• İhale No
    1361761
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    19 Haziran 2017 18:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    16 Haziran 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C.

 
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sakarya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Sağlık Bakanlığı
: 83529411-10//878
 
: Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)
Sayı
 
Konu
16.06.2017
Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.
İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.
 
TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)
S.No Malzeme/İşin Adı UBB KODU Miktarı Birimi Tes. Tarihi Birim Fiyat TL Toplam Fiyat TL
1 POSTERİOR  İNTRAVAGtNAL  SLİNGOPLASTİ  MEŞ 10 Adet
TOPLAM
 
İdari Şaitlar:
 
1 .Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.
 
2.Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir
 
S.ftyasa Fiyat araştırma mektuplar 19.06.2017 'a kadar kurumlunuza ulaştırılmalıdır.
4 Marka ve Teslimat süresi belirtilecektir t i rn j \r~__;
 
5. Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayı tanımlayıcı numara belirtilecektir Tekliflerde Vergi numarası
 
belirtilmesi zorunludur
 
6.Ödeme en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır
 
7. İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir _ .. ... •.«»,- a, rf-«~ı.nHiri,
 
8 İdaremiz en düşük fiyat, kabul etmek zorunda olmayıp: malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine gore satış sonrası hızme ile ilgili knterlen de değerlendirir.
 
9. Sıok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir
 
10.Teklıf veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır. ^»-rİPnHiriHr
 
11 Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.
 
12 Uygun görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır ........
 
1 i lastane Yönetil içilirimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.
 
14.Türkiye k“"h Kurumu Mali Hizmetler'KıZ Başkan Yardımcılığmın 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TITUBB üzerinden barkod eşlet,nlmelennı yanlış.hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar racu edilecektir.
Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü) Bilgi İçin: SERDAR C. "Tel: 0264 888 40 15"-(SABİT) 444 54 00-1625(dahili)-Faks: 0264 275 67 40"
 
E-mail: DoSrudan temin icin:seahdosrudanteminfS)email.com
S.NO MALZEME ADI BİRİMİ
1 MESANE SETİ Adet
 
MİNİ MESANE DESTEK KİTİ ŞARTNAMESİ (MINIGUARD SLING)
Ürün Tip 1 Monofilament Polypropylenden imal edilmiş olmalıdır. Pore aralığı 75-125 Mikron aralığında olmalı bakteriyel inokulasyona izin vermemelidir.
 
Midüretral sling operasyonu uygulamasına uygun şekilde tasarlanmış olmalıdır. Üretrayı alttan desteklemelidir. Önden verdiği destekle stress süresince koaptasyona izin vermelidir.
 
Gerekliğinde lokal anesteziyle uygulanabilmelidir. Tek kesi ile ilgili anatomik bölgeye yerleştiril i lebilm elidir.
 
3. Ürün üriner idrar kaçırma ameliyat yöntemi (STRESS URINE INCONTİNENCE ) için vajinal tek kesit yapılarak ameliyatın gerçekleştirilebileceği şekilde tasarlanmış olmalıdır.
 
4. Gerilmeye karşı dirençli olmalıdır. Gerdirildiğinde büzülüp genişliğini kaybetmemelidir, {İp özelliği göstermemelidir.)
 
5. Askı kenarları hastada erozyona neden olmamalıdır. Mikroskop altında bakıldığında mikro saçaklar görülmemelidir. Örgü tekniği tissue ingrovvth’a müsaade edecek şekilde pentagen veya heksagen yapıda olmalıdır. Kanama etkisi göstermemelidir.
 
6. Askılar small medium ve large karışık olarak verilmelidir. İhaleyi alan firma , kurumun elinde kalan askıları islediği Ölçü ile değiştireceğine dair taahhütname vermelidir.
 
7. Small size 9 cm , Medium Size 11 cm , Large size 14 cm olmalıdır.
 
8. Genişlik en fazla 9-14 mm aralığında olmalıdır.
 
9. Ağ yapısının üzerinde askının gerginliğini serbest bırakmak ya da gevşetmek amaçlı gevşek sütur olması tercih sebebi olacaktır.
 
10. Askının uçları ePTFE , PTFE , Polyester benzeri bir materyalle cep şeklinde bitirilmiş olmalıdır. Bu yapılar bıyo uyumlu olmalı ve profili düşük olmalıdır. (Yerleştirilecek kanalda genişlemeya neden olmamalıdır.)
 
11. Askı tapeler operasyonda basit mosquito , diseksiyon forsepsi , right angle benzeri bir cerrahi aletle dikilebilmeli ilave bir aparat gerektirmemelidir..
 
12 Kutu üzerinde üretim tarihi, son kullanma tarihi, raf ömrü, lot no. vs. belirtilmelidir.
 
13. Etilen Oksit ile steril edilmiş orijinal ambalajında bulunmalıdır.
 
15.Teklif edilen ürün T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TlTUBB) Kayıtlı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. SUT ödemesi olmalıdır.
 
16-Apirojen olmalıdır.
 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim