• İhale No
    2013/135117
  • İhale Adı
    POMPA MEKANİK-ELEKTRİK TEÇHİZATI SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Sanayi ve Tarım Makineleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Kasım 2013 10:00
  • İdare
    DSİ Devlet Su İşleri 15. Bölge Müdürlüğü - Şanlıurfa
  • İhale İli
    Şanlıurfa
  • İşin İli
    Şanlıurfa
  • Yayın Tarihi
    11 Ekim 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

POMPA MEKANİK-ELEKTRİK TEÇHİZATI SATIN ALINACAKTIR

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ŞANLIURFA DSİ GAP 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Günışık Pompa İstasyonları Pompa Mekanik-Elektrik Teçhizat Temini ve Montajı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/135117
1-İdarenin
a) Adresi : Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğü Hamidiye Mah. Emniyet Cad. 63300 ŞANLIURFA MERKEZ/ŞANLIURFA
b) Telefon ve faks numarası : 4143132910 - 4143140883
c) Elektronik Posta Adresi : mmodali@dsi.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : DSİ 15. Bölge Müdürlüğü (ŞANLIURFA)
c) Teslim tarihi : a) Yerli istekliler için teslim müddeti; sözleşmenin imzalanmasını müteakip montaj dahil 380 takvim günüdür. b) Serbest bölgeden teklif veren yerli istekliler veya yabancı istekliler için teslim müddeti; sözleşmenin taraflarca imzalanmasını müteakip montaj dahil 380 takvim günüdür. İhalenin serbest bölgeden teklif veren yerli istekliler veya yabancı isteklilerde kalması halinde akreditif açılacaktır. Teslimatla ilgili diğer hususlar Teknik Şartnamede belirtilmiştir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğü Hamidiye Mah. Emniyet Cad. 63300/Şanlıurfa
b) Tarihi ve saati : 14.11.2013 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden mal satışlarının gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen mal satışlarının parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Bu belgelerdeki tutarların, toplam ciro için, isteklinin teklif edeceği bedelin % 25 inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlere ilişkin mal satışlarının parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayan istekliler, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

İstekliler teklif ettikleri motorlar, frekans konvertörleri ve pompalar için üretici firmanın Türkiye'de servis hizmeti verdiğine dair TSE Hizmet Yeterlilik belgesini teklifleri ile birlikte verecektir.

4.3.3.
4.3.3.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

a) İsteklinin, teklifinde pompa istasyonu teçhizatından yurt içinde (Türkiye’de) imalatı olmayan yabancı menşe’li pompalar, frekans konvertörleri, soft starterler, elektrik motorları, vanalar ve elektrik panoları var ise, bunların imalatçısı tarafından düzenlenmiş imalatçının yetkili mümessilinin veya imalatçının kendi temsilcisinin ihale tarihinden en az 6 (altı) ay öncesinden itibaren yurt içinde (Türkiye’de) faaliyette olduğunu beyan eden yazıyı teklifi ile birlikte verecektir.

b) İstekli Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise Serbest Bölge Faaliyet Belgesi teklif ile birlikte verilecektir.

Yukarıda (a) ve (b)'de yer alan belgelerin İdari Şartnamenin Belgelerin Sunuluş Şekli başlıklı 7.7. maddesinde uygun olarak verilmesi gerekmektedir.
İş ortaklığında teklif edilen mala ilişkin belge veya belgelerin ortaklardan biri tarafından sunulması yeterlidir.
 

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İstekliler teklifleri ile beraber teklif ettikleri pompaların imalatçısının;
1-Debiye göre basma yüksekliği, H=f(Q)
2-Debiye göre güç, N=f(Q)
3-Debiye göre verim, h=f(Q)
4-Debiye göre NPSH, NPSH = f(Q)
performans eğrilerini vereceklerdir. Bu eğriler, yetkili kişi/kişilerce ad soyad/unvan yazılarak imzalanmış ve kaşelenmiş olacaktır.
b) İstekliler teklif ettiği teçhizata ait teknik şartname ekindeki “SUAL FORMU”nu doldurarak teklifle birlikte verecektir. İstekli sual formunda belirttiği değerleri garanti etmiş olacaktır. Bu FORM, yetkili kişi/kişilerce ad soyad/unvan yazılarak imzalanmış ve kaşelenmiş olacaktır.

c) İstekliler teklifle birlikte yerleştirme krokisini verecektir. Bu krokide Pompa İstasyonu Teçhizatı’nın yerleşme durumunu ana hatları ile ve ölçekli olarak belirtecek, özellikle su seviyeleri ile zemin ve pompa ekseni vb. kotlarını gösterecektir. Bu krokiler, yetkili kişi/kişilerce ad soyad/unvan yazılarak imzalanmış ve kaşelenmiş olacaktır.
d) İstekliler, teklif ettikleri pompaların, vanaların, bağlama-sökme parçalarının, elektrik motorlarının, frekans konvertörlerinin, soft starterlerin ve elektrik hücreleri ile panoların özelliklerini belirten dokümanlar ile teknik şartnamede istenilen diğer dokümanları teklifle birlikte verecektir. Verilecek olan broşür, katalog veya teknik bilgiler (Türkçe veya İngilizce) şartnamede istenen özellikleri ihtiva etmesi zorunlu olup bu bilgi ve belgelerin (Türkçe veya İngilizce) her sayfası yetkili kişi/kişilerce imzalanmış ve kaşelenmiş olacaktır. İdari Şartname 7.9.1. Maddesinde belirtilen belgelerden yabancı menşeli firmalara ait broşür ve kataloglar hariçtir. (İngilizce veya Türkçe broşür ve kataloglar her sayfası yetkili kişi/kişilerce imzalanmış ve kaşelenmiş olmak şartıyla kabul edilecektir.) 
 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Santrifüj karakterli veya karışık akışlı veya eksenel akışlı; çift veya tek emişli; tek veya çok kademeli; bir emme havuzundan veya kanaldan suyu alıp belirli bir kottaki basma havuzuna, su şebekesine veya kanala basan, elektrik motoru ile tahrik edilen pompa veya pompa gruplarını ihtiva eden pompa istasyonları mekanik ve elektrik teçhizatlarının (pompalar+elektrik motorla-rı+panolar sistem halinde) temin, montaj ve işletmeye alınma işleri veya hidroelektrik santraller için mekanik ve elektrik daimi teçhizatlarının sistem halinde temini, montajı ve işletmeye alınması işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.

Teknik Şartname eki Cetvel-I'de belirtilen Efektif Güç Sarfiyatı (EGS) değerleri, maksimum EGS değerleridir. İstekliler, şartname ekindeki sual formunda teklif edecekleri pompaların EGS değerlerini belirtecekler ve bu değerleri garanti etmiş sayılacaklardır. Teklif edecekleri sistemin (pompa-motor ve besleme kabloları) EGS değerleri, en fazla Cetvel-I'de belirtilen EGS değerleri kadar olacaktır. İsteklilerin teklif edecekleri garanti EGS değeri (EGSgar), Cetvel-I'deki EGS değeri (EGSmaks) düşük olduğu takdirde, aşağıdaki formüle göre Efektif Güç Sarfiyatı (EGS) bedeli hesaplanacaktır:

A1 = ( Q.Hm1 / 75 ). D. K. RD. T. ( EGSmaks - EGSgar ) x n

A2 = ( Q.Hm2 / 75 ). D. K. RD. T. ( EGSmaks - EGSgar ) x n

Yukarıdaki formüllerde;

Q : ünitenin dizayn debisi (l/s) (Cetvel-1'de belirtilen ve ayrıca istekli tarafından sual formunda belirtilen ve garanti edilen)

Hm: ünitenin dizayn manometrik basma yükseklikleri (mSS) (Cetvel-1'de belirtilen ve ayrıca istekli tarafından sual formunda belirtilen ve garanti edilen,

EGSmaks. : ünitenin maksimum EGS değeri (Cetvel-I'de belirtilen.),

EGSgar : ünitenin, isteklinin sual formunda belirttiği ve garanti ettiği, EGS değerlerini,

A : Bütün pompa-motor üniteleri için hesaplanan EGS bedeli (TL),

RD: İhalenin yapıldığı tarihteki T.C.M.B. resmi Amerikan Doları efektif satış kuru,

T: Pompa ünitesinin yıllık ortalama çalışma süresini (saat) (Cetvel-I'de belirtilmiştir),

D: 1 kWh elektriğin USD cinsinden bedeli. (D=0,05 USD),

K: Pompanın harcayacağı elektrik bedelini bugünkü değerine indirgeme katsayısı. (K=4 alınacaktır.)

n : Sistemdeki ünite sayısı (bu istasyonlar için 4+3 adet)

Yukarıdaki formüle göre hesaplanan EGS bedeli isteklinin TL cinsinden veya isteklinin teklif fiyatı yabancı para cinsinden verilmiş ise ihale tarihinde geçerli Merkez Bankası Döviz Alış kuru üzerinden TL'ye dönüştürülmek suretiyle bulunacak toplam teklif fiyatına (Montaj, eğitim ve montaj malzemeleri bedeli hariç) oranlanarak isteklinin EGS oranı tespit edilecektir. İsteklinin Birim Fiyat Teklif Cetvelinde her bir kalem için (Montaj, eğitim ve montaj malzemeleri kalemleri hariç) teklif ettiği fiyattan EGS oranı düşülerek her bir kalemin Değerlendirilmiş Teklif Bedeli hesaplanacaktır.
 



