• İhale No
    2015/17701
  • İhale Adı
    PARK YAPTIRILACAKTIR
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    13 Mart 2015 09:00
  • İdare
    KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ Park ve Bahçeler Müdürlüğü
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    19 Şubat 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

PARK YAPTIRILACAKTIR

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

Halkalı Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi Üzeri Park Alanı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası : 2015/17701
1-İdarenin
a) Adresi : Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No:10 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124444360 - 2124110684
c) Elektronik Posta Adresi : park@kucukcekmece.bel.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : 270 KALEM İNŞAAT , İMALAT VE NAKLİYE YAPIM İŞİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer : İstanbul İli Küçükçekmece Sınırları dahili
c) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
ç) İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 240 (ikiyüzkırk) takvim günüdür.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Halkalı Merkez Mahallesi Turgut Özal Bulvarı NO:10 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL adresindeki Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Hizmet Binası 1. kat encümen toplantı salonu
b) Tarihi ve saati : 13.03.2015 - 09:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu işin yapılmasına ilişkin olarak ilgili mevzuatı gereği alınması zorunlu olan belge;

İsteklilerin teklif kapsamında Ulaştırma Bakanlığı'ndan alınmış ihalenin yapıldığı yıl içinde geçerliliğini sürdüren K-2 Belgesinin sunulması şarttır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz. İstekliler, ihale konusu yapım işinde alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi teklif ekinde vereceklerdir.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu,
Bu kriterler, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri;
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son üç yıla kadar olan yılların belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde, yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki ve dört önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait, aşağıda belirtilen belgelerden birini sunması yeterlidir;
a) Toplam cirosunu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarını gösteren faturalar.
İsteklinin cirosunun teklif ettiği bedelin % 25 inden, taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarı için ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilecektir.
Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilir. Bu gelir tablosu itibariyle yeterlik şartının sağlanamaması halinde ise, iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilmek üzere son altı yıla kadarki gelir tabloları sunulabilir ve bu durumda gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

 

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 100 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.

 

4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

Yapım işlerinde değerlendirilecek benzer işlere dair tebliğin A Grubu  XVIII. Grubu işler benzer iş olarak kabul edilir.

İhale konusu iş ve/veya işlere ilişkin iş deneyim belgeleri sunulabileceği gibi ihale konusu işi de içeren iş deneyim belgeleri de sunulabilecektir.
01.01.2003 tarihinden önce alınan işdeneyim belgeleri ile İhale konusu işe ilişkin iş deneyim belgesi yerine ihale konusu işi de içeren bir iş deneyim belgesi sunulduğu ve ihale konusu iş tutarının iş deneyim belgesi üzerinden tespit edilemediği hallerde, ihale konusu iş tutarının tespit edilebileceği bilgi ve belgelerin de (hakediş raporu, icmal tablosu vb.) başvuru veya teklif kapsamında sunulması zorunludur.
 c) Birden fazla gruptan işleri içeren iş deneyim belgelerinde, ihale konusu işe benzer nitelikteki işler değerlendirmeye alınır.

4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:
İş deneyim belge yerine mezuniyet belgesi sunmak suretiyle ihaleye girecek mühendislik ve mimarlık bölümü peyzaj mimarlığıdır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Park ve Bahçeler Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1,20
Teklifi sınır değerin altında olduğu tespit edilen isteklilerin teklifleri, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin reddedilecektir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
VİNÇ'İN 1 SAATLİK ÜCRETİ (130 HP) 50 saat
ø 150 MM BUHAR KÜRLÜ (MUFLU) BETON BORU DÖŞENMESİ 100 metre
ø 200 MM BUHAR KÜRLÜ (MUFLU) BETON BORU DÖŞENMESİ 100 metre
H=0.15-0,60 M DEĞİŞKEN , İÇ ø 1.00 MT BUH.KÜRLÜ,LAST.CONTALI,500 DZ.PREF.MUAYENE BACASI GÖV.YÜKSELİĞİ AYAR BİLEZİĞİ İLE BACA TEŞKİLİ (SÜLFATA DAYANIKLI ÇİMENTODAN YAPILMIŞ) 20 metre
1.00MT İÇÇAPINDA BUH.KÜRLÜ,LAST.CONTALI,500 DZ.PREFAB.MUAYENE BACASI KONİK ELEMANI İLE BACA TEŞKİLİ 25 adet
EL İLE HER DERİNLİKTE YUMUŞAK VE SERT TOPRAKTA GENİŞ DERİN KAZI YAPILMASI 200 metreküp
EL İLE HER DERİNLİKTE YUMUŞAK VE SERT TOPRAKTA DAR DERİN KAZI YAPILMASI 200 metreküp
200 DOZLU DEMİRSİZ BETON (kırmataş ile) 40 metreküp
DOĞAL KÜÇÜK PARKE TAŞI (MPT) İLE DÖŞEME KAPLAMASI YAPILMASI. 1.905 metrekare
MAKİNA İLE DEMİRLİ DEMİRSİZ BETON İNŞAAT YIKIMI 60 metreküp
PARKE,BETON PLAK,ADİ KALDIRIM VE BLOKAJ SÖKÜLMESİ 200 metrekare
KIRMATAŞ, ŞOSE VE ASFALT SÖKÜLMESİ 20 metreküp
BORDÜR SÖKÜLMESİ 200 metre
ø150 MM SPİRAL SARIMLI PVC BORU DÖŞENMESİ (DRENAJ,Y.SUYU İÇİN) 2.000 metre
ø200 MM SPİRAL SARIMLI PVC BORU DÖŞENMESİ (DRENAJ,Y.SUYU İÇİN) 500 metre
1.5 MM KAL.EPDM SIZDIRMAZLIK MEMBRANI İLE SU YALITIMI YAPILMASI 750 metrekare
GEOTEKSTİL KEÇE SERİLMESİ (250 gr/m2) 7.000 metrekare
AHŞAPTAN YAPILAN SERİ KALIP 200 metrekare
DÜZ YÜZEYLİ BETON VE BETONARME KALIBI 1.968,8 metrekare
PLWOOD (FİLM KAPLI) İLE YAPILAN DÜZ YÜZEYLİ ÇIPLAK BETON VE B.A KALIBI 100 metrekare
EĞRİ YÜZEYLİ BETON VE BETONARME KALIBI 820 metrekare
SAÇLA HER ARALIK,YÜKS.DİŞLİ B.ARME DÖŞEME KALIBI 465,8 metrekare
AHŞ.MENFEZ -KÖPRÜL.DÖŞEME, BASKI KİRİŞİ, İZLİK VE KORKULUK YAPILMASI 5 metreküp
1.SINIF ÇAM KERESTE İLE AHŞAP KİRİŞLİ DÖŞEME YAPMA 130 metrekare
1.SINIF ÇAMLA AHŞAP KARKAS DIŞ DUVAR KAPLAMASI 50 metrekare
ÇEŞİTLİ DEMİR İŞLERİ YAPILMASI VE YERİNE KONULMASI 500 kilogram
İŞL.DEKORE EDİLMİŞ DEMİRDEN PARMAKLIK V.B. DEKORATİF İMALAT YAPILMASI 19.100 kilogram
AHŞAP İMALATIN EMPRENYELENMESİ (Çift Vakumlu Tesislerde) 8 metreküp
DEMİR İMALATIN 2 KAT ANTİPAS 2 KAT YAĞLI BOYAYLA BOYANMASI 1.552 metrekare
ÇIPLAK BETON VEYA İNCE SIVA ÜZERİNE AKRİLİK ESASLI KALIN CEPHE MALZ. KAPLAMA YAPIL. 300 metrekare
YÜZME HAVUZLARI İZOLASYONU VE KAPLAMASI YAPILMASI 1.182,15 metrekare
SUNİ MERMER PLAKLARLA DÖŞEME KAPLAMASI YAPIMI 100 metrekare
250/300 ÇİMENTO DOZLU HARÇLA DÜZ SIVA YAPILMASI 584 metrekare
DUVARA,MOZAYİK KAPLI BETON HARPUŞTA YAPIMI (BEYAZ ÇİMENTOLU) 853 metrekare
4 CM KALINLIĞINDA 500 KG ÇİMENTO DZ ŞAP YAPIMI 152,98 metrekare
DUVAR YÜZEYLERİNE 1.5 CM KALINLIKTA 500 DOZLU SİKALI ŞAP YAPILMASI 223,25 metrekare
TUVENAN KUM HAZIRLANMASI VE ELLE SERİLMESİ 100 metreküp
TUVENAN KUM HAZIRLANMASI VE MAKİNE İLE SERİLMESİ 312,5 metreküp
STABİLİZE HAZIRLANMASI VE ELLE SERİLMESİ 200 metreküp
STABİLİZE HAZIRLANMASI VE MAKİNE İLE SERİLMESİ 843,2 metreküp
ASFALT KESİLMESİ 50 metre
HELİKOPTER PERDAHI YAPILMASI 2.305 metrekare
BİTKİSEL TOPRAK TEMİNİ VE SERİLMESİ 10 metreküp
4'LÜ KARIŞIM TOPRAĞI TEMİNİ VE SERİLMESİ 10 metreküp
RULO ÇİM TEMİNİ VE DÖŞENMESİ 100 metrekare
55 MM SENTETİK ÇİM SAHA HAZIRLANMASI 182 metrekare
ANTREMAN İSTASYONU 2 adet
AHŞAP SPOR ALETLERİ TAKIMI 1 adet
ÇATILI PİKNİK MASASI 2 adet
PİKNİK MASASI 10 adet
DERE KAYASI 544 ton
DERE KAYRAK TAŞI 10 ton
15-20 CM KAYRAK TAŞI 25 ton
DERE ÇAKILI 122,028 ton
İKİLİ YAY BANK 5 adet
AĞAÇ ÇEVRESİ BANK 7 adet
CAM KAYA 21 ton
FOSİL SÜTUN (ALTI KESİLMİŞ) 5 ton
KAYRAK TAŞI(SARI GRİ 20 X Serbest boy - 30 X Serbest Boy ) DÖŞEME KAPLAMASI YAPILMASI 250 metrekare
TAMBUR KAYRAK DUVAR KAPLAMA YAPILMASI 361,2 metrekare
MERMER KURBAĞA HEYKELİ( 90CM-100CM ARASI) 1 adet
DOĞAL GRANİT ÇEŞME 3 adet
DOĞAL TAŞ YALAK 3 adet
MERMER BALIK HEYKELİ 3 adet
ELİPTİK KÖŞELİ BANK 30 adet
BİSİKLET PARKI 2 adet
ALANYA SİYAH (MEDISİYAH) (ANTALYA) (2cm x 30cm x serbest boy) MERMER İLE DUVAR KAPLAMASI YAPILMASI. (2x30xSERBESTBOY) 296,5 metrekare
2 CM KALINLIĞINDAİZMİR TEOS YEŞİLİ MERMER İLE DUVAR KAPLAMASI YAPILMASI. (2x30xSERBESTBOY) 30 metrekare
SEKİZGEN KAMERİYE YAPILMASI 5 adet
SEKİZGEN OTURAKSIZ KAMERİYE YAPILMASI 5 adet
AHŞAP ARKAD YAPILMASI 5 adet
EMPRENYELİ AHŞAP ÇİT YAPILMASI 285 metre
İROKO AHŞAP DECK YAPILMASI 610 metrekare
AHŞAP KÜTÜKLERLE TERASLAMA-ÇİT YAPILMASI 130 metre
AHŞAP OTURAKLI ARKAD YAPILMASI 4 adet
AHŞAP TORNALI-HALATLI ÇİT YAPILMASI 50 metre
AHŞAP BİLGİLENDİRME TABELASI (2'Lİ)YAPILMASI 4 adet
AHŞAP BİLGİLENDİRME TABELASI (3'LÜ)YAPILMASI 2 adet
ÖZEL TASARIM PERGOLA YAPILMASI 4 adet
SUNİ MERMER PLAKLARLA DÖŞEME KAPLAMASI YAPIMI 4.250 metrekare
ÖZEL KOMPOZE TAŞ İLE MERDİVEN BASAMAĞI YAPILMASI 1.480,8 metre
ÖZEL KOMPOZE TAŞ İLE YAY MERDİVEN BASAMAĞI YAPILMASI 62 metre
SUNİ MERMER KUMLAMALI BORDÜR YAPILMASI 150 metre
SUNİ MERMER KUMLAMALI YAĞMUR OLUĞU DÖŞENMESİ 250 metre
SUNİ MERMER GÖRME ENGELLİ HİSSEDİLEBİLİR YÜZEYLİ TAŞ DÖŞENMESİ 220 metrekare
AGAÇ DİBİ ELEMANI 8 PARÇALI(160*160cm) 6 adet
MİNİ BETON BANK 3 adet
MİDİ BETON BANK 3 adet
MİNİ BETON SAKSI 2 adet
MİDİ BETON SAKSI 2 adet
MAXİ BETON SAKSI 1 adet
BETON KÖŞE BANK 14 adet
BETON BİTİŞ ELEMANI 8 adet
SIRTLIKLI MAXİ AHŞAP BANK 6 adet
SIRTLIKLI MİDİ AHŞAP BANK 1 adet
SIRTLIKLI MİNİ AHŞAP BANK 2 adet
MİDİ AHŞAP BANK 7 adet
MAXİ AHŞAP BANK 6 adet
BAZALT PLAK (3x30xSerbest boy)İLE DÖŞEME KAPLAMASI YAPILMASI 20 metrekare
25 MM RENKLİ DESENLİ DÖKME KAUÇUK UYGULAMASI (18 MM SBR+7 MM EPDM ) 1.580 metrekare
AĞAÇ KABUĞU TEMİNİ VE SERİLMESİ(7-25 MM/25-70 MM KABUK) 1.280 metrekare
KOT DÜŞÜRÜCÜ TUĞLA TEMİNİ VE DÖŞEMESİ 250 metre
PANEL ÇİT UYGULAMASI 640 metrekare
ÇEVRE TEL ÇİT UYGULAMASI 384 metrekare
BASKETBOL POTASI (TEK DİREK) 2 adet
ASFALT ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN UYGULAMASI YAPIMI 540 metrekare
AÇIK ALAN FİTNESS ALETİ SETİ 1 adet
TUĞLA MICIRI TEMİNİ VE SERİLMESİ 62,5 ton
PASLANMAZ ÇELİK MERDİVEN KORKULUĞU VE KÜPEŞTESİ YAPILMASI 900 kilogram
MOLOZ TAŞ NAKLİ 377,3 metreküp
PARKE KABA YONU TAŞI (OCAKTAN) NAKLİ 212,79 metreküp
KIRMA TAŞ (OCAKTAN) NAKLİ 1.195,1 metreküp
KUM ÇAKIL(BEDELİ HARİÇ) NAKLİ 1.150,498 metreküp
MERMER PİRİNCİ VE TOZU NAKLİ (ORHANGAZİ) 21,325 metreküp
HERÇEŞİT B.A. DÜZ VE NERVÜRLÜ VE PROFİL DEMİR NAKLİ(KARABÜK,RUMELİ) 150,764 ton
HER ÇEŞİT SAÇ NAKLİ (EREĞLİ) (RUMELİ YAKASI) 4,015 ton
HASIR ÇELİK NAKLİYESİ 18,45 ton
ÇİMENTO NAKLİ (NORMAL) 137,338 ton
BEYAZ ÇİMENTO NAKLİ (PINARHİSAR) 13,861 ton
ŞANTİYE DIŞINA KAMYONLA KAZI MALZ. VE MOLOZ NAKLİ 11.707,76 ton
ŞANTİYE İÇİNDE KAMYONLA KAZI MALZ. VE MOLOZ NAKLİ 10.000 ton
MAKİNE İLE YUMUŞAK VE SERT TOPRAK KAZILMASI (SERBEST KAZI) 10.540 metreküp
MAKİNE İLE HER DERİNLİK VE HER GENİŞLİKTE YUMUŞAK VE SERT TOPRAK KAZILMASI (DERİN KAZI) 779,1 metreküp
BETON SANTRALİNDE ÜRETİLEN VEYA SATIN ALINAN VE BETON POMPASIYLA BASILAN, C 16/20 BASINÇ DAYANIM SINIFINDA BETON DÖKÜLMESİ (BETON NAKLİ DAHİL) 575,5 metreküp
BETON SANTRALİNDE ÜRETİLEN VEYA SATIN ALINAN VE BETON POMPASIYLA BASILAN, C 20/25 BASINÇ DAYANIM SINIFINDA BETON DÖKÜLMESİ (BETON NAKLİ DAHİL) 2.488,459 metreküp
BETON SANTRALİNDE ÜRETİLEN VEYA SATIN ALINAN VE BETON POMPASIYLA BASILAN, C 25/30 BASINÇ DAYANIM SINIFINDA BETON DÖKÜLMESİ (BETON NAKLİ DAHİL) 158,168 metreküp
OCAKTAN ÇAPLANMIŞ MOLOZ TAŞI İLE 200 DOZLU ÇİMENTO HARÇLI KARGİR İNŞAAT YAPILMASI 343 metreküp
TÜNEL KALIP SİSTEMİ İLE BETONARME KALIP YAPILMASI 12,3 metrekare
NERVÜRLÜ ÇELİK HASIRIN YERİNE KONULMASI 1,500-3,000 KG/M2 (3,000 KG/M2 DAHİL) 15 ton
NERVÜRLÜ ÇELİK HASIRIN YERİNE KONULMASI 3,001-10,000 KG/M2 (10,000 KG/M2 DAHİL) 3 ton
Ø 8- Ø 12 MM NERVÜRLÜ BETON ÇELİK ÇUBUĞU, ÇUBUKLARIN KESİLMESİ, BÜKÜLMESİ VE YERİNE KONULMASI 90,388 ton
Ø 14- Ø 28 MM NERVÜRLÜ BETON ÇELİK ÇUBUĞU, ÇUBUKLARIN KESİLMESİ, BÜKÜLMESİ VE YERİNE KONULMASI. 33,14 ton
LAMA VE PROFİL DEMİRLERDEN ÇEŞİTLİ DEMİR İŞLERİ YAPILMASI VE YERİNE KONULMASI 8.100 kilogram
AHŞAP ÇATI ÜZERİNE HER RENKTE OLUKLU BİTÜMLÜ LEVHALARLA ÇATI ÖRTÜSÜ YAPILMASI (KATEGORİ R>=1400 N/M2) (YANGIN SINIFI BROOF) 300 metrekare
ALÇIPAN BÖLME DUVAR ARA.5CM KAL.SIL.CAM YÜN.ISI YALITIMI YAPILMASI 170 metrekare
14 NOLU ÇİNKODAN ø 240 MM YAĞMUR OLUĞU YAPILMASI 270 metre
AHŞAP İMALATIN EMPRENYELENMESİ (Vakum Basınçlı Tesislerde) 12 metreküp
2 CM KALINLIĞINDA KOYU RENKLİ TRAVERTEN İLE DUVAR KAPLAMASI YAPILMASI. (2x30xSERBESTBOY) 250 metrekare
NORMAL ÇİMENTOLU, TEK TABAKALI TERRAZO KARO PLAK (SUNİ MERMER - SINIF 2) İLE İÇ MEKANLARDA DÖŞEME KAPLAMASI YAPILMASI (CİLALI) (250X250MM/300X300MM/330X330MM VB. EBATLARDA) 100 metrekare
3 CM BEYAZ MERMER İLE DIŞ DENİZLİK YAPILMASI 220 metrekare
İNCE KIRMATAŞ HAZIRLANMASI VE MAKİNE İLE SERİLMESİ 119,9 metreküp
1100*2100 MM ÜÇ KANATLI TAM OTOMATİK KAT KAPISI (TS 8237 ISO 4190-1, TS 8238 ISO 4190-2, TS EN 81-1+A3) 4 adet
PLASTİK AHŞAP KOMPOZİT MALZEME İLE DÖŞEME YAPILMASI 300 metrekare
LAMİNANT KAPI 40 adet
YATAY FİLELİ ÇAKIL TAŞI İLE UYGULAMA YAPILMASI 470 metrekare
LAVABO SET TAKIM 4 adet
SENSÖRLÜ SABUNLUK 20 adet
5 CM. EXTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK ÜZ.NORM.ALÇIPAN LEV.YAP. DUVARDA ISI İZOLASYONU (3.5 MT.DEN AZ) 200 metrekare
3 cm. RENKLİ MERMER PLAKLARLA TEZGAH ÜSTÜ KAPLAMASI YAPILMASI 70 metrekare
13 MM COMPACT LAMİNANT İLE BÖLME PANOSU VE KAPI YAPILMASI 170 metrekare
AHŞAP LAMBİRİ YAPILMASI 1.100 metrekare
MAKİNE İLE YUMUŞAK VE SERT KÜSKÜLÜK KAZILMASI (SERBEST KAZI) 1.353,88 metreküp
BETON SANTRALİNDE ÜRETİLEN VEYA SATIN ALINAN VE BETON POMPASIYLA BASILAN, C 12/15 BASINÇ DAYANIM SINIFINDA BETON DÖKÜLMESİ (BETON NAKLİ DAHİL) 119,9 metreküp
EĞİMLİ ÇATILARDA, ÇATI ÖRTÜSÜ ALTINA, 3 MM KALINLIKTA PLASTOMER ESASLI, CAM TÜLÜ TAŞIYICILI POLİMER BİTÜMLÜ ÖRTÜ (-10 C SOĞUKTA BÜKÜLMELİ) İLE SU YALITIMI YAPILMASI 655 metrekare
3 MM VE 4 MM KALINLIKTA ELASTOMER ESASLI (-20 SOĞUKTA BÜKÜLMELİ) POLYESTER KEÇE TAŞIYICILI POLİMER BİTÜMLÜ ÖRTÜLER İLE İKİ KAT SU YALITIMI YAPILMASI 2.050 metrekare
AHŞAPTAN DÜZ YÜZEYLİ BETON VE BETONARME KALIBI YAPILMASI 1.783,6 metrekare
ÇELİK BORUDAN KALIP İSKELESİ YAPILMASI (4,01-6,00M ARASI) 4.282 metreküp
ÇATI ÜZERİNE OSB/3 KAPLAMA YAPILMASI 210 metrekare
HER ÇEŞİT PROFİL, ÇELİK ÇUBUK VE ÇELİK SAÇLARLA KARKAS, (ÇERÇEVE) İNŞAAT YAPILMASI, YERİNE TESPİTİ (YAPI KARKASI, KÖPRÜLERDE PROFİL DEMİRLERİNDEN KİRİŞLER, BAŞLIKLAR, BAĞLANTILAR VE BENZERİ İMALATLAR) 12 ton
ELEKTROSTATİK TOZ BOYALI ISI YALITIMLI ALÜMİNYUM DOĞRAMA İMALATI YAPILMASI VE YERİNE KONULMASI 5.070 kilogram
AHŞAP YÜZEYLERİN VERNİKLİ AHŞAP KORUYUCU İLE VERNİKLENMESİ 1.100 metrekare
AHŞAP YÜZEYLERİN RENKLİ AHŞAP KORUYUCU İLE KORUNMASI 1.100 metrekare
HER CİNS AHŞAP PARKENİN CİLALANMASI 1.100 metrekare
YENİ SIVA YÜZEYLERE ASTAR UYGULANARAK İKİ KAT SENTETİK BOYA YAPILMASI (İÇ CEPHE) 600 metrekare
30 X 60 CM ANMA EBATLARINDA, REKTİFİYELİ, HER TÜRLÜ RENK, DESEN VE YÜZEY ÖZELLİĞİNDE, I.KALİTE, PARLAK, SIRSIZ PORSELEN KARO İLE 3 MM DERZ ARALIKLI DÖŞEME KAPLAMASI YAPILMASI (KARO YAPIŞTIRICISI İLE) 1.200 metrekare
PVC VE ALÜMİNYUM DOĞRAMAYA PROFİL İLE 4+4 MM KALINLIKTA 12 MM ARA BOŞLUKLU ÇİFT CAMLI PENCERE ÜNİTESİ TAKILMASI 565 metrekare
KOLYE PRIZ ø 15-32 mm.kadar 1.035 adet
KOLYE PRIZ ø 40 mm ve yukarısı 50 adet
SPREY TİP POP-UP SPRİNG 428 adet
ROTOR TİP POP-UP SPRİNG 605 adet
16 İSTASYONLU KONTROL ÜNİTESİ 29 adet
24 İSTASYONLU KONTROL ÜNİTESİ 1 adet
SOLENOID VANA Ø 25 mm. 6 adet
SOLENOID VANA Ø 40 mm. 6 adet
SOLENOID VANA Ø 50 mm. 88 adet
SOLENOID VANA Ø 80 mm. 3 adet
PLASTİK VANA KUTUSU KÜBİK Ø240X240 mm. 50 adet
PLASTİK VANA KUTUSU DİKDÖRTGEN 260X380X300 mm. 25 adet
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 20, 3.4 mm. 10 atm. 6.600 metre
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 40, 6.7 mm. 10 atm. 1.000 metre
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 50, 8.4 mm. 10 atm. 5.050 metre
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 63, 10.5 mm. 10 atm. 5.050 metre
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 75, 12.5 mm. 10 atm. 5 metre
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 90, 15.0 mm. 10 atm. (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 10) 1.400 metre
YUMUŞAK POLİETİLEN BASINÇLI BORU ø 110, 11.8 mm. 6 atm. 5 metre
POLİETİLEN BASINÇLI BORU.(10 atm.) ø 32 mm.(Bina Dışı Toprağa) 5 metre
KÜRESEL VANA (PN 10-16) ø 32 mm. 2 adet
KÜRESEL VANA (PN 10-16) ø 40 mm. 2 adet
KÜRESEL VANA (PN 10-16) ø 50 mm. 2 adet
ø20 4 ATÜ DAMLA SULAMA LATERAL BORUSU 400 metre
DOĞAL HAVUZ FISKİYE-AYDINLATMA TESİSATI YAPILMASI 1 adet
SAHNE ÖNÜ HAVUZ FISKİYE-AYDINLATMA TESİSATI YAPILMASI 1 adet
PLASTİK HORTUM BAĞLANTI DİRSEĞİ(3/4 DİŞİ,3/4 ERKEK) 5 adet
3/4 ERKEK PLASTİK QUICK COUPLING VANA 22 adet
TERMOKAYNAK EKİ 65 GR. KAYNAK TOZUNA KADAR 7 adet
GALVANİZLİ POLİGON ÇELİK AYDINLATMA DİREKLERİ 54.200 kilogram
ÖNDEN KAPAKLI SAÇ PANO (TS EN 61439-1/2 ) 3 adet
NORMAL TİP PAKO ŞALTER 2*25 A. (Tablo Üzerine) (TS 4915 EN 60669-1, TS EN 60947-3) 2 adet
KURU TİP KORUYUCUSUZ KONTAKTÖR 3*40 A. 3 adet
AYDINLATMA KONTROLLÜNDE KULLANILAN ZAMAN RÖLESİ 3 adet
KAÇAK AKIM KORUMA ŞALTERİ 4*40 A.e KADAR(30mA) 3 adet
BUŞONLU SİGORTA 63 A. (TS 60269-1/A1) 6 adet
ANAHTARLI OTOMATİK SİGORTA 16 A. (3KA) ( TS 5018-1 EN 60898-1 ) 132 adet
3 FAZLI ANAHTARLI OTOMATİK SİGORTA 16 A. (6KA) (TS 5018-1 EN 60898-1) 50 adet
3 FAZLI ANAHTARLI OTOMATİK SİGORTA 40 A. (6KA) (TS 5018-1 EN 60898-1) 23 adet
AKIM ÖLÇÜ TRAFOSU 100 - 500/5 A. 6 adet
ENERJİ ANALİZÖRÜ (TS 4417) 2 adet
3 FAZ ZAM.TARİF.ELEKT.ELEKTRİK SAY.3*230/400A.e Ka 2 adet
İŞARET LAMBASI 250 V.a Kadar 6 adet
PEŞEL BORU İÇİNE SERB.ÇEK.TOPRAKLAMA HATTI 10 mm2 135 metre
PEŞEL,PVC BORU İÇİNDE BESLEME HATTI 2*6 mm2 NYA 3.750 metre
1KV YERALTI KABLOSU İLE KOLON VE BESLEME HATTI 3*2.5 mm2 NYY (TS IEC 60502-1) 1.300 metre
1KV YERALTI KABLO.KOLON VE BESLEME HATTI 4*6 mm2 NYRY (TS IEC 60502-1) 3.750 metre
TİP T2-1*20 W. PLEXİGLAS FLÖRESAN ARMATÜR 2 adet
LED PRJ. 200 WAT'A KADAR (220 V. AC.) 87 adet
4x16 mm2 1KV YERALTI KABL.BESLEME HATTI (N2XH) 200 metre
LİNYE VE SORTİ HATLARI KURŞUNSUZ ANTİGRON (NHXMH) NEVİNDEN MALZEME İLE NORMAL PRİZ SORTİSİ. 2 adet
AKTİF YAKALAMA UCU ORTALAMA UYARIM YOLU DL= 20-25 MT 3 adet
TOPRAK ELEKTRODU (ÇUBUK), ELEKTROLİTİK BAKIR 72 adet
80 W LED AYDINLATMA ÖZEL TİP (h:4m) SICAK GALVANİZLİ VE FIRIN BOYALI AYDINLATMA DİREĞİ 70 adet
HAREKET ALGILIYICI SOKAK LAMBASI KONTROL SİSTEMİ(SİM KARTLI) 3 adet
HAREKET ALGILIYICI SOKAK LAMBASI KONTROL SİSTEMİ 44 adet
PN.20 POLİPROPİLEN TEMİZ SU BORUSU1/2" (Bina İçinde) (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 45) 74 metre
PN.20 POLİPROPİLEN TEMİZ SU BORUSU3/4" (Bina İçinde) (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 45) 58,45 metre
PN.20 POLİPROPİLEN TEMİZ SU BORUSU 1" (Bina İçinde)(Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 45) 43,75 metre
SERT PVC PLASTİK PİS SU BORUSU Dış Çap Ø mm :50 - 40 Et Kalınlığı mm : 3,0 Kullanım Yeri : B (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 35) 25 metre
DEMONT. SERT PVC PLASTİK PİS SU BORUSU Dış Çap Ø mm :50 - 40 Et Kalınlığı mm : 3,0 Kullanım Yeri : B 25 metre
SERT PVC PLASTİK PİS SU BORUSU Dış Çap Ø mm :75 - 70 Et Kalınlığı mm : 3,0 Kullanım Yeri : B-BD (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 35) 19,25 metre
SERT PVC PLASTİK PİS SU BORUSU Dış Çap Ø mm :100 - 110 Et Kalınlığı mm : 3,0 Kullanım Yeri : B-BD (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 35) 150,5 metre
SERT PVC PLASTİK PİS SU BORUSU Dış Çap Ø mm :160 - 150 Et Kalınlığı mm : 3,2 Kullanım Yeri : B (Boru Montaj Malzemesi Bedeli % 35) 66,5 metre
ø 32 MM ŞİBER VANA (pirinç,vidalı,boşaltmasız) 1 1/4" 11 adet
BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ VANA (Su için,Vidalı) ø 25 mm. 4 adet
PİSLİK TUTUCU,PN 16,Buhar için,Pres Döküm 1" 4 adet
GERİ TEPME VENTİLİ, Pirinç,Pres Döküm,Vidalı. ø 32mm 4 adet
KAROTLA DEMİRSİZ BETONDA DELİK AÇMA,KAPAMA 24-52 mm 26 santimetre
KAROTLA DEMİRSİZ BETONDA DELİK AÇMA,KAPAMA 58-78 mm 80 santimetre
KENDINDEN SIFONLU PISUVAR 4 adet
ENGELLİLER İÇİN KATLANABİLİR TUTUNMA BARI 4 adet
ENGELLİLER İÇİN TUTUNMA BARI 4 adet
ENGELLİLER İÇİN 135 DERECE TUTUNMA BARI 4 adet
ENGELLİLER İÇİN KLOZET TUTUNMA BARI 4 adet
ENGELLİLER İÇİN PASLANMAZ ÇELİK KAĞITLIK 4 adet
BEYAZ AKRİLİK DUŞ TEKNESİ (MONO BLOK GÖVDE) 80x80x11 cm. KARE 2 adet
ETAJER FAYANS 60X15 CM 1.SINIF 20 adet
ALAFRANGA WC TAŞI NORMAL TİP 40X50 CM, EKSTRA SINIF 30 adet
ALAFRANGA WC TESİSATI FAYANS REZERVUARLI 30 adet
PİSUAR BÖLMESİ (FAYANS CAMLAŞMIŞ ÇİNİ): 40x50 CM. EKSTRA 10 adet
1 GÖZLÜ DAMLALIKSIZ EVİYE,PASLANMAZ ÇELİK 50X50X15 3 adet
1 GÖZLÜ DAMLALIKSIZ EVİYE,PASLANMAZ ÇELİK 50X60X22 3 adet
KAĞITLIK, FAYANS 14 adet
BANYO SÜZGECİ(Pirinç kromajlı ızgaralı) 15X15 CM 14 adet
ABC KURU KİMYASAL TOZLU TAŞINABİLİR YANGIN SÖNDÜRÜCÜLER 6KG 6 adet
SOĞUK SU SAYACI 1 1/4" Vidalı 3 adet
HAVALANDIRMA BORU VE ŞAPKASI ø 100 mm.(PVC) 3 adet
3 FAZLI ANAHTARLI OTOMATİK SİGORTA 40 A. (3KA) ( TS 5018-1 EN 60898-1 ) 3 adet
3 FAZLI ANAHTARLI OTOMATİK SİGORTA 63 A. (3KA) ( TS 5018-1 EN 60898-1 ) 6 adet
ÜÇ FAZLI SAYAÇ 50 A.e Kadar 3 adet
OPAL HAREKETLİ SPOT 80 adet
3x2.5 mm2 KURŞUNSUZ PVC İZOL.KABLO.BESLEME HATTI (NHXMH) 260 metre
3x1.5 mm2 KURŞUNSUZ PVC İZOL.KABLO.BESLEME HATTI (NHXMH) 380 metre
ÜÇ FAZLI SAYAÇ 100 A.e Kadar 4 adet
TELEFON TESİSATI SORTİSİ 6 adet
YANMAZ PLASTİK TELEFON DAĞITIM KUTUSU 20 Çift 3 adet
ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SANTRALI 1ÇEV.12BÖL.ANA.ADR.12GÖS 3 adet
ANALOG ADRESLİ OPTİK DUMAN DEDEKTÖRÜ 35 adet
ANALOG ADRESLİ SICAKLIK DEDEKTÖRÜ 3 adet
ANALOG ADRESLİ YANGIN İHBAR BUTONU 3 adet
JH (ST) HALOJENSİZ YANGIN ALARM KABLOLARI 1X2X0.8+0.8 MM2 230 metre
2x0.75mm2 LIH (St)H HALOJEN FREE SİNYAL VE KUMANDA KABLOSU 15 metre
BİNA İHATA İLETKENİ 30×3.5 MM GALVANİZLİ ÇELİK LAMA 577,5 metre