• İhale No
    2014/81968
  • İhale Adı
    LABORATUVAR CİHAZI İLE MAKİNE TEÇHİZAT SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Eylül 2014 14:00
  • İdare
    BARTIN ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Bartın
  • İşin İli
    Bartın
  • Yayın Tarihi
    02 Ağustos 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

LABORATUVAR CİHAZI İLE MAKİNE TEÇHİZAT SATIN ALINACAKTIR

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BARTIN ÜNİVERSİTESİ

88 Kalem Laboratuvar Cihazı ile Muhtelif Makine Teçhizat Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/81968
1-İdarenin
a) Adresi : BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜ İdari ve Mali İsler Dairesi Başkanlığı /Ağdacı Mh. 74100 BARTIN MERKEZ/BARTIN
b) Telefon ve faks numarası : 3782235317 - 3782235021
c) Elektronik Posta Adresi : imidb@bartin.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 88 Kalem Laboratuvar Cihazı İle Muhtelif Makine Teçhizat Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1-20. Kısımlar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, 21-35. kısımlar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne, 36-38. kısımlar Fen Fakültesi Dekanlığına, 39-52. kısımlar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, 53-74. kısımlar Mühendislik Fakültesi Dekanlığına, 75-88. kısımlar Orman Fakültesi Dekanlığına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 75 takvim gündür.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Kütüphane Binası Konferans Salonu (Ağdacı Mh -74100 - Merkez / BARTIN)
b) Tarihi ve saati : 02.09.2014 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a)Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala/mallara ilişkin Yerli Malı Belgesi,

d) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

e) Yabancı istekliler ise imalatcı olduklarını kanıtlayan ve ilgili ülke mevzuatına göre düzenlenen belgeyi veya belgeleri sunmaları gerekmektedir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler tarafından Teknik Şartnameye Cevap Belgesi" adı altında İdarece hazırlanan ve ihale dokümanı ekinde verilen EK-1 Form doldurulacak, teknik şartname ve eklerindeki maddelere sırasıyla ayrı ayrı cevap verilecek ve cevap maddeleri, broşür, katalog veya dokümanlarda şartname maddesi numarası verilmek suretiyle işaretlenecek, cihazın marka, model ve menşeisi belirtilecektir. EK-1 Formda, cevaplarda verilen bilgilerin, hangi dokümanda ve kaçıncı sayfada olduğu da ayrıca belirtilecektir. Cevap verilmeyen, işaretlenmeyen veya dokümanı belirtilmeyen maddeler, uygun olmadığı şeklinde değerlendirilecektir.
Cihazın Katalog, Broşür veya Dokümanında belirtilmesi mümkün olmayan (kalite standartlarla ilgili belgeler, teslim süresi, garanti süresi, eğitim v.b. gibi özellikler) özellikler   için Ek-1 Formun A, B ve C no’ lu sütunu doldurularak D no’ lu sütun doldurulmayacaktır.
Teknik şartnameye cevap belgesi adı altında düzenlenecek EK-1 Form firma kaşeli ve firma yetkilisi tarafından imzalanmış olacak ve teklif zarfı içerisinde sunulacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel sektöre yapmış oldukları Spor Alet ve Cihazları, Laboratuvar Cihazları, Muhtelif Makine Teçhizat veya Ekipman satış işlerinden herhangi biri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Bartın Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı (Ağdacı Mh -74100 - Merkez / BARTIN) adresinden alınabilir. Ancak ; İhale dokümanlarını idareden almak isteyenlerin öncelikle Bartın Üniversitesi Rektörlüğü'nün T.C. Ziraat Bankası Bartın Şubesinde bulunan TR24 0001000052 51609669 5001 nolu hesabına doküman bedelini yatırmaları ve buradan alacakları dekont karşılığında idareye başvurmaları gerekmektedir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Bartın Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı (Ağdacı Mh -74100 - Merkez / BARTIN) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Bebek cpr eğitim maketi 1 Adet
Çocuk cpr eğitim maketi 1 Adet
Meme muayene eğitim maketi 1 Adet
Kan basınç ölçüm kol maketi 2 Adet
İntramuscular enjeksiyon modeli 1 Adet
Akciğer modeli 1 Adet
Böbrek modeli 1 Adet
Üriner sistem modeli (çift cinsiyetli) 1 Adet
Arter ve ven yapısı maketi 1 Adet
Beyin modeli 1 Adet
Kalp modeli 1 Adet
Mide maketi 1 Adet
Göz modeli 1 Adet
Göbek enjeksiyon maketi 1 Adet
Ayak yarası modeli 1 Adet
Çift başlı özel steteskop 4 Adet
Tansiyon aleti özel set (çift başlı steteskop ile birlikte) 4 Adet
Hastabaşı monitörü 1 Adet
Pulsoksimetre 1 Adet
Nebülizatör (buhar makinesi) 1 Adet
Mesleki yetenekler ve iş etüdü değerlendirme seti 1 Adet
CFF eşiği ve retina hassasiyeti ölçüm sistemi 1 Adet
Odyometre 1 Adet
Çevresel testli görme test cihazı 1 Adet
Reaksiyon ve hareket zamanlama sistemi 1 Adet
Düşük oksijen seviyesinde egzersiz ve ölçüm sistemi 1 Adet
Powertımer skoreboard sistemi 1 Adet
Pinchmetre 2 Adet
Tam boy-kaslı-iç organlı insan vücudu maketi 1 Adet
Çocuk CPR maketi 1 Adet
Yetişkin CPR maketi 1 Adet
Anatomik eğitim maketi torso modeli(sexless (cinsiyetsiz) torso modeli) 1 Adet
Anotomik eğitim maketi torso modeli (85cm unisex (erkek-kadın) gövde maketi) 1 Adet
Alt ekstremite bacak-kaslı modeli 1 Adet
Üst ekstremite kol-kaslı modeli 1 Adet
Otomatik Ayarlanabilir Pipet Seti 10 Adet
Binoküler Mikroskop 15 Adet
Çeker Ocak 1 Adet
Lazer Kesim Makinası 1 Adet
2 Renkli-Kapalı Hazne Tampon Baskı Makinası 1 Adet
Elektronik Düz Dikiş Makinesi 1 Adet
Düz Dikiş Makinesi 1 Adet
Reçme Makinası 1 Adet
Overlok Makinesi 1 Adet
Düğme Makinesi 1 Adet
İlik Makinesi 1 Adet
El Tipi GPS 1 Adet
Lazermetre 2 Adet
Eğim Ölçer 2 Adet
Çapölçer (Kumpas) 3 Adet
Stereo Mikroskop 1 Adet
Optik Mikroskop 1 Adet
ÜÇ Boyutlu (3D) Profil Mikroskobu 1 Adet
Mikro sertlik ölçüm cihazı 1 Adet
Bakalite alma cihazı 1 Adet
Ekap test ünitesi 1 Adet
Hidrolik kollu testere makinesi 1 Adet
Masa tipi torna tezgahı 2 Adet
Numune dokuma tezgahı 1 Adet
İnkübatör 1 Adet
Hava pompası(Kompresör) 1 Adet
Multiparametre ölçüm cihazı 1 Adet
Beton Reometresi 1 Adet
Rötre ölçüm cihazı 1 Adet
100x200 mm Silindir Elastik modül çerçevesi 1 Adet
Alt kancalı elektronik terazi 1 Adet
Dairesel yörüngeli cilalandırma cihazı 1 Adet
Zemin elek seti 1 Adet
Persitaltik pompa 1 Adet
6'lı Oksitop 1 Adet
Fanlı kimyasal saklama dolabı 1 Adet
Döner buharlaştırıcı 1 Adet
Agrega elek seti 1 Adet
Termal iletkenlik eğitim seti 1 Adet
Çeker ocak 1 Adet
Lazerli mesafe ölçer 1 Adet
Klorofil floresans ölçüm ve analiz cihazı 1 Adet
El tipi spektrofotometre cihazı 2 Adet
Yaprak porometre cihazı 1 Adet
Elektronik kontakt termometreli ısıtıcılı manyetik karıştırıcı 1 Adet
İklimlendirme kabini 1 Adet
Isıtıcı manto-250 ml'lik 1 Adet
Isıtıcı manto-500 ml'lik 1 Adet
Yellow line ost basic model mekanik karıştırıcı 1 Adet
Yonga karıştırıcı 1 Adet
Vakum pompası 1 Adet
Bitki kanopi analiz cihazı-yaprak alan indeks ölçer 1 Adet
Taşınabilir yaprak alan ölçer 1 Adet