• İhale No
    2015/90811
  • İhale Adı
    KİT KARŞILIĞI CİHAZ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    01 Eylül 2015 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Hatay
  • İşin İli
    Hatay
  • Şikayet Bedeli
    157.733,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    197.198.246 TL'den fazla
  • Yayın Tarihi
    23 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

KİT KARŞILIĞI CİHAZ SATIN ALINACAKTIR

HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

2016-2017-2018 YILLARI KİT KARŞILIĞI CİHAZ KULLANMA UYGULAMASI TOPLU ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/90811
1-İdarenin
a) Adresi : Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Arkası 87. Sok. No:23 31100 Antakya/HATAY
b) Telefon ve faks numarası : 3262901141-45 - 3262901150
c) Elektronik Posta Adresi : hataykhb.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 15 GRUP KİT
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : HATAY ANTAKYA DEVLET HASTANESİ, İSKENDERUN DEVLET HASTANESİ, HATAY KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ, DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ, KIRIKHAN DEVLET HASTANESİ, SAMANDAĞ DEVLET HASTANESİ, REYHANLI DEVLET HASTANESİ, ALTINÖZÜ DEVLET HASTANESİ, ERZİN DEVLET HASTANESİ, HASSA DEVLET HASTANESİ, YAYLADAĞI DEVLET HASTANESİ
c) Teslim tarihi : Teknik Şartnamede belirtilen Cihazlar 01.01.2016-05.01.2016 tarihleri arasında Malzeme Dağılım Tablosu ve Teknik Şartnamede belirtilen Kurumların Laboratuvarında kurulup çalışır hale getirilecektir. Kitlerin teslimatı Malzeme Dağılım Tablosundaki idareler ve miktarları baz alınarak aylık eşit partiler halinde yapılacaktır. Cihazların kurulumu ile 2 aylık kit ihtiyacı beraberinde teslim edilecektir. Kitlerin diğer teslimatları aylık eşit teslimatlar halinde yapılacak olup; aylık yapılan teslimatlar her ayın 1'i ile 5'İ arası tek partide teslim edilecektir (Teslim edilecek kitlerin sevk irsaliyesinde son kullanma tarihleri, LOT numaraları ve parti numaraları belirtilecektir.). Ödemeler sonuç bazında yapılacağından kitler her ay teslim edilecek geçici kabul yapılacak ve ay sonunda LBYS sonuçlarına göre kesin kabul yapılacaktır. Ayrıca idarenin 15 gün öncesinden talep etmesi halinde teslimat programında değişiklik yapılabilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TOPLANTI SALONU -Akasya Mah. 2. Etap Toki Arkası (Yeni Adliye Binası çaprazı) 87. Sk. No:23 5.Kat Antakya/HATAY
b) Tarihi ve saati : 01.09.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1-İstekliler ihale dokümanı içerisinde verilen Ürün Bilgi Formunu eksiksiz doldurarak teklif ile birlikte sunacaklar veya bu formda yer alan bilgilere teklif dosyasında (Teklif Mektubunda veya UBB çıktılarında veya diğer belgelerde) yer vereceklerdir. Sunulan Ürün Bilgi Formu ve/veya UBB çıktılarına göre yapılacak sorgulamalarda isteklilerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB) kayıtlı olması, teklif ettikleri ürünlerin (Kapsam dışı olanlar hariç) ise kayıtlı ve onaylı olması gerekmektedir. İsteklilerin bayi (yetkili satıcı) olması halinde yine bu durum TİTUBB sorgulaması sonucu teyit edilecektir. Bu hususlara uygun olmayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

2-İstekliler uhdelerinde kalan kalemlerle ilgili HUAP programından hazırlanmış ihale bildirim formlarını XML formatında hazırlayarak elektronik ortamda (CD Halinde) Sözleşme evrakları ile birlikte sunacaklardır. CD'nin üzeri yetkili kişilerce imzalanmış olacak ve sözleşme esnasında CD'yi sunmayan isteklilerle sözleşme imzalanmayacak dolayısıyla CD'nin sonradan sunulması talebi kabul edilmeyecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1- İstekliler ihale dokümanı içerisinde verilen Ürün Bilgi Formunu eksiksiz doldurarak teklif ile birlikte sunacaklar veya bu formda yer alan bilgilere teklif dosyasında (Teklif Mektubunda veya UBB çıktılarında veya diğer belgelerde) yer vereceklerdir. Aksi halde teklif değerlendirme dışı bırakılacaktır.
2-Katalog: Teklif edilen ürünlere ilişkin Türkçe katalog (veya noter onaylı Yeminli Tercüman tarafından Türkçe tercümesi yapılmış katalog) teklif ile birlikte sunulacaktır.
3-Teknik şartnameye cevap yazısı: İstekliler ihale konusu malzemeye ait teknik şartnamede yazılı maddelerin sıralanışına göre hazırlayacakları teknik şartnameye cevap şeklindeki yazılarını onaylı bir şekilde teklif ile birlikte sunacaklardır.

4-DEMONSTRASYON: İhale veya Muayene Komisyonu teknik şartnamenin karşılanıp karşılanmadığına ilişkin gerekli görmesi halinde isteklilerden (Gerekli görülen cihazlarla ilgili) demonstrasyon isteyebilecektir. İhaleye katılan ve teklifi geçerli bulunan firmalar gerekli görülmesi halinde demoya çağrılacaktır. Demonstrasyona katılım yeri, tarih ve saati ayrıca ihale sonrasında isteklilere yazılı olarak bildirilecektir. İsteklilere demo yazısının tebliğinden itibaren 5 iş gününden az olmamak üzere süre verilecek olup isteklilerden verilecek bu süre içerisinde demoya hazır olmaları istenecektir. İstekliler demonstrasyona teknik şartnamede belirtilen tüm hususları gösterecek şekilde tüm donanım, cihaz ve malzemeleriyle hazır olarak geleceklerdir. Demo esnasında, değerlendirilen teknik şartname maddelerinin gösterilememesi durumunda o maddeler tekrar değerlendirmeye alınmayacaktır. Demo yapılması neticesinde teklifte sunulan herhangi bir madde veya alt maddelerin Teknik Şartnameye uygun olmadığının tespiti halinde istekli ihale dışı bırakılacaktır. Demo sonucunda en az bir komisyon uzman üyesinin ve firma yetkililerinin imzalayacağı demonstrasyon tutanağı düzenlenecektir. Demo tutanağının isteklilerce imzalanmaması halinde yine bu husus demoya katılan komisyon üyesi/üyeleri tarafından tutanakta belirtilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 1 (bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 200 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hatay İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği-Mali Hizmetler Başkanlığı-Merkezi Satınalma Birimi, Ayrıca HALK BANKASI ANTAKYA KÖPRÜBAŞI ŞUBESİ TR440001200922900005000072 No'lu hesaba ücreti yatırılmak ve dekontu idareye verilmek üzere ihale dokümanı karşı ödemeli olarak kargo yoluyla gönderilebilecek ve ihale dokümanı merkezi satınalma birimince satılabilecektir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ-MALİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI-MERKEZİ SATINALMA BİRİMİ-Akasya Mah. 2. Etap Toki Arkası (Yeni Adliye Binası çaprazı) 87. Sk. No:23 5.Kat Antakya/HATAY adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ALBUMİN 688.500 test
ALKALEN FOSFATAZ 376.500 test
AMİLAZ 701.000 test
BENZODİYAZEPİN 14.000 test
BİKARBONAT 10.000 test
CANNABİNOİD 14.000 test
CK 321.000 test
CK-MB 590.000 test
D.BİLURİBİN 884.500 test
D-DİMER 14.500 test
ETANOL 24.000 test
FE (DEMİR) 491.000 test
FENİTOİN 1.000 test
FOSFOR 276.500 test
GGT 248.500 test
GLİKOZ 6 FOSFAT DEHİDROGENOZ 3.500 test
GLİKOZ 2.155.500 test
HBA1C 224.000 test
HDL KOLESTEROL 590.000 test
İDRARDA VE BOS 'TA PROTEİN 3.750 test
KALSİYUM 1.256.500 test
KARBAMAZEPİNE 3.500 test
KLOR 1.096.000 test
KOKAİN 14.000 test
KREATİNİN 2.060.000 test
LDH 480.000 test
LDL KOLESTEROL 212.000 test
LİPAZ 300.000 test
MAGNEZYUM 236.000 test
METİLEN DİOKSİ METAMFETAMİN (MDMA) 14.000 test
AMFETAMİN 14.000 test
MİKROALBUMİN 3.500 test
OPİAT 14.000 test
POTASYUM 1.480.000 test
PSEUDOKOLİN ESTERAZ 27.000 test
SGOT (AST) 1.895.000 test
SGPT (ALT) 1.892.500 test
SODYUM 1.480.000 test
T.BİLURİBİN 948.500 test
TOTAL KOLESTEROL 590.500 test
T.PROTEİN 376.500 test
TRİGLİSERİT 670.500 test
UIBC (DEMİR BAĞLAMA) 489.000 test
ÜRE 1.985.000 test
ÜRİK ASİT 509.000 test
VALPROİK ASİT 9.000 test
C3 3.000 test
C4 3.000 test
PREALBUMİN 8.000 test
LİTYUM 3.500 test
ASO 166.000 test
RF 237.250 test
CRP 1.087.000 test
TSH 845.000 test
FREE T3 480.000 test
FREE T4 560.000 test
VİTAMİN B12 605.000 test
VİTAMİN D3 ( 25-OH ) veya VIT D3+D2 175.000 test
PTH 68.000 test
T PSA 69.000 test
F PSA 51.000 test
TROPONİN I VEYA T 225.500 test
FOLATE 267.000 test
LH 64.500 test
DHEA-S 6.000 test
TOTAL IGE 25.000 test
CEA 23.000 test
TESTESTERON 24.500 test
ANTİTİROGLOBULİN 12.000 test
ACTH 3.500 test
FSH 88.000 test
İNSULİN 8.000 test
PROGESTERON 28.500 test
TİROGLOBULİN 1.000 test
ANTİ TPO 18.000 test
CA 15-3 18.000 test
CA 19-9 19.000 test
PROLAKTİN 86.500 test
BETA HCG veya TOTAL HCG 156.000 test
C PEPTİD 2.000 test
ESTRADİOL 72.500 test
AFP 28.000 test
FERRİTİN 502.500 test
KORTİZOL 8.000 test
GROVWTH(BÜYÜME HORMONU) 1.000 test
CA-125 23.000 test
CA 72-4 2.000 test
ÜÇLÜ TARAMA TESTİ 24.000 test
PCT(PROKALSTONIN) 21.000 test
ANTİ CCP 7.000 test
TSH RESEPTÖRÜ 2.000 test
ProBNP 1.000 test
HBS AG 466.000 test
ANTİ HBS 410.000 test
ANTİ HCV 437.500 test
ANTİ HIV 411.000 test
ANTİ HBC TOTAL 10.000 test
ANTİ HBC IGM 8.500 test
ANTİ HDV 7.000 test
HBE 27.000 test
ANTİ HBE 17.500 test
ANTİ HAV TOTAL 26.250 test
HAV IGM 26.000 test
SFİLİZ (VDRL) 37.500 test
TOXOPLASMA IgM 35.000 test
TOXOPLASMA IgG 9.750 test
RUBELLA lgM 35.500 test
RUBELLA lgG 9.750 test
CMV lgM 27.000 test
CMV lgG 5.250 test
TOXOPLASMA lgG AVİDİTE 750 test
RUBELLA lgG AVİDİTE 375 test
CMV IgG AVIDITE 300 test
EBVVCA IGG 900 test
EBVVCA IGM 900 test
EBNAVCA IGG 900 test
HEMOGRAM 2.824.500 test
RETİKÜLOSİT 3.150 test
TAM OTOMATİK İDRAR TETKİKİ 1.335.000 test
SEDİMANTASYON KİTİ 548.500 test
PROTROMİN ZAMAN KİTİ 356.000 test
APTT 259.000 test
FİBRİNOJEN 13.000 test
TROPONİN I VEYA T 40.000 test
BETA HCG 26.000 test
KAN GAZI TESTİ 157.000 test
CO-OKSİMETRE 1.500 test
ABO +RH TAYİNİ (FORWARD+ REVERSE GRUPLAMA) 358.700 test
CROSS MATCH 102.550 test
DİREKT COOMBS TESTİ 21.000 test
İNDİREKT COOMBS (ANTİKOR TARAMA) TESTİ 5.500 test
RH ALT GRUP TİPLENDİRMESİ 2.100 test
TAM OTOMATİK BAKTERİ İNDENTİFİKASYON TEST SİSTEMİ 31.750 test
TAM OTOMATİKANTİBİYOTİK DUYARLILIK TEST SİSTEMİ 31.750 test
AEROB KAN KÜLTÜRÜ ŞİŞESİ (PEDİATRİK) 4.500 adet
AEROB KAN KÜLTÜRÜ ŞİŞESİ 24.500 adet
SPERM ANALİZ KİTLERİ 20.000 test
VARİANT A2/F KİTİ 42.000 test
HBV-DNA 11.000 test
HCV-RNA 4.000 test
HCV-RNA GENOTİPLEŞTİRME 500 test