• İhale No
    2014/49030
  • İhale Adı
    MEDİASTİNOSKOPİ SETİ, TEK CERRAHİ ALETLER VE ELEKTROKOTER CİHAZI TEMİNİ
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Mayıs 2014 12:00
  • İdare
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    02 Mayıs 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

MEDİASTİNOSKOPİ SETİ, TEK CERRAHİ ALETLER VE ELEKTROKOTER CİHAZI TEMİNİ

İ.Ü. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

MEDİASTİNOSKOPİ SETİ, TEK CERRAHİ ALETLER VE ELEKTROKOTER CİHAZI TEMİNİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/49030
1-İdarenin
a) Adresi : İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Satınalma Müdürlüğü Çapa FATİH/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124142138 - 2126351193 - 2124142025
c) Elektronik Posta Adresi : itfsatinalma@istanbul.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Mediastinoskopi Seti, Tek Cerrahi Aletler Ve Elektrokoter Cihazı Temini için ayrıntılı bilgi İdari Şartnamenin ekinde yer almaktadır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Taşınır Kayıt ve Kontrol Birimi / Ayniyat Deposu
c) Teslim tarihi : Taraflarca sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 45 takvim günü içinde ilgili birimin isteği doğrultusunda tüm kalemler tek seferde sözleşmeye ve teknik şartnameye uygun olarak teslim edilecektir. Detaylar Teknik Şartnamede belirtilmiştir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlık Binası Giriş Kat İhale Salonu Çapa Fatih / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 09.05.2014 - 12:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1) İstekliler tüm kısımlar için;
T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği Tıbbi Cihaz Yönetmeliği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) ve Vücut Dışında Kullanılan (In Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD) kapsamında teklif ettikleri ürünlere ait;
a) T.C. Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası (TITUBB)’ndan ürünün kodunu ve Sağlık Bakanlığınca onaylı olduğunu gösterir belgeleri ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
b) T.C. Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası (TITUBB)’ndan onaylı FİRMA BAYİ veya ANA BAYİ veya TEDARİKÇİ koduna sahip olduğunu gösterir belgeleri ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.

2) İstekliler 1 ve 2 nolu kısımlar için;

a) Ürün eğer İthal ise aletlerin üzerinde bulunması gereken data matrix barkod kodlarının üretici fabrika tarafından yapıldığını belirten apostil kaşeli ve noter tasdikli belgenin aslı ve Türkçe tercümesi, Türk malı ise üretici firmanın beyanının noter tasdikli örneğini ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.

b) Teklif edilen ve sözleşmeye istinaden teslim edilecek Cerrahi Aletlerin üretildiği ülkeyi gösterir menşei beyan belgesi üretici fabrikanın bulunduğu ülke noterlik ve apostil tasdikli belgesi ve noterlikçe tasdikli tercümesini havi şekilde ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.

c) Türkiye'deki yerli üretici fabrikaların imalatlarında kullandıkları çelik ile ilgili olarak da, aynı şekilde ham veya yarı mamul halinde temin edilen çeliğin menşei ülkedeki üreticisine ait beyanla birlikte, metal karışım oranları ve sertlik derecesi beyanı noterlik ve apostil tasdikli olarak ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
d) Teklif ettikleri ürünlerin tamamı için teknik şartnameye uygunluk belgesini iştirakçi firmanın antetli kağıdına yazılmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış olarak ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
e) Yerli ürünlerde imalatçı firmanın, ithal ürünlerde ise distribütör firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ni ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
3) İstekliler 3 nolu  kısım için;
a) İstekliye veya yetki aldığı firmaya ait TSE’nin “Hizmet Yeterlilik Belgesi” ve/veya T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın “Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi”ni ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
b) Söz konusu cihaz için teknik servis imkanlarını ve teknik alt yapı durumunu ait belgeleri (Teknik personel sayısı, bakım onarım imkanları, eğitim belgeleri, v.b.) ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.

Yükleniciler sözleşme sırasında, yukarda belirtilen direktifler kapsamındaki üzerinde kalmış bulunan ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, UBB barkot no’sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no’su, bayi ise bayi kodunu ve bir ürüne ait farklı özelliklerin olması durumunda da (ebat, genişlik, uzunluk v.s…..)bu ürünlere ait UBB barkod no’sunu da açıklama kısmına ekleyerek http://212.175.169.97/IBY/publish.htm ‘den hazırlamış olduğunuz dosyayı dijital ortamda (cd, disc,usb vb.) idareye sunmalıdır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler 1 ve 2. kısımlar için; alınacak setler içerisinden seçilmiş teknik şartnamede belirtilen numuneleri ihale esnasında ihale komisyonuna sunacaklardır. Detaylar teknik şartnamede belirtilmiştir.

İstekliler; 1 ve 2. kısımlar için; Teklif edilen cerrahi aletlerin şartnameye uyumluluğu aynı zamanda ihaleye verilecek üreticinin orijinal katalog bilgileri ile de teyit edilecektir. Format sorunlarından dolayı CD kataloglar veya cerrahi aletlerin tam görülemediği ve bilgilerin okunamadığı için fotokopi olarak katalog verilmeyecek teklif edilen cerrahi el aletlerinin orijinal kataloğu ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.

İstekliler 3. kısım için; satışını teklif etiği cihaz/ürün/sistemin teknik özelliklerini, çalışma ortam koşullarını, standart ve opsiyonel (isteğe bağlı) aksesuar listesini, tüm dış görünümünü net olarak gösteren ve tam boy resmini de içeren tanıtım broşürünü veya kitap/kitapçığını teklif dosyasına eklemek zorundadır. 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Satınalma Müdürlüğü Çapa - FATİH / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlık Binası Giriş Kat İhale Salonu Çapa Fatih / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
MEDİASTİNOSCOPE, 13 CM 1 ADET
MEDİASTİNOSCOPE, 17 CM 1 ADET
SPONGE FORCEPS 1 ADET
BİOPSY FORCEPS, 8X16 MM, 20 CM 1 ADET
BİOPSY FORCEPS, 20 CM 1 ADET
COAGULATION SUCTION CANNULA, 20 CM 1 ADET
UNIPOLAR HIGH FREQUENCY CORD, 300 CM 1 ADET
ASPIRATION CANNULA, 20 CM 1 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 1 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 2 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 2,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 3 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 3,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 4 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 4,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 5,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 6 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 6,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 7 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 7,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 8 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 8,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 9 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 9,5 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 10 MM 3 ADET
UTERİN DİLATÖRLERİ 10,5 MM 3 ADET
UTERİN SONDALARI MAYO 33 CM 6 ADET
UTERİN TENEKULUM PENSLERİ BRAUN 25 CM 4 ADET
UTERİN TENEKULUM PENSLERİ POZZİ 25,5 CM 4 ADET
BİOPSİ KÜRETLERİ NOVAC-SCHOECKAVERT 2 ADET
BİOPSİ PENSLERİ SCHUMACHER 24 CM 1 ADET
BİOPSİ PENSLERİ EPPENDORF 20 CM 1 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 7,5 SİVRİ RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 7,5 KÜNT RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 8,5 SİVRİ RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 8,5 KÜNT RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 10,5 SİVRİ RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 10,5 KÜNT RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 12,5 SİVRİ RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 12,5 KÜNT RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 14 SİVRİ RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 14 KÜNT RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 15 SİVRİ RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 15 KÜNT RİJİAL 3 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 16 SİVRİ RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 16 KÜNT RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 19,5 SİVRİ RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 19,5 KÜNT RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 23,5 SİVRİ RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 23,5 KÜNT RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 18 SİVRİ KÜNT RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 18 SİVRİ RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 21,5 KÜNT RİJİAL 4 ADET
UTERİN KAŞIKLARI 21,5 SİVRİ RİJİAL 4 ADET
BİSTÜRİ SAPLARI 13,5 CM 1 ADET
CERRAHİ MAKASLARI 13 CM 2 ADET
CERRAHİ MAKASLARI 15 CM 2 ADET
ATROMATİK PENSETLER DE BAKAY 24 CM 3 ADET
ORGAN VE DOKU PENSLERİ 3 ADET
PORTEGÜLER CRİLER MUSKAY 15 CM 2 ADET
COLLIN VAGINAL SPEKULUM 100/90 2 ADET
COLLIN VAGINAL SPEKULUM 115/105 CM 2 ADET
VAGINAL SPEKULUM 90X36 MM 18,5 CM 10 ADET
VAGINAL SPEKULUM 75X30 MM 18 CM 10 ADET
VAGINAL SPEKULUM 110X36 MM 22,5 CM 16 ADET
STERİL KONTEYNER 580X280X200 MM 6 ADET
UTERİN KAŞIK 4,5 MM 1 ADET
DİSEKSİYON PENSETLERİ DÜZ 30 CM 8 ADET
HASSAS HEMOSTATİK 20 CM 4 ADET
VAGINAL SPEKULUM 100X90 MM 2 ADET
VAGINAL COLLIN 105X95 MM 2 ADET
VAGINAL SPEKULUM 90X36 MM 2 ADET
VAGINAL SPEKULUM 22 CM 4 ADET
VAGINAL SPEKULUM 22,5 CM 2 ADET
SPANÇ VE PENSUREN PENSLERİ DUZ 28 CM 3 ADET
VAGINAL SPEKULUM 110X18 MM 1 ADET
VAGINAL SPEKULUM 110X20 MM 1 ADET
VAGINAL SPEKULUM 110X27 MM 1 ADET
VAGINAL SPEKULUM 110X30 MM 1 ADET
VAGINAL SPEKULUM 80X8 MM 1 ADET
VAGINAL SPEKULUM 90X14 MM 1 ADET
BUMM KÜRET 3,5 MM 2 ADET
BUMM KÜRET 28,5 MM 2 ADET
BUMM KÜRET 26 MM 2 ADET
BUMM KÜRET 23,5 MM 2 ADET
ELEKTRO KOTER CIHAZI 1 ADET