• İhale No
    2014/6365
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    28 Şubat 2014 14:00
  • İdare
    ANKARA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ( 1. Bölge - 2. Bölge - 3. Bölge )
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

81 Kalem Üroloji Sarf Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/6365
1-İdarenin
a) Adresi : Dışkapı Yıldırım Beyazıt E.A.Hst.Etlik Semt.Pol. Yeni Etlik Cad. Etlik KEÇİÖREN/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3123360909/2050-3122176802 - 3123464361-3122176804
c) Elektronik Posta Adresi : ankarags2@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Birliğe bağlı sağlık tesislerinin ihtiyacını karşılamak üzere 81 Kalem Üroloji Sarf Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğt. ve Araşt. Hastanesi Beypazarı Devlet Hastanesi Dr.Abdurahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çoçuk Sağlığı ve Hast. Eğitim ve Araşt. Hastanesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Haymana Devlet Hastanesi Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Meslek Hastalıkları Hastanesi Nallıhan Devlet Hastanesi Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Prof Dr.Celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Yenimahalle Devlet Hastanesi depolarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Yüklenici, işi başladıktan sonra uhdesinde kalan malzemeleri, Birlik veya Hastane Yöneticisi/Başhekimliği tarafından aksi belirtilmedikçe sipariş tarihinden itibaren en geç on (10) iş günü içerisinde peyder pey Bağlı Sağlık Tesisleri'nin depolarına teslim edecektir. İşin teslimat süresi sözleşmenin imzalanmasından itibaren 12 aydır. Ancak bu süre 30.06.2015 tarihini geçmeyecektir. İdare tarafından belirlenen mal teslim tarihlerinin, miktarlarının ve yerlerinin idare tarafından değiştirilmesi gerektiğinde idare yükleniciye yazılı olarak bildirimde bulunacaktır. Birlik, Yüklenicinin teslim edeceği ürünlerle ilgili olarak; teslimat programı, teslimat yeri ve Dağıtım Listesi içerisinde yer alan, Sağlık Tesisleri'nin ihtiyaç miktarları arasında değişiklik yapma hakkına sahiptir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Dr.Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Satınalma Birimi Toplantı Salonu Mehmet Akif Ersoy M. 13. C. No:56 DEMETEVLER-YENİMAHALLE/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 28.02.2014 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

İstekliler ihale tarihi itibariyle, firmalarının ve teklif etmiş oldukları ürünün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB)’na kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu, Üretici veya ithalatçı bir firmanın bayisi olarak teklif vermeleri halinde; teklif etmiş oldukları ürünün TİTUBB kaydı ile birlikte bu ürünün/cihazın üreticisinin veya ithalatçısının TİTUBB’ na kayıtlı olduğunu ve kayıtlı bu üretici veya ithalatçının bayisi olduklarını, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na ait internet sayfasından alacakları çıktıları ihale teklif dosyasında sunmak suretiyle belgelendireceklerdir.
Ancak teklif edilen ürünün/cihazın Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamında olup olmadığına ilgili Yönetmelik gereği üretici/ithalatçı firmalar karar verebileceğinden bu yönetmelikler kapsamında olmayan ürünlerin/cihazların teklif edilmesi durumunda üretici/ithalatçı firmanın TİTUBB kaydı ile üretici/ithalatçı firmanın ürünün/cihazın bu yönetmelikler kapsamında olmadığına dair yazılı beyanı teklif ekinde ihale dosyasında sunulacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Numune uygunluk ve kullanabilirlik açısından değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Ürünler için en az bir numune ihale saatine kadar Numune Teslim ve Değerlendirme Formu doldurularak Satınalma Birimi'ne teslim edilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu  veya özel sektörde gerçekleştirilen  her türlü tıbbi malzeme satışları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı Dr.Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mehmet Akif Ersoy M. 13. C. No:56 DEMETEVLER-YENİMAHALLE/ANKARA adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Dr.Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satınalma Birimi Mehmet Akif Ersoy M. 13. C. No:56 DEMETEVLER-YENİMAHALLE/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AMPLANTZRENAL DİLATATİON SET ERİŞKİN 330 ADET
AMPLANTZRENAL DİLATATİON SET PEDİATRİK 27 ADET
ANTİBİYOTİKKAPLI SLİKON 2 YOLLU FOLEY KATETER 90 ADET
ANTİİNKONTİNANSASKI MATERYELİ (TVT-TOT AYARLANABİLİR) ÜROLOJİ VE KADIN DOĞUMİÇİN 155 ADET
BASKETKATETER 1-2 F 115 CM (±10CM) 44 ADET
BASKETKATETER 2-5 F 115 CM (±10CM) 139 ADET
BİYOPSİİĞNESİ PROSTAT 280 ADET
CYSTOFİXÇOCUK 80 ADET
CYSTOFİXERİŞKİN 330 ADET
ÇİFTLÜMENLİ ÜRETERAL ACCES KATATERİ 182 ADET
DOUBLEJ KATATER 3 F ( ÜROLOJİ ) 42 ADET
DOUBLEJ KATATER 4,7 F ( ÜROLOJİ ) 1.190 ADET
DOUBLEJ KATATER 4 F ( ÜROLOJİ ) 125 ADET
DOUBLEJ KATATER 5 F ( ÜROLOJİ ) 220 ADET
DOUBLEJ KATATER 6 F ( ÜROLOJİ ) 220 ADET
ENJEKSİYONDOLGU MATERYELİ 80 ADET
KATATERFOLEY LATEX 6 İKİ YOLLU 115 ADET
KATATERFOLEY LATEX 8 İKİ YOLLU 110 ADET
KATATERFOLEY LATEX 10 İKİ YOLLU 275 ADET
KATATERFOLEY LATEX 12 İKİ YOLLU 380 ADET
KATATERFOLEY LATEX 14 İKİ YOLLU 1.350 ADET
KATATERFOLEY LATEX 16 İKİ YOLLU 13.670 ADET
KATATERFOLEY LATEX 18 İKİ YOLLU 16.500 ADET
KATATERFOLEY LATEX 20 İKİ YOLLU 7.800 ADET
KATATERFOLEY LATEX 22 İKİ YOLLU 2.950 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 6 İKİ YOLLU 805 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 8 İKİ YOLLU 560 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 10 İKİ YOLLU 360 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 12 İKİ YOLLU 215 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 14 İKİ YOLLU 540 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 16 İKİ YOLLU 3.820 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 18 İKİ YOLLU 1.720 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 20 İKİ YOLLU 1.320 ADET
KATATERFOLEY SİLİKON 22 İKİ YOLLU 370 ADET
KATATERFOLEY SONDA LATEX 18 ÜÇ YOLLU 420 ADET
KATATERFOLEY SONDA LATEX 20 ÜÇ YOLLU 1.120 ADET
KATATERFOLEY SONDA LATEX 22 ÜÇ YOLLU 2.320 ADET
KENDİKENDİNE YAPIŞAN TEK KULLANIMLIK ELASTİK BANDAJ 960 ADET
KILAVUZTEL PTFE ( ÜROLOJİ ) 130 ADET
KILAVUZTEL DÜZ UÇLU KAYGAN HİDROFİLİK 760 ADET
KILAVUZTEL ESNEK UÇLU 441 ADET
KILAVUZTEL J UÇLU KAYGAN HİDROFİLİK 682 ADET
KILAVUZTEL PEDİATRİK PTFE 71 ADET
LAPAROSKOPİKDİSTENSİYON BALON 25 ADET
LİDOKAİNLİKAYDIRICI JEL 21.490 ADET
METALİKÜRETERAL J-STENT 23 ADET
PERKÜTANNEFROSTOMİ DRENAJ SETİ 8 F 70 ADET
PERKÜTANNEFROSTOMİ DRENAJ SETİ 10 F 80 ADET
PERKÜTANBASKET KATETER 60 ADET
PERKÜTANNEFROLİTOTOMİ GİRİŞİM İĞNESİ 18 G 20 CM 500 ADET
PERKÜTANNEFROLİTOTOMİ ÖRTÜ SETİ 550 ADET
POMPALITUR-Y SETİ 3.010 ADET
PROSTATİĞNE BİYOPSİ KİTİ (TRUS KİTİ) 800 ADET
REENTRYMALEKOT NEFROSTOMİ KATETERİ 14F 50 ADET
REENTRYMALEKOT NEFROSTOMİ KATETERİ 18F 85 ADET
REENTRYMALEKOT NEFROSTOMİ KATETERİ 20F 80 ADET
SLİKONDJ ÜRETERAL STENT (UZUN SÜRELİ 1 YILLIK DJ) 78 ADET
STONECONE NİTİNOL SPİRAL TAŞ ÇIKARMA ÜRÜNÜ 125 ADET
TAŞTOPLAMA SEPETİ 60 ADET
TİEMANUÇLU SONDA 16 F 160 ADET
TİEMANUÇLU SONDA 18 F 240 ADET
TİEMANUÇLU SONDA 20 F 305 ADET
TİEMANUÇLU SONDA 22 F 465 ADET
TİMSAHUÇLU FORCEPS 12 ADET
TURSTERİL ÖRTÜ SETİ 1.745 ADET
TURKOLEKTÖR SETİ 700 ADET
ÜRETERKATATER 3 F 80 ADET
ÜRETERKATATER 4 F 240 ADET
ÜRETERKATATER 5 F 230 ADET
ÜRETERKATATER 6 F 95 ADET
ÜRETERKATATER 3 F AÇIK UÇLU 125 ADET
ÜRETERKATATER 4 F AÇIK UÇLU 280 ADET
ÜRETERKATATER 5 F AÇIK UÇLU 350 ADET
ÜRETERKATATER 6 F AÇIK UÇLU 405 ADET
ÜRETERALBALON DİLATASYON KATATERİ 155 ADET
ÜRODİNAMİELEKTRODU 175 ADET
ÜRODİNAMİKATETERİ 6F DOUBLE LÜMEN 222 ADET
ÜRODİNAMİKATETERİ 8F DOUBLE LÜMEN 447 ADET
ÜRODİNAMİPOMPA TÜP 115 ADET
ÜRODİNAMİREKTAL KATATER 515 ADET
ÜRODİNAMİTRANSDUCER 105 ADET