• İhale No
    2017/46094
  • İhale Adı
    TIBBİ CİHAZ, BİLİŞİM ÜRÜNLERİ VE DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
    Yazılım, Bilişim Ürünleri ve Bilgisayar Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    07 Mart 2017 10:00
  • İdare
    BURDUR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Burdur
  • İşin İli
    Burdur
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    03 Şubat 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ CİHAZ, BİLİŞİM ÜRÜNLERİ VE DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

BURDUR İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

84 Kalem Tıbbi Cihaz, Bilişim Ürünleri ve Demirbaş Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/46094
1-İdarenin
a) Adresi : Yeni mah. Eski Antalya Cad. üzeri No:24 Kat:2 BURDUR MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482333586 - 2482333522
c) Elektronik Posta Adresi : mustafa.yalcin1@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 57 Kalem Tıbbi Cihaz, 18 Kalem Bilişim Malzemesi ve 9 Kalem Demirbaş Malzeme
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 55 ve 56. kalemler Burdur Devlet Hastanesine; 58. kalemin 25 adeti, 59. kalemin 5 adeti, 61. kalemin 10 adeti 62. kalemin 3 adeti, 62. kalemin 10 adeti, 70. kalemin 1 adeti, 80. kalemin 10 adeti ile 82.83.84. kalemler Genel Sekreterliğe; diğer bütün kalemler Bucak Devlet Hastanesi yeni hizmet binasına teslim edilecektir. İdarenin talebi doğrultusunda mevcut hizmet binasına da teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : İhale kalemleri teknik şartnameye uygun olarak en geç 60 (altmış) gün içinde montajı yapılarak çalışır durumda ilgili hastaneye veya genel sekreterliğe teslim edilecektir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Burdur İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 07.03.2017 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) Adaylar veya isteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malı belgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi

4.3.3. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

A) Teklif edilen malzemelerin, cihaz/cihazların en az 2 (iki) yıl süreyle ücretsiz garantili olduğuna dair, 2 (iki) yıllık ücretsiz garantiden sonra 10 (on) yıl süre ile geçerli olacak şekilde bakım onarım yedek parça verileceğine ilişkin üretici / distribitör ve istekli tarafından ayrı ayrı düzenlenen belge verilecektir. (58.63.83.84. kalemler için garantiye ilişkin belge 3(üç) yıl ve yerinde garanti şeklinde düzenlenecektir.)
B) Tıbbi cihazlar için bakım onarım sözleşmesi ücreti  yıllık olarak cihaz ihale bedelinin ihale tarihindeki Merkez Bankası Döviz Alış Kuru bazından parçalı olarak %6" sını, parçasız olarak %3'ünü geçemeyecek olup 10 (on) yıl geçerli olacak şekilde periyodik bakım onarıma ait sözleşme ücretini(Merkez Bankası Döviz Alış Kuru bazında) ve periyodik bakım programını gösteren belge
C) Teklif veren firmalar teknik servis imkanları ve teknik altyapı durumlarını belgelendirmelidir.(Teknik personel sayısı, eğitim vb.)

4.3.4.
4.3.4.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Teklif edilen tıbbi cihaz/cihazlar T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıt bildirimi yapılmış ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olmalıdır. Onaylanmış ürün numarası (barkod), etiket ve marka adı teklif mektuplarında ya da yetkili kişi tarafından imzalanmış başka bir belgede yazılı olarak sunulacaktır.
Teklif edilen tıbbi cihazların üreticisi ve/veya ithalatçısı ve ihaleye teklif veren bayileri T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olacak ve teklif dosyasında belgeleyeceklerdir.

4.3.5. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

A) İstekliler teklif ettikleri cihaza/malzemeye ait teknik şartnameye madde madde cevapları içeren belgeyi teklif dosyasında  vereceklerdir. Bu belgede teknik şartnamenin her bir maddesine verilen cevap istekli tarafından verilen orjinal katalogta gösterilecektir.
B) Teklif edilen cihazlarla ilgili tüm teknik döküman, devre şemaları ve orjinal kataloglar teklifle beraber verilecektir. Orjinal katalog yerine fotokopi kabul edilmeyecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

1-57. kalemler için her türlü tıbbi cihaz alımı, 58-84. kalemler için her türlü demirbaş malzeme alımı benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Burdur İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Burdur İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Dental Radyografi Sistemi Panoramik / Sefalometrik Dijital (Dijital Panaromık Röntgen Cihazı) 2 adet
Dental Radyografi Sistemi Periapikal Dijital (Perıapıkal Röntgen Cihazı) 2 adet
Tarama, Taşınabilir Kablosuz Ağız İçi (Intra Oral) Kamera Sistemi (Diş Ünit Başı Rvg Cihazı) 2 adet
Endomotor, Endodontik Motor (Apeks Locaterlı) Led Işıklı (Kablolu) 6 adet
Apex, 6. Jenerasyon Adaptif Mini Diş Kök Boyu Tespit Cihazı / Apex Locater / Apex Fınder 4 adet
Bütünleşik, Küvöz 4 adet
Taşınabilir Küvöz Cihazı Taşınabilir ( (Ventilatörlü) 2 adet
Masa Üstü Bilirubin Ölçüm Cihazı 2 adet
Kombine Elektro Terapi Cihazı 4 adet
Ultrasonik Darbe Üreteci (Ftr Ultrason Kalibratörü) 7 adet
Diadinami, Diatermi Cihazı Kısa Dalga - (Kdd) 4 adet
Hot Pack Kazanı / Ünitesi 3 adet
Yürüyüş Bandı Ergometre Egzersiz Ve Ölçüm Sistemi 1 adet
Tur Cihazı Motorlu( Beyin Cerrahi) 1 adet
Ameliyat Masası Baş Desteği Çivili At Nalı 1 adet
Biyomikroskop (Göz Mikroskobu) 1 adet
Refraktometre Cihazı Otomatik 1 adet
Optik Koherans Tomografi (Obt / Oct) Sistemi / Göz Tomografisi 1 adet
Göz Ultrasonografi Biyometri Cihazı Temaslı / Kontak 1 adet
Lensmetre, Dijital Odak Ölçer / Fokometre / 1 adet
Otoklav, Merkezi Sterilizasyon Sistemi 1 adet
Stand Tipi Fetal Monitör / Nst Cihazı 5 adet
Endoskopi Sistemi, Flexıble Fiber Optık Kolposkopi Sistemi 1 adet
Ameliyat Mikroskobu Optik Taşınabilir (KBB) 1 adet
Odyometre Cihazı/İşitme Testi Cihazı (Odıomertı Cihazı Ve Odyometrı Kabini) 1 adet
Shaver Cihazı Traş Ve Tur Özellikli (KBB) 1 adet
Timpanometre Cihazı 1 adet
Flexıble Fiber Optık Faringoskopi Sistemi 2 adet
Araştırma Mikroskobu (Binoküler) 3 adet
Biyogüvenlik Kabini 1 adet
Kan Isıtma, Plazma Eritme Cihazı 2 adet
Bütünleşik (Bipolar-Monopolar) Radyo Frekans (Rf) Elektro Cerrahi Ünitesi(Üroloji Tur Cihazı) 1 adet
Endoskopi Sistemi, Rıgıd Fiber Optik Üreterorenoskopi Sistemi 1 adet
Endoskopi Sistemi, Flexıble Fiber Optik Üreterorenoskopi Sistemi 1 adet
Tıbbi Lazer, Holmıum / Ho Yag Lazer 1 adet
Turnike, Otomatik Turnike Cihazı(Çift Lümenli Riva İçin Turnike) 2 adet
Tur Cihazı Motorlu(Ortopedi) 1 adet
Alçı Kesme Motoru Ortopedik(Vakumlu) 4 adet
Traksiyon Cihazı(Tansiyon Manşonlu-Ameliyat Masası İle Birlikte Uyumlu) 1 adet
Damar Kapama, Bütünleşik (Bipolar-Monopolar) Plazmik Elektro Cerrahi Ünitesi 6 adet
Hasta Isıtma Cihazı - Sıcak Hava Pompası Taşınabilir 2 adet
Hasta Isıtma Sistemi / Blanket 6 adet
Perfüzör / Enjektör Pompası 23 adet
Holter, 3 Kanal Ritim Holter Cihazı 4 adet
Derin Dondurucu Biyomedikal Amaçlı (Plazma Saklama Raflı Dolap) 1 adet
Rıgıd Fiber Optık Histeroskopi Sistem 1 adet
Bütünleşik Hasta Başı Monitörü (Yenidoğan, Pediatrik, Yetişkin) 27 adet
Tıbbi Monitör, Merkezi Monitör Sistemi 2 adet
Ameliyat Masası Hidrolik (Radyolojik Görüntülemeye Uyumlu) 4 adet
Anestezi, İş İstasyonu, Otomatik, Monitör Ve Ventilatörlü, Tek Vaporizatörlü Anestezi Sistemi 5 adet
Fiber Optik Vücut İçi Görüntüleme Sistemi (Endovizyon Sistemi) 1 adet
Doppler / Eko, Ultrasonografi Sistemi Renkli (Orta Düzey) 2 adet
Duvara Monte Otoskop - Oftalmoskop Sistem 20 adet
Ekg (Elektro Kardiyo Grafi), Ekg Cihazı 12 Kanal Monitörlü Ve Yorumlu 10 adet
Foropter, Dijital Foropter Cihazı 3 adet
Endoskopi Sistemi, Rıgıd Fiber Optık Laparoskopi Sistemi 1 adet
Tıbbi Lazer, Argon Lazer Cihazı 1 adet
Masaüstü Bilgisayarlar 150 adet
Led Monitör(19 Inc Monitör) 180 adet
Led Monitör(21.5 Inc Monitör) 20 adet
Barkod Yazıcı 75 adet
Lazer Yazıcı(Lazerjet Yazıcı) 83 adet
Tümleşik Bilgisayar (All İn One Pc) 10 adet
Masaüstü Tarayıcı 5 adet
Lazer Yazıcılar(Renkli Lazerjet Yazıcı) 4 adet
Nokta Vuruşlu (Matris) Yazıcı 3 adet
Plastik Kart Baskı Sistemleri(Yaka Kartı Yazıcı) 1 adet
Fotokopi Makinesi 3 adet
Faks Cihazı 3 adet
Projektörler (Projeksiyon Cihazları) 5 adet
Taşınabilir Harddisk 1 adet
Barkod Okuyucu 20 adet
Televizyon(Led Televizyon 43') 10 adet
Matkap Şarjlı 1 adet
Televizyon(Led Televizyon 32’) 190 adet
Buzdolapları( Tek Kapılı) 50 adet
Buzdolabı Büro Tipi 140 adet
Buzdolabı Büro Tipi(Fansız Tipi) 20 adet
Buzdolabı - Soğutucu Üniteler, Kit Saklama Dolabı(Vitrin Tip 4 adet
Sabit Telefon(Masa Üstü Tipi 640 adet
Telsiz Telefon 50 adet
Tarayıcı 5 adet
Sunucu 1 adet
Ağa Bağlı Depolama Birimi 1 adet