• İhale No
    2017/28187
  • İhale Adı
    TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    28 Şubat 2017 10:30
  • İdare
    TEKİRDAĞ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Tekirdağ
  • İşin İli
    Tekirdağ
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    03 Şubat 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Genel Sekreterliğimize Bağlık Sağlık Tesislerinde Kullanılmak Üzere 78 Kalem Sutur Mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/28187
1-İdarenin
a) Adresi : 100.YIL MAHALLESİ HÜSEYİN MUMCUOĞLU CADDESİ 37 59100 TEKİRDAĞ MERKEZ/TEKİRDAĞ
b) Telefon ve faks numarası : 2822586565 - 2822625729
c) Elektronik Posta Adresi : tekirdagkhb.malihzm@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Tekirdağ İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlık Sağlık Tesisleri 2017 Yılları için 78 Kalem Sütur Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Tekirdağ Devlet Hastanesi, Çorlu İlçe Devlet Hastanesi, Çerkezköy İlçe Devlet Hastanesi, Malkara İlçe Devlet Hastanesi, Muratlı İlçe Devlet Hastanesi , Hayrabolu İlçe Devlet Hastanesi, Saray İlçe Devlet Hastanesi, Şarköy İlçe Devlet Hastanesi, Marmara Ereğlisi İlçe Devlet Hastanesi depolarına
c) Teslim tarihleri : Depolarının yazılı talepleri Doğrultusunda (yüklenici sağlık tesislerine sipariş yöntemini ve bildirim numarası veya mail adresini yazılı bildirecektir) Sağlık Tesislerinin İlgili Depolarına azami 1 ay, maksimum 2 aylık periyotlar halinde teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Tekirdağ ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Birimi /100. Yıl Mahallesi Hüseyin Mumcuoğlu Caddesi NO:37/A - Süleymanpaşa/ TEKİRDAĞ
b) Tarihi ve saati : 28.02.2017 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1- Tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında olan ürünler için; İsteklilerin teklif ettikleri ürün ve firma kayıtları ihale tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (UBB) kayıt olmak zorundadır. İstekli, Tedarikçi ise, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (UBB) kayıtlı tedarikçi numaralarını sunmak zorundadır. İstekli, bayi ise T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (UBB) kayıtlı ve kendisine tedarikçi tarafından verilen bayi tanımlayıcı numaralarını ihale aşamasında sunmak zorundadır. Tedarikçi firmalar ve bayileri ile yönetmelik kapsamındaki tüm ürünler ihale tarihi itibariyle "SAĞLIK BAKANLIĞI" tarafından onaylanmalı ve UBB'de "SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLIDIR" ibaresi bulunmalıdır. Bu belgeleri sunmayan veya T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (UBB) kayıtlı olmayan isteklilerin teklif ettiği ürünlerin alımı yapılmayacaktır.

2- Firmanın UBB'de dispritör veya bayi olarak UBB'ye kayıtlı olması gereklidir ve bu belgeler dosya ile birlikte sunulacaktır.

3- UBB kaydı zorunluluğu bulunan ürünlere teklif verecek firmalar İl Sağlık Müdürlükleri tarafından verilen ''Tıbbi Cihaz Satış Merkezi Yetki Belgesi''  ihale dosyası ile birlikte sunulacaktır.UBB 'ye tabi olan ürünler için  bu belgeyi getirmeyen firmalar ihale dışı bırakılacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgeler:

İğnelerin dokudan geçerken kolay eğilip bükülmemesi, kırılmaması için yüksek alaşımlı çelikten imal edilmiş olmalıdır. Kırılma ve bükülmesini engellemek amacıyla iğnedeki nikel oranı (alaşımındaki) %7+ veya iğnedeki krom oranı (alaşımındaki) %10+ oranında olmalıdır. Firmalar bu durumu belgeleyebilmelidir (İğne üreticisi firma tarafından noter onaylı tercüme evrak ile). Bu belge ihale dosyası ile birlikte sunulacaktır. 

4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

TİTUBB Belgesi,İhaleye teklif verecek isteklilerin T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olması, alımı yapılacak ürünlerin TİTUBB´da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. Bunları teyit eden belgelerin çıktıları firma tarafından imzalı olması gerekmektedir.

UBB kaydı zorunluluğu bulunan ürünlere teklif verecek firmalar İl Sağlık Müdürlükleri tarafından verilen ''Tıbbi Cihaz Satış Merkezi Yetki Belgesi''  ihale dosyası ile birlikte sunulacaktır. UBB 'ye tabi olan ürünler için  bu belgeyi getirmeyen firmalar ihale dışı bırakılacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1.Teklif veren firmalar Teknik Şartnameye Türkçe olarak cevap vereceklerdir. Bu cevap; Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi'' başlığı altında şartnameye  uygunluk belgesi  vereceklerdir. Teknik şartnameye uygunluk belgesi hazırlanırken  "Okudum", "Anladım" şeklinde ibareler kullanılmayacak tüm maddeler detaylı olarak açıklanacaktır. Teknik şartnameye uygunluk belgesi sunmayan istekli ihale dışı bırakılacaktır. Bu cevaplara ilişkin belge yetkili kişi tarafından imzalanmış ve ihale dosyasına konulmuş olacaktır.

2-İstekli firmalar teklif edecekleri ürünlere ait numuneleri ihale tarih saatine kadar Genel Sekreterliğimiz merkezi satın alma birimine teslim edeceklerdir. Teklif ettikleri her kalem için 1' er tane numune ve orijinal broşür/katalog ihale dosyası ile birlikte verilecek olup tüm dokümanlar Türkçe olacaktır. Numune verilmeyen kalemler değerlendirmeye alınmayacaktır.

3-) Numuneler idareye tutanak karşılığında teslim edilecektir. Tutanakta numunenin birim fiyat teklif cetvelindeki sıra numaraları yazılı olarak teslim edilecektir.  İhale Komisyonu, ihtiyaç halinde (deneme yapılacağından) aynı numuneden tekrar talep edebilecektir..Numuneler ihale komisyonunca ihale değerlendirme süreci içinde Genel Sekreterliğimize bağlı bir Sağlık Tesisinde teorik ve uygulamalı incelemesi yapılarak, numunelerin Teknik Şartnameye uygun olup olmadığı değerlendirilecektir.

4-)Teknik Şartnameye uygun olmayan numuneler ihale dışı bırakılacaktır.

5-) Numuneler iade edilmeyecektir.

6-)Numunelerin teorik ve  uygulamalı incelemesi  sonucunda Teknik Şartnameye uygunluğu hususunda ihale komisyonu tarafından tereddüt yaşanırsa gerekli laboratuar analizi için gönderilebilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu ve özel sektörde yapılmış olan her türlü Tıbbi Sarf Malzeme satış işleri  benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Tekirdağ ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 60 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini Halk Bankası Tekirdağ Şubesi TR12 0001 2009 3040 0016 0001 70 Nolu Hesaba yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ve adına ihale dokümanı satın alınacak gerçek/tüzel kişiye ait TC Kimlik/Vergi Kimlik numarası bilgisi ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Tekirdağ ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Birimi /100. Yıl Mahallesi Hüseyin Mumcuoğlu Caddesi NO:37/A - Süleymanpaşa/ TEKİRDAĞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ATRAVMATİK İPEK NO : 0 30-35 mm KESKİN 75 cm 1.404 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 0 30 mm 75 cm YUVARLAK 1.128 adet
ATRAVMATİK İPEK NO:2/0 30-36 MM KESKİN 75 CM 9.516 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 2/0 30 mm YUVARLAK 75 cm 2.664 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 3/0 30-36 mm YUVARLAK 75 cm 1.448 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 3/0 18 mm YUVARLAK 75 cm 780 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 3/0 30-36 mm KESKİN 75 cm 8.340 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 4/0 16 mm 75 cm YUVARLAK 120 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 4/0 15-20 mm KESKİN 75 cm 3.780 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 5/0 15 mm KESKİN 45 cm 1.524 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : 6/0 15 mm KESKİN 45 cm 216 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : l 35 mm KESKİN 75 cm 2.196 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : l 30 mm 75 cm YUVARLAK 1.080 adet
ATRAVMATİK İPEK NO : l 36-40 mm 75 cm YUVARLAK 1.596 adet
N.İPEK NO : 2/0 17*45 3.096 adet
N.İPEK NO : 3/0 17*45 2.112 adet
N.İPEK NO : 4/0 17*45 360 adet
N.İPEK NO : 1 17*45 720 adet
N.İPEK NO : O 17*45 876 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 0 35-40 mm 75-90 cm YUVARLAK 1.020 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 1 40 mm 75 cm YUVARLAK 1.308 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 2/0 30 mm 75 cm YUVARLAK 5.184 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 2/0 İĞNESİZ 150 cm 444 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 3/0 22-30 mm 75 cm YUVARLAK 2.256 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 3/0 26-30 mm 75 cm KESKİN 2.616 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 3/0 22 mm 75 cm KESKİN 492 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 3/0 24-26 mm 75 cm KESKİN 1.296 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 3/0 İĞNESİZ 150 cm 48 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 4/0 19 mm 75 cm YUVARLAK 3.996 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 4/0 19 mm 75 cm KESKİN 2.736 adet
HIZLI EMİLEBİLEN POLIGLAKTIN NO : 5/0 16-18 mm 75 cm YUVARLAK 984 adet
POLIGLEKAPRON NO : 3/0 25-30 mm 75cm KESKİN 2.820 adet
POLYPROPYLENE NO : 2/0 30 mm 75 cm YUVARLAK 4.656 adet
POLYPROPYLENE NO : 2/0 35-40 mm KESKİN 75-100 cm 1.512 adet
POLYPROPYLENE NO : 2/0 24-26 mm KESKİN 75 cm 4.080 adet
POLYPROPYLENE NO : 3/0 30 mm YUVARLAK 75 cm 1.572 adet
POLYPROPYLENE NO : 3/0 30 mm KESKİN 75 cm 15.576 adet
POLYPROPYLENE NO : 4/0 20 mm KESKİN 75 cm 6.972 adet
POLYPROPYLENE NO : 4/0 20 mm 75 -90 cm YUVARLAK 504 adet
POLYPROPYLENE NO : 5/0 18-20 mm en az 45 cm KESKİN 3.444 adet
POLYPROPYLENE NO : 5/0 13 mm KESKİN 75 cm 1.284 adet
POLYPROPYLENE NO : 6/0 13 mm KESKİN 75 cm 948 adet
POLYPROPYLENE NO : 6/0 16 mm en az 45 cm KESKİN 900 adet
POLYPROPYLENE NO : 0 35-40 mm 150 cm YUVARLAK 336 adet
POLYPROPYLENE NO : 0 40-45 mm 75-100cm YUVARLAK 1.200 adet
POLYPROPYLENE NO : 0 35-40 mm 150 cm KESKİN 48 adet
POLYPROPYLENE NO : l 35-40 mm 75-100 cm YUVARLAK 1.452 adet
POLYPROPYLENE NO:5/0 18 MM YUVARLAK 75-90 CM 96 adet
POLYPROPYLENE NO:6/0 13 MM YUVARLAK ÇİFT İĞNE 120 adet
POLYPROPYLENE NO:7/0 YUVARLAK 8 MM ÇİFT İĞNE ENAZ 60 CM 72 adet
POLYDİOXANONE NO:1 40 mm 150 cm 516 adet
POLYDİOXANONE NO:3/0 25 mm YUVARLAK 24 adet
POLYDİOXANONE NO:4/0 20 mm YUVARLAK 36 adet
POLYDİOXANONE NO:6/0 8 mm en az 45 cm çift iğne YUVARLAK 48 adet
POLYDİOXANONE NO:0 30 MM YUVARLAK 60 adet
POLYDIOXANONE NO: 4/0 20 MM KESKİN- 120 adet
POLİDİOXANONE LOOP NO:1 40 MM YUVARLAK EN AZ 150 CM 1.596 adet
POLIGLAKTIN NO : 2 50 mm 75 cm YUVARLAK 6.240 adet
POLIGLAKTIN NO : 1 50 mm 75 cm YUVARLAK 10.440 adet
POLIGLAKTIN NO : 1 40 mm 75 cm YUVARLAK 1.980 adet
POLIGLAKTIN NO : 1 30 mm 75 cm YUVARLAK 3.000 adet
POLIGLAKTIN NO : 0 30-35 mm 75 cm YUVARLAK 3.240 adet
POLIGLAKTIN NO : 0 35-40 mm 75 cm YUVARLAK 1.212 adet
POLIGLAKTIN NO : 2/0 30 mm 75 cm YUVARLAK 11.916 adet
POLIGLAKTIN NO : 3/0 25-30 mm 75 cm YUVARLAK 3.816 adet
POLIGLAKTIN NO : 3/0 25-30 mm 75 cm KESKİN 1.584 adet
POLIGLAKTIN NO : 4/0 20 mm 75 cm YUVARLAK 432 adet
POLIGLAKTIN NO : 4/0 16 mm 75 cm YUVARLAK 492 adet
POLIGLAKTIN NO : 4/0 19 mm 75 cm KESKİN 60 adet
POLIGLAKTIN NO : 6/0 13 mm en az 45 cm YUVARLAK 216 adet
POLIGLAKTIN NO :2/0 İĞNESİZ 120 adet
POLIGLAKTIN NO :3/0 İĞNESİZ 120 adet
POLİGLAKTİN NO:3/0 60 mm DÜZ İĞNE 120 adet
POLIGLAKTIN NO.6/0 ÇİFT İĞNE SPATUL UÇ 8 MM ENAZ 45 CM 420 adet
POLIGLAKTIN NO:7/0 ÇİFT İĞNE SPATUL UÇ 6,4 - 7 MM ENAZ 45 CM 36 adet
POLIGLAKTIN NO:8/0 ÇİFT İĞNE SPATUL 6-8 MM ENAZ 45 CM 204 adet
POLYAMIDE MONOFLAMENT (NYLON) 8/0 (130-4 veya 150 micron) 144 adet
POLYAMIDE MONOFLAMENT (NYLON) 10/0 (75 micron) 432 adet