• İhale No
    1250227
  • İhale Adı
    HASTA SAADET BULUT İHTİYACI 4 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    17 Ocak 2017 14:30
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    17 Ocak 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Metin Kutusu: 17/01/2017Metin Kutusu: SAYISATIN ALMA/ 71713619

KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:                                            

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim,

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

İhaleye hile,desise,vait^ehdi^nüfiıs kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde Ödenecektir.

Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodrahrın belirtilmesi zorunludur.

Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmım almakta serbesttir.

10- STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

Metin Kutusu: 11-BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 17/01/2017 TARİHİNDE SAAT 14:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

Metin Kutusu: 12-Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 talihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

Metin Kutusu: 13-Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodrahrın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca, yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

Metin Kutusu: 14-Metin Kutusu: TIBBÎ SARF MALZEME ^LIMI ibaresi yazılacaktır.
rV
Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına HASTA SAADET BULUT İHTİYACI 4 KALEM Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

s.n.

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

Birim Fiyat

i^ıplam Fiyatı

Marka UBB

1

POROZ KAPLI POLİAKSİYAL VİDA

10

ADET

 

 

\J

 

2

TİTANYUM ROD

2

ADET

 

 

 

 

3

TLİFPEEK CAGE

1

ADET

 

 

 

 

4

İNSİZYONEL AĞRI YÖNETİM SİSTEMİ

1

ADET

 

 

 

 

Seracettin S i l


 

EK: TEKNİK ŞARTNAME ( 4 SAYFA)

NOT:

1- MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2z UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

3: FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA

Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1302) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@sadik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 

FOROZ KAPLI MULÎİFONKSİYONEL POSTERİOR SPİNAL TRASNPEDİKÜEER POLİ AKSİ YAL STABtLtZASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.   Sistem torakolomber bölgede kullanılabilmelidir.

2.   Sistem: monoaksiyak poiiaksiyal ve redüksiyon villalarından oluşmalıdır.

3.   Vidaların gövde yapması, pedikül dokuya /.arar vermeyecek şekilde spongiöz ve kortikal kemik yapışma uygun olmalıdır.

4.   Sistemde poiiaksiyal semeni enjekte edilebilen vidalar olmalıdır.

5.   Sement enjekte edilebilen vidalar 2.5 mm genişliğinde kani'ıle sahip olmalıdır.

6.   Sement enjekte edilebilen vidaların kullanımı için sement enjeksiyon kan üt ünden geçecek 2,1 mm genişliğinde ö/.el semeni enjeksiyon aparatı firma tarafından sağlanmalıdır,

7.

7.   genişliğinde ve 6,40 mm boyunda pencere olmalıdır,

8.   Sement enjekte edilebilen vidalarda, sement enjekte etme aparatının sement çıkısını engellenmesi için, vidanın sement enjeksiyon penceresi stoplu olmalıdır.

9.   Sistemde füzyonu artırmak için titanyum poröz kaplı vidalar bulunmalıdır,

10.Titanyum poroz kaplı vidalarda gözenek boyutları 20-100 uk ( mikron) olmalıdır.

11.Titanyum poroz kaplı vidalar mikrogözeneklerin içine, doğru kemikci trabekiilün içten büyümesi vasıtasıyla kemik kuvvet iletiminde iyileşme sağlanmalıdır. Bu sebeplen kemik ve impiani arasındaki bağı uzun vadeli stabilitesindede iyileşme sağlanmalıdır.

12.Sistemi oluşturan vidaların omurgada hızlı ilerlemesi ve pulloııtTı ( vidaların kemikten geri atmasını) azaltması açısından duaeore-duailead yöntemi ile üretilmiş olması gereklidir. Vidalar, kemiğin kortika ve spongiöz yapısına 2 farklı çap ve 2 farklı diş formlarında olmalıdır; bu özellik, karşılaştırmalı biyonıekanik testlerle

ispat Umabil mel id ir,

13.Sistemdeki 6,0 mm lik rodla uyumlu vidaların baş profili 16 mm . 5,5 mm lik rodla uyumlu olanların ise 14,5 mm olmalıdır.

14.Vida çapları: 4,5~5-5,5“(}-6.5-7-7.5-8 mm olmalı, vida boyları 20 mnrden başlayıp 90 mm’yc kadar 5‘er mm aralıklarla; 90 mm‘den lOOmıır e kadar 10'ar mm aralıklarla artmalıdır.

15.Vidalar 20 derece toplamda 40 derecede açılandırılahİlir olmalıdır,

16.Sistem içerisinde titanyum, peek, krom kobalt ve dinakmik rodlar olmadır.

17.Sistemdeki standart rodlarm çapları 6.0 mm. 5,5mm, iialrodlar ise 5. i mm 5.6 mm olmalıdır. Normal Rod boylan 40 mm'den başlayıp 700 mııTye kadar olmalıdır. Fiat olmayan rodlar hegzagonal uçlu olmalıdır.

18.Dinamik rodlarm 60 ve 90 mm olmak üzere iki seçeneği olmalıdır. Boyıı 90 mm olan rodlar hibrİt yapıya sahip olmalıdır. Bu yapısı sayesinde bir mesafede rigit kısmiyi) bir mesafede füzyonu sağlarken, dinamik kısmıyla da komşu seğmeni hareketlerine izin vererek dejenerasyonlara engel olmalıdır.

19.Dinamik rod 1.0 ekscnal sıkıştırma ve 1,5mm eksenai çekme hareketine izin vermelidir.

20.                 ’ J.... ’.......................................... --------- A l -  ' ■ ' '


 

21. Dinamik rodım dinamik kısmı yaylı mil, durma halkası, hareketi sınırlayan göbek ve sabit milden oluşmalıdır.

22. Sistemde semeni enjeksiyon ki t i de olmalıdır.

23. Transverskonnektörler uzayıp kısalabil mel i ve en a/. 4 boy olmalıdır; islendiğinde düz book'lu konekiörler de sisteme eklenebiimelidir.

23. sistem lorklıı ve kırk sistemde bulunmalıdır.

26. Şişleme istendiğinde 5.5x5.4 mm'lik tekli. 6.0x6.0 mm’lik tekli, 5.5x6.0 mın‘lik axial domino rod koneklöıiert ve anterior yaklışım için slaple eklenebiimelidir.

27. Sistemde lateraldc kalan viladar için 15 ve 20 mm boylarında lateral olTetler olmalıdır.

28. Siatemde gerektiğinde kullanmak için laminar ve pedükiiî hooklar bulunmalıdır.

29. Sistemdeki Hat (yüzeyi düzleştirilmiş) rod ile vida; maksimum kilitlenme ile kilitlenmeli; bu rod lan n uçlarında, vi daların rodan çıkmasını engelleyici stoplar olmalıdır.

30. Vida, rod ve konneUirlcr için ayrı bir konleyntr olmalı ve bütiin implantlar bu koıUeyn ı ra yerleşliri lebi İmel id i r,

31. Tüm el aletleri ayrı birkonleynır içerisinde olmalıdır.

32. Sistem içerisinde rod bastırısı, vida yükseltici ve rod çevirici aletler bulunmalıdır.

33. Dominalar minimal yapıda olmalıdır.

34. Sistem, uluslar arası kalite belgesi (OF,)'ne sahibp olmalıdır.

 

1)   Ürün hanımadesi cerrahi inıplant için uygun Polyelher ether ketone olmalıdır. Hammadesinin teknik özelliklerini ispatlayan evraklar ibraz edilmelidir,

2)    Superior ve ınferior yüzeylere birebir tutumun sağlayabilecek dişli bir yapıda ve endplate geçen 2 adet titanyum tanımlama pinleri olmalıdır.

3)   Cage'nin içerisinde fusion ve grallleme için gerekli alan olmalıdır.

4)    7.8.9.10.1 | mm yükseklik. 28 mm uzunluk 10 mm genişlik seçeneklere sahip ve disk mesafesinin ergonomisine uygun anatomik yapıda dişli olmalıdır.

5)   Tek el aleti ile yerleştirme sabitleroe yapılabilmelidir.

6)    Sel içerisinde ihtiyaç boyutuna karar verebilmek için implant denemeleri olmalıdır.

7)    Meydana gelebilecek bir olumsuz durumda üretici veya ithalatçı firma hasta hakları gereği hastanın zararını tazmin edeceğini garantileyen belgeler sunmalıdır,

8)    Üretici veya ithalatçı firma Ulusal cihaz bilgi bankasına kayıtlı olmalıdır. Ve ürünleri ulusal cihaz bilgi bankasından onaylanmış olmalıdır.

9)    Biomekanik test raporu ihale teklif'dosyasında sunulmalıdır.

 

İnsizyonei Ağrı Yönetim Sistemi

Sistem, post operatif olarak hastanın ağrısını yok etmek/ azaltmak için tasarlanmış olmalıdır.UIuslararası kabul görmüş dergilerdeki literatürlerle desteklenmelidir.

Sistem, tüm cerrahi branşlar tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olmalıdır.

Sistem, ambalajında ilaçın gönderileceği kateter, ilacın doldurulacağı elastomerik pompa, kateteri yönlendirilmesinde kullanılan T-peel iğne, şirınga, ve elastomerik pompanın taşınacağı koruyucu çantayı İçermelidir.

Sistem, elastomerik pompaya doldurulan ilacın, cerrahi bölgeye yerleştirilen kateterle homojen olarak ve sürekli salınımını sağlayacak özellikte olmaiıdır.Belgelenmeiidir.

İlacın gönderileceği kateter, üzerinde bulunan birçok açıklıktan cerrahi bölgeye ilaç salınımı yapılmasını sağlamalıdır.

İlacın gönderileceği kateter,enfeksiyon riskini yok etmek/ azaltmak için gümüşnanopartiküller(Ag+5) kaplanmış oimalıdır.Belgelenmelidir.

İlacın gönderileceği kateter, uygulanacağı kesi bölgesinin uzunluğuna göre değişik boylarda olma!ıdır,(2,5cm“6,5cn>12,5cn>25cm ve dualkateter seçeneği olmalıdır.)

Kateterin sub-fasyal, eksttapievral ve intramusküler katmanlara yerleşmesine olanak sağlayacak aksesuar seçeneklerine sahip olmalıdır,

İlacın doldurulacağı elastomerik pompanın alacağı ilaç miktarına göre farklı hacimleri olmalıdır,(100mt-27Qmİ ve 400m( elastomerik pompa seçenekleri olmalıdır,)

Sistem, cerrahın tercihine göre 2ila 5 güne kadar kullanılabilecek seçenekleri içermelidir.

Elastomerik pompanın üzerinde doldurma portu,klemp, hava filtresi, akış ayaralayıcısı vekatetere bağlanılması için bir konnektör bulunmalıdır.

Sistem UBB' ye kayıtlı olmalıdır.Teklif edilecek ürünün,Ortopedi,Üroloji,PlastikCerrahi,Göğüs


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim