• İhale No
    1765726
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    17 Aralık 2018 09:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    14 Aralık 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

 

 

 

 

 

SIRA NO:

U 8.B. KODU

MALZEMENİN CİNSİ

Sut Kodu

MİKTARI

BİRİM

FİYAT

TüPÜffiT '' FİYAT

1

 

102.135 TORAKO LOMBER, POSTERİOR POLYAKSİYEL VİDA TİTANYUM, KENDİLİĞİNDEN YİV AÇANLAR (KİLİTLEME VE NUT APARATI DAHİL)

102.135

4

ADET

 

 

2

 

102.230 TORAKO LOMBER, POSTERİOR ROD TİTANYUM RİGİD (0-35 CM)

102.230

2

ADET

 

 

3

 

102.310 TORAKOLUMBAR POSTERİOR ROD-ROD TRANSVERSE KONNEKTOR TİTANYUM, AÇILANDIRILABİLİR

102.310

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

 

EKİ: TEKNİK ŞARTNAME

NOT: Amclivatta yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmekledir-

Ancak ameliyat esnasında vakanın durumuna gSnp kullanılacak malzeme vada sayılarında değişiklik olabilir. Malzeme cmlanınn artma*» durumunda en avantajlı fiyatı >errn firmanın , fgzln kullanılan kalem için haflanzıcta teklif ettiği fiyattan fazla kullanılan mal/eme adet çarpımını fatura edecektir. M «tümeler Birthiri İle Bütünlük Ar? Ettiğinden Sel Halinde Alınmalıdır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Törfc Lirası olarak verilecektir.

2-         Silinti,    küintı ve imza kaşe bulunmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

3- Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sûrede satınalma birimine gönderilecektir.

4-       UBB    kapsamında yer alan ürünlerin tek babına UBB kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalatçı firma dışında veren firmalar İçin , üretici veya ithalatçı tarafından UBB de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmektedir.

5-                                BakanlığunaTKHKnun   09.01.2017 tarih vt00036890436saydı yazılan gereğince. UBB kapsamındaki malzemeler için firmaların - TIBBİ CİHAZ SATIS VERİ YETFRI İLİK BF1 ÇELERİNİ de teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

6-            istrklllor listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

7-              Sözkonusu  alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhloinde kalan Jdşi/firmaya aittir.

8-                                İdaremizmal4ıtzme{talıp   almamakta veya bir kamını almakta serbesttir. Firma lar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

9-                Değerlendin    nemiz kalem kalem, yada İşin bütünlük arz etmesi bakımından toplam fiyat esasına güre yapılabilecektir.

10-               Malzemeler     Depo teslimklir.Depvya taşınması ile ilgili tüm taşıma v.b.giderier firmaya aittir.

11-        Teldif >eren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.

12- Altmlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan. İdaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmayan ürünler İçin İdaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

13-       Alım   uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından, hastanemiz idaresi bu kayıtlan esas almayacak, anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek, ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif -vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

14- Son teklif % erme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacakür.Firmalar teklif -vermekle bu hükmü kabul etmiş saydır.

15-                 Bakanlığımız  T.K.H.K. Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 sayılı yazılan gereğince, firmaların teklif edilen ürünlarin satınalma tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte ise MEDULA sUtemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle satınalma sürecinde S.B. durumu sorgulaman kurumumuzca yapılacak olup, özellikle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkod numa rutindin farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu fatura edilen malzemelerin MEDULA sUtemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde, malzeme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek ilgili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kuruntumuza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş sayılır.

16-         Ameliy at sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek. fatura 5n tarafına ha.%:a adı soyadı, kullanılan malzemelerin adı ,SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına be ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodlan eksiksiz olarak yapıştırdmalıdır. Barkod »ayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 ebatında boş kağnla kalan bsıkodlar yapıştırılarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak. ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu basta tun taburcu olması durumunda . fatura bedeli SGKya fatura edilemez ise söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtesinde kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı mateme lere ait faturasını kesmez, yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içerisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez, yada faturası kargo, posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi. belirtilen zamanda idaremize teslim edilme\en fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir bak yada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda işbu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

* TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :

POLİAKSİYEL / MONOAKSIYEL TRANSPEDİKÜLER SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Sistem, Torakal,Lomber, Sakral bölgelerde, spinal deformitelerde, dejeneratif hastalıklarda, tümörlerde ve travmalarda her yaş grubuna ayrı ayrı veya tek sistem halinde uygulanabilir olmalıdır.

V.

2.    Sistemde kullanılan malzemeler ASTM F136 standartlarına uygun Titanyumdan imal edilmiş olmalıdır.

3.    Vidaların dış çapı silindirik, iç çapı 1 derece konik yapıda self tapping özellikte olmalıdır.

4.    Sistemde hem monoaxial, hem poliaxial vidalar, hem de listezis vidalar olmalıdır.

5.    Poliaksiyal vidalar en az 29 derece açılanmaya uygun olmalıdır.

6.    Omurganın özel ameliyatlarında (spondilolistezis) kullanılmak üzere özel olarak dizayn edilmiş 5.5 - 6.5 ve 7.5 mm çaplarında 40mm den 55mm ye kadar 5 er mm aralıklarla büyüyen redüksiyon vidalarına sahip olmalıdır.

7.    Poliaksiyal vidalar 4.5-5.0-5.5-6.0-6.5-7.0-7.5-8.0 mm çaplarında olup 20 mm den başlayarak 55 mm ye kadar 5 er mm aralılarla büyüyen vida çeşitlerine sahip olmalıdır.

8.    Sistemde kullanılan vidalar üzerinde çap, boy ve firma bilgisi olmalıdır.

9.    Vida rod kilitlenmesi yalnızca bir set screvv ile kilitleme mekanizmasına sahip olmalıdır.

10. Set screvvlarda sıyırmayı önleyen Tork olmalıdır.

11.  Rodlar   omurganın değişik mesafelerinde kullanılmak üzere 40 mm den. 600 mm ye kadar lOmm aralıklarla büyüyen tüm alternatifleri bulunmalıdır. Ayrıca skolyoz vakalarından kullanılmak için 600 mm lik rod bulunmalıdır.

12. Rodlar lazer markalama yöntemiyle çizgili olmalıdır.

13. Ameliyat esnasında rodlara yön verebilmek için İnstubending aleti bulunmalıdır. Rod uçları bu alete göre şekillendirilmiş olmalıdır.

14. Sistemde rotasyonel yöndeki hareketlerini engelleyen transvers bağlantı olmalıdır.

15.  Transver    bağlantılar konektörlü ve multiaxial olmak üzere iki farklı seçenekte olmalıdır.

16. Sistemde skolyoz vakalarında kullanılmak üzere Laminar, Pediküler, monoaxial, poliaxial ve omniaxial Hooklar, ayrıca uzatma konnektör de (domino) bulunmalıdır.

17. Kullanım setinde tork anahtarı ve vida sabitlemesini kolaylaştırmak için rocker aleti olmalıdır.

18. Set içerisinde listhesiz vakalarında çektirme işlemi için özel poursaydr aleti olmalıdır.

19. Sette vidalara hareket vermek için omniaxial connectör olmalıdır.

20. Sistem vida ve el aleti seçiminde karışıklığa neden olmaması için özel tasarlanmış vida ve el aleti konteynerları içinde olmalıdır.

I     ~

21. Sistemdeki el aletleri paslanmaz çelikten silikon saplı olmalıdır.

22. Sistemdeki vidalar seçimini kolaylaştırmak için Anodizing sistemiyle renklendirilmiş olmalıdır.

23.  Kullanılan titanium materyalin Uluslar arası kalite belgesi olmalıdır.

24. Firma Sağlık Bakanlığı T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olmalı ve ürünlerin TİTUBB'da Sağlık Bakanlığı tarafından onayı olmalıdır.

25. Setler ihtiyaç süresince ameliyata hazır şekilde hastanede bulundurulmalıdır.

Ao'i&Z* 4 o 2L3K

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim