• İhale No
    1254080
  • İhale Adı
    MERKEZ LAB.İÇİN 5 ADET BARKOD YAZICI ALIMI
  • Sektör
    Bilgisayar, Büro Makineleri ve Parçaları
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    27 Ocak 2017 14:00
  • İdare
    FIRAT ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Elazığ
  • İşin İli
    Elazığ
  • Yayın Tarihi
    23 Ocak 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 
İLAN NO 17/252
İLAN BAŞLIĞI MERKEZ LAB.İÇİN 5 ADET BARKOD YAZICI ALIMI
İLAN TÜRÜ DOĞRUDAN TEMİN
İLAN TARİHİ 23.01.2017
İHALE TARİHİ 27.01.2017 14:00
İHALE YERİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ SATIN ALMA BİRİMİ
İHALE DÖKÜMANI Dökümanı indirmek için tıklayın.
AÇIKLAMA .

 

T.C.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME BİRİMİ ELAZIĞ TEKLİF İSTEME FORMU

 

 

 

20.01.2017

 

 

 

Metin Kutusu: İstem No: 31805 : 17/252

Talep Eden Birim ; MERKEZ LABORATUVARI

Fırat Üniversitesi Hastanesi ihtiyacı maizeme/hizmet satın alınacaktır. Fiyat teklif aşağıda belirtilen tarih ve saatte Döner Sermaye Satın alma Birimine bizzat, faks veya posta ile teslimini rica ederim.

1- Malzeme/hizmet tesliminin kaç günde yapılacağının belirtilmesi zorunludur. Belirtilmemesi durumunda sipariş tarihinden itibaren teslim süresi 10 gün olarak kabul edilecektir. Teslimatta gecikme durumunda geciken her gün için fatura tutarının (KDV hariç) 0,001 (Bindebiri) oranında gecikme cezası hesaplanarak tahakkuk üzerinden kesilecektir.

2-  Teklif opsiyonu en az 20 gün olmalı ve ürün markası, belirtilecek ve teklif fiyatları KDV hariç verilecektir. Belirtilmemesi durumunda KDV dahil kabul edilecektir. Ayrıca idarenin öngördüğü şartlar dışında, firma tarafından ödeme günü vb. talepleri tekliflerinde belirtseler dahi, dikkate alınmayacaktır.

3-  Mal teslimi hastane ambarına veya idarenin göstereceği yere teslim edilecektir. Teslimat yerine kadar tüm giderler satıcıya aittir.

4- Tıbbi malzeme haricindeki ürünlerde TSE markası aranan malzemeler TSE belgeli olacaktır.

5" Teklif mektubunda silinti ve kazıntı yapılmayacaktır. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra gelen teklifler değerlendirilmeyecek olup, ancak idare gerek gördüğü takdirde bu süreyi uzatabilir.

6-  Firma alacaklarını sadece banka ve finans kurumlarına harcama yetkilisinin (Başhekimlik Makamı) izni İle devir ve temlik yapabilir. (3.Şahıslar ve firmalara temlik izni verilmemektedir.)Temlik öncesi uygunluk yaztsı alınacaktır.

7-   Tıbbi malzeme, ilaç ve kit alımlarında Sağlık Bakanlığının TİTUBB kayıdı gereken ürünlerin kayıtlı olması halinde alım yapılacaktır. Ürünün imalatçı veya ithalatçısı olmadığı durumlarda ilgili satıcının bayi olduğuna dair TİTUBB kayıt ve bildirimi aranacaktır. Teklif mektubunda ubb kodu ve ayrıca firmanın KİK de kaydı olacaktır. UBB kodu ve SUT kodu gereken ürünlerin kodunun belirtilmemesi ile KİK kaydı olmayan firmaların teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu negatif listesinde bulunan tıbbi malzemeler alınmayacak, alınsa dahi negatif listeden çıkmadıkça fatura bedeli ödenmeyecektir. KİK kaydının yapılmaması ve kaydın güncellenmemesi malzeme alındıktan sonra malzemenin negatif listeye düşmesi gibi malzeme kaynaklı kuruma ait SGK kesinti tutarları ve kurum zararlarının tamamı ilgili firma tarafından karşılanacaktır.

8-  Sağlık Uygulama Tebliğinde yer alan tıbbi malzemeler için SUT kodu, Tebliğde yer almayan malzeme olması durumunda bu durum teklif mektubunda belirtilecektir.

9-                   Nitelikli   malzeme alımlarında şartnamede numune istenmiş ise teklif dışında numune doârudan ilgili bölüm (birime gönderilecektir ve numune gönderme ile iade masrafları satıcıya ait olacaktır.'

10-  Firma tarafından sipariş edilen malzemenin teslim edilmemesi durumunda idare tarafından kanun gereği ilgili mercilere bildirim yapılarak, firma idarenin belirleyeceği süre içerisinde doğrudan temin alımlarına iştirak edemeyecektir.

11-   Teknik Şartnamede demirbaş/cihaz/malzeme alımına ait garanti öngörülmesi durumunda teslimatta banka teminat mektubu verilecek yada nakit üzerinden %3 (Fatura bedeli üzerinden KDV Hariç) teminat kesintisi yapılacaktır.

12-  Sipariş sonrası teslimi yapılan mal/hizmet alımlarının ödemeye esas evraklarının tanzimine müteakip Saymanlık kayıtlarına alındığı tarihten itibaren 150. günde ödenecektir. Satınalma biriminin siparişine mütakip teslimat yapılacaktır.

13-                     Gönderilen               Numunenin talep yapılan ilgili bölüme/birime gönderilmesi gerekmektedir.


 

MALZEME/HİZMET LİSTESİ

 

               
 

Sıra N Malzeme Kodu

1 25502020113001

 
   

Malzeme Cinsi

BARKOD YAZICI.

 
     

Açıklama Miktarı Bîrimi Birim Fiyatı «DV Oranı%

 
 
     

5,0 ADET

 
 
 

 


NOT: TEKNİK ŞARTNAME EKTEDİR.

Fax: 0424 233 90 40 EPOSTA : dsermavesatinalma®firat.edu.tr

 

Sayfa 1

 

|

 

Fırat Üniversitesi Hastanesi bünyesinde Hastane Bilgi Yönetimi Sistemi kapsamında polikliniklerde kullanılmak üzere, aşağıda özellikleri belirtilen 5 adet termal barkod yazıcı alınacaktır. Bu malzemelerin atımında dikkat edilecek teknik özellik ve diğer hususlar aşağıda listelenmiştir;

1.     GENEL ÖZELLİKLER;

1.1.            Teklif edilen tüm ürünler tamamen yeni ve hiç kullanılmamış orijinal ambalajlarında olmalıdır.

1.2.            Teklif edilecek tüm donanımlar için gerekli olan güç kablosu, gerekli olabilecek (Güç, IDE, SATA, dönüştürücü, USB vb gibi) diğer tüm kablolar, kullanıcı kılavuzları, sürücü CD (ve diğer yardımcı programlar) veya disketleri her bir cihaz ile birlikte verilecektir.

1.3.            Teklif edilen tüm ürünler, açılmamış ambalajlarında, orijinal kuruluş disketleri veya CD- ROM’ları ile kullanım kılavuzları ve varsa garanti belgeleri eksiksiz ve her bir parça için ayrı olarak verilecektir.

1.4.            Teklif edilen parça konfıgürasyonlarındaki değişikliklerde üniversitemiz lehine olan durumlar dikkate alınacaktır. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde nihai karar ihale komisyonuna aittir.

1.5.            Teknik şartnamede belirtilmeyen ancak sistemin çalışması için gerekli olan parçalar firmalar tarafından önerilecek ve firmalar bu durumu tekliflerinde açıkça belirteceklerdir.

1.6.            Şartnamede belirtilen koşullar arasında herhangi bir ihtilafın olması halinde Fırat Üniversitesi Hastanesi kendisine en uygun olan maddeye göre talepte bulunur. İlgili firma(lar) aynı konuda diğer maddeler üzerinde hak talebinde bulunamaz.

1.7.            Teklif veren firmalar bu şartnameyi karşılayan en yeni ürün ve cihazları vermekle yükümlüdür. İhale başlangıcından ürünlerin teslimine kadar geçen süreçler ve hızlı teknolojik gelişmeler göz önüne alınarak, teklif edilen ürünlerin piyasa koşullarında temininin güçleşmesi veya olanaksızlaşması durumunda, firma bu ürünün piyasada bulunan teknolojik açıdan daha üstün ve yeni bir marka ve/veya modelim vermekle yükümlüdür. Bu hususta Fırat Üniversitesi Hastanesi, söz konusu ürün(Ieri) isteme, kabul veya red etme haklarını saklı tutar.

1.8.   İhale Komisyonu, tekliflerin değerlendirilmesi sırasında, kesin kanının oluşmadığı durumlarda, gerekli gördüğü takdirde firmalardan, teklif ettikleri ürünlere dair, numune, yazılı açıklamalar veya belgeler isteyebilir. Tanınan süre içinde istenilen belge, doküman veya örnek malzemeleri getirmeyen fırma(lar) değerlendirme dışı bırakılır.

YiADoÇ-1

2.      TERMAL BARKOD YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.1.        Baskı Yöntemi: Direkt termal ve termal transfer

1.2.        Baskı Hızı: 102 mm/sn

1.3.        Baskı Genişliği: 104 mm

1.4.        Baskı Uzunluğu (maks):990 mm

1.5.        Çözünürlük:203 dpi/8 nokta

1.6.        Hafıza: 8MB Flash, 8MB SDRAM

1.7.        İletişim Portları:Paralel, USB ve RS-232 seri

1.8.        EthemetrYok (opsiyonel)

1.9.        Tipi:Masaüstü

1.10.    Kasa:Plastik

1.11.    LCD:Yok

1.12.    Etiket Sensörleri:Sabit Pozisyonlu yansıtıcı ve aktarıcı

1.13.    Çalışma Sıcaklığı:5°C ile 4I°C arası

1.14.    Programlama DiIi:EPL II

1.15.    Ağırlık: 1.7 kg

1.16.    Boyutlar: 198 mm x 238 mm x 173 mm

1.17.    Garanti Süresi: En az 24 ay olmalı.

1.18.    Verilen tekliflere ait marka ve modeller belirtilecektir.

1.19.    15 günü geçen teslimat teklifleri dikkate alınmayacaktır.

1.20.    Parçaların, teslimat sırasında arızalı olması durumunda firma tarafından en geç 5 iş günü içinde yenisi ile değiştirilecektir.

1.21.    Garanti süresi içinde arızalanan parçalar, en geç 10 iş günü içinde tamir edilecektir. Tamir süresince yerine kullanılmak üzere satıcı firma tarafından yenisi verilmelidir.

1.22.    Teslim süresi teklifte mutlaka belirtilecektir.

1.23.    Teslim edilen yazıcılar hastane HBYS sistemiyle %100 uyumlu olacaktır.

1.24.    Teklif ile birlikte bir adet numune getirilecektir. Numune HBYS kapsamında test edilecektir. %100 uyumlu olmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

DİĞER KOŞULLAR;

3.1.              Teknik Bilgiler;

3.1.1.          Firmalar teklif ettikleri ürünlerin teknik özelliklerini belirten kataloglarını, yapımcı firmalarım, markalarını, modellerini, garanti sürelerini ayrıntılı bir şekilde vermelidirler.

3.1.2.          Üretici firmaya ait olmayan teknik doküman veya bilgiler değerlendirilmeyecektir. Teklif edilen ürünün üreticisi tarafından belirtilen özellikler geçerli sayılacaktır.

3.1.3.          Bu bilgileri vermeyen firmaların ürünleri değerlendirme aşamasında incelenemeyeceğinden, değerlendirme dışı bırakılacaktır.

3.2.              Doküman ve Yazılım;

3.2.1.          Firmalar, teklif ettikleri cihazlarla ilgili tüm doküman setini (installation guide, configuration, management v.b) ve cihazların kurulması ile ilgili yazılımların orijinal setini cihazlarla birlikte vermelidirler.

3.2.2.          Firmalar, önerdikleri parçaların yazılım ile kullanılması durumunda bu yazılımları karşılayacaktır ve en az 2 yıl boyunca bu yazılımlar ile ilgili çıkacak güncelleştirme ve yenileme maliyetlerini karşılayacağını garanti edeceklerdir.

3.3.              Arıza, Bakım ve Garanti Koşullan;

3.3.1.          Arızalara müdahale en geç 48 saat içerisinde yerinde olacak ve en fazla 10 iş günü içerisinde arıza giderilecektir.

3.3.2.          Belirtilen sürelerde arızanın giderilmemesi durumunda hiçbir ihtara lüzum kalmaksızın söz konusu arızalı ürün yenisi ile değiştirilerek bedeli firmaya rücu edilecektir.

3.3.3.          Arıza durumunda, ilgili firmanın Elazığ ilinde teknik servisi olmalı veya tüm kargo masrafları firmaya ait olmak kaydıyla arıza başka yerlerde giderilmelidir.

3.3.4.          Şartnamede söz konusu edilen parça ve cihazlara ilişkin tüm donanım, kablolama ve yazılımlar, yerinde parçalı bakım garantisi altmda olacaktır.

3.3.5.          Garanti süreleri yukarıda her parça için ayrıca belirtilmiştir. Teklif veren firma bu sürelerin tamamını veya ne kadarını kabul ettiğini açıkça belirtmelidir.

3.3.6.          Verilen bu garantiler, teşhisin gerektirdiği iş gücü maliyetlerini tamir ve test ile ilgili tüm maliyetleri kapsamı içerisine almalıdır.

3.3.7.          Teklif dilen parçalara farklı marka veya model donanım takmak hiçbir şart altında, verilen garantiyi etkilemeyecektir.

3.3.8.          Garanti koşullarının içeriği konusunda açık ve net bilgi verileceÇtğ^.û,=

3.3,9.          Garanti sürelerinin uzatılması ile ilgili opsiyonlar varsa, ayrıca belirtilecektir.

3.4.              Teslim Koşulları;

3.4.1.          Teklif edilen ürünlerin anlaşma tarihinden itibaren en fazla 2 hafta süre içerisinde

teslim edilmesi gerekir.

3.4.2.          İhale süreçlerinin uzaması ve hızlı teknolojik gelişmeler göz önünde bulundurularak, ihaleyi kazanan firmanın teklif ettiği ürünlerin piyasa koşullarında temin edilememesi halinde, teklif edilenden daha üst ve yeni model veya markaların herhangi bir ek ücret talep etmeksizin teslim edilmek istenmesi durumunda, yapılacak inceleme sonucunda bu ürünlerin kabul veya reddi ihale kabul komisyonunun inisiyatifinde olacaktır.

3.4.3.          Bu şartların gerçekleşmemesi durumunda anlaşma esasındaki cezai durumlar

yürürlüğe konulacaktır.

3.4.4.          Ürünler, “F.Ü. Hastanesi Bilgi Sistemi ve Kalite Koordinatörlüğü ELAZIĞ” adresine yerinde teslim şeklinde teklif edilecektir.


 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim