• İhale No
    2016/575856
  • İhale Adı
    HAVUZ ROBOTU ALIMI VE HAVUZ ROBOTLARI YEDEK PARÇA SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Sanayi ve Tarım Makineleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Pazarlık
  • İhale Tarihi
    28 Aralık 2016 11:00
  • İdare
    İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    21 Aralık 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

HAVUZ ROBOTU ALIMI VE HAVUZ ROBOTLARI YEDEK PARÇA SATIN ALINACAKTIR

İSTANBUL SPOR ETKİNL İKLERİ VE İŞLET. TİC.A.Ş.

İhale Kayıt Numarası : 2016/575856
İşin Adı : Havuz Robotu Alımı Ve Havuz Robotlarının Yedek Parça Dahil Arızi Bakım Hizmeti Alımı İşi
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Pazarlık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi No: 111 34080 Fatih - İstanbul
b) Telefon ve faks numarası : (0212) 453 30 00 - (0212) 621 38 48
c) Elektronik posta adresi : info@sporas.com.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
:  
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Mal Alımı - Toplam 5 adet havuz robotu alımı ve muhtelif 19 kalemden oluşan havuz robotlarının yedek parça dahil arızi bakım hizmetleri.
b) Teslim [yeri / yerleri] : İhale konusu mallar, İdarenin Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi No: 111 Fatih – İstanbul adresinde bulunan Genel Müdürlük Deposu’na teslim edilecektir. Bakım hizmetleri ise İstanbul il sınırları içerisinde yer alan ve İdare tarafından işletilmekte olup da yüzme havuzu bulunan Spor Tesislerine bulunan havuz robotlarının yedek parça dahil arızi bakım hizmetlerinin yapılması işidir.
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : İhale konusu havuz robotları, İşe başlama tarihinden itibaren en geç 45 (kırkbeş) gün içerisinde teslim edilecek. Havuz robotlarının yedek parça dahil arızi bakım hizmetleri ise sözleşmenin imzalanmasını müteakip başlayacak olup, 31.12.2017 tarihinde sona erecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük Binası / Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi No: 111 Fatih - İstanbul
b) Tarihi ve saati : 28.12.2016 - 11:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.

4.2. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

4.3. İhale, yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

4.4. İhale dokümanı, İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Satınalma Müdürlüğü İhale Şefliği / Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi No: 111 Fatih - İstanbul adresinde görülebilir ve 50,00.- TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

4.5. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Satınalma Müdürlüğü İhale Şefliği / Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi No: 111 Fatih - İstanbul adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Ancak, isteklilerin teklif vermeye yetkili temsilcileri ihale tarih ve saatinde ihale salonunda hazır bulunacaklardır.

4.6. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

4.7. İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

4.8. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 (otuz) takvim günü olmalıdır.

4.9. Bu ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup; İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

4.10. Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi değildir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim