• İhale No
    2014/12905
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    12 Mart 2014 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Isparta
  • İşin İli
    Isparta
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ISPARTA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKERETERLİĞİ

Isparta İli Kamu Hastaneleri Birliğine Bağlı Hastanelerin 500 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/12905
1-İdarenin
a) Adresi : İstiklal Mah. 113. Cad. No:84 32100 MERKEZ/ISPARTA
b) Telefon ve faks numarası : 2462327018 - 2462327011
c) Elektronik Posta Adresi : ispartamerkezisatinalma@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 500 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Isparta Devlet Hastanesi, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Dr.Sadık YAĞCI Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Yalvaç Devlet Hastanesi ve Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi
c) Teslim tarihi : Hastaneler tarafından ihtiyaç doğrultusunda ve Sağlık Bakanlığı genelgeleri oranında stok fazlası oluşumuna mahal vermeyecek şekilde periyotlar halinde yapılacak istek doğrultusunda malzemeler ihalede belirtilen sayılarda hastanelerin depolarına mesai saatleri dahilinde malzeme bütünlüğü bozulmadan teslim edilecek ve görevlinin göstereceği yere yerleştirilecektir. Bu işlemler firmanın sorumluluğundadır. Hastane tarafından firmaya fax ve yazı ile ulaştırılan istekler en geç 15(on beş) gün içinde hastaneye teslim edilmek zorundadır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İstiklal Mh. 113 Cd. Defterdarlık Karşısı ISPARTA
b) Tarihi ve saati : 12.03.2014 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İsteklinin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası` na (TITUBB) kayıtlı olduğunu gösterir belgeler, İstekli teklif edilen ürünün imalatçı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) değilse, ürünün tedarikçi firmasının bayisi olduğuna dair TITUBB’ a kayıtlı olduğunu gösterir belgeler.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İstekliler ihale tarihi itibari ile, teklif ettiği tıbbi cihazların/ürünlerin T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na kayıt bildirim işlemlerini yapmış olması ve teklif edilen tıbbi cihazlar/ürünler için TITUBB’da “Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır” ibaresi bulunan onaylanmış, ihale malzeme listesindeki sıra numarasına göre yazılı olarak (ürünün ismi, fiyatı, adedi, markası, UBB barkod nosu) ihale dosyasında teklifiyle birlikte sunmalıdır. Ancak teklif edilen ürün, üreticisi tarafından Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında belgelendirilmemiş ise (tıbbi cihazlar kapsamında değilse) TITUBB’ a kayıt veya bildirim işlemi aranmayacak, bu durumda üreticinin veya ithalatçının Yönetmelik kapsamında olmadığına dair beyanının sunulması gerekmektedir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Numuneler, teknik şartnamede belirtilen miktarda, Genel Sekreterlik konsolide sorumlusuna tutanak karşılığında teslim edilecektir. Numunesi teslim edilmeyen ihale kalemlerine verilen teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sağlık kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirilen her türlü tıbbi malzeme alımı ile ilgili işler benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Isparta İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satınalma adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 110 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 200 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini Halk Bankası Isparta Merkez Şube TR 20000 1200 954 50000 5000 476 yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstiklal Mh. 113 Cd. İstiklal Aile Sağlığı Merkezi 2.Kat ISPARTA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AĞRIİNFİZYON POMPA SETİ 720 ADET
AİR-WAYNO:0 MAVİ 20 ADET
AİR-WAYNO:01 MOR 74 ADET
AİR-WAYNO:02 BEYAZ 100 ADET
AİR-WAYNO:03 YEŞİL 1.300 ADET
AİR-WAYNO:04 SARI 1.600 ADET
AİR-WAYNO:05 KIRMIZI 820 ADET
AKALAZYABALON DİLATÖR 10 ADET
ALÇIALTI PAMUĞU 10 CM 15.000 ADET
ALÇIALTI PAMUĞU 15 CM 18.000 ADET
ALÇIALTI PAMUĞU 20 CM 1.500 ADET
ALÇILISARGI 10 CM 21.000 ADET
ALÇILISARGI 15 CM 25.000 ADET
ALÇILISARGI 20 CM 2.000 ADET
ALKOL 5.250 LİTRE
ALKOLMETREPİPETİ 8.000 ADET
AMBUSETİ PEDİATRİK 8 ADET
AMBUSETİ yenidoğan 2 ADET
AMBUSETİ YETİŞKİN 40 ADET
ANESTEZİDEVRESİ PEDIATRIK 80 ADET
ANESTEZİDEVRESİ YETİŞKİN 220 ADET
ANESTEZİMASKESİ NO:5 10 ADET
ANESTEZİPHİLİPS DERİVASYON SETİ ( 3 ELEKTROTLU) 24 ADET
ANNESÜTÜ SAĞMA KİTİ 1.500 ADET
ARTROCARE 5 ADET
ARTROSKOPİSETİ PUARLI 500 ADET
ASPİRASYONSETİ VAKUM KONTROLLÜ 10.850 ADET
ASPİRASYONSETİ VAKUM KONTROLSÜZ STANDART UÇ 210CM 1.300 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:06 AÇIK YEŞİL 2.030 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:08 MAVİ 2.110 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:10 SİYAH 250 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:12 BEYAZ 1.200 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:14 YEŞİL 40.820 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:16 TURUNCU 20.500 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:18 KIRMIZI 20 ADET
ASPİRASYONTORBASI (1500 CC) 4.000 ADET
ASPİRASYONTORBASI (3 LT) 600 ADET
BAKTERİFİLTRESİ 860 ADET
BARİYERLİELDİVEN(MUHTELİF BOYUTLARDA) 50 ADET
BARİYERKREM 250 ADET
BESLENMEKATATERİ NO:10 SİYAH 100 ADET
BESLENMEKATATERİ NO:5 GRİ 300 ADET
BESLENMEKATATERİ NO:6 YEŞİL 1.820 ADET
BESLENMEKATATERİ NO:8 MAVİ 4.020 ADET
BIOPSIİĞNESİ 16GX15 CM YARI OTOMATİK 10 ADET
BİSTÜRİUCU NO:10 10.000 ADET
BİSTÜRİUCU NO:11 13.000 ADET
BİSTÜRİUCU NO:12 5.300 ADET
BİSTÜRİUCU NO:15 20.800 ADET
BİSTÜRİUCU NO:20 26.300 ADET
BİSTÜRİUCU NO:24 3.700 ADET
BONEBAYAN 186.000 ADET
BONECEMENT 350 ADET
BONECEMENT 40 G(ANTİBİYOTİKLİ) 25 ADET
BOYUNLUKDISP. LARGE 110 ADET
BOYUNLUKDISP. MEDIUM 110 ADET
BOYUNLUKDISP. PEDIATRIK 33 ADET
BOYUNLUKDISP. SMALL 110 ADET
BÖBREKKÜVETİ 66.000 ADET
BRANÜLKAPAĞI HEPARİNLİ 34.500 ADET
BRANÜLNO:18 YEŞİL 1.400 ADET
BRANÜLNO:20 PEMBE 33.000 ADET
BRANÜLNO:22 MAVİ 235.000 ADET
BRANÜLNO:22 MAVİ GÜVENLİKLİ 400 ADET
BRANÜLNO:24 SARI 44.500 ADET
BRANÜLNO:26 MOR 1.200 ADET
BUHARMAKİNASI HORTUMU 110 CM 20 ADET
BURUNTAMPONU BORUSUZ 10 CM 2.150 ADET
BURUNTAMPONU BORUSUZ 8 CM 300 ADET
BURUNTAMPONU ÇOCUK 100 ADET
B-VAKMİNİ DOKU DRENAJ SETİ 200 ADET
CAPNOMETREADAPTORU 50 ADET
CERRAHITAKVIYELI GÖMLEK 150 ADET
CİLTSTAPLERİ 2.060 ADET
COLDHOT PACK 26X37 100 ADET
CPAPMASKESİ 20 ADET
CYSTOFIXNO:10 15 ADET
CYSTOFIXNO:12 15 ADET
CYSTOFIXNO:15 15 ADET
ÇAMAĞACI KONNEKTORÜ (MUHTELIF NO) 500 ADET
DAMLAAYAR SETİ 17.250 ADET
DIJITALATEŞ ÖLÇER UZAKTAN 205 ADET
DİSTİLESU(STERIL) 1 LT AMBALAJ 1.000 LİTRE
DOUBLEJ KATATER 4,7F 24 CM TEK UCU AÇIK 110 ADET
DURAGEN2,5X7,5 CM 84 ADET
DURAGEN5X5 CM 60 ADET
DURAGEN7,5X7,5 CM 48 ADET
DURASEALSEALAND SYSTEM 3 CC 60 ADET
DURASEALSEALAND SYSTEM 5 CC 70 ADET
EEGPASTASI 50 ADET
EKGELEKTRODU(EFOR VE EKG İÇİN) 65.500 ADET
EKGKABLOSU ÜÇLÜ PLUSMED 8000 UYUMLU 36 ADET
EKGKAĞIDI EDANSMART 3 80X20 MARKA CİHAZA UYUMLU 100 RULO
EKGKAĞIDI SCHİLLER AT 101 MARKA CİHAZA UYUMLU 300 RULO
ELASTİKBANDAJ 10 CM 1.200 ADET
ELASTİKBANDAJ 15 CM 500 ADET
ELASTİKBANDAJ 20 CM 800 ADET
ELDİVENNONSTERİL NİTRİL (SMALL) PUDRASIZ 125.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL NİTRİL (MEDİUM) PUDRASIZ 200.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL NİTRİL ( LARGE) PUDRASIZ 60.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL (SMALL) 900.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL ( MEDİUM) 2.280.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL (LARGE) 330.000 ADET
ELDİVENSTERİL NO:7 38.100 ADET
ELDİVENSTERİL NO:7,5 33.500 ADET
ELDİVENSTERİL NO:8 18.000 ADET
ELDİVENSTERİL NO:8,5 4.000 ADET
ELDİVENSTERİL PUDRASIZ NO:7 4.200 ADET
ELDİVENSTERİL PUDRASIZ NO:7,5 4.200 ADET
ELDİVENSTERİL PUDRASIZ NO:8 2.000 ADET
ELDİVENŞEFFAF (POŞET) 1.925.000 ADET
ELEKTROD-YENİDOĞANBERA TEST İÇİN 2.500 ADET
ELEKTROJEL(USG JELİ)1LT 900 ADET
ENDOSKOPİCİHAZI YIKAMA FİLTRESİ 8 ADET
ENDOSKOPİKAĞIZLIK 50 ADET
ENDOSKOPİKGRASPER 5 MM 10 ADET
ENDOSKOPİKKLİP ATICI 10 MM 150 ADET
ENDOSKOPİKMONOPOLAR (SHEARS) MAKAS 5 MM 13 ADET
ENDOSKOPİKSUCTİON İRRİGASYON 10 MM 15 ADET
ENDOSKOPİKSUCTİON İRRİGASYON 5 MM 15 ADET
ENDOTRAKEALTÜP TUTUCU 100 ADET
ENJ.İĞNESİPEMBE 22.500 ADET
ENJ.İĞNESİSİYAH 60.000 ADET
ENJ.İĞNESİYEŞİL 112.000 ADET
ENJEKTÖR02 CC DENTAL UZUN UÇLU 3.250 ADET
ENJEKTÖR02 CC YEŞİL UÇLU 10.000 ADET
ENJEKTÖR05 CC YEŞİL UÇLU 580.000 ADET
ENJEKTÖR10 CC YEŞİL UÇLU 495.000 ADET
ENJEKTÖR20 CC SARI UÇLU 5.000 ADET
ENJEKTÖR20 CC YEŞİL UÇLU 41.500 ADET
ENJEKTÖR50 CC YEŞİL UÇLU 11.400 ADET
ENJEKTÖR10 CC LUERLOKLU 200 ADET
ENJEKTÖR20 CC LUERLOKLU 500 ADET
ENJEKTÖR50 CC LUERLOKLU 100 ADET
ENJEKTÖR60 CC GAVAJ ENJ. 13.500 ADET
ENJEKTÖRINSULIN 1 CC 26.000 ADET
ENMGİĞNESİ DISP. BÜYÜK 2.000 ADET
ENMGİĞNESİ DISP. KÜÇÜK 500 ADET
ENMGSTIMULATOR 1 ADET
ENTERALBESLENME POMPA SETİ 5.000 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:3 10 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:3,5 10 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:4 35 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:4,5 20 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:5 80 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:5,5 60 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:6 80 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:6,5 90 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:7 450 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:7,5 1.200 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:8 100 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONLU NO:8,5 525 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONSUZ NO:2,5 250 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONSUZ NO:3 100 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ BALONSUZ NO:3,5 100 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:3,5 30 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:4,5 60 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:5 50 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:5,5 60 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:6 80 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:6,5 50 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:7 60 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:7,5 330 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:8 150 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ SPİRALLİ NO:8.5 260 ADET
EOKİMYASAL İNDİKATÖR 4.000 ADET
EPIDURALKATETER 18G 50 ADET
YENİDOĞANVENTİLATÖR TEST BALONU 15 ADET
VENTİLATÖRTEST BALONU 40 ADET
FILTRELİY VALFLİ DUAL SET 1.2 MİKRON BABY 1.000 ADET
FILTRELİY VALFLİ DUAL SET 1.2 MİKRON BABY (IŞIK KORUMALI) 1.000 ADET
FİLEBANDAJ NO:2 20 ADET
FİLEBANDAJ NO:6 30 ADET
FİLEBANDAJ NO:7 60 ADET
FİLELİYAKALAMA FORCEPSİ 3 ADET
FLASTERBEZ 10 CMX5 M 1.350 ADET
FLASTERBEZ 5 CMX5 M 5.000 ADET
FLASTERİPEK 10 CMX5 M 1.400 ADET
FLASTERİPEK 5 CMX5 M 2.050 ADET
FLASTERKAĞIT 5 CMX5 M 1.500 ADET
FLASTERSÖKÜCÜ (SPREY) 100 ADET
FLASTER(ELASTİKSABİTLEME BANDI) 10 CMX10 M 1.250 ADET
FLOWSENSOR 500 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:10 40 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:12 110 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:14 290 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:16 290 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:18 870 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:20 70 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:6 10 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SİLİKONLU NO:8 20 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SLİKOLATEX NO:14 300 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SLİKOLATEX NO:16 2.400 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SLİKOLATEX NO:18 1.420 ADET
FOLEYSONDA 2 YOLLU SLİKOLATEX NO:20 10 ADET
FOLEYSONDA 3 YOLLU NO:20 200 ADET
FOLEYSONDA 3 YOLLU NO:22 200 ADET
GALOŞ 70.000 ADET
GAZLIBEZ 285.000 METRE
GLIKOZYÜKLEME SOLÜSYONU 250 CC (100 GR DEKSTROZ ANHİDRATA EŞDEĞER) 100 ADET
GLIKOZYÜKLEME SOLÜSYONU 250 CC (50 GR DEKSTROZ ANHİDRATA EŞDEĞER) 600 ADET
GLIKOZYÜKLEME SOLÜSYONU 250 CC (75 GR DEKSTROZ ANHİDRATA EŞDEĞER) 1.300 ADET
GÖBEKKATETER SABİTLEYİCİ 150 ADET
GÖBEKKLEMPİ 4.000 ADET
GÖZ%1.4 SODYUM HYALURONAT 900 ADET
GÖZ%3 SODYUM HYALURONAT 300 ADET
GÖZAKRİLİK MONOBLOK HİDROFOBİK İOL 1.500 ADET
GÖZAMELİYAT ÖRTÜSÜ 1.800 ADET
GÖZANTERIOR CHAMBER MAINTAINER 10 ADET
GÖZBICAK CRESENT (BEVER UP) 10 ADET
GÖZCYSTOTOME 36 ADET
GÖZFAKO KASETİ 120 ADET
GÖZFAKO TİP 19G 24 ADET
GÖZHYDRODİSEKSIYON KANULU 27G 360 ADET
GÖZKAPSÜL GERME HALKASI 12 MM 24 ADET
GÖZKAPSÜL GERME HALKASI 13 MM 24 ADET
GÖZPEDİ STERİL(RONDEL) 4.000 ADET
GÖZSPATUL DİSPOSSEBLE 20 ADET
GÜMÜŞNITRAT ÇUBUĞU 1.500 ADET
HASTAALT BEZİ YETİŞKİN 51.500 ADET
HASTATANIM BİLEZİĞİ PEDIATRİK 6.400 ADET
HASTATANIM BİLEZİĞİ YETİŞKİN 48.500 ADET
HAZIRSARGI BEZİ 10 CM X 10 METRE 15.100 ADET
HAZIRSARGI BEZİ 15 CM X 10 METRE 14.100 ADET
HAZIRSARGI BEZİ 20 CM X 10 METRE 1.500 ADET
HEMOCLİP 80 ADET
HEMODİYALİZKATATERİ GEÇİCİ 12F 15 CM EĞRİ UÇ 100 ADET
HEMODİYALİZKATATERİ GEÇİCİ 12F 20 CM 20 ADET
HEMODİYALİZKATATERİ KALICI 12,5F 32 CM 10 ADET
HEMODİYALİZKATATERİ KALICI 14,5F 28 CM 100 ADET
HEMODİYALİZKATATERİ KALICI 14,5 F 32 CM 50 ADET
HEMOSTATIKBASI BANDI 5.000 ADET
HEMOVAKDREN ÇİFTLİ 12 CH 1.620 ADET
HEMOVAKDREN ÇİFTLİ 14 CH 800 ADET
HEMOVAKDREN TEKLİ 12 CH 1.700 ADET
HEPARİNLİENJEKTÖR 18.000 ADET
HYDROFILICNELATON KATETER NO:14 50 ADET
HYDROFILICNELATON KATETER NO:16 50 ADET
HYDROFILICNELATON KATETER NO:18 50 ADET
HYDROFILICNELATON KATETER NO:20 50 ADET
INSULINKALEM İĞNESİ 10.700 ADET
INTRODUCERSHEATH 6F 11 CM 50 ADET
IOBANLIDRAPE STERİL 60X40 1.500 ADET
ISIVE NEM ÖLÇER 25 ADET
İDRARTORBASI 100 CC ERKEK 17.100 ADET
İDRARTORBASI 100 CC KIZ 18.600 ADET
İDRARTORBASI MUSLUKLU 2000 CC 6.250 ADET
İDRARTORBASI SAATLİ(ÜROMETRE) 3.030 ADET
İLAÇKADEHİ 1.000 ADET
İNFÜZYONPOMPA SETİ 16.000 ADET
İSİMLİKERKEK 1.000 ADET
İSİMLİKKIZ 1.000 ADET
İŞARETLEMEKALEMİ CERRAHİ 110 ADET
KAMERAKILIFI 1.360 ADET
KANGAZI CİHAZI KALİBRASYON GAZI 20 ADET
KANGAZI CİHAZI KAPİLLER TÜP-OPTİCCA 2.000 ADET
KANGAZI KARTUŞU OPTİCCA 2.000 ADET
KANVERME SETİ 10.700 ADET
KAPALISİSTEM TRAKEAL ASPİRASYON SETİ 5F 100 ADET
KAPALISİSTEM TRAKEAL ASPİRASYON SETİ 6F 100 ADET
KARMANENJEKTÖRÜ TEKLİ 1.000 ADET
KARMANKANUL NO:4 500 ADET
KARMANKANUL NO:5 2.500 ADET
KARMANKANUL NO:6 1.500 ADET
KARMANKANUL NO:7 500 ADET
KATAJEL(KÖRÜKLÜ) 11.950 ADET
KEMİKCİPSİ 15 CC 50 ADET
KEMİKCİPSİ 30 CC 40 ADET
KEMİKMUMU 2,5 GR(BONE WAKS) 1.200 ADET
KEPBONE ERKEK 3.000 ADET
KIRSHNERTELİ 1 MM 150 ADET
KIRSHNERTELİ 1,5 MM 20 ADET
KIRSHNERTELİ 1,8 MM 20 ADET
KIRSHNERTELİ 2 MM 100 ADET
KIRSHNERTELİ 2,2 MM 20 ADET
KLORHEXİDİNASETATLI TÜL SARGI 15X20 CM(BACTİGRAS) 500 ADET
KLORHEXİDİNASETATLI TÜL SARGI 10X10CM(BACTİGRAS) 100 ADET
KOLONBALON DİLATASYON SETİ 5 ADET
KOLONOSKOPİSKLEROTERAPİ İĞNESİ 10 ADET
KOLONOSKOPİSNEAR(ERBE KOTER CİHAZA UYUMLU) 10 ADET
KOLONOSKOPİYIKAMA FIRÇASI 20 ADET
KOLOSTOMİADAPTÖRÜ 45-50 CM 50 ADET
KOLOSTOMİTORBASI 45-50 CM 50 ADET
KOLOSTOMİTORBASI PEDİATRİK 30 ADET
KONDOM 30.000 ADET
KORNEAKORUYUCU(CORNEAL SHİELD) KÜÇÜK 2 ADET
KORNEAKORUYUCU(CORNEAL SHİELD) ORTA 2 ADET
KORNEAKORUYUCU(CORNEAL SHİELD) BÜYÜK 2 ADET
KOTERPLAĞI ÇİFTLİ 5.000 ADET
KOTERPLAĞI TEKLİ 200 ADET
KOTERUCU VE KALEMİ 9.100 ADET
KULAKTANATEŞ ÖLÇER KILIFI 1.000 ADET
KUVÖZBAKTERİ FİLTRESİ AMS 30 ADET
LAMİNASYONLUMUAYENE MASA ÖRTÜSÜ 3.150 RULO
ENDOSKOPİKMONOPOLAR DİSEKTÖR 5 MM 5 ADET
ENDOSKOPİKMONOPOLAR CLİNCH 5 ADET
ENDOCATCHBASKET 65 ADET
LARINGASKOP(5 BLADELİ) 8 ADET
LARINGASKOP(5 BLADELİ) YOL GÖSTERİCİLİ ZOR ENTÜBASYONLAR İÇİN 2 ADET
LARİNGASKOPAMPULU 60 ADET
LARİNGASKOPEĞRİ 2 TAKIM
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:1 2 ADET
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:1,5 5 ADET
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:2 5 ADET
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:2,5 3 ADET
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:3 13 ADET
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:4 10 ADET
LARİNGEALMASKE(LMA) NO:5 4 ADET
LARİNGOSKOPSETİ(YENİDOĞAN) IŞIKLI 5 ADET
LASTİKDREN STERIL 30 ADET
LÖKOSİTFİLTRESİ (ERİTROSİT SÜSPANSİYONU İÇİN) 100 ADET
MASKEBAĞLAMALI 88.000 ADET
MASKEBARİYERLİ YÜZ KORUYUCU 300 ADET
MASKELASTİKLİ 113.500 ADET
MASKEN 95 60 ADET
MEKONYUMASPİRATÖRÜ YENİDOĞAN 200 ADET
MİKROSKOPKILIFI 50 ADET
MUSLUKÜÇ YOLLU 3.700 ADET
NAZALCPAP KANÜLÜ ÇİFT YOLLU 2 MM 100 ADET
NAZALCPAP KANÜLÜ ÇİFT YOLLU 2,5 MM 100 ADET
NAZALCPAP KANÜLÜ ÇİFT YOLLU 3 MM 100 ADET
NAZALOKSİJEN KANÜLÜ PEDİATRİK 100 ADET
NAZALOKSİJEN KANÜLÜ YETİŞKİN 16.400 ADET
NAZOGASTRİKSONDA NO:10 25 ADET
NAZOGASTRİKSONDA NO:12 45 ADET
NAZOGASTRİKSONDA NO:14 530 ADET
NAZOGASTRİKSONDA NO:16 280 ADET
NAZOGASTRİKSONDA NO:18 830 ADET
NAZOGASTRİKSONDA SİLİKONLU NO:14 800 ADET
NAZOGASTRİKSONDA SİLİKONLU NO:16 400 ADET
NAZOGASTRİKSONDA SİLİKONLU NO:18 200 ADET
NEBULİZERSET PEDİATRİK 10.200 ADET
NEBULİZERSET YETİŞKİN 21.500 ADET
NEBULİZÖRLÜDİFÜZÖR MASKE 1.000 ADET
NELATONSONDA NO:10 SİYAH 200 ADET
NELATONSONDA NO:14 YEŞİL 1.400 ADET
NELATONSONDA NO:8 MAVİ 250 ADET
NSTKAĞIDI 1.500 ADET
OKSİJENMASKESİ PEDİATRİK 700 ADET
OKSİJENMASKESİ REZERVUARLI 100 ADET
OKSİJENMASKESİ YETİŞKİN 2.250 ADET
OKSİJENLİSU 1000 ML 410 ADET
OTOKLAVBANDI (MARUZİYET BANDI) 150 ADET
OTOKLAVBİYOLOJİK İNDİKATÖR 1 SAATTE SONUÇ VEREN 1.500 ADET
OTOKLAVBİYOLOJİK İNDİKATÖR 3 SAATTE SONUÇ VEREN 2.250 ADET
OTOKLAVİÇİN ÇİFT YAPIŞKANLI ETİKET 57.000 ADET
OTOKLAVKİMYASAL ENTEGRATÖR 137.000 ADET
OTOKLAVKİMYASAL İNDİKATÖR KLASS 5 15.000 ADET
OTOKLAVTESTİ ( BOWİE DİCK TESTİ) 2.500 ADET
ÖRDEK 250 ADET
PACEMAKER ELEKTRODU 6 F 25 ADET
PACEMAKER ELEKTRODU 7 F 25 ADET
PAMUK 1.800 KG
PATOLOJİKABI 0,1 LİTRE 6.200 ADET
PATOLOJİKABI 0,5 LİTRE 600 ADET
PATOLOJİKABI 1 LİTRE 200 ADET
PATOLOJİKABI 2 LİTRE 200 ADET
PEN-ROSEDREN 400 ADET
PERICARDIOSENTEZSETİ 5 ADET
PERİFERİKVENÖZ KATETER 1F 60 ADET
PERİFERİKVENÖZ KATETER 2F 60 ADET
PERİNETEMİZLEME MENDİLİ 3.000 PAKET
BOXGÖMLEĞİ 1.500 ADET
PERKÜTANENDOSKOPİK GASTROSTOMİ KİTİ(PEG BESLENME TÜPÜ 20 FR) 36 ADET
PEZZERDREN 10 ADET
PIPELLEKÜRET PLASTİK (ENDOMETRAL BIOPSI İÇİN) 500 ADET
PİLORDİLATASYON BALON 10 ADET
PLEVRAFİX 24 ADET
POŞAÇACAĞI 1.250 ADET
PREZERVATİFSONDA 150 ADET
PROLENMESH 6X11 5 ADET
PULSEOKSİMETRE PARMAK PROBU PHİLİPS 10 ADET
PULSEOKSİMETRE PARMAK PROBU TAŞINABİLİR 95 ADET
RONTGENMAMOGRAFI FİLMİ 18X24 1.500 ADET
RONTGENMAMOGRAFI FİLMİ 24X30 7.000 ADET
RÖNTGENBANYO TEMİZLEME SOLÜSYONU 20 ADET
RÖNTGENDEVELOPER SOLÜSYON 136 TAKIM
RÖNTGENFİLMİ 24X30 27.000 ADET
RÖNTGENFİLMİ 30X40 57.000 ADET
RÖNTGENFİLMİ 35X35 32.000 ADET
RÖNTGENFİLMİ 35X43 6.000 ADET
RÖNTGENFİLMİ DİJİTAL 25X30 2.000 ADET
RÖNTGENFİLMİ DİJİTAL 35X43 3.000 ADET
RÖNTGENFİXER SOLÜSYON 136 TAKIM
SANTRALVENOZ KATETER 3 YOLLU 7F 20 CM 420 ADET
SEDYEÖRTÜSÜ 19.000 ADET
SERUMSETİ 310.000 ADET
SERUMSETİ HAVA YOLLU GENİŞ HAZNELİ MAK.(min.8-12 cc) 4.000 ADET
SERVİKALSET 15 ADET
SMEARFIRÇASI 5.000 ADET
SMEARKABI 4.000 ADET
SODALİME 110 LİTRE
SPEKULUMDİSPOSİBLE LARGE 2.500 ADET
SPEKULUMDİSPOSİBLE MEDİUM 7.000 ADET
SPEKULUMDİSPOSİBLE SMALL 1.000 ADET
SPİNALİĞNE PENCIL POINT UÇLU NO:22 G SİYAH 200 ADET
SPİNALİĞNE PENCIL POINT UÇLU NO:25 G TURUNCU 200 ADET
SPİNALİĞNE QUINCKE UÇLU NO:22 G SİYAH 1.600 ADET
SPİNALİĞNE QUINCKE UÇLU NO:25 G TURUNCU 1.350 ADET
SPİNALİĞNE QUINCKE UÇLU NO:27 G GRİ 50 ADET
SPİNO-EPİDURALKOMBİNE SET 450 ADET
SPİRALLİTÜP İÇİ STYLE (GUIDE) LARGE 20 ADET
SPİRALLİTÜP İÇİ STYLE (GUIDE) MEDIUM 20 ADET
SPİRALLİTÜP İÇİ STYLE (GUIDE) SMALL 20 ADET
SPO2PROBU (NİHON KOHDEN MONİTÖRE UYUMLU) 32 ADET
SPO2PROBU GOLDWAY G30 MONİTÖRE UYUMLU (YENİDOĞAN) 500 ADET
SPO2PROBU NIHON KOHDEN MONİTÖRE UYUMLU (YENİDOĞAN) 200 ADET
SPO2PROBU PHILIPS MONİTÖRE UYUMLU (YENİDOĞAN) 300 ADET
SPO2PROBU PLUSMED MONİTÖRE UYUMLU (YENİDOĞAN) 350 ADET
SPO2PROBU PETAŞ MONİTÖRE UYUMLU 15 ADET
SPO2PROBU PULSE OKSİMETRE DATASKOPE-PASSPORTE UYUMLU 3 ADET
SPO2PROBU PULSE OKSİMETRE PLUSMED 8000 UYUMLU 60 ADET
SPO2PROBU TRUSAT MONİTÖRE UYUMLU (YENİDOĞAN) 400 ADET
SPONGOSTANEMİLEBİLEN JELATIN SPONGEL 1.425 ADET
STERİSTRİP 1/4 INC 6 MM X 38 MM 100 ADET
STERİLDELİKLİ ÖRTÜ 1.400 ADET
STERİLSTRİP 400 ADET
STERİLİZASYONRULOSU 10X200 175 ADET
STERİLİZASYONRULOSU 15X200 270 ADET
STERİLİZASYONRULOSU 20X200 120 ADET
STERİLİZASYONRULOSU 30X200 75 ADET
STERİLİZASYONRULOSU 35X200 70 ADET
STETESKOP 120 ADET
SURFAKTANKATETERİ 300 ADET
SURGICEL(EMİLEBİLEN HEMOSTATIK SELULOZ) 5X7,5 1.215 ADET
SURGİCELLPEDİ 40MMX40MM 1.510 ADET
SÜRGÜ 150 ADET
ŞEKERSTRIPI 115.000 ADET
TAHTADİL BASACAĞI 232.000 ADET
TANSIYONMANŞONU BÜYÜK 34X43 CM PHİLİPS MONİTÖRE KONNEKTÖRLÜ 20 ADET
TANSIYONMANŞONU YETİŞKİN DATASKOPE-PASSPORTE UYUMLU 2 ADET
TANSIYONMANŞONU YETİŞKİN PETAŞ UYUMLU 12 ADET
TANSIYONMANŞONU YETİŞKİN PLUSMED 8000 UYUMLU 55 ADET
TANSIYONMANŞONU YETİŞKİN NIHON KOHDEN UYUMLU 15 ADET
TANSİYONALETİ PEDIATRIK 9 ADET
TANSİYONALETİ YETİŞKİN 70 ADET
TANSİYONMANŞONU YENİDOĞAN DISP. NO:3 350 ADET
TIRNAKFIRÇASI KLORHEXYDNLİ-POVIDON IYOTLU 7.800 ADET
TOPUKPEDİ 20 ÇİFT
TORAKSDRENAJ SİSTEMİ PDS 2000 ML 124 ADET
TORAKSDRENAJ SİSTEMİ PDS 700 ML 2 ADET
TORAKSKATATERİ NO:24 66 ADET
TORAKSKATATERİ NO:28 42 ADET
ASPİRASYONSİSTEMİ 3.000 ADET
TPNTORBASI 500 CC 1.000 ADET
TRAKEOSTOMIKANULU No:7 10 ADET
TRAKEOSTOMIKANULU No:7,5 40 ADET
TRAKEOSTOMIKANULU No:8 80 ADET
TRAKEOSTOMIKANULU No:8,5 30 ADET
TRAKEOSTOMIKANULU No:9 30 ADET
TRİFLU(SOLUNUMEGZERSİZİ İÇİN) 40 ADET
TRİPOT230 CM 2 ADET
TROCAR10 MM 5 ADET
TROCAR5 MM 5 ADET
TURNİKEOTOMATİK 100 ADET
UNİPOLARKOTER UCU(İĞNE KOTER) 5 ADET
UZATMALINE 2.200 ADET
VAKUMYARDIMLI KAPAMA SETİ BÜYÜK 10 ADET
VAKUMYARDIMLI KAPAMA SETİ KÜÇÜK 30 ADET
VAKUMYARDIMLI KAPAMA SETİ ORTA 60 ADET
VAKUMYARDIMLI TOPLAMA SETİ 90 ADET
VARİSTELİ 10 ADET
VAZELINKATI KG 75 ADET
VENVALFİ TEKLİ 23.500 ADET
VENVALFİ ÜÇLÜ 2.800 ADET
VENTİLATÖRDEVRESİ 700 ADET
VENTİLATÖRDEVRESİ PEDİATRİK 50 ADET
VENTİLATÖRDISPOSIBLE 30 ADET
VENTİLATÖRSOLUNUM DEVRE SETİ YENİDOĞAN 200 ADET
YARAÖRTÜSÜ 9X25 24.000 ADET
YARAÖRTÜSÜ PEDLİ ŞEFFAF FİLM 5X7 CM 400 ADET
YATAKKORUYUCU 47.000 ADET
YÜZEYELDOKU YAPIŞTIRICI 400 ADET
EKGPUARI 60 ADET
EKGKABLOSU ÜÇLÜ NIHON KOHDEN UYUMLU 15 ADET
EKGKABLOSU ÜÇLÜ PETAŞ UYUMLU 15 ADET
E.O.GAZ KARTUŞU 170 GR. 30 ADET
KİLİTLENEBİLİRARTER KANÜLÜ 150 ADET
GASTRİKLAVAJ SETİ 100 ADET
SOLUNUMFONKSİYON TESTİ AĞIZLIĞI 15.000 ADET
KONKAPROBU 80 ADET
ÖZAFAGUSDİLATASYON BALONU 5 ADET
ÖZAFAGUSHIZLI ÇOKLU BANTLİGASYON SETİ 30 ADET
GÖZMVR BIÇAK(KORUMALI VE AÇILI) 750 ADET
GÖZBIÇAK 2.8 MM 750 ADET
DİSPOSİBLECHOPPER 20 ADET
DİSPOSİBLEGÖZ AMELİYAT MASASI ÖRTÜSÜ(NAYLON KAPLI) 200 ADET
POLİVİDONİYOT %7.5 SCRUP 1.200 SOLÜSYON
POLİVİDONİYOT %10 ANTİSEPTİK 2.950 SOLÜSYON
BENZALKANYUM KLORÜR % 10 1 Lt. SOLÜSYON 170 ADET
ALVEOLTEDAVİSİNDE KULLANILAN PAT 7 ADET
ANTİSEPTİKSOLÜSYON 7 LİTRE
BESLEMEMETARYALİ (SERT) 30 SET
ÇİNKOOKSİT OJENOL SİMAN 30 SET
ISIRTMAKAĞIDI (AT NALI) 60 KUTU
KALSİYUMHİDROKSİT PAT 45 ADET
KOMPOZİT( TEK TÜP) 450 ADET
METALMATRİX 50 ADET
SERTALÇI 500 KG
STRİPBAND 15 KUTU