• İhale No
    1233423
  • İhale Adı
    Telefon Santrali 2017 Yılı bakım Hizmeti
  • Sektör
    Yazılım, Bilişim Ürünleri ve Bilgisayar Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    20 Aralık 2016 14:00
  • İdare
    Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    15 Aralık 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
                           
   
     

15/12/2016

 
   

TEKLİF İSTEME FORMU

 
 
 
 
   
 

Siparişi Veren

Yetkili Adı Soyadı

Telefon

 
 
   

Erdinç ADIYAMAN (Satmalına Memuru )

 
 
   

0224 294 44 62

 
 

 

Metin Kutusu: FaksMetin Kutusu: com0(224) 366 63 93 Email:sevketyilmazsatinalma(S>gma

Tedarikçi Firma

Firma Tel & Faks & E Posta

Yetkili Adı Soyadı

Sayın................................................

Metin Kutusu: göndermenizi ricaHastanemizin ihtiyacı olan aşağıdaki ürünlerle ilgili fiyat ve teslim şartları ile ilgili teklifini ederim.

Sıra

Malzemenin Adı

Miktar

Birim

Bi

Fi

m

at

Toplam Fiyat

1

TELESİS MARKA TELEFON SANTRALİNİN BAKIM ONARIM HİZMETİ ALIMI (6 AYLIK 2 DÖNEM)

1

ADET

 

 

 

2

NETAŞ MARKA TELEFON SANTRALİ BAKIM ONARIM HİZMETİ ALIMI (6 AYLIK 2 DÖNEM)

1

ADET

 

 

 

3

LG-ERICSSON IPECS-MG MARKA TELEFON SANTRALİ BAKIM ONARIM HİZMETİ ALIMI (6 AYLIK 2 DÖNEM)

1

ADET

 

 

 

TOPLAM FİYAT :

 

 

TEKLİFİN GEÇERLİLİK SURESİ


 


         
   
 

ÖDEME ŞEKLÎ (VADE)

NAKLİYE

AMBALAJ ŞEKLİ

SEVK ADRESİ

 
 
   

: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım/BURSA

 
 

 


Metin Kutusu: lalıdır. SON TEKLİF 1AYACAKTIR!Metin Kutusu: DİĞER İSTEKLER / ŞARTLAR: Teklifler 20/12/2016 tarihi, saat 14:00:00 kadar verilmiş o SAATİNDEN SONRA VERİLEN TEKLİFLER DİKKATE ALIf

 

MAL TESLİM TARİHİ

NOT

LÜTFEN KDV HARİÇ FİYATLARINIZI BELİRTİNİZ!

TEKLİFLERİNİZİ BU FORM ÜZERİNDE DÜZENLEYEREK TESLİM EDİNİZ! AYRI BİR FORM

DÜZENLEMEYİNİZ!

Teklif isteyen Görevli (isim,imza,Kaşe)

Tedarikçi Firma On

/ı (İsim,İmza,Kaşe)

Erdinç ADIYAMAN Satmalına Memuru

 

 

Teklifin Değerlendirilmesi (Bu bölüm Satmalına Servisi tarafından doldurulacaktır)

□      Uygun

□      Uygun Değil

 

 


MADDE 1: Tahattüt ve İsin Niteliği

SATIŞ VE SERVİS NOKTASI bu sözleşmenin 2 maddesinde yer alan koşullar kapsamında bundan böyle SİSTEM ollıjak anılacak olan TELESİS telefon santralı ve çevresel ekipmanlarına sözleşme tarihinden itibaren sözleşme bitiş tarihine kadar toplam Jp sefer, ana bina ve ek binada bulunan telefon santralleri için verilecek servis ve bakım hizmetlerini kapsar.

MADDE 2: Sözleşme Koşulları

2.1    SERVİS NOKTASİ teknisyeni arızanın kaynağı ve onarımı konusunda karar verebilecek y||kili tek kişidir. Ancak hastanenin onayı olmadan parça değişimi, arızaya müdahale, bakım vs. hiçbir işlem yapamaz.

2.2   SERVİS NOKTASI SİSTEM e ait arızalan gidererek SİSTEM’ in fonksiyonlarını yerine getirebilecek ke^jhtisiz şekilde çalışmasını sağlayacaktır.

2.3  Bu sözleşme kapsamında SERVİS NOKTASİ, SİSTEM e sözleşme süresi içinde Hastanenin belirleyeceği plana göre periyodik şekilde 2 seferlik bakım yapılacaktır. Ayrıca SİSTEM' in arızalandığı tüm durumlarda(kısmi ya da|jümden arızalarda) da SERVİS NOKTASI müdahale ve çözüm sorumluluğunu üzerine almıştır.

Periyodik bakımlarda yapılacak olan işlemler şunlardır;

Konsol tuş takımı lastiği ve spiral kordon kontrolü, gerektiğinde değişimi Akü ölçümü

Sistemin genel donanım kontrolü Sistemin genel işlev kontrolü Eğilim güncelleştirme Seçilecek ses kayıtlannı rastgele dinleme Yazılım güncelleştirme Santral kabin bakımı

2.4  Metin Kutusu: ıbar edilen arızalarda
çatıştığı gösterilecektir, getirmek için parçayı çayı teslim edecektir, usule uygun şekilde
ayı bildirecek, firma olması durumunda lik servis sorumlusu,
lendirilecek personel sn işlemlerin tamamı sayılacak ve bakım
SERVİS NOKTASI periyodik bakımlar dışında sözleşme süresi içinde SİSTEM yetkilisi tarafından SİSTEM e servis verecektir.

2.5  Yapılacak onarım sonrasında arıza giderilecektir. Onarım yapıldıktan sonra onarımla ilgili fonksiyonun m Yapılacak onarım parça hariç olup arızanın tamiri için gereken malzeme varsa firma santrali aktif hail kullanacak. Sonrasında hastane belirlenen alım yollan ile parçayı temin ederek firmaya kullanılmamış p| ( Alımın ilgili firmadan yapılmasına karar verilirse, alım kararının ardında firma gerekli faturalama; yapacaktır.)

2.6    Belirlenen bakım takvimi dışında oluşacak arıza durumunda hastane telefon veya faksla ar elemanlarının kuruma gelmeleri il içi 3 saat il dışı ise on iki saattir. Bu süre iklim şartlarının norr geçerlidir. iklim ve yol durumunun uygun olmadığı durumlarda arızanın acili yetine hastane idaresi (te cihazı kullanıcı birim sorumlusu)karar verir. Arıza tespitinden kırk sekiz (48) saat içinde giderilmiş olacak]

2.7   Arıza harici periyodik bakımda ise yukarıda maddelenen hususlar hastane teknik servisinden göre nezaretinde yapılacak ve bakım sonu servis formuna yapılan işlemler ayrıntılı olarak belirtilecektir. İstöl yapılmadığı tespit edilirse veya yetkili bunları servis formunda bildirmez ise bakım yapılmamış] tekrarlanacaktır.

 



2.8  Yüklenici firma sistemde çıkabilecek herhangi bir problemden dolayı sistemin durması ya da durumunda arızayı net olarak tespit etmelidir. Arıza tespiti için firma imkânları yeterli değilse firma hizmet alabilir ancak bu hizmet bedelini hastaneden talep edemez. Yine arıza tespiti için bahsi geçen gibi durumlar oluşursa bu tip durumlarda tüm nakliye masrafları firmaya aittir. Firma her şartta edebilmeli, arıza maliyetini çıkarabilmelidir. Tespit edilen arızanm giderilmesi ancak sistemin halen aynı arıza için yapılacak 2. Arıza giderme yönteminden(firmanın önerdiği) de sonuç çıkmaması durı hale getirilmesi işi parça dahil firmaya ait olacaktır.

Metin Kutusu: sistemin stabil çalışmaması bunun için kendi adına cihazların taşınması vs. arızayı net olarak tespit çalışmaması durumunda umunda sistemin çalışırMADDE 3: "Yüklenici" Firmadan İstenen Belgeler.

3.1   Metin Kutusu: verine getireceğine dairFirmanın yetkili bakımcı firma olduğuna dair yetki belgesi ve firma teknik şartname hükümlerini tahattütname’ yi ihale evraklarıyla birlikte idareye sunacaktır.


 


3.2  Telefon santrallerinin her türlü bakımını ve arızasını giderecek taahhütname sunulacaktır.

3.3  Metin Kutusu: neleri Kanunu ileBu şartnamenin uygulanmasında 4734 sayılı Kamu ihale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşn Hizmet işleri genel Şartnamesinde ve İhale dokümanını oluşturan belgelerde yer alan tanımlar geçerlidir.

3.4    Metin Kutusu: •ızayı bildirecek, firmaBelirlenen bakım takvimi dışında oluşacak arıza durumunda hastane telefon veya faksla a- elemanlarının kuruma gelmeleri il içi üç (3) saat il dışı ise on iki (12) saattir. Bu süre iklim şartlarının normal olması durumunda geçerlidir.

3.5   iklim ve yol durumunun uygun olmadığı durumlarda arızaya 24 saat içerisinde müdahale etmek zorundadır. Arızanın aciliyetine hastane idaresi (teknik servis sorumlusu, cihazı kullanıcı birim sorumlusu)karar verir.

3.6  Yüklenici firma hizmet vereceği teknik personelinin isim listesini ve cihazlarla ilgili eğitim sertifikalarını teklifiyle sunacaktır.

3.7  Yüklenici firma telefon santrallerinin üretici firmadan yetkili servis belgesine ve eğitim sertifikasına sahip olmalı ve bu belgeleri teklifi ile beraber vermelidir.

3.8  Yüklenici firma tek yetkilisi olduğunu gösteren gerekli belgelerin noter onaylı nüshalarını teklifiyle b rlikte sunacak veya bu işte uzman olduklarını gösteren eğitim sertifikalarını ve iş bitirim belgelerini ihale zamanında hazır bulundurmak zorundadır.

3.9   Bakım anlaşmalı Firmalar, arızalı tespit edilen malzemelerin hastane tarafından temini yapılması s rasında her türlü talep için (sarf,yedek veya arızalı parça, yazılım program gibi) fiyat vermek zorundadır .Firmalar parçaları temin edebileceklerine dair taahhütte bulunmalıdır. Teklif ile birlikte bakım onarımında gerekli olabilecek tüm yedek parçaların fiyat listesini, TL cinsinden ihale dosyasına ekleyecektir. Fiyatlar, sözleşme bitimine kadar geçerliliğini koruyacaktır.(Yurtdışı endeksli parçalar firmanın gerekçe raporlarına göre, fiyatları merkez bankası döviz kuru üzerinden baz alınacaktır)

3.10   Servis noktası, sistemeden sorunsuz ses kaydının alınması ve kullanılabilir formatlara dönüştürülebilmesi için gerekli tüm codec, parça, programı ücretsiz olarak temin ve teslim etmelidir.

MADDE:4 GENEL KONULAR

SİSTEM yetkilisi SERVİS NOKTASİ ile olan ilişkilerinde Her tarifi (teknik açıklama, fiyat vb) konularda TfELESİS A-S. nin Bölge Müdürlüğü teknik vs İdari servislerinden de açıklama talep edebilir. Bu amaçla TELESİS irtibat telefonları SERVİS NOKTASI tarafından SİSTEM yetkilisine verilecektir.

Metin Kutusu: ayba ve sorumluluğaDoğal afet, savaş, yangın v.b nedenlerden doğan gecikmeler, devlet dairesi temsilcisinin emir veya direktiflerine uyma zorunluluğu ve SİSTEM e ulaşmanın imkansız olduğu durumlarda SERVİS NOKTASI herhangi bir \ maruz bırakılmaz. Ancak mücbir sebebin vuku bulmasını müteakip on gün içerisinde bilgi TELESİS e ulaştırılacaktır.

Ana Bina

Telesis X1 R5 Telefon Santralı

Ek Bina

Telesis X1s R5 Telefon Santralı



TC

SAĞLIK BAKANLIĞI

BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KVC EK BİNASI 2

TELEFON SANTRALİ BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ


               
   
   

Adet

 
 

Marka

 
 

Cihaz

 
 
 

 


Metin Kutusu: NetaşTelefon Santrali

Madde 1: Taahhüt ve İşin Niteliği

Metin Kutusu: bundan böyle 'ina sözleşme aralık) olmakSATIŞ VE SERVİS NOKTASI bu sözleşmenin 2. maddesinde yer alan koşullar kapsamınd SİSTEM olarak anılacak olan Netaş marka telefon santrali ve çevresel ekipmanl tarihinden itibaren sözleşme bitiş tarihine her ay i te m m uz,aqustos, eylül, ekim, kasır

.7.Arıza tespitinden yirmi dört (24) saat İçinde giderilmiş olacaktır.

Arıza harici periyodik bakımda ise yukarıda maddelenen hususlar hastane tekr görevlendirilen personel nezaretinde yapılacak ve bakım sonu servis formuna yapılan i olarak belirtilecektir. İstenen işlemlerin tamamı yapılmadığı tespit edilirse veya yetki formunda bildirmez ise bakım yapılmamış sayılacak ve bakım tekrarlanacaktır.

2.8    Yüklenici firma sistemde çıkabilecek herhangi bir problemden dolayı sistemin sistemin stabil çalışmaması durumunda arızayı net olarak tespit etmelidir. Arıza te imkânları yeterli değilse firma bunun için kendi adına hizmet alabilir ancak bu \ hastaneden talep edemez. Yine arıza tespiti için bahsi geçen cihazların aşınması vs oluşursa bu tip durumlarda tüm nakliye masrafları firmaya aittir. Firma her şartta ar tespit edebilmeli, arıza maliyetini çıkarabilmelidir. Tespit edilen arızanın giderilmesi halen çalışmaması durumunda aynı arıza için yapılacak 2. Arıza giderme yönterr önerdiği) de sonuç çıkmaması durumunda sistemin çalışır hale getirilmesi işi parça d olacaktır.

MADDE 3: "Yüklenici" Firmadan İstenen Belgeler.

3.1.                     Metin Kutusu: ; hükümlerini
aktır.
Kamu İhale belgelerde yer
faksla arızayı îrının normal
Jahale etmek ullamcı birim
ilgili eğitim
e ve eğitim
arını teklifiyle m belgelerini
ı^ıini yapılması fiyat vermek lif ile birlikte ale dosyasına eksli parçalar acaktır) formatlara m etmelidir.
Firmanın     yetkili bakımcı firma olduğuna dair yetki belgesi ve firma teknik şartnar yerine getireceğine dair taahhütnameyi ihale evraklarıyla birlikte idareye sunacaktır.

3.2.                  Telefon          santrallerinin her türlü bakımını ve arızasını giderecek taahhütname sunula

3.3.          Bu           şartnamenin uygulanmasında 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 say Sözleşmeleri Kanunu Hizmet işleri genel Şartnamesinde ve İhale dokümanını oluşturan alan tanımlar geçerlidir.

3.4.    Belirlenen bakım takvimi dışında oluşacak arıza durumunda hastane telefon vey bildirecek, firma elemanlarının kuruma gelmeleri il 2 (iki) saattir. Bu süre iklim şar olması durumunda geçerlidir.

3.5.iklim ve yol durumunun uygun olmadığı durumlarda arızaya 12 saat içerisinde m zorundadır. Arızanın acili yetine hastane İdaresi (teknik servis sorumlusu, cihazı sorumlusu)karar verir.

3.6.                      Yüklenici   firma hizmet vereceği teknik personelinin isim listesini ve cihazlar sertifikalarını teklifiyle sunacaktır.

3.7.                       Yüklenici   firma telefon santrallerinin üretici firmadan yetkili servis belges sertifikasına sahip olmalı ve bu belgeleri teklifi İle beraber vermelidir.

3.8.                    Yüklenici     firma tek yetkilisi olduğunu gösteren gerekli belgelerin noter onaylı nüsh birlikte sunacak veya bu işte uzman olduklarım gösteren eğitim sertifikalarım ve iş biti ihale zamanında hazır bulundurmak zorundadır.

3.9.                Bakım               anlaşmalı Firmalar, arızalı tespit edilen malzemelerin hastane tarafından te sırasında her türlü talep için (sarf, yedek veya arızalı parça, yazılım program gibi zorundadır. Firmalar parçalan temin edebileceklerine dair taahhütte bulunmalıdır. Te bakım onarmamda gerekli olabilecek tüm yedek parçaların fiyat listesini, TL cinsinden i ekleyecektir. Fiyatlar, sözleşme bitimine kadar geçerliliğini koruyacaktır.(Yurtdışı en firmanın gerekçe raporlarına göre, fiyatları merkez bankası döviz kuru üzerinden baz a

3.10               Servis noktası, şişlemeden sorunsuz ses kaydının alınması ve kullanılabi dönüştürülebilmesi için gerekli tüm codec, parça, programı ücretsiz olarak temin ve tes


       
   

İBİDİR

;{t. ve Ar»}. Hıst

ifa PZAN

r Müdür Yardımcıs!

 
 

/

L/

 
 


DÖRTÇELİK RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI EK BİNASI TELEFON SANTRALİ 2017 YILLIK BAKIM-ONARIMTEKNİK ŞARTNAMESİ

MADDE 1: Tahattüt ve İsin Niteliği

SATIŞ VE SERVİS NOKTASI bu sözleşmenin 2 maddesinde yer alan koşullar kapsamında bundan böyle SİSTEM olarak anılacak olan LG- ERICSSON IPECS-MG telefon santrali ve çevresel ekipmanlarına sözleşme tarihinden itibaren sözleşme bitiş tarihine kadar toplam 2 sefer, telefon santrali için verilecek servis ve bakım hizmetlerini kapsar.

Metin Kutusu: tkili tek kişidir. AncakMADDE 2: Sözleşme Koşulları

2.1    SERVİS NOKTASI teknisyeni arızanın kaynağı ve onarımı konusunda karar verebilecek ye hastanenin onayı olmadan parça değişimi, arızaya müdahale, bakım vs. hiçbir işlem yapamaz.

2.2   SERVİS NOKTASI SİSTEM e ait arızalan gidererek SİSTEM’ in fonksiyonlarını yerine getirebilecek kesintisiz şekilde çalışmasını sağlayacaktır.

2.3  Metin Kutusu: i plana göre periyodik tümden arızalarda) daBu sözleşme kapsamında SERVİS NOKTASI, SİSTEM e sözleşme süresi içinde Hastanenin belirleyecec şekilde 2 seferlik bakım yapılacaktır. Ayrıca SİSTEM’ in arızalandığı tüm durumlarda(kısmi ya da SERVİS NOKTASI müdahale ve çözüm sorumluluğunu üzerine almıştır.

Periyodik bakımlarda yapılacak olan işlemler şunlardır;

Konsol tuş takımı lastiği ve spiral kordon kontrolü, gerektiğinde değişimi Akü ölçümü

Sistemin genel donanım kontrolü Sistemin genel işlev kontrolü Eğilim güncelleştirme Seçilecek ses kayıtlarını rastgele dinleme Yazılım güncelleştirme Santral kabin bakımı

2.4   SERVİS NOKTASI periyodik bakımlar dışında sözleşme süresi içinde SİSTEM yetkilisi tarafından ’hbar edilen arızalarda SİSTEM e servis verecektir.

2.5  Yapılacak onarım sonrasında arıza giderilecektir. Onarım yapıldıktan sonra onarımla ilgili fonksiyonun nasıl çatıştığı gösterilecektir, Yapılacak onarım parça hariç olup arızanın tamiri için gereken malzeme varsa firma santrali aktif hale getirmek için parçayı kullanacak. Sonrasında hastane belirlenen alım yolları ile parçayı temin ederek firmaya kullanılmamış parçayı teslim edecektir. ( Alımın ilgili firmadan yapılmasına karar verilirse, alım kararının ardında firma gerekli faturalamayı usule uygun şekilde yapacaktır.)

2.6    Belirlenen bakım takvimi dışında oluşacak arıza durumunda hastane telefon veya faksla arızayı bildirecek, firma elemanlarının kuruma gelmeleri il içi 3 saat il dışı ise on iki saattir. Bu süre iklim şartlarının normal olması durumunda geçerlidir. iklim ve yol durumunun uygun olmadığı durumlarda arızanın acili yetine hastane idaresi (teknik servis sorumlusu, cihazı kullanıcı birim sorumlusu)karar verir. Arıza tespitinden kırk sekiz (48) saat içinde giderilmiş olacaktır.

2.7  Arıza harici periyodik bakımda ise yukarıda maddelenen hususlar hastane teknik servisinden görevlendirilecek personel nezaretinde yapılacak ve bakım sonu servis formuna yapılan işlemler ayrıntılı olarak belirtilecektir. İstenen işlemlerin tamamı

sayılacak ve bakım

yapılmadığı tespit edilirse veya yetkili bunları servis formunda bildirmez ise bakım yapılmamış tekrarlanacaktır.


               
   

iblDÎR

ıs£|t.v« Ant- H*Sl.

 
 
   

asu

 
 
 
   
 

 


2.8  Yüklenici firma sistemde çıkabilecek herhangi bir problemden dolayı sistemin durması ya da siste durumunda arızayı net olarak tespit etmelidir. Arıza tespiti için firma imkânları yeterli değilse firma hizmet alabilir ancak bu hizmet bedelini hastaneden talep edemez. Yine arıza tespiti için bahsi geçen

Metin Kutusu: ıin stabil çalışmaması tanun için kendi adına haziarın taşınması vs.Metin Kutusu: ışmaması durumunda rjnunda sistemin çalışırgibi durumlar oluşursa bu tip durumlarda tüm nakliye masrafları firmaya aittir. Firma her şartta s ızayı net olarak tespit

edebilmeli, arıza maliyetini çıkarabilmelidir. Tespit edilen arızanın giderilmesi ancak sistemin halen çs aynı arıza için yapılacak 2. Arıza giderme yönteminden(firmanın önerdiği) de sonuç çıkmaması durı hale getirilmesi işi parça dahil firmaya ait olacaktır.

MADDE 3: 'Yüklenici" Firmadan İstenen Belgeler.

3.1   Metin Kutusu: erine getireceğine dairFirmanın yetkili bakımcı firma olduğuna dair yetki belgesi ve firma teknik şartname hükümlerini tahattütname’ yi ihale evraklarıyla birlikte idareye sunacaktır.


 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim