• İhale No
    1245548
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    10 Ocak 2017 14:00
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    10 Ocak 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 10/01/2016SAYI : SATINALMA/71713619 KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satmalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-      Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-       Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.Î.K 'in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde Ödenecektir.

7-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

8-       Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralınn belirtilmesi zorunludur.

9-       Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

10-    STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

11-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 10/01/2016 TARİHİNDE SAAT 14:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

12-   Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

13-   Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralınn ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler İle ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

14-    Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş İse her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satmalma Komisyon Başkanlığına HASTA FATMANA DURUK İHTİYACI 1 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

Seracettto Hast.Wl .Yrd.

 

S.N

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

Birim Fiyat

Toplam Fiyatı

Marka UBB

i---------------------------

=—1-------------------------

BAĞ KESEN-BAĞ KORUYAN CÎMENTOLU

......  ı...............................

-------------------  SET

“T................................ .........................

-----  ---------

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME (1 SAYFA )

NOT:

U MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2; UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

3; FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1301) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhsl2@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 

MR GÜVENLİ KOŞULLU . BAĞ kESEN-KORUYAN TOTAL DİZ PROTEZİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.      Diz protezi kombinasyonunu oluşturan her bir kompanentin MR güvenli koşullu olduğu belgelenmelidir. Belge implantın ' MR koşullarında çalışma kriterlerini oluşturan Tesla değeri, Artefakt ve Özgül soğurma hızı (SAR) değerlerini ihtiva

etmelidir.

2.       Femoral komponent 6 ayrı ölçüde ve sağ sol olarak iki tipte olmalıdır.

3.       Yan kenarlarında birer adet slot kanalı bulunmalıdır.

4.       İç kısımlar kumlama yapılmış veya poroz kaplanmış ve dış yüzeyler parlatılmış olmalıdır.

5.       Bağ kesen için sırt yüzeyinde Pateflar Component’in hareketi için kanal bulunmalı ve çıkıntılı tibial insertin girip hareket edeceği yuva bulunmalıdır.

6.       Tibial insert malzemesi ASTM F 648 veya İSO 5834 standardına uygun UHMW-PE olmalıdır.

7.      Anma ölçüleri 6 size ve her size 5 boy olmalıdır.

8.      Bağ kesen için üzerinde Femoral komponentin hareket etmesi için tam sınırlayıcı yuvarlanma yüzeyi ve bağ stabilitesi için çıkıntısı mevcut olmalıdır.

9.       Tibial komponent üzerine oturabilmesi için kanal olmalıdır.

10.  Aynı zamanda tutunabilmesi ve sabit kalabilmesi için ön kısımda sabit, arka kısımda esnek tırnak ve her üç komponenti birbirine tutturacak güvenlik vidası bulunmalıdır.

11.   Tibial komponent, Tibial metal back ve tibial stem olarak modüler 2 parçadan oluşmalıdır. Tibia stem 2 boy seçenekli olmalıdır.

12.   Malzemesi ASTM F 75 veya ISO 5832-4 standardına uygun CoCrMo alaşımlı, ASTM F 799 veya ISO 5832 -12 standardına uygun CoCrMo alaşımlı, ASTM F136 veya ISO 5832-3 stanöartına uygun Tİ6AI4V (ELI) alaşımlı olmalıdır.

13.   Tibial insert femoral kompanentin bir alt bir üst size a uygun olmalıdır,;

14.   Tibial komponent 6 farklı Ölçüde olmalıdır.

15.   Tibial insert’ün geçebileceği yuva ve tutunmasını sağlayan önde ve arkada tırnaklar olmalıdır.

M Tibial komponentin-A=R-planda-5P-lik stem açısı olmalıdır........................................ - __........ -                                      

17.   Tibial komponent non-anatomik olmalıdır.

18.   Tibial kesi guide 5° posteriora sloplu olmalı, sağ-sol seçenekleri olmalıdır.

19.   Set içinde tibial kesi için intra medular ı/e extra medular alignment guide seçenekleri olmalıdır.

20.   Tibial komponentin stemi, rotasyonu önlemek için geniş kanatlı, quille yapısında ve ucu küresel olmalıdır.

21.   Patellar komponent malzemesi ASTM F648 veya ISO 5834 standardına uygun UHMW-PE olmalıdır.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim