• İhale No
    1361754
  • İhale Adı
    KALÇA ÖRTÜ SETİ
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    19 Haziran 2017 18:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    16 Haziran 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C.

 
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sakarya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sakarya Unversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
w
Sayı : 83529411-10//872
 
Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin) 16.06.2017
Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan ‘‘Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.
İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.
 
TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)
S.No Malzeme/İşin Adı UBB KODU Miktarı Birimi fes. Tarihi Birim Fiyat TL Toplam Fiyat TL '
1 KALÇA ÖRTÜ SETİ 200 Adet
TOPLAM
 
İdari Şartlar:
 
] Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.
 
2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir
 
3.Piyasa Fiyat araştırma mektuplar 19.06.2017 'a kadar kunımumuza ulaştırılmalıdır
 
4.Marka ve Teslimat süresi belirtilecektir
 
5 Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur
 
6 Ödeme en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içeri sinde yapılacaktır.
 
7. İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.
 
8. İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendinr 9 Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adma öneme sahiptir
 
lO.Teklif veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.
 
11 Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir
 
12 Uygun görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır
 
13 Hastane Yöneticiliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir
 
14 Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletinlmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar riicu edilecektir.
Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü) Bilgi İçin: SERDAR C. "Tel: 0264 888 40 15"-(SABİT) 444 54 00-1625(dahili)-Faks: 0264 275 67 40"
 
E-mail: Doğrudan temin için:seahdogrudantemin@gmail.com
URK
 
Sorumlusu
KALÇA ÖRTÜ SETİ
 
Bu cerrahi örtü seti, ortopedi vakalarında kullanıma uygun olmalı, tüm örtüler steril ve tek kullanıma mahsus olma özelliği taşımalıdır.
Örtü seti aşağıdaki parçalan içermelidir.
KALÇA ÖRTÜ SETİ
1.4 adet korumalı önlük
 
2.4 adet havlu 40x40
 
3.1 adet 200x300 cm Yarıklı kalça örtüsü
 
4.1 adet 240x340 cm Bantlı Artroplasti Örtüsü
 
5.2 adet Yan bantlı örtü 200x200 cm
 
6.2 adet Yan bantlı örtü 100x100 cm
 
7.1 adet stokinet 40x120 cm (set içinde paketli olmalıdır)
 
8.2 adet 150x240 cm Alet masa örtüsü
 
9.2 adet 10x50 cm OP-Tape
 
10.1 adet marker kalem + cetvel
 
11.2 adet Elastik bandaj 20x200 cm
 
12.1 adet sterilizasyon bohçası 100x100 cm
VAZGEÇİLMEZ ÖZELLİKLER
 
1. Setler etilen oksitgama ışın vs. ile steril edilmeli ve sterilizasyon kalite güvenliği sertifikası ile belgelenmelidir.
 
2. Seti oluşturan materyaller;
 
a) Hasta üst örtüleri, 74gr/m2 ağırlığında 3 katlı materyalden imal edilmelidir. Üst katı ameliyat esnasında oluşacak kan, alkol ve/veya bu özellikteki sıvıların tamamen örtü tarafından emilmesini sağlayacak çok emici en az 30 gr/m2 medikal (chemicalbond) non-woven olmalıdır.Orta katı bu sıvıların alta geçmemesini sağlayan en az 25 mikron kalınlıkta medikal polietilen film, Alt katı 19gr/m2 emici medikal (termobond) non-wovenden
Örtülerde bulunan yapışkan bantlar medikal amaçla üretilen nonalergenic olup hastayı tahriş etmeme özelliği taşımalıdır.
 
b) Alet ve mayo masa örtüsü üst katı emici medikal non-wowen alt katı sıvı geçirmeyen medikal polietilenden mamul iki katlı malzemeden imal edilmelidir.
 
3. Bu materyal ile üretilen setler hastanın kat kat örtülmesini engelleyerek, hastanın tek bir örtü ile daha kısa sürede örtülerek ameliyata hazırlanmasını sağlamalıdır.
 
4. Setler pratik kullanım özelliği ile kullanıcıya kolaylık sağlamalıdır.
 
5. Materyalin 3 katlı olması enfeksiyon riskini minimize edeceğinden vazgeçilmez teknik özelliği olacaktır.
 
6. b) Alet ve mayo masa örtüsü üst katı emici medikal non-wowen alt katı sıvı geçirmeyen medikal polietilenden mamul iki katlı malzemeden imal edilmelidir.
 
7. Bu materyal ile üretilen setler hastanın kat kat örtülmesini engelleyerek, hastanın tek bir örtü ile daha kısa sürede örtülerek ameliyata hazırlanmasını sağlamalıdır.
 
8. Setler pratik kullanım özelliği ile kullanıcıya kolaylık sağlamalıdır.
 
9. Materyalin 3 katlı olması enfeksiyon riskini minimize edeceğinden vazgeçilmez teknik özelliği olacaktır.
 
* 240X300 CM YARIKLI ve YAP.BANTLI A.PLASTİ ÖRTÜLERİ
 
a) 240x300 cmve 200x300 ebatlarındaki hasta üst örtülerinin tamamı 3 katlı 74gr/m2 ağırlığında materyalden imal edilmelidir. Üst katı ameliyat esnasında oluşacak kan, alkol ve/veya bu özellikteki sıvıların tamamen örtü tarafından emilmesini sağlayacak çok emici en az 30 gr/m2 medikal (chemicalbond) non-woven olmalıdır.Orta katı bu sıvıların alta geçmemesini sağlayan en az 25 mikron kalınlıkta medikal polietilen film, Alt katı 19gr/m2 emici medikal non-woven (termobond) materyalden imal edilmiş olmalıdır.
 
b) Yarık etrafındaki bantlar medikal amaçla üretilmiş nonalergenic özellikte olmalıdır.Ayrıca bantlaryapışkan eldivene yapışmadan kolay açılabilmesi için üstteki koruyucu kağıdın iki kenarından 10 ar ve alt kısmından 1.5 cm boşluk bırakılmalıdır.
 
c) Örtünün üzerinde her kademede seriliş sistemini açıklayıcı yön etkileri bulunmalıdır.
 
d) Yarıklı örtünün yarık ve delikli örtünün delik çevresi kendi ağırlığından 10 kat daha fazla sıvıyı absorbe eden nonwowenmateryal ile kuvvetlendirilmelidir,gerekli görülmesi durumunda belgelendirilmelidir.
UÇ)£.fO f
 
onof*4*'
* KORUMALI ÖNLÜK (ÖZEL TAKVİYELİ)
 
a) Tek kullanımlık emici olmayan 50 gr/m2 medikal non-woven' dan üretilmiş olup , önlükler sıvı geçirmemelidir. Önlüklerin kol manşetleri kullananı rahatsız etmeyecek şekilde olup, cerrahi eldiven giyilmesi sırasında kolların yukarı sıyrılmasını engelleyecek biçimde bileği kavramalıdır. Önlük boyu üroloji önlüğü uzunluğunda olmalıdır.
 
b) Önlük, yaka açıklığının ayarlanmasını mümkün kılan velkron ihtiva etmelidir.
 
c) Önlüğün boyun kısmı teri emen, sürtünme ile cildi tahriş etmeyen, yumuşak kumaş biye ile çevrelenmiş olmalıdır.
 
d) Önlük iç ve dış bağcıklarının bağlama esnasında kopmaması için, bağcıkların gömleğe yapıştırılmayıp dikişle aplike edilmesi gerekmektedir.
 
e) Sıvı ile yoğun temas içinde olan bölgelere konan koruma, göğüs kısmında boyundan başlayıp önlük eteğine kadar, kollarda manşetten başlayıp dirsek üstüne kadar olmalıdır. Koruma materyali polietilenden boydan boya yapılmış olmalıdır.
f) Önlük kol kesimi hareket serbestliğini kısıtlamayacak şekilde olmalı, ayrıca dikiş yerleri yeterince sağlam olup beden hareketleri ile açılmamalı, kolların giyilmesi sırasında koruyucu kat toplanmamalıdır.
 
g)Manşetler 8-10 cm kalınlığında olup dikişsiz kolu rahatça kavrayan elastik malzemeden olmalıdır.Takviyeler önlüğün iç kısmında olamalıdır.Önlükler iki iç iki dış kuşakla steriliteyi bozmayacak,bağlanabilecek şekilde katlanmalı,dış iki kuşak kartonla tutturulmalıdır.
 
h)Önlük katlama sistemi kullanıma kolay olmalıdır.Tek kişinin rahatça giyebileceği şekilde katlanmalıdır.
HAVLU
 
a)4 adet 40x40 cm. ebatlarındaki beyaz havlular emici olma özelliği taşımalıdır.
 
b) El kurulama havlusu olarak kullanılacak olan bu havlular gerektiğinde spanç görevini görebilecek özellikte olup, kanı çok iyi emebilmelidir.lslandığında parçalanmamalı hav ve tüy bırakmamalıdır.
* STOCKİNET
 
a) 40x120 cm. ebatlarındaki stockinetin bir katı, 3 katlı materyalden imal edilmelidir. Üst katı ameliyatesnasında oluşacak kan, alkol ve/veya bu özellikteki sıvıların tamamen örtü tarafından emilmesini sağlayacak çok emici en az 30 gr/m2 medikal non-woven olmalıdır.Orta katı bu sıvıların alta geçmemesini sağlayan en az 25 mikron kalınlıkta medikal polietilen film, Alt katı 19gr/m2 emici medikal non-woven materyalden imal edilmiş olmalıdır.
 
b)Stockinetin diğer katıelastikiyet sağlamak amacıyla likralı olmalı,fakat partikul bırakmamalıdır.
 
c)Stockinet set içinde paketli olmalıdır.
 
* 150X240 CM ALET MASA ÖRTÜSÜ
 
a) 150x200 cm ebatlarında verilecek olan alet masa örtüleri üst katı emici 30 gr/m2 medikal non-woven alt katı sıvı geçirmeyen medikal 65(+l / -5 } mikron gofrajlı polietilen mamül iki katlı materyalden imal edilmiş olmalıdır.
* 10X50 CM OP-TAPE
 
a) 10X50 cm ebatlarında verilecek olan yapıştırma bandının üzeri non-woven kaplı olmalıdır.
 
ELASTİK BANDAJ 10 CM*1 M-15 CM*1M*20CM*1M
 
1. Bandajların gerilmemiş uzunluğu en az 200 cm olmalıdır.
 
2. Ten rengine uyumlu olmalı ve kirlenmeye karşı dayanıklı olmalıdır.
 
3. Kenarları başlangıç ve bitiş uçlarının kaçmaması için dikişli olmalıdır.
 
4. Eklem yerine uygulandığında eklem hareketini engellememeli.
 
5. Enine esnememeli, esnekliğini uzun süre korumalı, bozulmamalı
fVohtrJ- !&Ut£Q__
 
______^ /\
 
'^JL Tfcvt-vvv 'frÖO
6. Hipoallerjenik ve hava geçirgenliğine sahip olmalı, terletmemeli, uygulandığı bölgede kaşıntıya neden olmamalı.
 
7. Bandaj uygulandıktan sonra uygulandığı yerden kaymamalı (ayağa kalkıldığında veya extremite hareketi ile toplanmamalı)
 
8. İçinde bandaj tespit kopçalı olmalı, tespit kanatları elastik bandaja tutturulduğunda, tutturulduğu yerde açıklık veya bozulma yapmamalı, dokunma yerleri birbirinden ayrılmamalı, tüylenmemeli.
 
9. Bandajların atkısı 16/1 pamuk ipliğinden ve en az 13 tel olmalıdır.
 
10. Elastik bandaj gerildiğinde en az 5 metre olmalıdır.
 
11. Bandajların çözgüleri enine göre aşağıdaki gibi olmalıdır.
 
Bandajın eni_Çözgü 16+Gipe
10 cm 15 cm
124+32 - 156 tel 188+48 - 236 tel
12. Bandajlar ciltte alerji yapmamalı ve kan dolaşımını engellememelidir.
 
13. Hava geçirgen özelliğine haiz olmalıdır.
 
CİLT İŞARETLEME KALEMİ KALIN UÇ (DERİ İŞARETLEME KALEMİ STERİL)
 
1- Kalemler her türlü cilt üzerinde işaretleme yapabilmeli, uç kalınlığı 1 mm'den fazla olmamalı, boya dağılmamalı, kolay kurumalı ve cilde herhangi bir zarar vermemelidir.
 
2- Cilt işaretleme kalemi cetveli ile birlikte tekli, steril ve kolay açılır paketlerde olmalıdır.
 
3- Paket üzerinde ürün ve sterilizasyon bilgileri bulunmalıdır.
 
4- Malzeme depo teslim tarihinden itibaren 2 yıl miatlı olmalıdır.
 
5- Cetvel su ve sıvılarla ıslanmamalı.
 
* STERİLİZASYON BOHÇASI 100x100 CM
 
10. Her bir set Alet Masa Örtüsünde toplandıktan sonra, medikal amaçlı sterilizasyon bohçasına sarılmış olup, bir yüzü şeffaf medikal film diğer yüzü medikal kâğıttan oluşan ve üzerinde indikatörü olan medikal ambalaj ile paketlenmelidir.
 
11. Üretim tarihi, son kullanım tarihi, lot no, sterilizasyon metodu ve no,etiket üzerinde olmalıdır. En az 3 yıl kullanım süresi olmalıdır.
 
12. Etikette KALÇA ÖRTÜ SETİ olduğu belirtilmelidir.
 
13. Malzemelerin sterilizasyon güvenilirliği açısından steril olduğunu gösteren rapor hastane tarafından talep edilmesi doğrultusunda komisyona belgeyi ibraz etmesi gerekmektedir.
 
14. Ürünün CE ve ISO belgesi olmalıdır.
 
15. Firma ihale öncesinde 2 adet steril numune verecek, 1 tanesi uygunluk için birim tarafından değerlendirilecek olup, diğer numune şahit olarak saklanacaktır. Şahit numune ile teslim edilen malzeme arasında fark tespit edilen firmalar bir daha ihaleye alınmayacak ve malzemeleri geri iade edilecektir.Malzemelerin geri iade edilmesi durumunda firma kullanılmış olan miktar için hak talep etmeyecektir.
 
16. Firma şartnameye tam uygun ürün teslim edeceğini ve üretimde medikal olmayan materyal kullanmayacağını yazılı olarak taahhüt edecek ve bu taahhütnameyi ihale
 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim