• İhale No
    2014/14953
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Nisan 2014 10:00
  • İdare
    Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Eskişehir
  • İşin İli
    Eskişehir
  • Yayın Tarihi
    25 Şubat 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
DEVLET HASTANESİ -YUNUS EMRE-ESKİŞEHİR SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

258 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2014/14953
1-İdarenin
a) Adresi:ULUÖNDER MAH. SALIH BOZOK CAD. NO:23 26190 TEPEBAŞI/ESKİŞEHİR
b) Telefon ve faks numarası:2223309999 - 2223357258
c) Elektronik Posta Adresi:yedhsatinalma@eskisehirsaglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :258 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri :Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
c) Teslim tarihleri:Sözleşme imzalandığı gün işe başlanacak olup işin bitim tarihi olan 30 Haziran 2015 tarihine kadar yüklenici / yükleniciler sözleşme kapsamındaki malzemeleri peyder pey teslim edeceklerdir. Teslimatlar (Siparişin yükleniciye yazılı olarak tebliğinden itibaren) 10 işgünü içerisinde Muayene Kabul Komisyonu gözetiminde siparişi veren Hastanenin ilgili deposuna teslim edilecektir. Teslim tarihi ve saati en az bir gün öncesinde Hastanenin ilgili deposuna bildirilecek, mesai saatleri dışında ve tatil günlerinde teslimat yapılmayacaktır. Teslim sırasında yüklenici firmadan yetkili en az bir kişi mutlaka bulunacak, kargo elamanlarının bırakıp gittiği malzemeler kabul edilmeyecektir. Bırakılan bu malzemelerin muhafazasından veya geri gönderilmesinden hastanelerimiz sorumlu olmayıp malzemelerin depoya istiflenmesi yükleniciye aittir. Teslim edilecek malzemeler, teknik şartnameye ve bırakılan numuneye uygunluğu kontrol edildikten sonra teslim alınacaktır.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Yunus Emre Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliği - Uluönder Mah. Salih Bozok Cad. No:23 26190 Tepebaşı / ESKİŞEHİR
b) Tarihi ve saati:25.03.2014 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Teklif edilecek ürün/ürünlerin T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) kayıtlı olması ve (TİTUBB)'da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekmektedir. İstekli üretici ve imalatçı firma ise Ulusal Bilgi Bankası firma numarası, istekli bayi ise ulusal Bilgi Bankası bayi numarasını verecektir. İstekliler ürünleri ile ilgili TİTUBB kaydı internet çıktılarını dosyaya koyacaklardır. Mevzuatı gereği UBB kaydı gerektirmeyen ürün/ürünler için ise istekliler, ürüne dair bu durumu (Sağlık Bakanlığından alınmış) yazılı olarak belirteceklerdir. 

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif edeceği malların numunelerini ve/veya kataloglarını ihale saatinden önce  kendileri tarafından düzenleyecekleri Numune Teslim Tutanağı ile birlikte kontrolü yapılacak ve bütün numuneler bir koliye konularak, üzerine teklif veren istekliyi belirtici etiket yapıştırılıp satınalma birimine teslim edeceklerdir. Numunelerin veya katalogların üzerinde firma adı, ihale kısım numarası ve malzeme adını gösterir etiket (düşmeyecek/kaybolmayacak şekilde sağlam yapıştırılmış) bulunmalıdır. Numune ve/veya kataloğu olmayan malzemeye ait fiyat değerlendirmeye alınmayacaktır. İhale komisyonu, gerek görüldüğü takdirde ek numune isteyebilir. Numune ambalajları uzman üyeler tarafından açılabilecek ve gerekirse uygulamalı olarak değerlendirilebilecektir.Tutanakla imza karşılığı teslim edilmeyen veya ihalede ait olduğu kısmi alımın sıra numarası yanlış yazılan numunenin uzman üyelerce değerlendirilememesinden istekli sorumludur.

İsteklilerin uhdesinde kalan kalemler için alınan numuneler ürün teslimatlarında Muayene Komisyonunun değerlendirmesine esas olmak üzere Hastanemiz ambarında kalacaktır. Diğer numuneler ihale ile ilgili tüm sözleşmeler yapıldıktan sonra firmalara iade edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.

Bu ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif 2. ve 3. kısım hariç diğerleri için teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.


2.Kısım için :

a) CSD (Continuous Sinusoidal Design) yapıda olması;

b) Stentin Lezyon giriş profilinin 0.017 inçden büyük olmaması;
a maddesine uyması halinde,
Efektif Teklif: Teklif Edilen Fiyat x 0,80 formülü ile,
b maddesine uyması halinde,
Efektif Teklif: Teklif Edilen Fiyat x 0,90 formülü ile,
Her iki maddeye uyması halinde,
Efektif teklif: teklif edilen fiyat x 0,70 formülü ile,
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif (Efektif Fiyat) bulunacaktır.

3. Kısım için :

a) Kısa kesimli helikal iki konektör yapıda olması; (%5)
b) Teklif edilecek Koroner Stent Vasküler darlıkların tedavisi için uygun ringlerin bir araya getirilmesi ile oluşmuş (modüler) ve balon expandaple özellikte olması; (%10)
c) Teklif edilecek Koroner Stent’ in 180 gün ilaç salınımına müsaade eden hidrofilik ve hidrofobik çift katmanlı polimer yapısına sahip olmasına; (%15)
d) Teklif edilecek Stentin en az 5 yıllık klinik araştırmaya sahip olması ve A grubu dergide yayınlanmış olması; (%10)
Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin bulunmasında; teklif edilen fiyat ve yukarıdaki maddelerden kaç tanesine uyuyor ise toplamın yüzde çarpımı ile bulunacak rakam ekonomik açıdan en avantajlı teklif  olarak belirlenecektir.



6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı Yunus Emre Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliği - Uluönder Mah. Salih Bozok Cad. No:23 26190 Tepebaşı / ESKİŞEHİR adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 100 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 150 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini T.C. Ziraat Bankası Eskişehir Merkez Şubesi TR850001000117493113965001 yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Yunus Emre Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliği - Uluönder Mah. Salih Bozok Cad. No:23 26190 Tepebaşı / ESKİŞEHİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (120) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AKTİF ISI VE NEM VEREN İNH.VENT.SETI 1.200 ADET
ANJ.BALON KORONER STENT KR1150 1.200 ADET
ANJ.İLAÇ KAPLI STENT KR1151 800 ADET
ANJ.İLAÇ SALINIMLI HİBRİD KORONER STENT 100 ADET
ANJ.DİYAGNOSTİK KORONER ANJİOGRAFİ KATATERİ KR1059 10.000 ADET
ANJ.EXPORT KATATER(TROMBUS ASPİRASYON KATATER) KR1140 50 ADET
ANJ.TRANSRADİAL SHEATH KR1062 100 ADET
ANJ.GUIDE WIRE 0,038 INC EXCHANGE, EXTRA STIFF KR1066 10 ADET
ANJ.GEÇİCİ PACE MAKER ELEKTRODU KR1029 50 ADET
ANJ.BASINCA DAYANAKLIOTOMAYİK ENJEKTÖR UZATMA HATTI KR2060 1.500 ADET
ANJ.OTOMATİK POMPA ENJEKTÖRÜ KR2056 500 ADET
ANJ.HİDROFİLİK GUİDE WİRE 0,038 EXCHANGE BOY KR1068 50 ADET
ANJ.HİDROFİLİK GUİDE WİRE 0,038 STANDART BOY KR1067 20 ADET
ANJ.HİDROFİLİK GUİDE WİRE 0,035 EXCHANGE BOY KR1068 20 ADET
ANJ.HİDROFİLİK GUİDE WİRE 0,035 STANDART BOY KR1067 20 ADET
ANJ.0,038 İNÇ GUİDE WİRE NORMAL BOY KR2004 4.000 ADET
ANJ.İNTRADUCER NEEDLE 18G (STANDART PONKSİYON İĞNESİ) KR2051 4.000 ADET
ANJ.SERT VE İNCELEN UCLU REKANALİZASYON TELİ KR1088 20 ADET
ANJ.YUMUŞAK VE İNCELEN UCLU REKANALİZASYON TELİ KR1088 100 ADET
ANJ.SERT UCLU REKANALİZASYON TELİ KR1090 20 ADET
ANJ.PTCA GUIDE WIRE 0.014 INCH. KR1084 1.500 ADET
ANJ.NON KOMPLİYAN KORONER BALON KR1124 500 ADET
ANJ.KORONER BALON KR1123 1.000 ADET
ANJ.KORONER GREFT STENT KR1152 5 ADET
ANJ.KORONER GUIDING KATATER KR1142 1.500 ADET
ANJ.KİT MANİFOLD SET KR1148 2.000 ADET
ANJ.Y KONNEKTÖR KİLİTLİ KR1145 1.500 ADET
ANJ.İNTRADUCER SHEATH KR1061 4.000 ADET
ANJ.İNFLATİON DEVİCE KR2010 1.500 ADET
ANJ.PERKUTAN METAL İNTRODUCER 45-64CM KR1114 20 ADET
ANJ.KALSİFİK KOMPLEKS TOTAL OKLÜZYON BALONU 50 ADET
ANJ.ANJİOGRAFİ SETİ STERİL DİSPOSABLE(ÖRTÜ) 4.000 ADET
ANJ.TRANSRADİAL GİRİŞİM KOL BANDI 100 ADET
ANJ.ARTERİYEL GİRİŞİM YERİ KAPATMA CİHAZI 1.000 ADET
ANJ.0,038 İNÇ EXCHANGE BOY DÜZ UCLU GUİDE WİRE 10 ADET
ANJ.0,038 İNÇ EXCHANGE BOY J UCLU GUİDE WİRE 50 ADET
ANJ.KORONER ANJİYOPLASTİ FİLİTRE WİRE EMBOLİ KORUMA SİSTEMİ 20 ADET
ANJ.İNFÜZYON MANŞETİ 1000ML 5 ADET
ANJ.İNFÜZYON MANŞETİ 500ML 5 ADET
ANJ.PERFUSİON LİNE 5.000 ADET
DİSPOSİBLE KONSANTRİK İĞNE 25MM 250 ADET
DİSPOSİBLE KONSANTRİK İĞNE 37MM 1.250 ADET
DİSPOSİBLE KONSANTRİK İĞNE 50MM 1.250 ADET
Dİ.ARTER VEN SETİ NF1010 5.000 ADET
Dİ.DİYALİZÖR 1,6M2 1.000 ADET
Dİ.DİYALİZÖR 2,0M2 VE ÜZERİ HİGH FLUX 1.000 ADET
Dİ.BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYONU Ca 1,50 1.500 ADET
Dİ.SIVI SİTRİT ASİT (HEMODİYALİZ MAKİNASI İÇİN) 100 LİTRE
Dİ.ENDOTOKSİN FİLTRE (FRESENİUS HD MAKİNASI İÇİN) 10 ADET
Dİ.CLEAN CART A 400 ADET
Dİ.CLEAN CART C 2.000 ADET
EMG PASTASI 10 ADET
EN.PİLOR DİLATASYON BALONU 308230 10 ADET
EN.ERCP KLAVUZ TEL 308120 50 ADET
EN.TAŞ ÇIKARTMA BALONU ERCP 308160 50 ADET
EN.SFİNKTERATOM İNCE UÇLU STANDART 308060 50 ADET
EN.SFİNKTERATOM DOME TİP 10 ADET
EN.ERCP İÇİN LİTOTRİPSİ SETİ 308150 10 ADET
EN.NAZOBİLİYER DRENAJ SETİ 10F 308210 10 ADET
EN.İNTRADUCER STENT İTİCİ SET 5F 5 ADET
EN.İNTRADUCER STENT İTİCİ SET 7F 5 ADET
EN.İNTRADUCER STENT İTİCİ SET 10F 20 ADET
EN.STENT SETİ BİLİYER PLASTİK PİGTAİL 10 F 4-5CM 5 ADET
EN.STENT SETİ BİLİYER PLASTİK PİGTAİL 10 F 7CM 5 ADET
EN.STENT SETİ BİLİYER PLASTİK PİGTAİL 10 F 9-10CM 5 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 10F 7CM 308190 10 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 10F 9-10CM 308190 10 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 10F 12CM 308190 5 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 10F 15CM 308190 5 ADET
EN. STENT PANKREATİK PLASTİK 5F 5CM 10 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 7F 7CM 308190 5 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 7F 10CM 308190 5 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 7F 12CM 308190 5 ADET
EN.STENT BİLİYER PLASTİK 7F 15CM 308190 5 ADET
EN.BİYOPSİ KAPAĞI 60 ADET
EN.FİLELİ YABANCI CİSİM ÇIKARTMA SNARE 60 ADET
EN.GASTROSCOP BİOPSİ FORSEPSİ GR1208 80 ADET
EN.KOLONOSCOP BIOPSI FORSEPSI GR1208 40 ADET
EN.PEG SETİ(PERKÜTAN GASTROSTOMİ) 308290 60 ADET
END.ASPİRASYON İĞNESİ 50 ADET
END.DİŞLİ TUTUCU 5MM(KLINCH). 303390 50 ADET
END.ENDOBAG (TORBA) 303450 75 ADET
END.ENDOCLİP L 303440 50 ADET
END.ENDOCLİP ML. 303430 350 ADET
END.MONOPOLAR DİSEKTÖR 5 MM 303370 50 ADET
END.MONOPOLAR DİŞSİZ TUTUCU 5MM(GRASPER) 303308 75 ADET
END.MONOPOLAR L HOOK. 50 ADET
END.MONOPOLAR MAKAS 5MM 303360 75 ADET
END.SUCTİON İRRİGATİON SETİ 303460 150 ADET
END.TROKAR 5-6 MM 303320 200 ADET
END.TROKAR 10-11 MM.. 303330 200 ADET
END.VERES İĞNESİ. 303310 10 ADET
GK.AORTİC ROOT KANÜL KV1060 120 ADET
GK.ARTERİAL(AORTİK) CANNULA KV1067 50 ADET
GK.İNTRADUCER SHEAT KV1395 60 ADET
GK.INTRACORONARY SHUNT KV1353 10 ADET
GK.AORTİC BALON KATATER KV1390 15 ADET
GK.MEMBRAN OKSIJENATÖR KV1032 300 ADET
GK.TUBİNG SET. KV1057 300 ADET
GK.KORONER SİNÜS (BALON UÇLU)RETTOGRAD PERFÜSYON KANÜLÜ KV1061 20 ADET
GK.YETİŞKİN TİP ULTRAFİLTRASYON KİTİ KV1388 3 ADET
GK.DACRON TÜP GREFT KV1141 2 ADET
GK.KORONER PERFÜZYON KANÜLÜ KV1064 5 ADET
GK.MYOCARD STABİLİZATÖRÜ KV1349 2 ADET
GÖZ BIÇAK 3,2 MM 45 DERECE AÇILI GZ1037 900 ADET
GÖZ BIÇAK MVR 20 G STRAİGHT GZ1039 900 ADET
GÖZ CYSTOTOME CURVED GZ1048 100 ADET
GÖZ DENGELİ TUZ SOLÜSYONU 500ML. GZ1058 1.200 ADET
GÖZ FAKO TİP SET.19G-15 DERC.LAMİNAR FLOW GZ1034 8 ADET
GÖZ HİDRODİSEKTÖR 25G GZ1053 150 ADET
GÖZ LENS HİDROFOBİK GZ1016 750 ADET
GÖZ RETROBULBAR NEEDLE (İĞNE) - 25 G X 38 MM GZ1003 250 ADET
GÖZ SCHIRMER TEST KAĞIDI 750 ADET
GÖZ SOL. SODYUM HYALURONATE DÜŞÜK VİSKOZİTELİ 500 ADET
GÖZ SOL. SODYUM HYALURONATE YÜKSEK VİSKOZİTELİ 500 ADET
GÖZ SPONGE (ÜÇGEN) GZ1007 3.000 ADET
GÖZ DONÖR KORNEA SAKLAMA ORTAMI GZ1179 50 ADET
GÖZ SUBTENON KANÜL 30 ADET
GÖZ.POLİSHER KANÜL 50 ADET
GÖZ.ABSORBENT STİCK 100 ADET
GEÇİCİ JUGULER KATATER KV1235 1.500 ADET
ÜRO.İDRAR KABI 1 LT 10 ADET
KURŞUN ÖNLÜK (TAM KORUMA) 10 ADET
KURŞUN ÖNLÜK (TEK TARAFLI KORUMA) 20 ADET
KBB TUTOPLAST FACİA TEMPORALİS 30 ADET
KBB.TRAKEOSTOMİ KANÜL BALONLU NO: 7.5 30 ADET
KBB.TRAKEOSTOMİ TÜPÜ BALONLU NO: 7.0 10 ADET
KBB.TRAKEOSTOMİ TÜPÜ BALONLU NO: 8.0. 5 ADET
KBB.TRAKEOSTOMİ TÜPÜ BALONLU NO: 8.5 30 ADET
KEMOTERAPİ UYGULAMA BAĞLANTI SETİ(TRANSFER SETİ) 5.000 ADET
KEMOTERAPİ UYGULAMA POMPA SETİ(ÇOKLU SET) 2.000 ADET
KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELEKTROT(5X5)CM 3.500 ADET
KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELEKTROT(5X9)CM 3.000 ADET
PARAFİN(BONCUK) 300 KG
MESH 15CM X 15CM 500 ADET
MESH 6 CM X 11 CM 1.000 ADET
ORT.ARTROSKOPİK SHAVER UCU 140 ADET
ORT.BASINÇLI YARA YIKAMA SETİ. 101061 300 ADET
ORT.POŞLU ARTROSKOPİ ÖRTÜ SETİ 300 ADET
PARMAK KONTROL ELDİVENİ 120 ADET
PASSİVE DERNAJ (GÖĞÜS)ŞİŞESİ 2000ML 306320 500 ADET
STAPLER SİRKÜLER STAPLER 34MM-33MM 303640 25 ADET
STAPLER KAVİSLİ KESİCİ STAPLER KARTUŞU 40 MM. KALIN DOKU 20 ADET
STAPLER LİNEER KARTUŞ 75 MM . 303540 30 ADET
STAPLER SİRKÜLER 28 MM 303640 10 ADET
STAPLER SİRKÜLER 29 MM 303640 5 ADET
SİNİR MONİTORİZASYON CİHAZI STİMÜLASYON PROBU 10 ADET
SİNİR MONİTORİZASYON CİHAZI ENDOTREKERAL TÜP ELEKTRODU 30 ADET
ULT.BİOPSİ İĞNESİ KARACİĞER TAM OTOMATİK (TABANCALI) 100 ADET
ÜRO.AMPLANTZ SHEATH 12 ADET
ÜRO.DOUBLE J ÜRET.STENT 4.7 F 26CM (BİR UCU AÇIK) UR1034 20 ADET
ÜRO.HİDROFİLİK NİTİNOL GUİDE WİRE 150 CM 0,035 UR1053 300 ADET
ÜRO.KATATER ÜRETERAL 6 FR. UR1060 20 ADET
ÜRO.KATETER ÜRET.DOUBLE J 6 FR 28CM. UR1034 40 ADET
ÜRO.KATETER ÜRET.DOUBLE J 6 FR 26CM UR1034 150 ADET
ÜRO.BLADDER ŞIRINGA 4 ADET
ÜRO.KATETER ÜRETERAL 4 FR UR1060 100 ADET
ÜRO.KATETER ÜRETERAL 5 FR UR1060 50 ADET
ÜRO.MALEKOT REENTRY KATATER 16 F UR1045 10 ADET
ÜRO.PERKÜTAN İNTRADUCER NEEDLE 18 G UR1051 10 ADET
ÜRO.REKTAL BALON KATETER 50 ADET
ÜRO.RENAL DİLATÖR SET UR1050 12 ADET
ÜRO.FOLEY SONDA SİLİKON 16F UR1019 50 ADET
ÜRO.FOLEY SONDA SİLİKON 18F UR1019 50 ADET
ÜRO.GÜMÜŞ KAPLI FOLEY 16FR 50 ADET
ÜRO.GÜMÜŞ KAPLI FOLEY 18FR 50 ADET
ÜRO.TİEMAN KATATER SİLİKON 14 FR 50 ADET
ÜRO.STONE CONE UR1038 10 ADET
ÜRO.TUR KOTER UCU 24 FR TEK BACAKLI UR1029 50 ADET
ÜRO.LİGASURE SETİ(KISA BOY-EĞRİ UÇLU) 5 ADET
ÜRO.LİGASURE SETİ(UZUN BOY-EĞRİ UÇLU) 5 ADET
ÜRO.ÜRODİNAMİ KATETERİ İKİ LÜMENLİ 50 ADET
ÜRO.VAGİNAL ASKI MATERYALİ UR1016 60 ADET
VENTİLATÖR DEVRESİ 302740 1.200 ADET
Y.B.GÜMÜŞ SÜLFADİYAZİN EMDİRİLMİŞ TÜL SARGI 15 X 20 CM 3.500 ADET
Y.B.GÜMÜŞ SÜLFADİYAZİN EMDİRİLMİŞ TÜL SARGI 20 X 30 CM 3.000 ADET
YARA BAKIM ÜRÜNÜ 10X20CM PİROLİTHİON VE AGAR İÇEREN 100 ADET
Y.B.NANOKRİSTALİN GÜMÜŞ İÇERİKLİ ANTİMİKROBİK PANSUMAN MALZEMESİ 10X20 50 ADET
Y.B.GÜMÜŞLÜ ESNEK ANTİMİKROBİYAL BARİYER SARGI 10X20 50 ADET
Y.B.ARTIFISYAL DERMİS 82MMX60MM 2 ADET
Y.B.SOFT SİLİKON YANIK ÖRTÜSÜ 20X30CM 100 ADET
Y.B.FİBRİN SABİTLEYİCİ HYFROENTANGLED ANTİMİKROBİYEL YANIK ÖRTÜSÜ 54X45CM 50 ADET
Y.B.FİBRİN SABİTLEYİCİ HYFROENTANGLED ANTİMİKROBİYEL YANIK ÖRTÜSÜ 2,54CM X 11,5CM EN KÜÇÜK BOY 20 ADET
Y.B.FİBRİN SABİTLEYİCİ HYFROENTANGLED ANTİMİKROBİYEL YANIK ÖRTÜSÜ 2,54CM X 11,5CM ORTA BOY 20 ADET
Y.B.FİBRİN SABİTLEYİCİ HYFROENTANGLED ANTİMİKROBİYEL YANIK ÖRTÜSÜ 2,54CM X 11,5CM BÜYÜK BOY 20 ADET
Y.B. BİYOSENTETİK ÖRTÜ 13X13CM 50 ADET
Y.B. BİYOSENTETİK ÖRTÜ 13X,38CM 50 ADET
Y.B.ÜÇ BOYUTLU ANTİBAKTERİYEL YANIK VE YARA ÖRTÜSÜ 100 ADET
Y.B.KURU YARALAR İÇİN SPREY 20 ADET
Y.B.JET PÜSKÜRTME ENJEKSİYON 1 ADET
Y.B. VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK BOY KAPAMA SETİ 301222 50 ADET
Y.B. VAKUM YARDIMLI ORTA BOY KAPAMA SETİ 301222 50 ADET
Y.B. VAKUM YARDIMLI TOPLAMA SETİ 301224 50 ADET
YETİŞKİN UYARI ELEKTRODU 5 ADET
TORBA KİLİTLİ (6X8 CM) 30.000 ADET
TORBA KİLİTLİ (14X11 CM) 300.000 ADET
BİLEKLİK HASTA TANITIM (ERİŞKİN KIRMIZI) 5.000 ADET
BİLEKLİK HASTA TANITIM (ERİŞKİN BEYAZ) 40.000 ADET
KEMOTERAPİ İNFİZYON POMPA SETİ (7GÜNLÜK) 300 ADET
GK.YETİŞKİN BLANKET YATAK 2 ADET
ABSOLÜ ALKOL 100 LİTRE
HARRİS HEMATOKSİLEN 30 LİTRE
EA50 20 LİTRE
OG6(PTL OG6 SİTOLOJİK BDYA) 20 LİTRE
ALKOLİK EOSİN 15 LİTRE
KSİLEN 1.000 LİTRE
BUZLU LAM 40.000 ADET
LAMEL 24X60 25.000 ADET
LAMEL 24X50 7.000 ADET
POLARİZE LAM 6.600 ADET
HİGH PROFİL MİKROTOM BIÇAĞI 2.000 ADET
PAS(PERİODİC ASİT SCHİFF) 1.000 TEST
P16 70 TEST
ASETİK ASİT 1 LİTRE
HCL ASİT 1 LİTRE
TEK KULLANIMLIK JELSİZ TÜP KONİK DİPLİ 3.500 ADET
ÇELİK KASET KAPAĞI 200 ADET
İHK(İMMÜNOHİSTOKİMYASAL) TEST KİTİ 5.000 TEST
GALEKTİN 3 210 TEST
HBME 1 210 TEST
34 BETA E12 420 TEST
CD21 70 TEST
Kİ 67 140 TEST
CD19 70 TEST
CD99 70 TEST
HPV POLİKLONAL 70 TEST
AFP 70 TEST
GCDFP15 70 TEST
RCA 70 TEST
CD31 70 TEST
D2-40 70 TEST
UPDC 70 TEST
PLAP 70 TEST
P-40 70 TEST
MAY GRÜNWALD GİEMSA (MGG) DOKU KESİTLERİ İÇİN 1.500 TEST
PAS +AB PH 2,5 800 TEST
SİTOLOİK MAY GRÜNWALD 15 LİTRE
SİTOLOJİK GİEMSA 20 LİTRE
FROZEN MOUNT(CRYOMATRİX) 250 ML
PASTÖR PİPETİ 3.500 ADET
NUMUNE TRANSFER KABI 5000 ML 1.000 ADET
NUMUNE TRANSFER KABI 1000 ML 1.000 ADET
NUMUNE TRANSFER KABI 500 ML 2.000 ADET
NUMUNE TRANSFER KABI 200 ML 2.000 ADET
NUMUNE TRANSFER KABI 100 ML 7.000 ADET
NUMUNE TRANSFER KABI 30 ML 7.000 ADET
GAZ MASKESİ FİLTRESİ 28 ADET
PLASTİK KÜVET 5 LT 100 ADET
PLASTİK KÜVET 10 LT 20 ADET
BÜKÜLEBİLİR VE KESİLEBİLİR İNSAN TROMBİNLİ HEMOSTATİK MATRİKS APLİKATÖR 30 ADET
GRANÜL FORMUNDA STERİL TROMBİNLİ HEMOSTATİK JELATİN MATRİKS 50 ADET
KEMOTERAPİ İÇİN FLAKON APARATI (50 ML) 6.000 ADET
KEMOTERAPİ İÇİN FLAKON APARATI (14 ML) 100 ADET
İNFÜZYON ADAPTÖRÜ 2.500 ADET
KONNEKTÖR KİLİTLİ KAPAK 100 ADET
KEMOTERAPİ SET KONNEKTÖR LUER LOCK (ENJEKTÖR APARATI) 1.500 ADET
LAKRİMAL DCR İNTÜBASYON SETİ 50 ADET
ÇİFT ISITICILI MEMBRANLI YETİŞKİN VENTİLATÖR SETİ 500 ADET
21 Mart 2014

İhale Tarihi 09.04.2014 10:00 olarak değişmiştir.