• İhale No
    1649060
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    28 Haziran 2018 10:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırıkkale
  • İşin İli
    Kırıkkale
  • Yayın Tarihi
    26 Haziran 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğilim ve Araştırma Hastanesi

 

       
 

Sayı: 75990205-869 -1036 Konu: Hizmet/Malzeme Alımı

 
 

Kırşehir

25.06.2018

 
 
 

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hast. ihtiyacı olan aşağıda cins ve m iki an yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alım usulü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satmalına birimine fax yada elden ulaştırmanızı rica ederim.

 

 

 

Zeynep DOĞAN Müdür Yardımcısı

 

 

 

Hastanemiz Tel: 0386 213 4515 Dahili: 1878-1879-1898

Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31

e-mail: kirsehireah.salma@sagIik.gov.tr

NOT:Teklif mektupları en geç^^.^pfc7./2018-Saat: I Q ' q g

Kadar Satmalma Birimine Ulaştırılmalıdır.   I *

SIRA

U.B.B.

MALZEMENİN CİNSİ

MARKA MODELİ

MİKTARI

BİRİM

FİYAT

TOPLAM

FİYAT

 

 

Hastanemizde Radyoloji biriminde kullanılmakta olan KANIT marka RESQUE 4UD model 100580116 künye numaralı U KOLLU RADYOGRAFİ SİSTEMİNİN ve Mucur ek binasında hizmet veren EMS marka ARIAN 600 model 1008081388 künye numaralı RÖNTGEN CİHAZININ aşağıdaki parçalarının temini

 

 

 

 

 

1

 

Sitem Kontrol Kartı

 

1

Adet

 

 

2

 

Manuel tip Kolimatör

 

1

Adet

 

 

3

 

Buki Fren Magneti

 

1

Adet

 

 

EKİ: TEKNİK RAPOR (1 SAYFA) TOPLAM =

 

 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1- Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Türk Lirası olarak verilecektir.

2-       Silinti,    kazıntı ve imza kaşe bulunmayan teklifler dcğerleninııeye alınmayacaktır.

3- Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sûrede satmalma birimine gönderilecektir.

4-      UBB    kapsamında yer alan ürünlerin tek başına UBB kavdı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalatçı firma dışında veren firmalar için, üretici veya ithalatçı tarafından UBB de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmekledir.

5-             Bakanlığımız   TKHKnun 09.01.2017 tarih ve 00036890436 sayılı yazılan gereğince, UBB kapsamındaki malzemeler için fımıalann “ TIBBİ CİHAZ SATIŞ YERİ YETERLİLİK BELGELERİNİ de teklifleri ile birlikte sunmalan gerekmektedir.

6-          lstekliler              listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

7-             Sözkonusu       alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan kişi/firmaya aittir.

8-          ldaremiz             mal/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

9-                  Dcğerlendirmcmiz  kalem kalem, yada işin bütünlük arz etmesi bakımından toplam fivat esasına göre yapılabilcceUir.Ödemeler kurumun mali durumuna göre vapıiır. Teklifimize fiyat veren finııa bu hükmü kabul etmiş savılır.

10-             Malzemeler   Depo teslimidir.Depoya taşınması ile ilgili tüm taşıma v.b.giderter firmaya aittir.

11-       Teklif                      veren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.

12- Alımlar Acil ihtiyaçlanmıza yönelik olduğundan . idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmayan ürünler için idaremiz siparişi tek taraflı iptal elme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul elmiş sayılır.

13-      Alım   uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleneceği falurada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunlann SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlanın esas almadığından, hastanemiz idaresi bu kayıtlan esas almayacak, anılan kurumun herhangi bir suretle malzeme barkod ve SUT kodunun doğra eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme vapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi fırına)a rücu edilerek. ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

14- Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

* TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :

TEKNİK RAPOR

Hastanemiz Radyoloji Biriminde kullanılmakta olan KANIT marka, RESQUE 4UD model, 1005850116 künye numaralı U KOLLU RADYOGRAFİ SİSTEMİNİN 1 adet sistem kontrol kartı arızalanmıştır. Ayrıca Mucur Ek Binamızda hizmet veren EMS marka, ARIAN 600 model, 1008081388 künye numaralı RÖNTGEN CİHAZININ 1 adet manuel tip kolimatörü ve 1 adet buki fren magneti arızalanmıştır. İlgili cihazların sağlıklı çalışabilmesi için ilgili parçaların dış piyasa marifetiyle temin edilmesine dair teknik rapordur. 19.06.2018

• Parçalar ilgili cihazlarda denendikten sonra uygunluk verilecektir.

 

M AN U EL TİP KOLİMATÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-     Kolimatör max. Dayanma voltajı 150 kV olmalıdır.

2-     Kolimatör 100 cm mesafede 48X48 cm açılabilmelidir.

3-     Kolimatörde24 Volt ISO W Halojen lamba olmalıdır.

4-     Kolimatörde elektronik zamanlayıcı olmalıdır.

5-     Kolimatör en az 6 kg ağırlığında olmalıdır.

6-     Kolimatör 182X197X154 mm den küçük olmamalıdır.

7-     Teklif veren firmanın UBB (ÜTS) sisteminde kaydı olmalıdır. Firma bu sistemdeki tanımlama numarasını teklif mektubunda belirtmelidir.

8-     Teklif veren firma 29.04.2016 tarihinde yürürlüğe giren kanuna göre TSE 12426 standartiannda A Gurubu Radyolojik görüntüleme cihazları için almış olduğu TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini teklif mektubu ile birlikte gönderecektir.

9-     Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünler, yedek parçalar veya cihazların satın alımlannda, aday veya isteklinin 'Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıbm Yönetmeliği" kapsamında "Satış Merkezi Yetki Belgesi" ni sunacaklardır

10-  Temin edilen parça 1 yıl garantili olacaktır.

 

SİSTEM KONTROL KARTI TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-     Kontrol kartı cihazın orijinal parçası olmalıdır.

2-     Kontrol kartının cihaza montajı yapılarak, cihazın kalibrasyon ve ayarlan yapılarak teslim edilecektir.

3-     n parça 1 yıl garantili olacaktır.

4-     Teklif veren firmanın UBB (ÜTS) sisteminde kaydı olmalıdır. Firma bu sistemdeki tanımlama numarasını teklif mektubunda belirtmelidir.

5-     Teklif veren firma 29.04.2016 tarihinde yürürlüğe giren kanuna göre TSE 12426 standartlarında A Gurubu Radyolojik görüntüleme cihazları için almış olduğu TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini teklif mektubu ile birlikte gönderecektir.

6-     Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünler, yedek parçalar veya cihazların satın alımlannda, aday veya isteklinin "Tıbbı Ghaz Satış, Reklam ve Tamtam Yönetmeliği" kapsamında "Satış Merkezi Yetki Belgesi " ni sunacaklardır

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim