• İhale No
    2014/64444
  • İhale Adı
    İLAÇ VE SERUM SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Temmuz 2014 14:00
  • İdare
    BAYBURT KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Bayburt
  • İşin İli
    Bayburt
  • Yayın Tarihi
    13 Haziran 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İLAÇ VE SERUM SATIN ALINACAKTIR

BAYBURT KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

393 Kalem İlaç ve Serum Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/64444
1-İdarenin
a) Adresi : Şingah Mahallesi İbnisina Cad 25 69000 BAYBURT MERKEZ/BAYBURT
b) Telefon ve faks numarası : 4582119191 - 4582119203
c) Elektronik Posta Adresi : khb.69@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 393 Kalem İlaç ve Serum Alımı. Ayrıntılı bilgi idari şartnamenin ekinde yer almaktadır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Bayburt Devlet Hastanesi-Eczane Birimi- ilgili deposu.
c) Teslim tarihi : - Yüklenici sözleşme imzalanmasını takiben 5 inci gün işe başlayacak olup, 12 ay süre ile Bayburt Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Hastane ihtiyacına göre 2?şer aylık dönemler halinde peyder pey olarak teslim alınacaktır. İlgili Hastane talep edilecek serum ve ilaçların talep tarihinden itibaren (yazı, telefon, faks ve benzeri araçlarla yapılan istemlerde geçerlidir) en geç 10 (on) gün içinde Hastane eczanesine ait depoya teslim edilecektir. -Acil istenen ilaç ve serumlar en geç 72 saat içerisinde ilgili kurumlara teslim edilmelidir. Olağanüstü bir durum söz konusu ise süre idarenin belirlediği tarihe kadar geçerli olacak aksi halde cezai işlem uygulanacaktır. - İlaç ve serumların her kalemi Sağlık bakanlığının ruhsat formülüne uygun ve Bakanlıkça kabul edilip onaylanan orijinal ambalajında olacaktır. Soğuk zincir ile dağıtım ve saklanması zorunlu ilaçlar bu şartlara uygun teslim edilecektir. -Hastane eczanesi tarafından firmaya sipariş verilen ilaç ve serumların faturalarında veya ekli listesinde barkod numarası okunaklı biçimde yazılmalıdır. -Firmalara kalan ilaç ve serumların, teslimattan önce İTS kodlarının mail yada cd ortamında gönderilmesi gerekmektedir. -İTS kodları teslimattan önce elektronik ortamda iletilmeyen ürünler teslim alınmayacaktır. -Teslim edilen malzemelerin mutlaka yanında faturası olmalıdır. Faturası ve sevk irsaliyesi olmayan veya gelen miktarla fatura miktarı uymayan malzemeler kesinlikle teslim alınmayacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Bayburt Devlet Hastanesi Doktor Top. odası
b) Tarihi ve saati : 14.07.2014 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1- Biyosidal ürün (Bir veya birden fazla aktif madde içeren, kullanıma hazır hâlde satışa sunulmuş, kimyasal veya biyolojik açıdan herhangi bir zararlı organizma üzerinde kontrol edici etki gösteren veya hareketini kısıtlayan, uzaklaştıran, zararsız kılan, yok eden aktif maddeleri ve müstahzarları) kapsamında olan kalemlere teklif verecek isteklilerin, ürünlere ait Sağlık Bakanlığı Ruhsatı ve ya tescil belgesini sunmaları gerekmektedir.
2- Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında tıbbi malzeme olan kalemlere (ilaç harici) teklif verecek istekliler;
a) Teklif edilen ürün Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında ise, üretici veya tedarikçi firmanın, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge,
b) Teklif edilen ürünün/cihazın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olduğuna dair belge (Teklif edilen ürün ile kayıtlı etiket adı uyumlu olmalıdır.),
c) İstekli firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge
Yukarıdaki şartları kanıtlayıcı belgeler, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası internet sayfasından elde edilecek ve çıktıları ihale dosyasında sunacaktır.
3- İlaç kapsamındaki kalemlere teklif verecek istekliler Ecza Deposu veya İmalatçı olduğunu gösterir belgeyi sunmaları gerekir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-İstekliler Teknik Şartname maddelerine ayrı ayrı ve şartnamedeki sıraya göre cevap verecektir.
2-İstekliler teklif ettikleri ürünlere ait sundukları UBB belgelerinin üzerinde hangi kaleme ait olduğunu yazacaklardır.
Şartnameye uygunluk belgesi hazırlamayan isteklinin teklifi ve UBB belgelerinin üzerinde hangi kaleme ait olduğu yazılmayan isteklinin anılan kaleme ilişkin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.Teknik değerlendirme sürecinde, ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgiye ihtiyaç duyulması halinde istekli bu ürünlere ait istenilecek numune, katalog ve diğer belgeleri vermek zorundadır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu ve Özel sektöre yapılan her türlü ilaç alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı Bayburt Kamu Hastaneler Birliği Satın Alma Servisi EKAP adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Bayburt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi. adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ACTIDEM 150 ML SURUP 50 Adet
ACTİLYSE 50 MG 1 FLAKON 12 Adet
ADALAT CRONO 60 MG 20 TABLET 1.000 Adet
ADRENALİN 1/2 MG 10 AMPUL 1.600 Adet
ADRENALIN 0,25 MG 10 AMPUL 800 Adet
AKINETON 2 MG 100 TABLET 1.200 Adet
AKİNETON 5 MG/ML 1ML 5 AMPUL 100 Adet
ALCAINE DAMLA 50 Adet
ALDACTAZIDE 25 MG 30 TABLET 1.800 Adet
ALDACTONE 25 MG 20 TABLET 200 Adet
ALDACTONE 100 MG 16 TABLET 200 Adet
ALDOLAN GEROT 100 MG 5 AMPÜL 300 Adet
ALFAMET 250 MG 30 TABLET 600 Adet
ALPHAGAN-P %0,15 5 ML 200 Adet
ALVASTIN 10 MG 30 TABLET 300 Adet
ALVASTIN 20 MG 30 TABLET 1.200 Adet
ALVASTIN 40 MG 30 TABLET 300 Adet
AMARYL 2 MG 30 TABLET 150 Adet
AMIKOZIT 100 MG 1 FLAKON 360 Adet
AMIKOZIT 500 MG IM/IV ENJ. COZ. ICEREN 1 FLAKON 900 Adet
AMİNOCARDOL 240 MG 10 ML 100 AMPUL 1.200 Adet
AMLODIS 5 MG 20 TABLET 1.000 Adet
AMLODIS 10 MG 20 TABLET 2.400 Adet
AMPİSİD 0.5 GR İ.V. FLAKON 1.000 Adet
AMPİSİD 1 GR İ.V.FLAKON 10.000 Adet
ANESTOL %5 30 G POMAD 250 Adet
ANEXATE 0,5 MG/5 ML IV 5 AMPUL 1.000 Adet
ANTEPSIN 250 ML SUSPANSIYON 300 Adet
ANTI-ASIDOZ 100 YUMSAK JELATIN KAPSUL 300 Adet
ANTI-POTASIUM 20 GRANUL POSET 400 Adet
APIKOBAL 30 KOMPRIME 2.400 Adet
AQUA-CARBO 50 G/240 ML SUSP 100 Adet
ARVELES 50 MG/2 ML 10 AMPUL 2.000 Adet
ARVELES 25 MG 20 FILM TABLET 3.000 Adet
ASIST %10 3 ML 300 MG 10 AMPUL 5.000 Adet
ASIST % 4 100 ML GRANUL 200 Adet
ASIST 60 GR 150 ML GRANUL 250 Adet
ARITMAL %2 100 MG 5 ML 5 AMPUL 500 Adet
ATACAND 16 MG 28 TABLET 280 Adet
ATACAND PLUS 16/12,5 MG 28 TABLET 140 Adet
ATARAX 200 ML SURUP 120 Adet
ATARAX 30 TABLET 300 Adet
ATİVAN EXPİDET 1 MG 20 TABLET 1.600 Adet
ATROPIN SULFAT 0,5 MG/1 ML 10 AMPUL 2.000 Adet
AVODART 0,5 MG 30 YUMUSAK KAPSUL 300 Adet
AVELOX 250 ML 400 MG İNFÜZYON SOLS. 2.500 Adet
AVIL 2 ML 45,5 MG 5 AMPUL 5.000 Adet
AZILECT 1 MG 100 FILM TABLET 500 Adet
AZOSILIN 30 TABLET 300 Adet
B.T.ENEMA 67,5 ML SOLÜSYON 600 Adet
B.T.ENEMA 135 ML SOLUSYON 2.500 Adet
BACTROBAN %2 15 GR POMAD 1.300 Adet
BELOC 5 MG 1 AMPUL 400 Adet
BELOC ZOK 50 MG 20 FILM TABLET 2.500 Adet
BELOC ZOK 100 MG 20 FILM TABLET 600 Adet
BEMİKS 5 AMPUL 1.000 Adet
BEPANTHENE 500 MG 5 AMPUL 50 Adet
BİTERAL 500 MG 1 AMPUL 1.000 Adet
BİTERAL 500 MG 10 TABLET 300 Adet
BLOK-L 10 MCG FLAKON 200 Adet
BREVİBLOC PREMİKS 10 MG 250 ML İNF. 25 Adet
BRİDİON 200 MG/2 ML 10 FLAKON 50 Adet
BUSCOPAN 20 MG 6 AMPUL 10.000 Adet
CALCIMAX-D3 30 EFF. TABLET 300 Adet
CALCIUM PICKEN %10 10 ML 5 AMPUL 600 Adet
CARDURA XL 8 MG 30 KONTROLLU SALIM TABLETI 300 Adet
CEFAKS 500 MG 10 TABLET 600 Adet
CELESTONE CHRONODOSE 1 ML 1 AMPUL 2.000 Adet
CERNEVIT IV/IM MULTIVITAMIN 10 FLAKON 250 Adet
CİPRO IV 200 MG 1 FLAKON 1.200 Adet
CİPRO IV 400 MG FLAKON 1.200 Adet
CITOL 20 MG 28 TABLET 280 Adet
CİTOLES 5 MG 28 TABLET 280 Adet
CİTOLES 10 MG 28 TABLET 840 Adet
CLİN 600 MG 1 AMPUL 1.000 Adet
CO-DIOVAN 160/12,5 MG 28 FILM TABLET 280 Adet
CO-DIOVAN 320/12,5 MG 28 FILM TABLET 280 Adet
CO-DIOVAN 320/25 MG 28 FILM TABLET 140 Adet
COLCHICUM DISPERT 0,5 MG 50 DRAJE 500 Adet
COMBIVENT TEK DOZ 20 FLAKON 30.000 Adet
CONCOR 5 MG 30 LAK TABLET 1.500 Adet
CONTRAMAL 100 MG 5 AMPUL 1.500 Adet
CONTRAMAL RETARD 100 MG 30 TABLET 500 Adet
CORALAN 5 MG 56 FILM TABLET 560 Adet
CORDARONE 150 MG 6 AMPUL 240 Adet
CORDARONE BT 200 MG 30 TABLET 120 Adet
COUMADİN 5 MG 28 TABLET 2.800 Adet
COUMADİN 10 MG 28 TABLET 420 Adet
COVERAM 10 MG + 5 MG 30 FILM TABLET 300 Adet
COVERAM 10 MG + 10 MG 30 FILM TABLET 300 Adet
COVERSYL PLUS 5 MG/1,25 MG 30 TABLET 300 Adet
COVERSYL PLUS 10 MG/2,5 MG 30 TABLET 300 Adet
CRYSTALİN DERMAL ANTİSEPTİK SOLÜSYON 400 ML 108 Adet
CYMBALTA 30 MG 28 KAPSUL 140 Adet
CYTOTEC 200 MCG 28 TABLET 2.800 Adet
DAFLON 500 MG 60 FILM TABLET 600 Adet
DEBRIDAT FORT 200 MG 40 TABLET 400 Adet
DEKLARIT 125MG/5ML 70 ML SUSPANSIYON 150 Adet
DEKLARIT 250 MG 100 ML SUSPANSIYON 200 Adet
DEKORT 2 ML 8 MG 1 AMPUL 1.800 Adet
DELİX 2.5 MG 28 TABLET 140 Adet
DELİX 5 MG 28 TABLET 280 Adet
DELİX 10 MG 28 TABLET 140 Adet
DELTACORTRIL 5 MG 20 TABLET 200 Adet
DEPAKIN CHRONO BT 500 MG 30 TABLET 900 Adet
DEPAKIN 400MG/4ML 4FLAKON+4 COZUCU AMPUL 20 Adet
DEPOMEDROL 40 MG 1 FLAKON 300 Adet
DIAFURYL 100 MG 12 KAPSUL 480 Adet
DIAZEM 10 MG 10 AMPUL 800 Adet
DIAZEPAM DESITIN 5 MG 5 REKTAL TUP 250 Adet
DIAZOMID 250 MG 10 TABLET 600 Adet
DIDERAL 40 MG 50 TABLET 150 Adet
DIGOXIN 0,5 MG /2 ML 5 AMPUL 100 Adet
DIGOXIN 0,25 MG 50 TABLET 200 Adet
DIKLORON 75 MG 10 AMPUL 25.000 Adet
DİLATREND 6.25 MG 30 TABLET 420 Adet
DİLATREND 25 MG 30 TABLET 210 Adet
DİLTİZEM 25 MG FLAKON 400 Adet
DİLTİZEM 30 MG 48 TABLET 240 Adet
DILTIZEM SR 60 MG 48 TABLET 960 Adet
DILTIZEM SR 90 MG 48 TABLET 960 Adet
DİPROSPAN 1 ML 1 AMPUL 50 Adet
DOBUTAMINE DBL 250MG/20ML 1 FLAKON 400 Adet
DODEX 1 ML 1000 MCG 5 AMPUL 500 Adet
DOLVEN PEDIYATRIK 100 ML SURUP 100 Adet
DOPAMİNE 200 MG 5 ML 10 AMPUL 1.500 Adet
DORMİCUM 5 MG 10 AMPUL 500 Adet
DORMİCUM 15 MG 5 AMPUL 150 Adet
DOXIUM 500 MG 60 KAPSUL 420 Adet
DOZYL 5 MG 14 TABLET 210 Adet
DOZYL 10 MG 28 TABLET 210 Adet
DIPEPTIVEN 100 ML SOLUSYON 50 Adet
DRAMAMINE 50 MG 5 AMPUL 6.000 Adet
DRAMAMINE 50 MG 12 TABLET 480 Adet
DUROGESIC 100 MCG 5 TTS FLASTER 200 Adet
DÜŞÜK MOLEKÜL AĞIRLIKLI HEPARİN 2850-3500 IU 8.000 Adet
DÜŞÜK MOLEKÜL AĞIRLIKLI HEPARİN 3800-5000 İU 6.000 Adet
DÜŞÜK MOLEKÜL AĞIRLIKLI HEPARİN 5700-7500 İU 8.000 Adet
DÜŞÜK MOLEKÜL AĞIRLIKLI HEPARİN 7500-8000 İU 2.000 Adet
ECOPİRİN 100 MG 30 TABLET 6.000 Adet
ECOPİRİN 150 MG 30 TABLET 450 Adet
ECOPİRİN 300 MG 20 TABLET 1.500 Adet
EFEDRIN HIDROKLORUR 0,05 G 1 MLX100 AMPUL 500 Adet
EFEXOR XR 75 MG 28 KAPSUL 560 Adet
ENDOL 100 MG 10 SUPPOZİTUAR 400 Adet
ENDOSETIN-SR 75 MG 30 MIKROPELLET KAPSUL 600 Adet
EPITOIN 250 MG/5 ML ENJ. SOLUSYON ICEREN AMPUL 1.000 Adet
EPDANTOIN 100 MG 100 TABLET 300 Adet
EQITAX 0,5 GR IM/IV ENJ.TOZ ICEREN 1 FLAKON 200 Adet
ESMERON 50 MG 5 ML 10 FLAKON 1.000 Adet
EXOCIN %0,3 5 ML STERIL OFTALMIK SOLUSYONU 350 Adet
FARHEX GARGARA 100 Adet
FARHEX SPREY 30 ML 120 Adet
FENOKODIN 20 TABLET 100 Adet
FEXADYNE 120 MG 20 TABLET 120 Adet
FITO KREM 40 GR 100 Adet
FLAGYL 500 MG 20 FILM TABLET 500 Adet
FLAGYL 125 MG/5 ML ORAL SUSPANSIYON 50 Adet
FLIXOTIDE 2 MG/2 ML NEBULES 1.000 Adet
FLOMAX 0,4 MG MR 30 KAPSUL 450 Adet
FUCIDIN % 2 20 GR KREM 100 Adet
FUCITHALMIC VISKOZ GOZ DAMLASI 50 Adet
FUNGAN 2 MG/ML 50 ML 1 FLAKON 1.000 Adet
FURACIN % 0,2 56 GR POMAD 1.200 Adet
GAVISCON 500 MG 200 ML LIKIT 300 Adet
GELOFUSINE 0,04 GR 500 ML SOLUSYON 150 Adet
GENTA 160 MG 1 AMPUL 800 Adet
GENTA 120 MG 1 AMPUL 300 Adet
GENTAGUT % 0,3 5 ML DAMLA 50 Adet
GERALGINE-K 20 TABLET 2.000 Adet
GLIFOR 1000 MG 100 FILM TABLET 1.600 Adet
GYREX 25 MG 30 FILM TABLET 900 Adet
GYREX 100 MG 30 FILM TABLET 150 Adet
HAMETAN 30 GR POMAD 30 Adet
HEPATITIS B IG-P BEHRING FLAKON 200 IU 15 Adet
HUMALOG KWIKPEN 100IU/ML SC ENJEKSIYON KALEMI 100 Adet
HUMAN ALBUMİN %20 100 ML 250 Adet
HUMULIN-NPH 100 IU/ML 10 ML 1 FLAKON 50 Adet
HUMULIN-R 100 IU/ML 10 ML 1 FLAKON 150 Adet
HYPNOMIDATE 20 MG /10 ML 5 AMPUL 200 Adet
İESEF 1 GR FLAKON 22.000 Adet
İESPOR 1 GR FLAKON 17.000 Adet
ILIADIN %0,05 10 ML SPREY 25 Adet
INFEROSE 100 MG/5 ML 5 AMPUL 600 Adet
IOMERON 300 100 ML 1 FLAKON 500 Adet
JETOKAIN 2 ML 20 AMPUL 4.000 Adet
KALINOR 15 EFERVESAN TABLET 240 Adet
KAPTORİL 50 MG 50 TABLET 2.000 Adet
KARDOZİN 4 MG 20 TABLET 600 Adet
KARVEZİDE 150/12,5 MG 28 TABLET 420 Adet
KARVEZIDE 300 MG/12,5 MG 28 FILM KAPLI TABLET 196 Adet
KARVEZIDE 300 MG/25 MG 28 FILM KAPLI TABLET 140 Adet
KENACORT-A % 0,1 20 GR POMAD 30 Adet
KEPPRA 500 MG 50 TABLET 200 Adet
KEPPRA 500 MG/ 5 ML 10 FLAKON 100 Adet
KETALAR 500 MG 1 FLAKON 50 Adet
KLACİD IV 500 MG FLAKON 800 Adet
KLAMAXIN 500 MG 14 TABLET 1.400 Adet
KLAMOKS BID 1000 MG 14 TABLET 1.400 Adet
KLAMOKS BID 400/57 100 ML 100 Adet
KONAKION 10 MG 5 AMPUL 300 Adet
KONAKION MM 2/0.2 ML 5 AMPUL 3.000 Adet
KYTRİL 3 MG 1 AMPUL 100 Adet
LANSOR 30 MG 28 TABLET 8.400 Adet
LANTUS SOLOSTAR 100 IU/ML 3 ML 5 KALEM 100 Adet
LASIX 40 MG 12 TABLET 2.400 Adet
LASIX 20 MG/2 ML 5 AMPUL 18.000 Adet
LEVOTİRON 0,1 MG 100 TABLET 600 Adet
LIBALAKS 10 GR LAVMAN 400 Adet
LIPOFEN SR 250 MG 30 KAPSUL 150 Adet
LİTHURİL 300 MG 100 KAPSÜL 300 Adet
LOSEC 40 MG 1 FLAKON 6.000 Adet
LYRICA 75 MG 14 KAPSUL 980 Adet
LYSTHENON FORT 5 MG 25 AMPUL 200 Adet
MADOPAR 125 MG 30 TABLET 600 Adet
MAGNEZI KALSINE 100 GR 70 GR TOZ 30 Adet
MAGNEZYUM SULFAT %15 10 ML 10 AMPUL 300 Adet
MARCAİNE 5 MG 1 FLAKON 150 Adet
MARCAINE SPINAL HEAVY %0,5 4 ML 5 AMPUL 1.500 Adet
MERONEM 1 G IV 1 FLAKON 1.000 Adet
METALYSE 10000 U (50 MG) 1 FLAKON 15 Adet
METEOSPASMYL 40 KAPSUL 800 Adet
METHOTREXATE EBEWE 2,5 MG 50 TABLET 200 Adet
METHOTREXATE DBL 50 MG/2ML 1 FLAKON 50 Adet
METPAMİD 10 MG 5 AMPUL 8.000 Adet
METPAMID 10 MG 30 TABLET 300 Adet
MICARDIS PLUS 80/12,5 MG 28 TABLET 560 Adet
MICTONORM 56 DRAJE 112 Adet
MIKOSTATIN ORAL SUSPANSIYON 48 ML 25 Adet
MIOSTAT SINGLE DOSE 1.5 ML SOLUSYON 100 Adet
MİRTARON 30 MG 28 TABLET 840 Adet
MIVACRON 20 MG 5 AMPUL 50 Adet
MOLIT PLUS 20 TABLET 200 Adet
MONOKET 20 MG 20 TABLET 600 Adet
MONOKET 40 MG 20 TABLET 600 Adet
MONOLONG 40 MG 30 SR KAPSUL 300 Adet
MONOLONG 60 MG 30 SR KAPSUL 300 Adet
MONOPRİL 10 MG 28 TABLET 280 Adet
MORPHINE HCL 0.01 G 10 AMPUL 200 Adet
MOTILIUM 30 TABLET 900 Adet
MUKORAL 30 MG 150 ML SURUP 100 Adet
MUSCORİL 4 MG 2 ML 6 AMPUL 3.000 Adet
MUSCORIL 8 MG 20 KAPSUL 2.500 Adet
MUSCORIL %0,25 30 GR MERHEM 25 Adet
MYDFRIN 5 ML OFT.SOL. 100 Adet
NAC 600 MG 20 EFERVESAN TABLET 2.500 Adet
NAPROSYN EC FORT 500 MG 20 TABLET 2.500 Adet
NEOSTİGMİNE 6 AMPUL 2.000 Adet
NEURONTIN 300 MG 50 KAPSUL 400 Adet
NEURONTIN 600 MG 50 CENTIKLI FILM TABLET 400 Adet
NEVPARIN 25000 IU 1 FLAKON 500 Adet
NIDILAT 10 MG 30 YUM.KAPSUL 5.000 Adet
NIMBEX 20 MG/10 ML 5 AMPUL 200 Adet
NIPRUSS AMPUL 60 MG 5 ML 5 AMPUL 50 Adet
NOOTROPIL 1 GR 12 AMPUL 1.200 Adet
NOOTROPIL 800 MG 30 FILM TABLET 300 Adet
NORODOL 20 ML 2 MG DAMLA 25 Adet
NORODOL 5 MG 5 AMPUL 250 Adet
NOTUSS FORT 100 ML SURUP 50 Adet
NOVALGIN 2 ML 10 AMPUL 5.000 Adet
NUTRENA VANILYA AROMALI 200 ML 200 Adet
NUTRISON 500 ML 100 Adet
NUTRISON ADVANCED DIASON 1000 ML 200 Adet
NUTRISON PROTEIN PLUS 500 ML 300 Adet
NUTRISON PROTEIN PLUS MULTI FIBRE 500 ML 300 Adet
OKSAMEN-L 20 MG 1 FLAKON 2.000 Adet
OLICLINOMEL N4-550E 1500 ML UC ODALI TORBA 1.800 Adet
OLİCLİNOMEL N7-1000E 1500 ML ÜÇ ODALI TORBA 180 Adet
OLLAFAX 5 MG 28 TABLET 140 Adet
OLLAFAX 10 MG 28 TABLET 140 Adet
OMNİPAQUE 300 MG 100 ML 1 FLAKON 100 Adet
OMNIPAQUE 350MG/100 ML 1 FLAKON 100 Adet
OMNISCAN 287 MG 15 ML 1 FLAKON 40 Adet
OSMOLAK 667 MG 250 ML SOLUSYON 250 Adet
PANTO 40 MG 28 TABLET 2.800 Adet
PANTO 40 MG IV ENJ. TOZ ICEREN 1 FLAKON 1.500 Adet
PARANOX 120+15 MG 10 SUPPOZITUAR 500 Adet
PAROL 500 MG 20 TABLET 10.000 Adet
PENBISIN 500 MG 1 FLAKON 500 Adet
PENBISIN 1 GR 1 FLAKON 1.000 Adet
PENTAL 0,5 G 1 FLAKON 100 Adet
PERFALGAN 10 MG/ML 100 ML 12 FLAKON 15.600 Adet
PERLINGANIT 10 MG 10 AMPUL 500 Adet
PLAVİX 75 MG 28 TABLET 2.700 Adet
POTASYUM KLORÜR %7,5 10 ML 10 AMPUL 1.200 Adet
PRED FORTE %1 5 ML DAMLA 150 Adet
PREDNOL 16 MG 20 TABLET 400 Adet
PREDNOL-L 40 MG 1 AMPUL 4.000 Adet
PREDNOL-L 250 MG 1 AMPUL 1.500 Adet
PRILOC %2 FLAKON 600 Adet
PROFENID 1 MG/ML 150 ML SURUP 100 Adet
PROGESTAN 200 MG 30 YUMUSAK KAPSUL 900 Adet
PROLUTON DEPOT 500 MG/2ML 1 AMPUL 150 Adet
PROPESS 10 MG 1 OVUL 100 Adet
PROPOFOL LİPURO %1 20 ML 5 AMPUL 600 Adet
PROPYCIL 50 MG 20 TABLET 600 Adet
PULMİCORT 0,5 MG/ML 20 NEBULES 20.000 Adet
RANTUDIL FORTE 60 MG 20 KAPSUL 100 Adet
REFLOR 250 MG LIYOFILIZE TOZ ICEREN 10 SASE 200 Adet
RENNIE 680 MG 48 CIGNEME TABLETI 240 Adet
RENNIE DUO 100 ML SUSPANSIYON 100 Adet
RHOGAM ANTI RH IMMUN 1 FLAKON 150 Adet
RIF 250 MG 1 AMPUL 2.000 Adet
RİFCAP 300 MG 60 KAPSÜL 600 Adet
RISPERDAL 2 MG 20 TABLET 600 Adet
RIVOTRIL 2 MG 30 TABLET 150 Adet
ROCALTROL 0,25 MCG 100 YUMUSAK KAPSUL 200 Adet
ROSUCOR 20 MG 28 FILM TABLET 560 Adet
RUPAFIN 10 MG 20 TABLET 100 Adet
SALAZOPYRIN 500 MG 50 ENTERIK TABLET 100 Adet
SEFFUR 750 MG 1 FLAKON 1.500 Adet
SERALIN 50 MG CENTIKLI 28 FILM TABLET 1.120 Adet
SEVORANE LIKIT %100 (250 ML SOLUSYON) 60 Adet
SICCAPOS 10 GR GOZ JELI 800 Adet
SİFLOKS 500 MG 10 TABLET 600 Adet
SİFLOKS 750 MG 10 TABLET 300 Adet
SIKLOPLEJIN % 1 5 ML DAMLA 150 Adet
SİLVERDİN %1 40 G KREM 100 Adet
SINORETIK FORT 30 TABLET 450 Adet
SODYUM BİKARBONAT 10 ML 10 AMPUL 1.500 Adet
STREPTOMYCINE-IE 1 GR 1 FLAKON 50 Adet
SUDAFED 60 MG 30 TABLET 300 Adet
SUDAFED 30 MG 150 ML SURUP 50 Adet
SULCİD 375 MG 10 TABLET 500 Adet
SULCİD 750 MG 10 TABLET 1.500 Adet
SULPERAZON 1 G 1 FLAKON 300 Adet
SUPRANE VOLATIL 240 ML SOLUSYON 240 Adet
SURVANTA SUSPANSIYON 8 ML FLAKON 20 Adet
SYNPİTAN FORT 5 IU 3 AMPUL 6.000 Adet
TARGOCID 200 MG 1 FLAKON 300 Adet
TAVANIC 500 MG 1 FLAKON 2.000 Adet
TAZOCIN EF 4,5 G IV 1 FLAKON 600 Adet
TEARS NAT FREE 0,8 ML OFT. SOL 256 Adet
TERBISIL 250 MG 28 TABLET 140 Adet
TERBISIL %1 15 GR KREM 20 Adet
TERIL CR 200 MG 20 TABLET 140 Adet
THIOCILLINE 30 GR DERI POMADI 50 Adet
THIOCTACID 600 MG HR 30 FILM KAPLI TABLET 450 Adet
THILO-TEARS 10 GR JEL 30 Adet
THYROMAZOL 5 MG 100 TABLET 500 Adet
TİENAM IV 500 MG 1 FLAKON 500 Adet
TOBRASED GOZ % 0,3 5 GR MERHEM 50 Adet
TOBRASED GOZ % 0,3 5 ML DAMLA 50 Adet
TRACUTIL 10 ML 5 AMPUL 300 Adet
TRANSAMINE %10 IV 10 AMPUL 1.000 Adet
TRAVAZOL 15 GR KREM 50 Adet
TROPAMID FORT %1 5ML DAMLA 150 Adet
ULCURAN 50 MG 10 MPUL 25.000 Adet
ULTİVA 5 MG 5 FLAKON 120 Adet
UREDERM LIPO %10 100 MG 200 GR LOSYON 20 Adet
URIKOLIZ 300 MG 50 TABLET 500 Adet
UROGRAFIN %76 50 ML SISE 50 Adet
UROREC 8 MG 30 KAPSÜL 150 Adet
VANKOMİSİN HCL DBL 1 G 1 FLAKON 500 Adet
VASOSERC BID 24 MG 30 TABLET 2.100 Adet
VASOXEN 5 MG 28 TABLET 196 Adet
VASTAREL MR 35 MG 60 TABLET 600 Adet
VEMCAINE PUMP SPREY %10 50 ML SISE 50 Adet
VENTOLIN INHALER 100 MCG 200 DOZ 100 Adet
VENTOLIN NEBULES 2,5ML 20 DOZ 10.000 Adet
VIGAMOX %0,5 STERIL OFTALMIK SOLUSYON 5 ML 200 Adet
VITABIOL-C 5 ML 500 MG 5 AMPUL 500 Adet
VOLTAREN 50 MG 20 TABLET 1.000 Adet
VOLTAREN SR 75 MG 10 TABLET 1.500 Adet
XANAX 0,5 MG 30 TABLET 300 Adet
ZOFRAN 4 MG 6 TABLET 60 Adet
ZOFRAN 4 MG/2 ML 1 AMPUL 700 Adet
% 5 DEKSTROZ LAKTATLI RİNGER 1000 300 Adet
%5 DEKSTROZ 500 CC ML MX SETSİZ 2.000 Adet
%5 DEKSTROZ 1000 CC ML MX SETSİZ 2.500 Adet
%5 DEKSTROZ %0.2 NACL 500 ML MX SETSİZ 300 Adet
%10 DEKSTROZ 500 ML SOL. SETSIZ 750 Adet
%20 DEKSTROZ 500 ML SOL. SETSIZ 100 Adet
%30 DEKSTROZ 500 ML SOL. SETSIZ 100 Adet
İSOLAYT DENGELİ ELEKTROLİT 1000 800 Adet
İSOLAYT S 500 CC ML MX SETSİZ 800 Adet
İSOLAYT S 1000 CC ML MX SETSİZ 500 Adet
İZOTONİK %0,9 NACL 150 CC SETSİZ 32.000 Adet
İZOTONİK %0,9 NACL 500 CC SETSİZ 22.000 Adet
İZOTONİK %0,9 NACL 1000 CC SETSİZ 18.000 Adet
%3 NACL 150 ML SETSİZ 60 Adet
DEKSTROZ %5 %0,45 500 ML SETSİZ 800 Adet
1/3 İZODEX 500 CC SETSİZ 7.000 Adet
FLAGYL %0,5 100 ML SETSIZ 10.000 Adet
İZOTONİK 3000 ML MX SETSİZ 300 Adet
İZOTONİK BOTTLE 1000 ML 1.500 Adet
MANNITOL %20 100 ML SETSIZ 400 Adet
RESECTISOL 3000 ML SETSIZ 180 Adet
RHEOMACRODEX PVC 500 ML SETSIZ 500 Adet
RİNGER LAKTAT 500 ML SETSİZ 800 Adet
RİNGER LAKTAT 1000 ML SETSİZ 2.500 Adet
TEOSEL 200 100 ML SETSİZ 800 Adet
VOLUVEN % 6 500 ML SOLUSYON 400 Adet