• İhale No
    2016/489621
  • İhale Adı
    İLAÇ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    20 Aralık 2016 10:00
  • İdare
    İSTANBUL FATİH KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    18 Kasım 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İLAÇ SATIN ALINACAKTIR

İSTANBUL FATİH KAMU HASTANE BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İHTİYACI 1 YILLIK İLAÇ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/489621
1-İdarenin
a) Adresi : Seyitnizam Mah. Mevlana Cad. No:85 ZEYTİNBURNU/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2125308311 - 2125229812
c) Elektronik Posta Adresi : malihizmetler@fatihkhb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İHTİYACI 1 YILLIK İLAÇ ALIMI - 118 Kalem
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İstanbul Tıp Fakültesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ilgili depolarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : 01.02.2016 tarihinde işe başlanacak olup, sözleşme konusu mallar 3'er Aylık periyotlarda 4 parti halinde teslim alınacaktır. Sözleşme süresi gereği son parti 2 aylık süreçte teslim alınacaktır. Genel Sekreterliğimiz Eczacılık (Stok Koordinasyon) Birimi tarafından yapılmış veya onaylanmış ve sipariş vermeye yetkili personel tarafından imzalanmış yazılı talepler posta, e-posta veya faks yoluyla yükleniciye ulaştırılacak, iletilen siparişler/talepler doğrultusunda yükleniciye teslimat için 10 (On) takvim günü süre verilecek olup, yüklenici ilaçlar/serumlar/beslenme ürünlerini siparişin geçildiği 10'uncu gün mesai saatleri içinde sipariş formunda belirtilen depo/depolarda Genel sekreterliğimiz ilgili personel/personellerince teslim alınacaktır. (Sipariş tarihinden sonraki 1, 2, 3 ... 8, 9. günlerde siparişe konu ürün/ürünler teslim alınmayacak olup, 10. gün mesai saatleri içinde teslim alınacaktır. 10. günün tatil gününe denk geldiği durumlarda teslimatların tatil gününü takip eden ilk iş günü mesai saatleri içinde yapılması gerekmektedir.) Yazılı sipariş belgesinde istenilmeksizin veya istenilen miktardan fazla gönderilen ilaç/serum/beslenme ürünlerinin yükleniciye iade edilmesine ilişkin tüm giderler yükleniciye aittir. Bu ilaç/serum/beslenme ürünlerine ait fatura ödeme kapsamı dışında tutulur. - Öngörülmeyen aşırı tüketim, ihale sürecinin uzaması vb. nedenlerle hastane stoklarında bir ilacın minimum stok düzeyinin altına düşmesi ya da tükenmiş olması durumlarında Genel Sekreterliğimiz Stok Koordinasyon Birimince "Acil" olarak yapılacak talepler Yüklenici firma tarafından öncelikli talep olarak değerlendirilip teslim süresini beklemeksizin hemen teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İstanbul Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu, Seyitnizam Mah.Mevlana Cad. No:85 Zeytinburnu/ İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 20.12.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekliler ecza deposu ise Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış Ecza Deposu Ruhsatnamesi, imalatçı ise Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış İmalat İzin Belgesi, İthalatçı ise Sağlık Bakanlığı İthal İlaç İzin Belgesini teklif zarfında sunacaklardır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belge.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhalede isteklilerce teklif edilen ürünler TİTUBB kayıt numarası medula sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif mektubu veya eki belgelere “ürün numarası (barkodu) yazılmalıdır. 

Yerli malı teklif eden istekliler teklif mektubu eki cetvelde yerli malı ürünler için "Yerli Malı" ibaresini mutlaka yazacaklar. İstekliler; Kamu ihale kurumu tarafından yayınlanan "Orta ve Yüksek Teknoloji Sanayi Ürünleri listesi" nden teklif ettikleri yerli malı ürünün ait olduğu branş kodunu ve Yerli Malı ibaresini mutlaka birim fiyat teklif cetvelinde yada ayrı bir liste halinde belirteceklerdir. İhale dosyasında sunulan yerli malı belgelerinin üzerine ihale listesindeki ihale kalem numarasını da yazması gerekmektedir. Bu listede yer almayan, İsteklilerce teklif edilen yerli malı ürünler için fiyat avantajı uygulanmayacaktır. 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Doküman Bedeli; ihale kayıt numarası, ihalenin adı ve istekli vergi numarası belirtilmek suretiyle, Türkiye Halk Bankası Vatan Caddesi Şubesi TR 750001200988700044000021 IBAN numarasına Havale/EFT ile yatırılacak olup Doküman ise İstanbul Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği- Satınalma Biriminden alınacaktır. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Seyitnizam Mah. Mevlana Cad. No:85 Zeytinburnu/ İSTANBUL (Satınalma Birimi) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 75 (yetmiş beş) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
5-Florourasil 250 mg/5 ml 5 ml Ampul/Flakon 500 adet
Alteplaz (plazminojen aktivatörü) 50 mg IV Flakon 33 adet
Amantadin sülfat 200 mg/500 ml IV Flakon 250 adet
Amfoterisin B (Lipozomal) 50 mg 10 ml IV Flakon 3.900 adet
Amfoterisin B 50 mg 10 ml IV Flakon 500 adet
Amidotrizoat Meglumin 33g + Amidotrizoat Sodyum 5g (I 370mg/ml) 50ml Enjektabl İV 1.500 adet
Amoksisilin Sodyum 1g Oral Katı Form 6.440 adet
Anidulafungin 100 mg IV Flakon 450 adet
Anti-D İmmünglobülin (İnsan) 300mcg 1500IU Enjektabl İM 80 adet
Asetaminofen (Parasetamol) 250 mg/5 ml Süspansiyon 120 adet
Asetazolamit 250mg Oral Katı Form 250 adet
Asetilsalisilik asit 300 mg Enterik Tablet /Efervesan Tablet/Tablet 2.100 adet
Asiklovir Sodyum 250mg Enjektabl İV 2.200 adet
Bevasizumab 100 mg Enjektabl İV 350 adet
Biperiden laktat 5 mg/ml 1 ml Ampul 1.000 adet
BUDESONİD NEBÜLİZÖR SÜSPANSİYON 0,25 MG/ML (2 ML) 45.000 adet
Deksametazon %0,1 Göz Damlası 300 adet
Demir-II Glisin Sülfat 567,7mg (Fe2+ 100mg) Enterik Oral Katı Form 14.200 adet
Digoksin 0.5 mg/2 ml Ampul 250 adet
Diklofenak sodyum 75 mg Film Tablet/Tablet 2.500 adet
Diltiazem Hidroklorür 25mg Enjektabl İV 1.750 adet
Diltiazem Hidroklorür 30mg Yavaş Salımlı Oral Katı Form 1.920 adet
Dipotasyum Fosfat 1,394g + Potasyum Dihidrojen Fosfat 544mg 20ml Enjektabl İV 2.500 adet
Dobutamin hidroklorür 250 mg 20 ml IV Ampul/Çözelti/Flakon 2.300 adet
Dosetaksel 20 mg IV çözelti 1.000 adet
Dosetaksel 80mg Flakon 400 adet
Epirubisin Hidroklorür 10mg Enjektabl İV/İVezikal 180 adet
Eritropoetin Alfa rDNA 4.000IU Enjektabl İV/SK 90 adet
Famotidin 40mg Oral Katı Form 5.400 adet
Fenilefrin hidroklorür 2.5% 5 ml Göz Damlası 1.250 adet
Fentanil 0.05 mg/ml 10 ml Ampul/Flakon 3.500 adet
Fentanil 12,6mg 75mcg/saat Flaster 150 adet
Fentanil 16,8mg 100mcg/saat Flaster 200 adet
Fentanil 50 mcg/saat Transdermal Flaster 300 adet
Fibrin Doku Yapıştırıcı 4ml (Fibrinojen 190mg 2ml + Trombin 1000IU 2ml) Set 200 adet
Filgrastim 30MIU Enjektabl İV/SK 800 adet
Flukonazol 100mg Oral Katı Form 8.750 adet
Flukonazol 150mg Oral Katı Form 1.400 adet
Flumazenil 1mg 10ml Enjektabl İV 300 adet
Flutikazon Propiyonat 500mcg 2ml Nebül 4.500 adet
Furosemid 20 mg/2 ml Ampul 30.000 adet
Furosemid 40 mg Tablet 4.000 adet
Gansiklovir sodyum 500 mg IV Flakon 1.000 adet
Gentamisin Sülfat 40mg 1ml Enjektabl İM/İV 800 adet
Gliserol 3,5-3,7g + Sorbitol 4,8-5,35g Lavman 2.000 adet
Gotu Kola Özütü %1 Merhem 200 adet
Haloperidol 5 mg/ml 1 ml Ampul 4.500 adet
İdarubisin Hidroklorür 5mg Enjektabl İV 115 adet
İmmünglobulin G 100 mg/ml 50 ml IV Flakon 300 adet
İnsan Albumini %20 100ml Enjektabl İV 8.600 adet
İpratropyum Bromür 250mcg 2ml Nebül 31.000 adet
İrinotekan 40mg/2ml flk 500 adet
K1 Vitamini (Fitomenadion) 10mg 1ml Enjektabl İV 5.200 adet
K1 Vitamini (Fitomenadion) 2mg 0,2ml Enjektabl İM/İV/PO 900 adet
Kalsiyum diasetat 700 mg Film Tablet / Tablet 5.000 adet
Kalsiyum folinat 100 mg flk 1.000 adet
Kalsiyum folinat 15 mg İ.V 800 adet
Kalsiyum folinat 50 mg flk 800 adet
Kalsiyum Karbonat + D3 Vitamini Efervesan Oral Katı Form 9.000 adet
Kaptopril 25mg Oral Katı Form 1.400 adet
Karboplatin 150mg 15ml Enjektabl İV 350 adet
Karboplatin 450mg 45ml Enjektabl İV 550 adet
Ketamin HCI 50 mg/ml 10 ml Flakon 700 adet
Klaritromisin 500mg Enjektabl İV 300 adet
Lidokain 5% 30 g Merhem/Pomad 550 adet
Lidokain HCl 20 mg/ml 5 ml Ampul 5.600 adet
Lidokain Hidroklorür 40mg + Adrenalin 25mcg 2ml Enjektabl İM/İV/SK 8.000 adet
Mesalazin 250mg Enterik Oral Katı Form 5.000 adet
Mesalazin 4g Lavman 140 adet
Metilprednizolon sodyum süksinat 20 mg Ampul/Flakon 6.000 adet
Metoprolol Süksinat 25mg Yavaş Salımlı Oral Katı Form 5.500 adet
Mitomisin 10mg Enjektabl İV 70 adet
Mizoprostol 200mcg Oral Katı Form 8.960 adet
Moksifloksasin Hidroklorür %0,5 Göz Damlası 900 adet
Morfin Hidroklorür 10mg 1ml Enjektabl İM/İV/SK 9.000 adet
N(2)-L-alanil-Lglutamin 200 mg/ml 100 ml IV İnfüzyon Solüsyonu 4.400 adet
Nadroparin kalsiyum 950 IU/0.1 ml 0.3 ml Enjektör 1.500 adet
Neostigmin metilsülfat 0.5 mg/ml 1 ml Ampul 12.000 adet
Ornitin Aspartat 5g 10ml Enjektabl İV 3.000 adet
Parasetamol 120mg/5ml Oral Sıvı Form 850 adet
Pentoksifilin 400mg Yavaş Salımlı Oral Katı Form 2.400 adet
Petidin Hidroklorür 100mg 2ml Enjektabl İM/İV/SK 3.000 adet
Polivinilalkol 5.60 Mg+Povidon 2.40 Mg Tek Dozluk 0.4 Ml Damla 8.400 adet
POTASYUM KLORUR %7.5 10 ML 10 AMPUL 24.000 adet
Prednizolon 5mg Oral Katı Form 20.000 adet
Prilokain HCl 20 mg/ml 20 ml Flakon 4.000 adet
Proksimetakain Hidroklorür %0,5 Göz Damlası 250 adet
Protamin Hidroklorür 5000IU 5ml Enjektabl İV 2.600 adet
Proton pompası inhibitörü 30mg oral katı form 26.320 adet
Ranitidin HCI 50 mg/2ml 2 ml Ampul 15.000 adet
Remifentanil hidroklorür 5 mg/10 ml 10 ml IV Flakon 9.500 adet
Rituksimab 100mg 10ml Enjektabl İV 100 adet
Rituksimab 500mg 50ml Enjektabl İV 150 adet
Salbutamol sülfat 1 mg/ml 2.5 ml Nebul 5.000 adet
Siklofosfamit 1g Enjektabl İV 1.000 adet
Sisplatin 10mg 10ml Enjektabl İV 1.800 adet
Sisplatin 25 mg 50 ml IV Flakon 110 adet
SİTARABİN 100 MG FLAKON 2.400 adet
Sodyum gliserofosfat 216 mg/ml 20 ml IV Flakon 900 adet
Sodyum Hidrojen Karbonat 500mg Enterik Oral Katı Form 2.000 adet
Sükralfat 1g/5ml Oral Sıvı Form 500 adet
Süksametonyum Klorür 100mg 5ml Enjektabl İV 400 adet
Sülfametoksazol 200mg + Trimetoprim 40mg 5ml süsp 200 adet
Teikoplanin 400mg Enjektabl İM/İV 9.800 adet
Teofilin etilendiamin 24 mg/ml 10 ml IV Ampul 600 adet
Tetanoz immün globulini, insan 250 IU 30 adet
Tetrakozaktit 1mg Enjektabl İM 70 adet
Tigesiklin 50mg Enjektabl İV 3.700 adet
Tiyopental sodyum 1 g IV Ampul/Flakon 500 adet
Tobramisin %0,3 Göz Merhemi 250 adet
Trimebutin Maleat 200mg Oral Katı Form 1.700 adet
Tropikamid 10 mg/ml 5 ml Göz Damlası 1.000 adet
Tropikamid 5 mg/ml 5 ml Göz Damlası 900 adet
Veküronyum bromür 10 mg IV Flakon 3.000 adet
Vinkristin Sülfat 1mg 1ml Enjektabl İV 230 adet
Vinkristin Sülfat 2mg 2ml Enjektabl İV 510 adet
Yağ %10 (Balık Yağı) 100ml İV İnfüzyon Emülsiyonu 4.000 adet
Yağ %4 (Soya Yağı %20 + Zeytinyağı %80) + Protein %4 + Elektrolit %0,713 + Karbonhidrat %16 (Glukoz) 1,2kcal/ml 1500ml Santral İV İnfüzyon Emülsiyonu 2.450 adet