• İhale No
    2017/251401
  • İhale Adı
    TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    12 Temmuz 2017 10:00
  • İdare
    HATAY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Hatay
  • İşin İli
    Hatay
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    07 Haziran 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

86 KALEM GASTROLOJİ-KADIN DOĞUM-ÜROLOJİ TIBBİ MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/251401
1-İdarenin
a) Adresi : Odabaşı Mh. SSK Caddesi (Eski SSK Hastanesi) 4. Kat Antakya/HATAY 31100 ANTAKYA/HATAY
b) Telefon ve faks numarası : 3262901141 - 3262901150
c) Elektronik Posta Adresi : hataykhb.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 86 KALEM GASTROLOJİ-KADIN DOĞUM-ÜROLOJİ TIBBİ MALZEME ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Hatay Devlet Hastanesi, İskenderun Devlet Hastanesi, Kırıkhan Devlet Hastanesi, Dörtyol Devlet Hastanesi, Reyhanlı Devlet Hastanesi, Hassa Devlet Hastanesi, Samandağ Devlet Hastanesi, Altınözü Devlet Hastanesi, Erzin Devlet Hastanesi, Yayladağ Devlet Hastanesi,
c) Teslim tarihi : Teslimatlar 01.10.2017 tarihi baz alınmak suretiyle 8 eşit parti (Teslimatın eşit partilere bölünememesi halinde idarenin kabul edeceği şekilde dağılım yapılacaktır.) halinde ikişer ay ara ile yapılacaktır. Tüm teslimatlar teslimat ayının ilk on günü içerisinde yapılacaktır. Teslimatlar malzeme dağılım tablosundaki miktarlar ve kurumlar dikkate alınarak sözleşmenin 10.1.1 maddesinde belirtilen idarelere teslim edilecektir. Genel Sekreterlik tarafından aksi belirtilmediği sürece teslimat değişiklikleri yüklenicilere Tesislerce resmi yazı iletilmek suretiyle yapılacaktır. Teslimatlarda Tesislerce resmi yazı iletilmeden değişiklik yapılmayacaktır. Sözleşmenin teslimat başlangıç tarihinden sonra imzalanması halinde sözleşmenin imzalanmasını müteakip 10 gün içerisinde ilk teslimat yapılacak diğer teslimatlarda 01.10.2017 tarihi baz alınmaya devam edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Hatay İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği-Mali Hizmetler Başkanlığı-İhale Salonu-Odabaşı Mh. SSK Cad. (Eski SSK Hastanesi) 4. Kat 31001 Antakya/HATAY
b) Tarihi ve saati : 12.07.2017 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1-İstekliler ihale dokümanı içerisinde verilen Ürün Bilgi Formunu eksiksiz doldurarak teklif ile birlikte sunacaklar veya bu formda yer alan bilgilere teklif dosyasında (Teklif Mektubunda veya UBB çıktılarında veya diğer belgelerde) yer vereceklerdir. Sunulan Ürün Bilgi Formu ve/veya UBB çıktılarına göre yapılacak sorgulamalarda isteklilerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) ve/veya SGK’ya kayıtlı ve onaylı olması gerekmektedir. İsteklilerin bayi (yetkili satıcı) olması halinde yine bu durum TİTUBB sorgulaması sonucu teyit edilecektir. Ayrıca muayene aşamasında teslimat süresince yapılan sorgulamalarda onaylı (Geri ödemeye tabi malzemelerde SGK ve Sağlık Bakanlığı onaylı) olmayan malzemeler kabul edilmeyecektir. T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası ve SGK uygulamalarında değişiklik olması halinde yeni duruma göre hareket edilecektir. Bu hususlara uygun olmayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

 2-İstekli tarafından teklif edilen ürünlerin SUT eşleşmesi kontrol edilecek olup SUT kodları ile eşleşmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Ayrıca SUT Komisyonları tarafından ihale tarihi itibariyle henüz eşleşmesi onaylanamayan (Listesi yayımlanmayan) malzemelerin alımları yapılabilecek ancak alımdan sonra SUT Komisyonlarınca eşleşmelerin uygun görülmemesi veya iptal edilmesi halinde alımların/sözleşmenin iptali yapılabilecektir. Firmaların SGK’ya sunmuş olduğu taahhütnameye aykırı olarak yanlış eşleştirme yapıldığının tespit edilmesi halinde oluşacak tüm zararlar firmalardan tahsili yapılabilecektir.

3-İstekliler uhdelerinde kalan kalemlerle ilgili HUAP programından hazırlanmış ihale bildirim formlarını XML formatında hazırlayarak elektronik ortamda (CD Halinde) Sözleşme evrakları ile birlikte sunacaklardır. CD'nin üzeri yetkili kişilerce imzalanmış olacak ve sözleşme esnasında CD'yi sunmayan isteklilerle sözleşme imzalanmayacak dolayısıyla CD'nin sonradan sunulması talebi kabul edilmeyecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-İstekliler teklif ettikleri ürünlere ilişkin olarak ihale dokümanı içerisinde verilen 'numune ve/veya katalog verilecek malzemeler listesi'ndeki sayı kadar numuneyi orjinal ambalajında ve kapalı bir kutu veya koli içerisinde teslim edeceklerdir. Tüm numuneler kapalı bir kutu veya koli içerisinde olacaktır. Kutu veya koli üzerinde veya ihale dosyasında numune isimlerinin ve ihale sıra numaralarının yazılı olduğu liste bulunacak ve her numunenin üzerinde firma adı ve ihale sıra numarası yazılı olacaktır. Numuneler teklif dosyası ile birlikte teslim edilecek olup teklif zarfı alındı belgesinde numune alındığı belirtilecektir. Sunulan numuneler teklif kapsamında olduğundan sunulduğu esnada açılıp sayılmayacak ancak ihale komisyonunca teklif değerlendirme esnasında açılarak değerlendirilecektir. Numuneler İhale Komisyonu uzman üyelerince teknik şartnameler doğrultusunda incelenip değerlendirilerek sonucu Numune Değerlendirme Tutanağında belirtilecektir. Ayrıca ek numuneye ihtiyaç duyulması halinde talep edilen numuneler de verilen süre içerisinde (3 iş gününden az olmamak üzere verilecek süre içerisinde) ihale komisyonuna sunulacaktır. Ayrıca numunelerin iadesi istenilmeyecektir.
2-İstekliler teklif ettikleri ürünlere ilişkin olarak ihale dokümanı içerisinde verilen 'numune ve/veya katalog verilecek malzemeler listesi'nde belirtilmiş kalemler için Türkçe katalog (veya noter onaylı Yeminli Tercüman tarafından Türkçe tercümesi yapılmış katalog) teklif ile birlikte sunulacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş ) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hatay İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği-Mali Hizmetler Başkanlığı-Merkezi Satınalma Birimi, Ayrıca Halk Bankası Antakya Köprübaşı Şubesi İban TR440001200922900005000072 no'lu hesaba İKN belirtilerek ücreti yatırılmak ve dekontu idareye verilmek üzere ihale dokümanı karşı ödemeli olarak kargo yoluyla gönderilebilecek ve ihale dokümanı merkezi satınalma birimince satılabilecektir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Hatay İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği-Mali Hizmetler Başkanlığı-Merkezi Satınalma Birimi-Odabaşı Mh. SSK Cad. (Eski SSK Hastanesi) 4. Kat 31001 Antakya/HATAY adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AMPLATZ RENAL DİLATÖR SET 8-30 F 250 adet
ABSORBE OLMAYAN POLİMER KİLİTLİ LİGASYON KLİPSİ XL 100 adet
BİPOLAR KESİCİ LOOP 24-26F 20 adet
BİPOLAR PLAZMA KESİCİ LOOP 0,35MM 20 adet
BİYOPSİ FORSEPS OVAL 1.8MM 180CM REUSABLE (ÇOK KULLANIMLIK) 140 adet
BİYOPSİ FORSEPS OVAL 1.8MM 230CM REUSABLE (ÇOK KULLANIMLIK) 130 adet
BİYOPSİ FORSEPS OVAL 2.3MM 230CM REUSABLE (ÇOK KULLANIMLIK) 100 adet
DİŞLİK SİLİKONLU DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 6.250 adet
DOUBLE J POLİÜRETAN ÜRETRAL STENT, İKİ UCU AÇIK 4.8F 24CM 160 adet
DOUBLE J POLİÜRETAN ÜRETRAL STENT, İKİ UCU AÇIK 4.F 20CM 20 adet
DOUBLE J POLİÜRETAN ÜRETRAL STENT, İKİ UCU AÇIK 4.8F 26CM 3.380 adet
DOUBLE J POLİÜRETAN ÜRETRAL STENT, İKİ UCU AÇIK 4.8F 28CM 390 adet
DOUBLE J POLİÜRETAN ÜRETRAL STENT, İKİ UCU AÇIK 6F 28CM 150 adet
ENDOMETRİAL BİYOPSİ KANÜLÜ(PİPEL KANÜLÜ) 650 adet
FLEKSİBLE ÜRETRAL ENDOSKOPİK GİRİŞİM KILIFI 14/12F 35-40 CM 70 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 10 F 1.000 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 12 F 640 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 14 F 3.570 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 16 F 22.000 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 18 F 26.600 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 20 F 5.970 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 22 F 820 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 24 F 310 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 6 F 1.280 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU LATEKS 8 F 1.230 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU SİLİKON TİEMAN UÇLU 12F 10 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU SİLİKON TİEMAN UÇLU 14F 10 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU SİLİKON TİEMAN UÇLU18 F 15 ML 585 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU SİLİKON RADYOPAK ÇİZGİLİ 16F 400 adet
FOLEY SONDA İKİ YOLLU SİLİKON RADYOPAK ÇİZGİLİ 18F 400 adet
FOLEY SONDA ÜÇ YOLLU LATEKS 20 F (%100 SİLİKON KAPLI) 210 adet
FOLEY SONDA ÜÇ YOLLU LATEKS 22 F (%100 SİLİKON KAPLI) 310 adet
FOLEY ÜÇ YOLLU SİLİKON TİEMAN UÇLU SONDA 20F 420 MM 50-80 CC/ML 160 adet
FOLEY ÜÇ YOLLU SİLİKON TİEMAN UÇLU SONDA 22F 420 MM 50-80 CC/ML 90 adet
FOTOTERAPİ KORUYUCU GÖZ BANDI BÜYÜK BOY 1.350 adet
FOTOTERAPİ KORUYUCU GÖZ BANDI KÜÇÜK BOY 350 adet
FOTOTERAPİ KORUYUCU GÖZ BANDI ORTA BOY 3.350 adet
GÖBEK KLEMPİ, KOLAY KİLİTLENEN 67.950 adet
HİDROFİLİK KAPLI KILAVUZ TEL - DÜZ VE SABİT UÇLU 150CMX0,035 5 adet
HİDROFİLİK KILAVUZ TEL(GUİDE WİRE) DÜZ, 0,035 İNÇ,150 CM 710 adet
İNSTİLASYON JELİ 10-15ML 48.100 adet
KARMEN KANÜL ENJEKTÖR ÇİFTLİ 50 adet
KARMEN KANÜL ENJEKTÖR TEKLİ 6.700 adet
KONDOM (PREZERVATİF) 58.900 adet
MANOMETRE ÜROLOJİ İÇİN 50 adet
NİTİNOL UÇSUZ TAŞ BASKET-POLİAMİD KILIF 1.8 F 120 CM 155 adet
PERİFERİK SANTRAL VENÖZ KATETER 1.9F YENİDOĞAN 10 adet
PERİFERİK SANTRAL VENÖZ KATETER 1F YENİDOĞAN 10 adet
PERKÜTAN ENDOSKOPİK GASTROSTOMİ KİTİ NO: 18 250 adet
PERKÜTAN GİRİŞ İĞNESİ 19G X 15-20CM 500 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ BALON DİLATASYON SETİ 150 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ DUAL LÜMEN KATETER 20 adet
PERKÜTAN ÖRTÜ SETİ 850 adet
PERKÜTAN PİGTAİL NEFROSTOMİ SETİ 8-10F 30 adet
POST PARTUM KANAMA DURDURMA BALON KATETERİ 15 adet
POŞ AÇACAĞI 19.500 adet
PREZERVATİF SONDA, LATEKS 20-25MM 150 adet
PROSTATEKTOMİ KATETERİ (DUFOUR) ÜÇ YOLLU 22F 200 adet
RAM KANÜL YENİDOĞAN İÇİN 4.000 adet
RE-ENTRY (TEKRAR GİRİŞİM) MALEKOT KATETER 12 F 30 CM 50 adet
RE-ENTRY (TEKRAR GİRİŞİM) MALEKOT KATETER 16 F 30 CM 50 adet
RE-ENTRY (TEKRAR GİRİŞİM) MALEKOT KATETER 20 F 30 CM 550 adet
RİA (RAHİM İÇİ ARAÇ) 6.250 adet
SERVİKAL OLGUNLAŞTIRICI BALON(CRB) 10 adet
SİLİKON SUPRAPUBİK EXCHANGE SET FOLEY 14 F 330 MM 3-5 CC 145 adet
SİLİKON SUPRAPUBİK PUNKTUR SET FOLEY 10 F 330 MM 3-5 CC 55 adet
SKLEROTERAPİ İĞNESİ 1.8MMX180-200CM 30 adet
SPİRAL TAŞ ÇIKARMA FORSEPSİ NİTİNOL DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 10 adet
STONE CONE URSER MIG. ÖNLEYİCİ SEPET 10 adet
SÜT SAKLAMA KABI DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 2.250 adet
TAM OTOMATİK BİYOPSİ İĞNESİ 18G 25CM DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 500 adet
TUR ÖRTÜSÜ DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 3.500 adet
UMBİLİKAL (GÖBEK) KATETERİ 3.5 F 355 adet
UMBİLİKAL (GÖBEK) KATETERİ 5F 505 adet
UTERUS MANİPÜLATÖRÜ STANDART 15 adet
ÜRETRAL BALON DİLATASYON KATETERİ 4F 155 adet
ÜRETRAL KATETER 3F 70CM AÇIK TİP 45 adet
ÜRETRAL KATETER 4F 70CM AÇIK TİP 140 adet
ÜRETRAL KATETER 5F 70CM AÇIK TİP 200 adet
ÜRETRAL KATETER 6F 70CM AÇIK TİP 1.000 adet
VAGİNAL SPEKULUM BÜYÜK 10-11CM 10.000 adet
VAGİNAL SPEKULUM ORTA 9-10CM 56.600 adet
VAPORİZASYON LOOP ELEKTRODU 20 adet
Y TUR SETİ PUARLI 900 adet
Y TUR SETİ PUARSIZ 250 adet
ZEBRA KILAVUZ TEL 100 adet