6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli malı olarak kabul edilen mal kalemini - kalemlerini teklif eden istekliler lehine % 15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 300 TRY (Türk Lirası) karşılığı DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğü Hamidiye Mah. Emniyet Cad. / Şanlıurfa adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğü Hamidiye Mah. Emniyet Cad. 63300/Şanlıurfa adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
P1- Elektrik Motoru Sincap Kafesli tip 4-11 kV, 7500 kW, 600d/dak, 0-50 Hz, % 96 B3, IC81W (P1 Pom.İst.) 4 adet
P1- Frekans Konvertörü 4-11 kV 8500 KVA, 0-50 Hz, Min. 24 Pulse, % 96 tüm sistem, (Harmonik bozulması %5 TDH değerini geçmeyecek) ile Min. 24 Pulse Frekans Konvertörü Transformatörü 34.5/ 4-11 kV 9000 kVA, 50 Hz, (Yağlı tip) (P1 Pom.İst.) (Frekans konvert 4 adet
P1-36 kV Metal Clad Trafo Çıkış Hücresi (1 adedi P2'ye çıkış için), 1250 A 25 kA. 2 adet
P1-36 KV Metal Clad Kuplaj Hücresi, 1250 A 25 kA. 1 adet
P1-36 KV Metal Clad Kuplaj Dönüş (bara bağlama) Hücresi, 1250 A 25 kA. 1 adet
P1-34.5/0,4 kV Servis Trafosu 100 kVA (Yağlı Tip Kabini ile Birlikte) 1 adet
P1-0,4 kV Giriş (Besleme) Panosu 1 adet
P1-0.4 kV İç İhtiyaç Dağıtım Panosu 1 adet
P1-24 V DC Redresör Panosu 1 adet
P1-0,4 kV Otomatik Kompanzasyon Panosu 1 adet
P1-0,4 kV Pompa Kumanda ve Kontrol Panosu (4 Pompa için 2 Ünite 1 panoda) 2 adet
P1-Vanalar Kontrol Panosu (RTU Dahil) 1 adet
P1-Drenaj ve Kompresör Panosu 1 adet
P1-UPS Dağıtm Panosu 1 adet
P1-PLC Otomasyon Panosu ve Sistemi (Her türlü yazılım, donanım debi ve basınç ölçer vs dahil) 1 tk
P1-36kV Besleme Hattı 1x240s /25 2XSY 50 mt
P1-36kV Besleme Hattı 1x95s /16 2XSY 720 mt
P1-36kV Besleme Hattı 1x35s /16 2XSY 80 mt
P1-6/10kV Besleme Hattı 1x120s /25 2XSY 710 mt
P1-6/10kV Besleme Hattı 1x150s /25 2XSY 740 mt
P1-1x50mm² NYY ile Topraklama Hattı 910 mt
P1-Topraklama Hattı 50mm² Cu 195 mt
P1-Topraklama Hattı 120mm² Cu 1.800 mt
P1-Topraklama Barası (40x5x500 mm Cu) 12 adet
P1-Topraklama Kazığı (65x65x7mm L=2m Galvaniz köşebent) 26 adet
P1- Zayıf akım sistemi malzemeleri (P1 Pom.İst. CETVEL III-27) 1 lot
P1- Yangın algılama ve ihbar sitemi malzemeleri (P1 Pom. İst. CETVEL III-28) 1 lot
P1- Elektrik teçhizatı montaj malzemeleri (P1 Pom.İst. CETVEL III-29) 1 lot
P1- Elektrik malzemeleri montaj bedeli (Özel Teknik Şartnamede belirtilen P1 Pompa istasyonundaki toplam 8 adet 36 kV hücreler İdare Malı olarak verilecek olup sadece montajı yapılacak ve bu poz içerisinde değerlendirilecektir.) İdare malının artması veya 1 tk
P1-Yatay milli, çift emişli, santrifüj pompa Q=5117 l/s, Hm=114.75 mss, n=600 d/d (max.) 4 adet
P1-Hava kazanı, kompresör teçhizatı, çekvalf, emniyet ventili vs. teçhizatları dahil PN 25 DN 3400 mm h=6000 mm 2 adet
P1-El kumandalı kelebek vana PN 10 DN 2000 mm 4 adet
P1-El kumandalı kelebek vana PN 10 DN 1000 mm 4 adet
P1-El kumandalı kelebek vana PN 25 DN 1000 mm 2 adet
P1-Hidrolik tertibatlı çek kelebek vana DN1600 PN25 4 adet
P1-Actuator ve El kumandalı kelebek vana PN 10 DN 2000 mm 4 adet
P1-Actuator ve el kumandalı kelebek vana PN 25 kg/ cm2, DN 1600 mm 4 adet
P1-Bağlama sökme-parçası PN 10 kg/cm2, DN 2000 mm 4 adet
P1-Bağlama sökme-parçası PN 25 kg/cm2, DN 1600 mm 4 adet
P1-Bağlama sökme-parçası PN 10 kg/cm2, DN 1100 mm 4 adet
P1-Bağlama sökme-parçası PN 25 kg/cm2, DN 1000 mm 4 adet
P1-Bağlama sökme-parçası PN 10, DN 1000 mm 4 adet
P1-Bağlama sökme-parçası PN 25 kg/cm2, DN 300 mm (hava kazanı by pass) 2 adet
P1-P2 Gliserinli manometre ve musluğu Ø= 100 mm (emme-basma) 14 adet
P1 Yedek-Fan (paslanmaz çelik) 1 adet
P1 Yedek-Mil burcu (paslanmaz çelik) 1 adet
P1 Yedek-Rulmanlı Yatak 1 adet
P1 Yedek-Yıpranma halkası 1 adet
P1 Her türlü çelik özel parçalar (P1-Mekanik malzemelerin montajı için gerekli redüksiyon, boru, flanş, conta, cıvata, sac vb.) 63.000 kg
P1 Mekanik malzemeleri montaj bedeli (Montaj malzemelerinin cinsinin ya da sayısının değişmesi teklif bedelini değiştirmez.) 1 tk
P2-Elektrik Motoru Sincap Kafesli tip 6 kV 1400kW 1000d/dak 0-50 Hz, CosØ 0,86, ? % 96 B3, IC611 (P2 Pom.İst.) 3 adet
P2-6 kV Soft Starter by pass kontaktörlü.250 A (P2 Pom.İst.) 3 adet
P2-36 kV Metal Clad Ölçü Hücresi, 630 A 20 kA. 1 adet
P2-36 kV Metal CladKesicili Trafo Çıkış Hücresi,, 630 A 20 kA. 1 adet
P2-36 kV Metal Clad Servis Trafosu Çıkış Hücresi, 630 A 20 kA. 1 adet
P2-31.5/0,4 kV Servis Trafosu 50 kVA (Yağlı Tip Kabini ile Birlikte) 1 adet
P2-31.5/6,3 kV 6.3 MVA Güç Trafosu ONAN/ONAF (Yağlı Tip) 1 adet
P2-7.2 KV Metal Clad Giriş Hücresi 1 adet
P2-7.2 KV Metal Clad Ölçü Hücresi 1 adet
P2-7.2 KV Metal Clad Motor Kontrol Hücresi 3 adet
P2-7.2 KV Metal Mahfazalı Kapasitör Hücresi 650 kVar 3 adet
P2-7.2 KV Metal Mahfazalı Kapasitör Hücresi 200 kVar 1 adet
P2-0.4 kV İç İhtiyaç Panosu 1 adet
P2-24 V DC Redresör Panosu 1 adet
P2-0,4 kV Vana Kontrol Panosu 2 adet
P2-0,4 kV Otomatik Kompanzasyon Panosu 1 adet
P2-0,4 kV Pompa Kumanda ve Kontrol Panosu 1 adet
P2-PLC Otomasyon Sistemi (Her türlü yazılım ve donanım dahil) 1 adet
P2-36kV Besleme Hattı 1x70s /16 2XSY 150 mt
P2-36kV Besleme Hattı 1x35s /16 2XSY 120 mt
P2-6/10kV Besleme Hattı 1x25s /16 2XSY 120 mt
P2-6/10kV Besleme Hattı 1x35s /16 2XSY 270 mt
P2-6/10kV Besleme Hattı 1x240s /25 2XSY 987 mt
P2-1x50mm² NYY ile Topraklama Hattı 500 mt
P2-Topraklama Hattı 50mm² Cu 100 mt
P2-Topraklama Hattı 120mm² Cu 1.000 mt
P2-Topraklama Barası (40x5x500 mm Cu) 10 adet
P2-Topraklama Kazığı ( 65x65x7mm L=2m Galvaniz köşebent) 20 adet
P2-Galvaniz Kablo Kanalı 2mm (Sıcak Daldırma) 4.800 kg
P2-Zayıf akım sistemi malzemeleri (P2 Pom.İst. CETVEL III-12) 1 lot
P2-Yangın algılama ve ihbar sistemi malzemeleri (P2 Pom.İst.CETVEL III-13) 1 lot
P2-Elektrik teçhizatı montaj malzemeleri (P2 Pom.İst.CETVEL III-14) 1 lot
P2 Elektrik malzemeleri montaj bedeli (Montaj malzemelerinin cinsinin ya da sayısının değişmesi teklif bedelini değiştirmez.) 1 tk
P2-Yatay milli, çift emişli, santrifüj pompa Q=1320 l/s, Hm=73,25 mss, n=1000 d/d (max) 3 adet
P2-Hidrolik tertibatlı çek kelebek vana DN 900 PN 16 3 adet
P2-Actuator ve el kumandalı kelebek vana PN 16, DN 900 mm 3 adet
P2-Bağlama sökme-parçası PN 16, DN 900 mm 3 adet
P2 Yedek-Fan (paslanmaz çelik) 1 adet
P2 Yedek-Mil burcu (paslanmaz çelik) 1 adet
P2 Yedek-Rulmanlı Yatak 1 adet
P2 Yedek-Yıpranma halkası 1 adet
P2 Her türlü çelik özel parçalar (P2-Mekanik malzemelerin montajı için gerekli redüksiyon, boru, flanş, conta, cıvata, sac vb.) 15.800 kg
P2-Mekanik işler montaj bedeli (Özel Teknik Şartnamede belirtilen P2 Pompa istasyonundaki 1 adet 36 kV hücre İdare Malı olarak verilecek olup sadece montajı yapılacak ve bu poz içerisinde değerlendirilecektir.) İdare malının artması veya azalması ya da mo 1 tk
TÜM SİSTEME AİT (P1+P2 + Diğer tüm sistem) İŞLETME, BAKIM VE ONARIM EĞİTİMİ 1 adet