• İhale No
    2014/30104
  • İhale Adı
    TIBBİ (DİŞ)SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    17 Nisan 2014 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Yayın Tarihi
    17 Mart 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ (DİŞ)SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

DİŞ TIBBİ SARF VE SARF alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/30104
1-İdarenin
a) Adresi : PERAKENDE MAH. G.O.P. BULV. S.G.K. KARŞISI 60100 TOKAT MERKEZ/TOKAT
b) Telefon ve faks numarası : 3562150060-3155 - 3562150080
c) Elektronik Posta Adresi : tokkhbsatinalma@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 173 KALEM DİŞ TIBBİ SARF VE SARF ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : (TOKAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ, TURHAL DEVLET HASTANESİ , ZİLE DEVLET HASTANESİ , ERBAA DEVLET HASTANESİ, NİKSAR DEVLET HASTANESİ REŞADİYE DEVLET HASTANESİ , ALMUS DEVLET HASTANESİ , TOKAT DEVLET HASTANESİ ) AMBARLARI
c) Teslim tarihleri : Yüklenici malzemeleri Genel Sekreterliğimize bağlı Sağlık tesislerinin vereceği ihtiyaç bildirim ihbarını (siparişini) izleyen en geç 15 gün içinde Genel Sekreterliğimize bağlı Sağlık tesisinin ilgili ambarına uygun şekilde teslim etmelidir. İdare sözleşme imzalandığı tarih itibari ile 365 gün içinde malzemeleri ve/veya ürünü isteğe göre alır, Malın tamamını veya peyder pey almakta serbesttir. Yüklenici malzemeleri teknik şartnamede belirtilen şekilde teslim etmek zorundadır.İdare ürünle ilgili bilgi isteyebilir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi
b) Tarihi ve saati : 17.04.2014 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1- İhtiyaç listesinde yer alan 37,38,39,40,41,42,43,44,45 ve 164. kalemler için teklif veren istekliler numuneleri ile birlikte ilgili kalemlere ait "Metal Sertlik Belgesi" ve "Korozyon Testlerine Mukavemetli Olduğuna Dair Belge" leri de teklif dosyasında sunmak zorundadır.

2-İhtiyaç listesinde yer alan 48. kalem için teklif veren istekliler numuneleri ile birlikte bu kaleme ait Üniversitelerin Metalurji Mühendisliği Bölümü Laboratuarından alınmış Sertlik Raporunu belgelemeli ve teklif dosyasında sunmak zorundadır.

3-İhtiyaç listesinde yer alan 139 . kalem için teklif veren istekliler numuneleri ile birlikte bu kaleme ait ürünlerin üretildiği çelik ham maddesinin sertlik değeri uluslararası Rockwell sertlik standartlarına göre en az 40 (kırk) olmalıdır. İstekliler teklif ettikleri ürünlerin bu özelliklerini Üniversitelerin ilgili bölümlerinden alınmış bir belge ile belgelendirmeli ve teklif dosyasında sunmak zorundadır.

4- Yükleniciler sözleşme sırasında üzerine ihale edilen ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, UBB barkod no’sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no’su, bayi ise bayi kodunu ve bir ürüne ait farklı özelliklerin olması durumunda da (ebat, genişlik, uzunluk v.s.) bu ürünlere ait UBB barkod no’sunu da açıklama kısmına ekleyerek http://www.titubb.org/SitePages/Giri%C5%9F%20Sayfas%C4%B1.aspx adresindeki ihale bildirim yazılımını kullanarak hazırlanan dosyayı dijital/elektronik ortamda idareye sunmalıdır.


5- Teklif edilen tıbbi malzemelerin üretici ve/veya ithalatçı firmaları ile bu firmaların adı altında ihaleye istekli olarak teklif veren bayileri "T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı olduklarını belgeleyecektir. Ayrıca, Tıbbi Malzemeler "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıt edilmiş tıbbi cihaz üreticisi ve ithalatçı firmaların onaylı ürünlerinden temin edileceğinden, teklif edilen tıbbi malzemelerin "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" tarafından onaylanmış ürün (barkod) numarası, etiket ve marka adı birim fiyat teklif cetveli üzerinde veya teklif edilen kaleme göre ayrı bir liste halinde ayrıntılı bir şekilde sunulacaktır.


6- "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" na kayıt zorunluluğu bulunmayan malzemeler için istekli tarafından kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde malzemenin "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" na kayıtlı olduğuna dair belge aranmaz. Ancak içerik ve özellikleri ile aynı olan iki ürün hakkında çelişkili belge veya kayıtlar bulunması, ürünün bu yönetmelikler kapsamına girip girmediği ve tıbbi cihazların sınıfları konusunda tereddüte düşülmesi halinde satın alma süreci tamamlanmadan önce ürüne veya cihaza ait belgeleri İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğüne veya diğer ilgili yerlere intikal ettirilerek görüş alınacak ve değerlendirme bu görüş çerçevesinde yapılacaktır.


7-Ayrıca, istekli tarafından malzemenin kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde, idarenin bu ürünle ilgili olarak TİTUBB kayıtları yüzünden herhangi bir zarara uğraması (SGK geri ödemesinin yapılmaması gibi) halinde bu zarar ve ziyan istekliden tahsil edilecektir.


8- Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği gereği teklif edilen ürünlere ait firmalarca Sağlık Bakanlığından ürün kodlarının alınmış olması ve firma / bayi tanımlayıcı kodu verilmesi gerektiği yukarıdaki açılamalarda belirtilmiştir. Bu bilgilerin hatalı olması nedeni ile kurumumuzun zarara uğradığının belgelenmesi halinde oluşan zarar, teklif veren firmadan tazmin edilir, sorun çözülünceye kadar faturaları ödenmez, faturanın zararı karşılamaması halinde isteklinin diğer alacaklarından tahsil edilir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-Teklif edilen malın teknik şartnamede yer alan kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla isteklinin teklif verdiği mal kalemlerinin her birinden ihale anında hazır olacak şekilde teknik şartnameye uygun en az bir adet orjinal numune getireceklerdir. Gerek görüldüğü hallerde, teklif edilen ürünün numunesi denenerek karar verilecektir.

2-İstekliler ihale komisyonuna sunacak olduğu numunelerin üzerine firma adı ve kalem sıralarını mutlaka yazacaklardır. Sözleşme imzalanan kalemlerin numuneleri sözleşme süresince İdarece muhafaza edilecektir. Sözleşme süresinin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde teslim alınmayan numuneler idare tarafından irat kaydedilecektir.

3- Frezler, tüm modelleri gösteren canlı bir katalogdan komisyon tarafından seçilecektir. Bu katalog firma tarafından ihale aşamasında Teklif dosyasında  sunulacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 110 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini Türkiye Halk Bankası TR090001200966800005000156 numaralı hesaba yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AERATÖR BAŞLIĞI (BİLYELİ) 143 ADET
AERATÖR YAĞI 40 ADET
AĞIZ SPATÜLÜ 780 ADET
AİRATÖR BAŞLIĞI RULMANI 74 ADET
ALÇI BIÇAĞI 36 ADET
ALÇI SERT 1.280 KG
ALGİNAT ÖLÇÜ MADDESİ 4.200 ADET
ALVEOL TEDAVİSİNDE KULLANILAN PAT 47 ADET
AMALGAM (1'LİK) 920 KUTU
AMALGAM (2'LİK) 1.790 KUTU
AMALGAM ARAYÜZ ZIMPARASI 163 KUTU
AMALGAM FULVARI 394 ADET
AMALGAM PARLATMA LASTİĞİ 278 ADET
AMALGAM KAPSÜL KARIŞTIRICI UCU 65 ADET
AMALGAM TABANCASI 45 ADET
ARTİKİLASYON KAĞIDI 460 KUTU
ATEŞ SPATÜLÜ 78 ADET
ASİT ETCHİNG ŞIRINGA 150 ADET
AYNA BAŞI 3.250 ADET
AYNA SAPI 865 ADET
BESLEME METERYALİ YUMUŞAK 56 ADET
BESLEME METERYALİ SERT 106 ADET
BİSTÜRİ SAPI 28 ADET
BOL KAŞIĞI 99 ADET
BOL 69 ADET
BONDİK FIRÇASI 611 KUTU
BRİT 110 ADET
BURNİSHER 557 ADET
CAM GODE 410 ADET
CAM İYONOMER SİMAN KAİDE İÇİN IŞIKLA SERTLEŞEN 628 ADET
CAM İYONOMER KAİDE SİMAN 59 ADET
CAM İYONOMER SİMAN YAPIŞTIRMA 234 ADET
CANAVAR FREZ 584 ADET
CİLA MOTORU İÇİN BEYAZ SAMUR FIRÇA 71 ADET
ÇİNKO FOSFAT SİMAN 129 ADET
ÇİNKO OKSİT OJENOL SİMAN (TOZ + LİKİT) 88 ADET
DAVYE ( ALT KESİCİ (KÖK) ) 80 ADET
DAVYE ( ALT BÜYÜK AZI ) 94 ADET
DAVYE ( ALT KÜÇÜK AZI 80 ADET
DAVYE ( ÜST SAĞ MOLAR ) 75 ADET
DAVYE ( ÜST SOL MOLAR ) 75 ADET
DAVYE ( ÜST 20 YAŞ ) 40 ADET
DAVYE ( ÜST KESİCİ ) 80 ADET
DAVYE ( ÜST KÖK ) 63 ADET
DAVYE ( ÜST KÜÇÜK AZI ) 80 ADET
DETERTRAJ LASTİĞİ (ANGULDURUVA İÇİN) 3.260 ADET
DETERTRAJ FIRÇASI (ANGULDURUVA İÇİN) 13.335 ADET
DİŞ 28'LİK 1.650 ADET
EKSKAVATÖR 105 ADET
ELEVATÖR ( BEIN ) 346 ADET
ELMAS FREZ (MUHTELİF) 33.900 ADET
FİSSÜR ÖRTÜCÜ 206 ADET
FLOR JEL 84 ADET
FLOR UYGULAMA KAŞIĞI 4.010 ADET
FREZ KOMPOZİT BİTİRME 2.640 ADET
FOSFOR PLAK 30 ADET
GEÇİCİ DOLGU MADDESİ 150 ADET
GEÇİCİ KRON YAPIŞTIRICI 76 ADET
GUTA PERCA (15/40) 610 KUTU
GUTTA PERCHA ( Nİ-Tİ DÖNER EĞELERİNE UYUMLU ASORTİ) 1.455 KUTU
GUTTA KESİCİ UCU 2 ADET
HASTA ÖNLÜĞÜ 2.650 ADET
HASSASİYET GİDERİCİ 118 ADET
IŞINLI BAS PLAK 2.250 ADET
JUMBO LASTİK ZIMPARA 1.190 ADET
KALSİYUM HİDROKSİT PATI 446 ADET