• İhale No
    1281408
  • İhale Adı
    FOTOSELLİ KAPI TAMİRİ
  • Sektör
    Elektronik Cihazlar ve Takip-Tanıma Sistemleri
    İnşaat ve Yapı Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    07 Mart 2017 11:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    06 Mart 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sakarya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

 

 

Sayı : 83529411-10//283

Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Teinin)                                                                                                                            02.03.2017

Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.                                                                                                                                                                                                           /

TEKLİF VERMEYE DAVET

(Doğrudan Temin)                                                    Em^ftgjKfcÜRK

Satınalm'a Btnrn Sorumlusu

m

S.No

Malzeme/İşin Adı

UBB KODU

Miktarı

Birimi

Tes. Tarihi

Birîm Fiyat TL

Toplam Fiyat TL ^

1

FOTOSELLİ KAPI TAMİRİ

 

4

Adet

 

 

 

 

TOPLAM

 

 

İdari Şartlar:

1.               Fiyatlar       KDV Hariç verilecektir.

2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.              Piyasa          Fiyat araştırma mektuplar 07.03.2017 11 00:00 'a kadar kunımumuza ulaştırılmalıdır.

4.              Marka          ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5 . Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.ödeme en geç 150 ( YÜZELLÎ) gün içerisinde yapılacaktır.

7.Söz konusu alımlarla ilgili olarak hastanenin izni olmadan alacaklar için temlik koydurulmayacaktır. Hastane idaresinin izni olmadan koyulan temlikler işleme alınmayacaktır.Numune istenmeyen durumlarda

teklif etmiş olduğunuz ürünün teknik şartnamenin tüm maddelerine uygun olduğu kabul edilmiş sayılır ve piyasa araştırma bu şekilde sonuçlandırılır.Muayene kabul aşamasında teklif ettiğiniz ürünler

uygun bulunmazsa, tutanak tutularak ürünleriniz iade edilir.Bu durumdan hastane yöneticiliğimiz sorumlu olmayacaktır.Teklif ettiğiniz ürünün teknik şartnameye uygun olmayan maddelerim ve farklı olan

özelliklerini yazılı olarak belirtmeniz ümünüzün tanıtımı ve verimli satınalma için faydalı olacaktır.

8 İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

9.  İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

10.  Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir

11 Teklif veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

12.  Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

13.              Uygun       görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

14.                 Hastane   Yönetilicıliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir

15.                Türkiye   Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar rücu edilecektir.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K. 1 Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü) "Tel: 0264 888 40 14 (SABİT) 444 54 00 (SANTRAL)

(Dahili:) 1614 Bilgi İçin: FAHRİYE ASLAN Faks: 0264 275 67 40"

E-mail : Doğrudan temin için: seahdogrudantemin@gmail.com

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

Tarih: 15/02/2017 Şartname No: 09

FOTOSELLİ KAPI TAMİRİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

l.KONU:

1.1.           Bu            teknik şartnamede T.C Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi “İdare”, fotoselli kapı tamiri için istekliler “Firma” olarak adlandırılacaktır.

Bu Teknik Şartname, İdarenin doğumevi kampüsündeki çocuk yoğun bakım girişi ve Çocuk dahiliye yoğun bakım çıkışındaki fotoselli kapıların tamirini kapsamaktadır.

2.                                TEKNİK ÖZELLİKLER:

2.1.     Kapıların elektronik kartları değiştirilecektir. Kapı mekanizması ve elektronik sistemi tüm akşamı ile (yazılım dahil) kontrol edilerek çalışır hale getirilecektir.

2.2.    Kapıların tamir işlemleri bittikten sonra kapının açılma-kapanma süresi ve algılama mesafesi kapı limitleri dahilinde İdarenin isteği doğrultusunda ayarlanacaktır.

2.3.    Firma değiştirdiği malzemelere ve yaptığı işçiliğe en az 1 yıl garanti verecektir.

2.4.       Kapıların tamir işlemleri bittikten sonra fonksiyonel olarak ve bu şartnameye göre kontrol edilecek, uygunsa işin kabulü yapılacaktır.

 

 

 

T.C.


 
  Metin Kutusu: Sağlık Bakanlığı


SAĞLIK BAKANLIĞI Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Tarih: 02/02/2017 Şartname No: 03

FOTOSELLİ KAPI TAMİRİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

 

 

1.KONU:

1.1.             Bu            teknik şartnamede T.C Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi “İdare”, fotoselli kapı tamiri için istekliler “Firma” olarak adlandırılacaktır.

Bu Teknik Şartname, İdarenin doğumevi kampüsündeki ana giriş kapısı (vezne) ve ultrason giriş kapısının tamirini kapsamaktadır.

2.                                TEKNİK ÖZELLİKLER:

2.1.  Ana giriş kapısında (vezne) bulunan fotoselli kapının motor kısmındaki kayış tahrik dişlisi değiştirilecektir. Kapı mekanizması ve elektronik sistemi tüm akşamı ile kontrol edilerek çalışır hale getirilecektir.

2.2.  Ultrason giriş kapısının elektronik kartı değiştirilecektir. Kapı mekanizması ve elektronik sistemi tüm akşamı ile kontrol edilerek çalışır hale getirilecektir.

2.3.  Kapıların tamir işlemleri bittikten sonra kapının açılma-kapanma süresi ve algılama mesafesi kapı limitleri dahilinde İdarenin isteği doğrultusunda ayarlanacaktır.

Firma değiştirdiği malzemelere ve yaptığı işçiliğe en az 1 yıl garanti verecektir.

2.4.    Kapıların tamir işlemleri bittikten sonra fonksiyonel olarak ve bu şartnameye göre kontrol edilecek, uygunsa işin kabulü yapılacaktır.

 


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim