• İhale No
    2013/190481
  • İhale Adı
    STERİLİZASYON SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Şubat 2014 10:30
  • İdare
    İSTANBUL ANADOLU KUZEY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    07 Ocak 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
STERİLİZASYON SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ (ANADOLU KUZEY) SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

STERİLİZASYON SARF MALZEME TOPLU ALIM İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/190481
1-İdarenin
a) Adresi : İÇERENKÖY MAHALLESİ E5 KARAYOLU ÜZERİ 34752 İÇERENKÖY ATAŞEHİR/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2165787878 - 2165787881
c) Elektronik Posta Adresi : anadolukuzeysatinalma@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Malın miktarı ve türü ekte yer almaktadır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı sağlık tesislerinin ( Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar Devlet Hastanesi, Beykoz Devlet Hastanesi, Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Sancaktepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Beykoz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Şile Devlet Hastanesi ve Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi) ilgili depolarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihleri : Teslimatlar;hastane ihtiyaç miktarları dahilinde Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar Devlet Hastanesi, Beykoz Devlet Hastanesi, Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Sancaktepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Beykoz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Şile Devlet Hastanesi ve Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tarafından aylık periyotlar halinde, ihtiyaç sahibi hastane idaresi tarafından sipariş verilen miktar üzerinden, sipariş yazısının yükleniciye tebliğinden (posta, fax veya e mail) itibaren 10(on) takvim günü içinde sipariş veren hastaneye yapılacaktır. Teslimat için en son tarih 15/12/2014'tür.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy-Ataşehir / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 05.02.2014 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler:

İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlere ait teknik şartnamede belirtilen EN-İSO Standartlarına uygunluğu gösterir belgeleri teklif dosyasında sunacaktır. 

4.3.1.2. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

a) Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği  kapsamındaki tüm isteklilerin (tedarikçi ya da bayii) TİTUBB sisteminde kayıtlı olması ve alımı yapılacak olan (üretilen veya ithal edilen) tüm ürünlerin, TİTUBB’da Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir. İstekliler yukarıda bahsedilen kayıt işlemi tamamlanmış UBB numaralarına ait çıktılar veya bu bilgileri içeren dokümanları ihale dosyasında sunacaktır.
*1- Ürüne ait teknik şartnamede farklı  boy seçenekleri belirtiliyorsa bunlara ait UBB  kaydı  verilmelidir.
*2- Alımı yapılacak malzeme ile birlikte verilecek aplikatör, cihaz vb. ürünlerin  UBB kaydı verilmelidir.
*3-Ürün set olarak isteniyorsa sete ait  UBB kaydı olmalıdır.  Teknik şartnamede setin parçalarının da UBB kaydı isteniyorsa, set ile birlikte belirtilen parçaların UBB kaydı sunulmalıdır.
b) İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlerin kapsam dışı olduğuna dair üretici beyanını ihale dosyasında sunacaktır.  
c)   Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında ürün teklif eden  istekliler;
- İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeleri,
- Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeleri,
- Serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesini ihale dosyasında sunacaktır.

d) Biosidal Ürünler Yönetmeliği kapsamındaki teklif edilen ürünlere ait Biyosidal Ürün Ruhsatı,ihale dosyasında sunulmalıdır.

e)İstekliler ürünlerin bakterisit, fungusit, virusit,sporosid v.b. etkisini gösterir teknik şartnamede belirtilen kuruluşlardan alınan belgeleri, ihale dosyasında sunmalıdır.

4.3.1.3. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

* İhalede SGK tarafından bedeli karsılanan tıbbi malzemelere ait isteklilerce teklif edilen ürünlerin TİTUBB kayıt numarası MEDULA sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif mektubu veya eki belgelere “ürün numarası (barkodu) yazılmalıdır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a)Teklif edilen ürünlere ait numune teklif ile birlikte tutanakla idareye teslim edilecektir ( Numunelerin her biri malzeme adı, ihale sıra numarası ve firma adı etiketlenmiş olarak bir liste ile imza karşılığı idareye teslim edilecektir).Sağlık Bakanlığı 4211 sayılı 2008/42 nolu "Döner sermaye kaynaklarından yapılacak olan ihalelerde uyulması gereken usul ve esaslar" genelgesine göre numuneler ihale komisyonu uzman üyeleri tarafından teknik şartname hususlarına göre incelenecek ve gerek görüldüğü takdirde denenerek değerlendirilecek olup değerlendirme sonuçları tutanakla ihale komisyonuna sunulacaktır. Bu tutanaklar ihale komisyonu üyeleri tarafından değerlendirilerek karar verilecektir. Uhdesinde ihale kalmayan isteklilerin, numune değerlendirmesinden sonra teslim edilebilir durumda kalan numuneleri ihale süreci bittikten sonra iade edilecektir. Uhdesinde ihale kalan isteklilerin numuneleri sözleşme süresi sonuna kadar şahit numune olarak idarede tutulacaktır.

b)Dökümantasyon etiketleri için Teknik Şartnamede  istenen tabancaların numuneleri,  numune teslim tutanağıyla idareye teslim edilecektir.

c)Sarf karşılığı cihaz istenen kalemlere ilişkin idare veya ihale komisyonunun gerek görmesi durumunda, ihalenin herhangi bir aşamasında incelemek amacıyla demontrasyon istenebilir.İstekliye demonstrasyon talebi yazılı olarak yapılır. Demonstrasyon talebinin istekliye talebinden itibaren 3(üç) iş günü içinde istekli tarafından idareye demonstrasyonun ne zaman yapılacağı bilgisi sunulur.Demonstrasyon; bu bilgi yazısısnın idare kayıtlarına alındığı tarihten itibaren 10(on) takvim günü içinde, idarenin belirlediği sağlık tesisinde, teknik şartname kriterleri doğrultusunda yapılır.

d)İstekliler tedarik edilecek mallara ait  teknik bilgilerin yer aldığı katalog, broşür vb.  orijinal teknik dokümanları, Türkçe tercümeleri ile birlikte komisyona ibraz edeceklerdir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy-Ataşehir / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüz Yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:

Konsantredezenfektanların değerlendirilmesinde etken madde oranı ile optimum etkidüzeyinde son dilüsyon oranları dikkate alınacaktır.Fiyat değerlendirmesiyapılırken üründen sulandırılarak elde edilen ürünün litre fiyatı esas alınarakekonomik açıdan en avantajlı teklif buna göre belirlenecektir.

Teknik Şartname Ve İdari Şartnamede Bulunmayan Hususlarda 4734 Sayılı Kamuİhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, İlgili YönetmeliklerVe Tebliğler, Sut, Sağlık Bakanlığının İlgili Genelge Ve Tebliğlerine İstinadenHareket Edilecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DÖKÜMANTASYON ETİKETİ (BUHAR OTOKLAVI IÇIN) 609.536 Adet
DÖKÜMANTASYON ETİKETİ (ETILEN OKSIT IÇIN) 240.000 Adet
BUHAR STERİLİZASYONU KİMYASAL İNDİKATÖRÜ 3 AŞAMALI 2.124.000 Adet
BUHAR STERİLİZASYONU KİMYASAL İNDİKATÖRÜ İLERLEMELİ 1.020.000 Adet
BUHAR STERİLİZASYONU HIZLI SONUÇ VEREN BİYOLOJİK İNDİKATÖR 19.340 Adet
BUHAR OTOKLAV YÜK KONTROL TEST PAKETİ (BOWİE-DİCK) 9.619 Adet
BUHAR OTOKLAV YÜK KONTROL TESTİ (HELİX) 8.500 Adet
BUHAR STERİLİZASYONU İÇİN KONTROL BANDI 9.200 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 7,5 CM X 200 M 2.902 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 10 CM X 200 M 2.980 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 15 CM X 200 M 1.728 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 20 CM X 200 M 1.545 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 25 CM X 200 M 630 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 30 CM X 200 M 837 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 35 CM X 200 M 524 Adet
BUHAR OTOKLAV IÇIN STERILIZASYON RULOSU 40 CM X 200 M 531 Adet
HİDROJEN PEROKSİT (PLAZMA) STERİLİZATÖRÜ İÇİN KASET 180 Adet
HİDROJEN PEROKSİT GAZ STERİLİZATÖRÜ İÇİN SOLÜSYON 15 Adet
HİDROJEN PEROKSİT (PLAZMA) STERİLİZATÖRÜ İÇİN KİMYASAL İNDİKATÖR 68.875 Adet
HİDROJEN PEROKSİT (PLAZMA) STERİLİZATÖRÜ İÇİN BİYOLOJİK İNDİKATÖR 1.335 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 7.5CMX70M 5 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 10CMX70M 85 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 15CMX70M 50 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 20CMX70M 70 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 25CMX70M 165 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 30CMX70M 50 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 35CMX70M 80 Adet
HİDROJEN PEROKSİT PLAZMA STERİLİZATÖRÜ PAKETLEME RULOSU 40CMX70M 3 Adet
HİDROJEN PEROKSİT STERİLİZASYONU İÇİN KONTROL BANDI 10 Adet
WRAP KAĞIDI(NON-WOVEN) 100X100 9.520 Adet
WRAP KAĞIDI(NON-WOVEN)120X120 15.020 Adet
WRAP KAĞIDI(NON-WOVEN)150X150 17.528 Adet
WRAP KAĞIDI(NON-WOVEN)200X200 7.000 Adet
ETİLEN OKSİT GAZ STERİLİZASYONU KİMYASAL İNDİKATÖR 92.750 Adet
ETİLEN OKSİT GAZ STERİLİZASYONU BİYOLOJİK İNDİKATÖR 886 Adet
ETİLEN OKSİT GAZ STERİLİZATÖRÜ KARTUŞU (TÜPLÜ CİHAZ İÇİN) 815 Adet
ENZIMATIK SOLÜSYON (TEK GIRIŞLI YIKAMA MAKINESI VE MANUEL KULLNIM IÇIN) 5.300 Litre
ENZIMATIK SOLÜSYON ALKALIN (ÇIFT GIRIŞLI YIKAMA MAKINESI) 4.642 Litre
CERRAHI ALET SIVI NÖTROLIZASYON SOLÜSYON (ÇIFT GIRIŞLI YIKAMA MAKINESI) 1.270 Litre
YIKAMA CIHAZLARI KIRLILIK ÖLÇÜM TESTI 23.447 Adet
BUHAR OTOKLAV İÇIN TABLET TUZ 25 KG 6.825 Kg
FORMALDEHİT STERİLİZATÖRÜ KİMYASAL İNDİKATÖR 30.000 Adet
FORMALDEHİT STERİLİZATÖRÜ BİYOLOJİK İNDİKATÖR 350 Adet
FORMALDEHİT STERİLİZATÖRÜ SOLÜSYONU 350 Adet
KONTEYNER KAĞIT KAPAK FILTRESI (STANDART) 31.300 Adet
KONTEYNER TANIMLAMA KARTI (KONTEYNER ETIKETI) 79.000 Adet
KONTEYNER KAPATMA KILITLERI 69.600 Adet
PASLANMAZ ÇELIK YÜZEYLER IÇIN BAKIM ÜRÜNÜ (OTOKLAV IÇIN) 4.171 Litre
CERRAHI ALETLER IÇIN YAĞLAYICI SOLÜSYON (MAKINE IÇIN) 140 Litre
CERRAHI ALETLER IÇIN (MANUEL) YAĞLAYICI SPREY 1.118 Litre
OTOKLAV ELDİVENİ 116 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI CERRAHİ ALET PLASTİK 546 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI CERRAHİ ALET METAL 496 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI LAPAROSKOPİK 2MM 139 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI LAPAROSKOPİK 4MM 153 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI LAPAROSKOPİK 6MM 170 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI LAPAROSKOPİK 8MM 148 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI LAPAROSKOPİK 10MM 170 Adet
ALET YIKAMA FIRÇASI LAPAROSKOPİK 12MM 155 Adet
YÜKSEK DÜZEY KULLANIMA HAZIR ALET DEZENFEKTANI (OPA) 9.520 Litre
YÜKSEK DÜZEY ALET DEZENFEKTANI (GLUTERALDEHIT) 11.180 Litre
YÜKSEK DÜZEY KONSANTRE ALET DEZENFEKTANI (PARASETIK ASIT LIKIT FORMU) 500 Litre
YÜKSEK DÜZEY KONSANTRE ALET DEZENFEKTANI (PARASETIK ASIT TOZ FORMU) 1.573 Kg
EL ANTISEPTIĞI ALKOL BAZLI 1000 ML 44.350 Litre
EL ANTİSEPTİĞİ ALKOL BAZLI 100 ML(CEP) 6.640 Adet
KLORHEKSIDIN GLUKONAT %2 (CILT TEMİZLEYİCİ) 4.300 Litre
KLORHEKSİDİN GLUKONAT % 4 SCRUB EL YIKAMA 7.360 Litre
KLORHEKSİDİN GLUKONAT % 4 ANTİSEPTİK SOLÜSYON 3.200 Litre
YÜZEY DEZENFEKTAN HIZLI ETKILI (SPREY) 8.234 Litre
YÜZEY DEZENFEKTANI HIZLI ETKILI (KÖPÜK) 2.282 Litre
YER VE YÜZEY DEZENFEKSIYON SOLÜSYONU 12.220 Litre
CILT TEMIZLEYICI VE BAKIM KÖPÜĞÜ 2.450 Litre
KLOR TABLET 17.550 Adet
SODYUM HIPOKLORÜD SOLÜSYON(ADSMLER IÇIN) 1.027 Litre
DENTAL ALJINAT VE SIMAN TEMIZLEME SOLÜSYONU 2.003 Litre
POLİVİDON-İYOT %10 250 ML ANTİSEPTİK SOLÜSYON 240 Adet
POLİVİDON-İYOT %10 1000 ML ANTİSEPTİK SOLÜSYON 34.700 Adet
POLİVİDON-İYOT %7,5 1000 ML SIVI SABUN(SCRUB) 10.600 Adet
ALKOL (ETİL ALKOL) % 70 LİK 1.285 Litre
ALKOL (ETİL ALKOL) % 96 LIK 22.650 Litre
ALKOL (ETİL ALKOL) ABSOLU %100 LÜK 3.500 Litre
HİDROJEN PEROKSİT GAZ STERİLİZATÖRÜ İÇİN SOLÜSYON (BAİXİAN GPS120)(HİDROJEN PEROKSİT GAZ STERİLİZATÖRÜ İÇİN SOLÜSYON (BAİXİAN GPS120)) 40 ADET
04 Şubat 2014

İhale Tarihi 19.02.2014 10:30 olarak değişmiştir.