405 paket
GUTTA PERCHA 04 AÇILI 20 NO 475 paket
GUTTA PERCHA 04 AÇILI 25 NO 2.070 paket
GUTTA PERCHA 04 AÇILI 30 NO 1.100 paket
GUTTA PERCHA 04 AÇILI 35 NO 1.050 paket
GUTTA PERCHA 06 AÇILI 15 NO 1.402 paket
GUTTA PERCHA 06 AÇILI 20 NO 1.408 paket
GUTTA PERCHA 06 AÇILI 25 NO 1.407 paket
GUTTA PERCHA 06 AÇILI 30 NO 1.200 paket
GUTTA PERCHA 06 AÇILI 35 NO 1.300 paket
GUTTA PERCHA 06 AÇILI 40 NO 300 paket
GUTTA PERCHA 15-40 800 paket
GUTTA PERCHA NO:15 1.118 paket
GUTTA PERCHA NO:20 1.217 paket
GUTTA PERCHA NO:25 1.210 paket
GUTTA PERCHA NO:30 1.210 paket
GUTTA PERCHA NO:35 110 paket
GUTTA PERCHA NO:40 110 paket
GUTTA PERCHA NO:45-80 182 paket
HARD FREZ İNCE 530 adet
HARD FREZ KALIN 552 adet
HARD FREZ KONİK 530 adet
HARD FREZ SİLİNDİR 530 adet
HASTA ÖNLÜĞÜ 2.650 rulo
HEKİM ÖNLÜĞÜ MEDIUM 21.900 adet
HEKİM ÖNLÜĞÜ LARGE 50 adet
HEMOSTATİK MADDE (absorbe olan) 10x10x10 mm 116 paket
HEMOSTATİK MADDE (absorbe olan) 80x50x10 mm 26 paket
HEMOSTAT PENSİ 50 adet
HIZLI SONUÇ VEREN BİYOLOJİK İNDİKATÖR 268 adet
HİBRİT KOMPOZİT A1 2.048 adet
HİBRİT KOMPOZİT A2 2.686 adet
HİBRİT KOMPOZİT A3 2.064 adet
HİBRİT KOMPOZİT A3,5 950 adet
HİBRİT KOMPOZİT B1 480 adet
HİBRİT KOMPOZİT B2 404 adet
ISIYA DAYANIKLI YANMAZ ELDİVEN 10 takım
KALSİYUM HİDROKSİT KANAL PATI ( ŞIRINGA ŞEKLİNDE) 182 adet
KALSİYUM HİDROKSİT (TOZ+LİKİT) (GEÇİCİ KANAL DOLGU MEDİKAMANI) 690 kutu
KALSİYUM HİDROKSİT KAİDE MADDESİ 855 paket
"KALSİYUM HİDROKSİT KAİDE MADDESİ IŞINLA SERTLEŞEN (ENJEKTÖR ŞEKLİNDE )" 505 paket
KANAL DOLGU MADDESİ 1.920 paket
KANAL DOLGU MADDESİ (süt dişler için) 1.203 paket
KANAL EĞESİ K TİPİ (15) 1.945 paket
KANAL EĞESİ K TİPİ (20 ) 115 paket
KANAL EĞESİ K TİPİ (25) 115 paket
KANAL EĞESİ K TİPİ (30) 115 paket
KANAL EĞESİ K TİPİ (35) 115 paket
KANAL EĞESİ K TİPİ (40) 100 paket
KANAL EGESİ H TİPİ 15-40 2.500 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:8 825 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:10 825 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:15 3.085 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:20 3.085 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:25 3.065 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:30 3.065 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:35 2.045 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:40 2.025 paket
KANAL EĞESİ H TİPİ NO:45-80 3.000 paket
KANAL POST SETİ 126 paket
KARBON SEPARE 230 adet
KAVİTRON EL PARÇASI 82 adet
KAVİTRON UCU (ANAHTARLI) 650 adet
KEMİK EĞESİ (SUGARMAN) 70 adet
KEMİK PENSİ 100 adet
KİMYASAL İNDİKATÖR (BUHAR OTOKLAVI İÇİN) 7.536 paket
KİMYASALLARA DAYANIKLI ELDİVEN (MUHTELİF BOYLAR) 650 kutu
KOMPOMER (TABANCALI) 259 paket
KOMPOZİT (şeffaf) 160 adet
KOMPOZİT ARAYÜZ ZIMPARASI 140 paket
KOMPOZİT BİTİRME FREZİ ALEV UÇLU ( SARI KUŞAK) 13.230 adet
KOMPOZİT BİTİRME FREZİ LOBUT ( SARI KUŞAK) 13.230 adet
KOMPOZİT DİSK BİTİRME SETİ 190 paket
KOMPOZİT PARLATMA LASTİĞİ( KOMPOZİT BİTİRME LASTİĞİ ) 11.820 adet
KONSANTRE ALDEHİTSİZ ALET DEZENFEKTANI 2.080 litre
KORUYUCU GÖZLÜK 445 adet
KORUYUCU MASKE ( N95 ) 1.205 adet
KORUYUCU YÜZ MASKESİ (şeffaf) 400 paket
KRETUAR 296 adet
KRON SÖKÜCÜ (OTOMATİK) 128 adet
KROŞE PENSİ 117 adet
KROŞE TELİ 0,7 mm yarım yuvarlak 10 m 6 paket
KROŞE TELİ 1,5 mm yarım yuvarlak 10 m 20 paket
LAK 500 ml 700 kutu
LAK FIRÇASI 220 adet
LENTİLO 25 NO 640 paket
LENTİLO 30 NO 80 paket
LOKAL ANESTEZİK 251.500 paket
MATRIX TAŞIYICI YENGEÇ 180 adet
MATRİKS BANDI YENGEÇ (ÇEŞİTLİ EBATLARDA) 478 adet
MATRİX BANTI (5MM ENİNDE) 5.628 paket
MATRİX BANTI (6MM ENİNDE) 728 paket
MATRİX BANTI (7MM ENİNDE) 5.728 paket
MATRİX TAŞIYICI DÜZ 1.055 adet
"MEDİKAL CİHAZLAR İÇİN HIZLI YÜZEY VE PÜSKÜRTME DEZENFEKTANI" 5.550 litre
MİKROMOTOR ÜNİT İÇİN (ünitlerinize uygun teknik şartnamede belirtilecek) 1 108 adet
MİKROMOTOR ÜNİT İÇİN (ünitlerinize uygun teknik şartnamede belirtilecek) 2(ELEKTRİKLİ) 14 adet
MODELAJ SPATÜLÜ 205 adet
MUAYENE SONDU 3.500 adet
MUFLA 100 adet
NİKEL TİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ AÇILI (04,05,06.açı) (No:10,15,20,25,30,35,40,45) 65.650 adet
NİTRİL PUDRASIZ ELDİVEN X-SMALL 100 lük 300 kutu
NİTRİL PUDRASIZ ELDİVEN SMALL 100 lük 6.800 kutu
NİTRİL PUDRASIZ ELDİVEN medium 100 lük 8.865 kutu
NİTRİL PUDRASIZ ELDİVEN Large 100 lük 5.950 kutu
OKSİJENLİ SU 450 litre
ÖLÇÜ KAŞIĞI DİŞLİ TAKIM NO:1 100 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI DİŞLİ TAKIM NO:2 300 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI DİŞLİ TAKIM NO:3 200 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI DİŞSİZ TAKIM NO:1 100 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI DİŞSİZ TAKIM NO:2 200 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI DİŞSİZ TAKIM NO:3 200 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI KENEDY TAKIM NO:2 215 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI KENEDY TAKIM NO:3 215 adet
PAMUK 132 kilogram
PANAROMİK ISIRMA ÇUBUĞU KILIFI (1000 lik) 60 paket
PAPER POİNT NO:15 90 paket
PAPER POİNT NO:20 98 paket
PAPER POİNT NO:25 458 paket
PAPER POİNT NO:30 400 paket
PAPER POİNT NO:35 465 paket
PAPER POİNT NO:40 365 paket
PAPER POİNT NO:45-80 370 paket
PAPER PAİNT 15-40 750 paket
PAPER POİNT 04 AÇILI 15 NO 12 paket
PAPER POİNT 04 AÇILI 20 NO 12 paket
PAPER POİNT 04 AÇILI 25 NO 200 paket
PAPER POİNT 04 AÇILI 30 NO 150 paket
PAPER POİNT 04 AÇILI 35 NO 250 paket
PAPER POİNT 06 AÇILI 15 NO 166 paket
PAPER POİNT 06 AÇILI 20 NO 166 paket
PAPER POİNT 06 AÇILI 25 NO 250 paket
PAPER POİNT 06 AÇILI 30 NO 300 paket
PAPER POİNT 06 AÇILI 35 NO 300 paket
PARLATMA KEÇESİ (KONİK KEÇE) 120 adet
PEMBE MUM 1.520 paket
PERİODONTAL SOND 132 adet
PERİODONTAL KÜRET (PRİCHARD) 50 adet
PERİODONTAL KÜRET (SCALER U-15/30) 50 adet
PERİODONTAL KÜRET (SCALER H-6/7) 50 adet
PERİDONTAL PAT 60 adet
PERİOST ELEVATÖRÜ 20 adet
PETRİ KABI CAM 200 adet
PİYASEMEN İÇİN JUMBO LASTİK 630 adet
PİYASEMEN İÇİN SİYAH KIL FIRÇA 530 adet
PLASTİK BARDAK 1.500 adet
POLİKARBOKSİLAT SİMAN 1.130 kutu
POLİSAJ MOTORU İÇİN BEYAZ SAMUR FIRÇA 400 adet
POLİSAJ MOTORU İÇİN BEZ FIRÇA 400 adet
POLİSAJ MOTORU İÇİN PAMUK FIRÇA 300 adet
POLİSAJ MOTORU İÇİN SİYAH KIL FIRÇA 300 adet
POLİTÜR PATI 367 paket
POMZA 550 paket
PORTEGÜ (PÖRTEGÜ PENSİ) 200 adet
PRESEL 3.180 adet
PROTEZ CİLA PASTASI 141 kutu
RULO PAMUK 810 paket
SAKŞIN(TÜKRÜK EMİCİ) 1.572 paket
SEPARE MANDRENİ 50 adet
SICAK AKRİL TAKIMI (TOZ-LİKİT) 200 kutu
SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ 255 kutu
SİLİKON 2. ÖLÇÜ MADDESİ 355 kutu
SİLİKON ÖLÇÜ KATALİZÖRÜ 455 paket
SİMAN FULVARI 3.340 adet
SİMAN SPATÜLÜ 2.100 adet
SİNİR ÖLDÜRÜCÜ 93 kutu
SODYUM HİPOKLORİT 1.035 paket
SOĞUK AKRİL LİKİTİ 213 paket
SOĞUK AKRİLİK BEYAZ 5 paket
SOĞUK TAMİR SETİ (TOZ-LİKİT ) 122 paket
SPREADER (15 NO) 313 paket
SPREADER (20 NO) 13 paket
SPREADER (25 NO) 1.000 paket
STERİLİZASYON ELEKTRONİK TEST SİSTEMİ 2 adet
STERİLİZASYON RULOSU 40x200 mm 100 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (50mm*200m) 810 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (75mm*200m) 3.055 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (100mm*200m) 1.307 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (150mm*200m) 590 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (200mm*200m) 305 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (250mm*200m) 200 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (300mm*200m ) 200 rulo
STERİLİZASYON RULOSU (400mm*200m ) 10 rulo
STRİP BANT ŞEFFAF (KOMPOZİT İÇİN ŞEFFAF BAND) 558 paket
SÜTUR İPLİK 3/0 İPEK 675 paket
SÜTUR İPLİK 4/0 İPEK 510 paket
TEL FIRÇA (ALET TEMİZLEMEK İÇİN) 1.038 adet
TETİYER BAŞLIK ÖRTÜSÜ 3.950 paket
TIBBİ ATIK KUTUSU 12.050 adet
TİRNERF ASORTİ 3.145 paket
TİRNERF BEYAZ 8 paket
TİRNERF KIRMIZI 4 paket
TİRNERF SARI 8 paket
TOPİKAL ANESTEZİK SPREY 865 adet
ÜNİT TABLA ÖRTÜSÜ 2.625 rulo
YIKAMA MAKİNASI İÇİN NÖTRALİZAN 500 litre
YIKAMA MAKİNESİ İÇİN TEMİZLEYİCİ (ALKALİ) 1.500 litre
YÜKSEK KORUMALI STERİLİZASYON ELDİVENİ NO:7,5 6.000 adet
YÜKSEK KORUMALI STERİLİZASYON ELDİVENİ NO:8 6.070 adet
YÜK KONTROL TESTİ 3.300 adet