• İhale No
    2018/190229
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Mayıs 2018 10:30
  • İdare
    Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Zonguldak
  • İşin İli
    Zonguldak
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    26 Nisan 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

Merkezimiz Eczacılık Hizmetleri İhtiyacına 181 Kalem Medikal Sarf Malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2018/190229
1-İdarenin
a) Adresi : B.E.Ü Sağlık Uygulama ve Araştırma MerkeziEsenköy-Kozlu 67600 ZONGULDAK MERKEZ/ZONGULDAK
b) Telefon ve faks numarası : 3722612680 - 3722610185
c) Elektronik Posta Adresi : beuhastane_satinalma@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Merkezimiz Eczacılık Hizmetleri İhtiyacına 181 Kalem Medikal Sarf Malzemeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Eczane Sarf Deposudur.
c) Teslim tarihi : a) Yüklenici sözleşmenin imzalanmasına müteakip peyderpey sözleşme süresi içerisinde üç eşit taksitte herhangi bir tebligata gerek kalmadan uhdesinde kalan malzeme/malzemeleri teslimini 08:00-16:00 saatleri arasında eksiksiz olarak 15/12/2018 tarihine kadar sağlam ve çalışır vaziyette merkezimiz eczane sarf deposuna teslim edecektir. Fatura tutarındaki miktar kadar mal teslimat yapılmazsa işin muayene ve kabulü yapılmaz. b) Yüklenici sözleşmenin imzalanmasına müteakip zorunlu hallerde hastane idaresi sözleşme süresi içerisinde teslimat programının dışında kat'i sipariş verebilir ve teslimat programında ve ürün miktarlarında değişiklik yapabilir. İdarenin sipariş tebligatına müteakiben malın sipariş tebligatının/yazısının tamamı kadarı en geç 15 takvim günü içerisinde hafta içi 08:00-16:00 saatleri arasında teslimat yapılacaktır. Aksi durumda Cezai müeyyide maddesi uygulaması işlemleri yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Esenköy-Kozlu/ZONGULDAK
b) Tarihi ve saati : 21.05.2018 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İsteklilerin teklif verdikleri kalemler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) veya Vücut Dışında Kullanılan (In Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD) kapsamında ise bu ürünlerin Ürün Takip Sistemi' ne (ÜTS) veya T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası`na (TITUBB) kayıtlı olması ve bu ürünlerin kayıt işlemlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından tamamlanmış olması gerekmektedir. Ayrıca isteklilerin de ÜTS' ye veya TITUBB' ye kayıtlı olmaları zorunludur. İstekliler, teklif verdikleri ürünlerin imalatçısı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) değilse, ürünün imalatçısının veya ithalatçısının bayisi olarak ÜTS' ye veya TITUBB' ye kayıtlı olmalıdırlar.

İsteklilerin, teklif verdikleri her malzemenin Ürün Takip Sistemi' nde (ÜTS) veya T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası`nda (TITUBB) kayıtlı Barkod Numaralarını teklif mektubunun ekinde yer alan birim fiyat teklif cetvelinde ilgili kalemlerin bulunduğu satırda belirtmeleri zorunludur. Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olmayan ürünlerin ise kapsam dışı olduğu birim fiyat teklif cetvelinde ilgili kalemlerin bulunduğu satırda belirtilmelidir. Ürünlerin Barkod Numaralarını veya kapsam dışı olan ürünlerin kapsam dışı olduğunu birim fiyat teklif cetvelinde belirtmeyen isteklilerin o kalemlere ilişkin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İstekliler teklif ettikleri sistemlere/Malzemelere ait tüm teknik detayları gösteren üretici firmaya ait orjinal ingilizce ve yeminli tercüme bürosu tarafından yapılmış ve onaylanmış türkçe tercüme dokümanlarını vereceklerdir. İstekliler tarafından teknik şartname maddelerine ayrı ayrı ve teknik şartnamedeki sıraya göre "Teknik Şartname Uygunluk Belgesi" başlığı altında yetkili kişi/kişilerce imzalanmış olarak cevap verilecektir. Teknik şartnamede istenilen özellikleri sağlamayan teklifler değerlendirilmeyecektir.

b) Teklif edilen malzeme/cihaz ihale dokümanında belirtilen şartlara uygunluğunu teyit etmek amacıyla ayrıntılı teknik bilgilerin yer aldığı broşür, katalog, kullanım klavuzu gibi teknik doküman sunulacaktır.

c) Numune teslimi: Numuneler teklif sırasına göre cinsi, markası, miktarını seri no veya üretim tarihi ile UBB numarasını ve var ise SUT kodunu içeren 3 nüshalık liste ile Eczane Sarf depo birimine ihale saatinden önce teslim edilecektir. Numune teslim listesinin bir nüshası teklif zarfı içine konulacaktır. Numunelerin üzerinde kalem sırası ve firma bilgisi mutlaka belirtilecektir. Teslim edilen numunelerin rekabet koşullarını olumsuz etkilememesi için kapalı koli içinde teslim edilmesi zorunludur. Koli dışına isteklinin adı ve gerekli firma bilgileri yazılmalıdır. Kargo ile numune gönderilmesi durumunda ihale dosyası kesinlikle ayrı gönderilmelidir. Teknik şartnamede belirtilen miktarda numune getirilecektir. Teknik şartnamede miktar belirtilmemişse 1' er adet numune getirilecektir.

d) Numuneler, İhale Komisyonu Uzman Üyeleri tarafından  teknik şartnameye uygunluğunun tespit edilmesi amacıyla kullanılabileceğinden, istekli firmalar kesinleşen ihale kararından sonra tek kullanımlık olan numunelerin iadesini talep etmeyeceklerdir.

e) İdari Şartnamenin 8.1 maddesinde belirtilen yerli malı fiyat avatajı uygulaması sadece Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri alınarak orta ve yüksek teknolojili sanayi ürünleri arasından belirlenen ve her yıl ocak ayında Kurum tarafından ilan edilen listede yer alan mallara uygulanacaktır. Yerli malı olduğunu ve ilgili liste bulunduğunu belgeleyip  ihale dosyasında sunacaklardır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Satınalma Servisi Esenköy-Kozlu/ZONGULDAK adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Satınalma Servisi Esenköy-Kozlu/ZONGULDAK adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ABESLANG tahta dil baskısı, disposable 50.000 adet
AGIZ BAKIM ÇUBUĞU 40.000 adet
AIRWAY NO:0 (mavi) 50 adet
AIRWAY NO:1 mor 50 adet
AIRWAY NO:2 beyaz 200 adet
AIRWAY NO:3 koyu yeşil 3.500 adet
AIRWAY NO:4 sarı 3.000 adet
AIRWAY NO:5 kırmızı 400 adet
ALÇI SARGI 10cm* 2m 2.500 adet
ALÇI SARGI 15cm* 2m 3.000 adet
ALÇI SARGI 20cm 500 adet
ALET DEZENFEKTANI OPA İÇERİKLİ kullanıma hazır, 14 günlük 3.000 litre
ANJIOKET (BRANUL, INTRAKET) NO:16 gri 1.200 adet
ANJIOKET (BRANUL, INTRAKET) NO:20 pembe 40.000 adet
ANJIOKET (BRANUL, INTRAKET) NO:22 mavi 50.000 adet
ANJIOKET (BRANUL, INTRAKET) NO:24 sarı 10.000 adet
ANJIOKET (BRANUL, INTRAKET) NO:26 eflatun 10.000 adet
ANNE SUTU POMPA SETI diyaframsız 400 adet
ANTIEMBOLIK ÇORAP DIZUSTU (LARGE,UZUN) 1.200 adet
ANTISEPTIKLI TÜL SARGI 10*10cm 5.000 adet
ASPIRASYON SONDASI (KATETERİ) NO:10 siyah 3.500 adet
ASPIRASYON SONDASI (KATETERİ) NO:12 beyaz 1.800 adet
ASPIRASYON SONDASI (KATETERİ) NO:16 turuncu 5.000 adet
ASPIRASYON SONDASI (KATETERİ) NO:6 açık yeşil 5.000 adet
ASPIRASYON SONDASI (KATETERİ) NO:8 mavi 2.000 adet
ASPIRASYON TORBASI 1500 CC (TORBA VE SONDA DAHİL) 5.500 adet
BAKTERİ ISI NEM FİLTRESİ (HMEF) 3.000 adet
BASINÇ TRANSDUCERİ TEKLİ monitör set 800 adet
BISTURI UCU NO:10 2.000 adet
BISTURI UCU NO:11 9.000 adet
BISTURI UCU NO:15 6.000 adet
BISTURI UCU NO:18 1.000 adet
BISTURI UCU NO:20 2.500 adet
BONE BAYAN 40.000 adet
BONE WAX (KEMİK MUMU) 300 adet
CERRAHI ELDIVEN ANTIALLERJIK NO:7 ( (PUDRASIZ) 10.000 adet
CERRAHI ELDIVEN ANTIALLERJIK NO:7,5 (PUDRASIZ) 10.000 adet
CERRAHI ELDIVEN ANTIALLERJIK NO:8 (PUDRASIZ) 6.000 adet
CERRAHI ELDIVEN STERIL NO:6,5 5.000 adet
CERRAHI ELDIVEN STERIL NO:7,5 10.000 adet
CERRAHI ELDIVEN STERIL NO:8 3.000 adet
CILT STABLERI 200 adet
DAMLA AYAR SET steril, disposable 25.000 adet
DOKU DRENAJ SETİ NO:14 çift iğneli 400ml hemovak dren, vakumlu 500 adet
EKG ELEKTRODU PEDIATRIK 10.000 adet
EKG ELEKTRODU YETISKIN 350.000 adet
EKG KAGIDI (PETAS MARKA CIHAZLA UYUMLU) 450 rulo
EKG KAGIDI HEWLETT PACKARD (AGILENT, EKG CIHAZINA(M1709A UYUMLU) 100 adet
EKG KAGIDI iocare (AR-1200) cihazı ile uyumlu 140 adet
EKG KAGIDI iocare (ECG-1200) cihazı ile uyumlu 40 adet
EKG KAGIDI( BURDICK ) 30 adet
EKG VE MONİTÖR JELI 1 LT 500 adet
ELASTIK BANDAJ 15CM SELAFON 150 adet
ELASTOMETRIK INFUZYON POMPASI 2 cc /h 100 ML İKİ GÜNLÜK 50 adet
ENJEKTOR 10 CC 120.000 adet
ENJEKTÖR 20cc 60.000 adet
ENJEKTÖR 2cc 60.000 adet
ENJEKTÖR 50cc 30.000 adet
ENJEKTÖR 5cc 200.000 adet
ENJEKTÖR ÇAM AĞAÇ UÇLU 50cc 15.000 adet
ENTERAL BESLENME POMPA SETI EPUMP YIKAMALI 2.000 adet
FEEDING SONDA NO:10F (BESLENME KATETERİ) (SIYAH) 800 adet
FEEDING SONDA NO:5F(BESLENME KATETERİ) (GRI) 5.000 adet
FEEDING SONDA NO:6F (BESLENME KATETERİ) (A.YEŞİL) 4.000 adet
FEEDING SONDA NO:8F (BESLENME KATETERİ) (MAVI) 600 adet
FLASTER ANTIALLERJIK ELASTİK 15CM *10 M 4.000 adet
FLASTER HIPOALLERJIK KAĞIT 5 CM *5 M 2.000 adet
FLASTER SARI 5*5 CM 6.000 adet
FOLEY SONDA IKI YOLLU NO: 8F (KAHVERENGI) 60 adet
FOLEY SONDA IKI YOLLU NO:16F (TURUNCU) 1.500 adet
FOLEY SONDA IKI YOLLU NO:18F (KIRMIZI) 2.000 adet
FOLEY SONDA IKI YOLLU NO:20F (SARI) 600 adet
FOLEY SONDA IKI YOLLU NO:22F (MOR) 50 adet
FOTOTERAPI GOZ BANDI NO:M 200 adet
GALOŞ (NAYLON) 35.000 adet
GELITA TAMPON 5*8 MM (SPONGOSTAN STANDART) 350 adet
GLUCOSTIX SEKER STRIBI NEONATAL KULLANIMA UYGUN 140.000 adet
HASTA ALTI BEZİ(LARGE) 10.000 adet
HASTA ALTI BEZİ(MEDIUM) 5.000 adet
IDRAR TORBASI PEDIATRIK ERKEK 500 adet
IDRAR TORBASI PEDİATRİK KIZ 500 adet
IDRAR TORBASI VALFLI 2.000 adet
INFUZYON POMPA SERUM SETI 5.000 adet
INSULIN ENJEKTORU 1 CC 100 IU 26G 50.000 adet
IPEK 0 KESKIN IGNE 40 MM 3/8 75CM 1.500 adet
IPEK 0 SERBEST BAGLAMA 17*45 120 adet
IPEK 2 SERBEST BAGLAMA 17*45 240 adet
IPEK 2/0 KESKIN IGNE 30MM 75CM 2.400 adet
IPEK 2/0 SERBEST BAĞLAMA 17*45 240 adet
IPEK 2/0 YUVARLAK IGNE 25MM 75CM 240 adet
IPEK 3/0 KESKIN IGNE 30MM 75CM 180 adet
IPEK 3/0 SERBEST BAGLAMA 17*45 420 adet
IPEK 3/0 YUVARLAK IGNE 25MM 75CM 600 adet
IPEK 4/0 YUVARLAK IGNE 16MM 75CM 300 adet
IPEK 5/0 YUVARLAK IGNE 18MM 75CM 24 adet
KAMERA KILIFI (STERIL) 600 adet
KAN TRANSFUZYON SETI 4.000 adet
KLORHEX % 4 1000 ML ANTISEPTIK SOLUSYON 100 adet
KOTER PLAGI (=CIFT GIRISLI) 2.000 adet
KOTER SETI MONOPOLAR ELDEN KUMANDALI DISPOSABLE 2.500 adet
KOTER ZIMPARASI 600 adet
KULAK SPEKULUMU DISPOSABLE 500 adet
KUVEZ DEZENFEKSIYON SOLUSYONU 1 LT (SPREY) (ISOLETTE HILL-ROM MARKA KÜVÖZLER İÇİN) 1 LT KUTU 15 adet
LANSET STERİL 200 LÜK 200 kutu
LIDOKAINLI JEL 10 CC 6.000 adet
MUAYENE ELDIVENI LATEKS NO: 8.5 large 300.000 adet
MUAYENE ELDIVENI LATEKS NO:7 small 1.000.000 adet
NAZAL MEROCEL BORUSUZ (BURUN TAMPONU) 200 adet
NAZAL OKSIJEN KANULU 8.000 adet
NAZOGASTRIK SONDA NO:12F (BEYAZ) 50 adet
NAZOGASTRIK SONDA NO:14F (YEŞİL) 750 adet
NAZOGASTRIK SONDA NO:16F (TURUNCU) 600 adet
NEBULIZATOR MASKE SETİ HAZNELİ PEDIATRIK 1.200 adet
NEBULIZATOR MASKE SETİ HAZNELİ YETISKIN 6.000 adet
OKSIJEN MASKESI PEDIATRIK 1.200 adet
OKSIJEN MASKESI YETISKIN 5.000 adet
OKSIJENLI SU 1 LT 400 adet
PAMUK HIDROFIL 1 KG 1.500 kilogram
PERİNE BÖLGESİ TEMİZLEME PEDİ 1.500 paket
POLİDİOKSANON / POLİGLİKONAT 1 LOOP YUVARLAK IGNE 40MM 150CM 1.200 adet
POLİDİOKSANON / POLİGLİKONAT 5/0 KESKİN IGNE 19MM 120 adet
POLİDİOKSANON / POLİGLİKONAT 5/0 YUVARLAK IGNE 17MM 75CM 240 adet
POLİDİOKSANON / POLİGLİKONAT4/0 YUVARLAK IGNE 19MM 84 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 3/0 YUVARLAK IGNELI 18MM 1.800 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 0 YUVARLAK IGNELI 40MM 1/2 75CM 900 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 1 YUVARLAK IGNELI 35MM 1.440 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 2/0 KESKIN IGNELI 26MM 1.500 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 2/0 YUVARLAK IGNELI 26MM 900 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 3/0 SERBEST 12*60CM 60 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 4/0 YUVARLAK IGNELI 16MM 1/2 240 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 5/0 YUVARLAK IGNELI 13 MM 45CM 180 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 6/0 SPATUL CIFT IGNELI 8MM 45CM 120 adet
POLİGLAKTİN / LAKTOMER / PGLA 7/0 SPATUL CIFT IGNELI 6MM 30CM 120 adet
POLİGLEKAPRON / GLİKOMER / PGC 4/0 KESKİN 19MM 75CM 60 adet
POLİGLEKAPRON / GLİKOMER / PGC 5/0 KESKİN 19MM 75CM 36 adet
POLİGLEKAPRON / GLİKOMER / PGC 6/0 YUVARLAK İĞNE 13 MM 75 CM 12 adet
POLİGLİTON / EŞDEĞERİ 3/0 KESKİN 26MM 75CM 36 adet
POLİGLİTON / EŞDEĞERİ 4/0 KESKİN 19MM 75CM 60 adet
POLİGLİTON / EŞDEĞERİ 6/0 KESKİN 19MM 45 CM 48 adet
POLİPROPİLEN 1 KESKIN IGNELI 40MM 120 adet
POLİPROPİLEN 1 YUVARLAK IGNELI 40MM 1/2 36 adet
POLİPROPİLEN 2/0 KESKIN IGNELI 26MM 1/2 2.100 adet
POLİPROPİLEN 2/0 YUVARLAK IGNELI 25MM 1/2 300 adet
POLİPROPİLEN 3/0 KESKIN IGNELI 3/8 30MM 1.080 adet
POLİPROPİLEN 4/0 YUVARLAK IGNELI 18MM 132 adet
POLİPROPİLEN 4/0 YUVARLAK CIFT IGNELI 25MM 90 cm 240 adet
POLİPROPİLEN 5/0 KESKIN IGNELI 12MM 120 adet
POLİPROPİLEN 5/0 YUVARLAK CIFT IGNELI 16MM 120 adet
POLYAMİD 8/0 YUVARLAK IGNELI 5 MM 13CM 3/8 36 adet
POLYAMİD 9/0 YUVARLAK IGNELI 5 MM 13CM 12 adet
POLYESTER 2/0 25 MM 75 CM YUVARLAK ÇİFT İĞNELİ 36 adet
POLYESTER 2/0 25 MM 75 CM YUVARLAK ÇİFT İĞNELİ (PLEGITLI = ÇİFT RENKLİ) 60 adet
POLYESTER 2/0 25 MM 90 CM YUVARLAK CIFT IGNE 240 adet
POLYOD % 10 1000 ML ANTISEPTIK SOLUSYON 1.500 adet
POSET ELDİVEN (100 LUK PAKET ) 10.000 paket
PRESLI ALCI PAMUGU 10cm 700 adet
PRESLI ALCI PAMUGU 15cm 3.000 adet
PRESLI ALCI PAMUGU 20cm 1.500 adet
PREZERVATIF (KONDOM) 6.000 adet
PREZERVATIF SONDA xlarge 120 adet
SAÇ YIKAMA BONESİ 300 adet
SARGI BEZI 10cm*4m 5.500 adet
SARGI BEZI 15cm*4m 2.500 adet
SERBEST ENJEKTOR UCU 18G PEMBE 45.000 adet
SERBEST ENJEKTOR UCU 21G YEŞİL 5.000 adet
SERBEST ENJEKTOR UCU 22G SİYAH 50.000 adet
SERUM SETI 200.000 adet
SPINAL IGNE (LP IGNESI) 18G pembe, Quincke Tip Uçlu 80 adet
SPINAL IGNE (LP IGNESI) 20G sarı, Quincke Tip Uçlu 50 adet
SPINAL IGNE (LP IGNESI) 22G siyah, Quincke Tip Uçlu ( 80 adet
SURGICELL 5*35cm (Okside Rejenere Selüloz -ORC) 300 adet
TURNIKE ayarlanabilir 1.000 adet
UZATMA HATTI M/F 120cm 800psi 20.000 adet
UZATMA HATTI M/M 120cm 800psi 300 adet
ÜÇ YOLLU MUSLUK 50.000 adet
VÜCUT YIKAMA KESESİ 2.000 adet
YANKUER ASPIRASYON SETI steril, uç ve hortum dahil 6.000 adet
YARA ORTUSU HIDROKOLLOID ORTA BOY 10*10 CM 500 adet
YATAK KORUYUCU 60*90cm 20.000 adet
ANESTEZI DEVRESİ yetişkin disposable 3.000 adet
GÖĞÜS DRENAJ SETI 2000 CC (=GOGUS SISESİ= DISPOSABLE)( 4A MEDİKAL) 500 adet