• İhale No
    1280526
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    03 Mart 2017 15:30
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    03 Mart 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Kırşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

       
 

Sayı: 75990205-869-255

Konu: Hizmet/Malzeme Alımı

 
   

Kırşehir

3.3.2017

 
 

 

 

 

 

 

 

BİRİM

FİYAT

TOPLAM

FİYAT

SIRA NO:

U.B.B. KODU

MALZEMENİN CİNSİ

Sut Kodu

MİKTARI

1

 

AP2230 DİZ PRİMER FEMORAL KOMPONENT BAĞ KESEN ÇİMENTOLU COCR/TITANYUM KAPLAMASIZ

AP2230

1

ADET

 

 

2

 

AP2660 DİZ PRİMER TIBIAL KOMPONENT KENDİNDEN STEMLİ/KANATLIA/İDALI/PEGLİ/VS. MOBİLE/ROTASYONLU ÇİMENTOLU COCR/TİTANYUM KAPLAMASIZ

AP2660

1

ADET

 

 

3

 

AP2460 DİZ PRİMER TIBIAL İNSERT ROTASYONLU BAĞ KESEN HYPERFLEX UHMW POLİETİLEN

AP2460

1

ADET

 

 

4

 

AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU

AP3150

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

 

NOT: Ameliyatta yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmektedir.

Ancak ameliyat esnasında vakanın durumuna göre kullanılacak malzeme vada sayılarında değişiklik olabilir. Malzeme sayılarının artması durumunda en avantajlı fiyatı veren firmanın , fazla kullanılan kalem için başlangıçta teklif ettiği fiyattan fazla kullanılan malzeme adet çarpımını fatura edecektir. Malzemeler Biri biri İle Bütünlük Arz Ettiğinden Set Halinde Alınmalıdır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-  Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç olarak verilecektir.

2-           Teklif verilmeyecekse gerekçeli nedenin aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.

3-            Silinti,   kazıntı ve imza kaşe bulunmayan teklifler değerlenirmeye alınmayacaktır.

4-  Numune istenildiği taktirde numune en kısa sürede satınalma birimine gönderilecektir.

5-            Teklif Edilen Tıbbi Malzeme, ilaç ve Tıbbi Cihaz Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1S.06.2007 tarih ve 12813 sayılı 2007/46 numaralı yazısı gereği ürünlerin herbirine ait onaylanmış ürün barkod numarasını olmalıdır.

6-                 Listedeki bütün kalemler bütünlük arz ettiğinden toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

7-                     Sözkonusu alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, ulaşım ve sigorta giderleri istekliye aittir.

8-                   Firmaların    sattıkları ürünlerin UBB kaydı yeterli olmayıp distribütör veya ana bayice alt bayilerinde UBB de tanımlanmış olması gerekmektedir.

9-                idaremiz  mal/hizmeti alıp almamakta serbesttir. Değerlendirmemiz En Düşük Toplam Fiyat Üzerinden Yapılacaktır

10-  Malzemelerin, son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl olacaktır.

11-             S.U.T.     Tabi Malzemelerde teklif edilen ürünlerin fiyatlarının değerlendirilmesinde S.U.T.Fİyatları dikkate alınacaktır.

Teklif veren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.

12-  Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğu için kesin sipariş yazımızda belirtilen süre içersinde teslim edilmeyen ürünler için gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

13-   Mal Teslimi yada ameliyat sonrası faturalar en geç bir hafta içersinde barkodlan ile birlikte eksiksiz olarak iademize teslim edilmelidir.

14-                   Uhtesinde Kalan Firma Faturasında Ürünün Son Kullanma Tarihi.Seri Numarası.Lot Numarası.Parti Numarasını Belirtmelidir. Belirtilmeyen Faturalara İşlem Yapılmayacaktır.Firma Teklife Cevap Vermekle Bu Hükmü Kabul Etmiş Sayılacaktır.

15-                      Bakanlığımız T.K.H.K. Başkanlığının 27.11.201S tarih ve 00015701269 sayılı yazıları gereğince, firmaların teklif edilen üriiniarin satınalma tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte ise MEDULA sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle satınalma sOrecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup, özellikle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu fatura edilen malzemelerin MEDULA sistemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde, malzeme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek ilgili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kurumumuza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş sayılır.

16-          Alım  uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından, hastanemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak, anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek, ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

17-                Ameliyat sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek, fatura ön tarafına hasta adı soyadı, kullanılan malzemelerin adı .SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına ise ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodlan eksiksiz olarak yapıştırılmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 ebatında boş kağıda kalan barkodlar yapıştırılarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak, ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir.) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olması durumunda , fatura bedeli SGK ya fatura edilemez ise söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtesinde kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı malzemelere ait faturasını kesmez, yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içerisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez, yada faturası kargo, posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

#TEKNİK ŞARTNAMENİN TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.

 

KAPLAMASIZ BAĞ KESEN HYPERFLEX MOBILE BEARING TOTAL DİZ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

>      Femoral komponent anatomik (sağ-sol) yapıya sahip olmalıdır.

>      Sistem çimentolu uygulanabilmelidir.

>      Aynı sistemin çimentosuz uygulanabilen femoral ve tibial komponent seçeneği istenildiğinde sistem içerisinde yer almalıdır.

>      Femoral komponent CoCrMo alaşımından mamul olmalıdır.

>      Femoral komponentin sırt yüzeyinde patellar komponentin hareketi için kanal bulunmalıdır.

>      Femoral komponent geniş M/L - A/P ölçülerine cevap verecek şekilde ara boy (boy 2,5) içeren 6 farklı boy ve cinsiyet tercihli 3 farklı boy ile toplam 9 farklı boyda olmalıdır.

>      Cinsiyet tercihli femoral komponentler, aynı A/P farklı M/L ölçülere sahip olmalıdır.

>      Femoral komponent, tibial komponentin en az bir büyük veya küçük boyuyla uyumlu olmalıdır.

>      Tibial komponent üniversal - non anatomik yapıya sahip olmalıdır.

>      Tibial komponent CoCrMo alaşımından mamul olmalıdır.

>     Tibial komponent rotasyonu önlemek amacıyla distal geniş kanatlı keel yapısında olmalıdır.

>     Tibial komponent ara ölçü de içermek üzere (boy 3,5) 7 boy olmalıdır.

>     Tibial komponente 3 farklı boy stem uzatması takılabilmelidir.

>      Tibial insert rotasyon özelliğine sahip olmalıdır.

>      Tibial insert UHMVVPE’den imal edilmiş olmalıdır.

>      Tibial insert 10 mm’den başlayan 5 farklı kalınlıkta olmalıdır.

>      Tibial komponenetin 5 mm’lik kalınlığı göz önünde bulundurulduğunda gerçek polietilen kalınlıkları 5 mm, 7,5 mm, 10 mm, 12,5 mm, 15 mm olarak 5 farklı seçenek sunulmalıdır.

>      Tibial insert hyperflex dizayna sahip olmalıdır ve 155 derece fleksiyon açısına ulaşabilmelidir.

>      Sistem 4 femur kesiminide tek bir kesi bloğu ile yapabilen femoral kesi bloğuna sahip olmalıdır.

>      Sistem femoral boy ölçüm kılavuzu hem anterior, hem posterior referans alımına uygun olarak kullanılabilme özelliğinde olmalıdır.

>      Tibia için hem intramedullar hem de extramedullar kesi bloğu seçenekleri olmalıdır.

>      Sistemde metal komponentler Gamma Radiation (min 25 kGy) , polietilen komponentler ETO veya Gamma Radiation (min 25 kGy) yöntemi ile sterilizasyon yapılmalıdır.

>      Hem orjinal protez hem de uygulama seti içerisinde yer alan tüm konteynır ve el aletleri üzerinde lazer ile yazılmış marka veya logo, referans numarası, lot numarası, ürünün boyu ve CE işareti yer almalıdır.

>      Sistemin uygulamasını gösteren ameliyat videosu olmalıdır.

>      Sistemin operasyon tekniğini gösteren kitapçığı olmalıdır.

>     Ameliyat öncesi ölçüm yapabilmek için ürünlerin şablonu (template) olmalıdır.

>      Sistemin yayınlanmış klinik yayınları bulunmalıdır.

Ürün Tanımı

Branş Kodu

SUT Kodu

Adet

Femoral Komponent (PS)

 

AP2230

1

 

Tibial Komponent

 

AP2660

1

Tibial Insert

 

AP2460

1

YIKAMA

 

AP3150

1

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim