• İhale No
    2014/38642
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Mayıs 2014 10:30
  • İdare
    SAKARYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    25 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

SAKARYA KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

135 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/38642
1-İdarenin
a) Adresi : İSTİKLAL MAHALLESİ MUHSİN YAZICIOĞLU BULVARI NO:3 54100 SERDİVAN/SAKARYA
b) Telefon ve faks numarası : 2644445401 - 2642916064
c) Elektronik Posta Adresi : skhmerkezisatinalma@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 135 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1-Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2-Yenikent Devlet Hastanesi, 3-Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 4-Toyotasa Acil Yardım Hastanesi, 5-Hendek Devlet Hastanesi, 6-Karasu Devlet Hastanesi, 7-Geyve Devlet Hastanesi, 8-Pamukova Devlet Hastanesi, 9-Akyazı Devlet Hastanesi, 10-Sapanca Devlet Hastanesi, 11-Ferizli Devlet Hastanesi, 12-Kaynarca Devlet Hastanesi, 13-Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 14-Kocaali Devlet Hastanesi
c) Teslim tarihleri : Yüklenici, uhdesinde kalan malzemeleri sözleşmeye müteakip idarenin isteği doğrultusunda sözleşmenin bitim tarihine kadar mesai saatleri (08:00-17:00 arasında) içerisinde peyderpey teslim edecektir. İdare tarafından sipariş mektubu gönderildiği tarihten itibaren 8 (sekiz) iş günü içerisinde malzemelerin teslimi yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : SAKARYA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ/MERKEZİ SATIN ALMA BİRİMİ
b) Tarihi ve saati : 09.05.2014 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler T.C. Sağlık Bakanlığının 2008/36 numaralı Tıbbi Cihaz Satın Alma İşlemleri Konulu Genelgesi gereği; İstekliler ve teklif ettikleri ürün/ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TITUBB) sistemine kayıtlı ve tıbbi cihazlar/ürünler için yapılan kayıtlarda/bildirimlerde ´´Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır´´ ibaresi aranacaktır. Ayrıca piyasaya tıbbi cihazlar/ürünler arz eden ve ihaleye teklif veren isteklilerin, TITUBB´da ilgili ürünlerin tedarikçi firmalarının (üretici/ithalatçı) bayisi olarak tanımlanmış olması gerekmektedir. İhaleye teklif veren istekli tedarikçi firma (üretici/ithalatçı) ise kendisine ait, bayi ise tedarikçi firma ve bayisi olarak tanımlandığını gösterir TITUBB kayıtlarını (T.C. Sağlık Bakanlığının ilgili web sitesinden alınan kayıt belgeleri) teklif ettikleri ürün/ürünlere ait TITUBB kayıtları ile birlikte İhale Komisyon Başkanlığına sunacaklardır. İstekliler teklif ettikleri kalemlere ait TİTUBB kod numaralarını teklif mektubu eki cetvelde veya ayrı bir liste halinde ihale dosyasında sunacaklardır. İhale Komisyon Başkanlığı istekli ve ürünlerin T.C. Sağlık Bakanlığının ilgili web sitesinden onaylı olup olmadığının teyidini yapacakdır. T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası(TITUBB) mevzuatı kapsamı dışında olan tıbbi malzemeler için Üretici/İthalatçının Yönetmelikler kapsamında olmadığı ile ilgili yazılı beyanı ihale dosyasında sunulacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif ettikleri sarf malzemelere ait en az birer adet numuneyi (Numunelerin her biri malzeme adı, ihale sıra numarası ve firma adı etiketlenmiş olarak) istekli tarafından hazırlanmış bir liste ile imza karşılığı ihale tarih ve saatine kadar komisyona teslim edecektir. İhalenin 72. 97. 98. ve 124. sıra numaralı kalemlerin numuneleri isteklilere geri verilecektir. İhalenin diğer kalemlerine ait numuneler isteklilere geri verilmeyecek olup, teknik üyeler tarafından sağlık tesislerinde denenecektir. Numuneler iade edilmeyecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu kurum ve kuruluşlarından veya Özel Sektörden alınma her türlü medikal malzemeye ilişkin üretim, ithalat veya pazarlama faaliyetlerinden biriyle iştigal etmek benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Sakarya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği/Merkezi Satın Alma Biriminden alınabilir. Doküman satın almak için Halk Bankası A.Ş. Adapazarı Şubesi TR60 0001 2009 5850 0005 00 0235 iban numarasına EFT yapılabilir adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar SAKARYA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ/MERKEZİ SATIN ALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AİRWAYNO:2(BEYAZ) 3.190 ADET
AİRWAYNO:3 (YEŞİL) 7.855 ADET
AİRWAYNO:4 (SARI) 4.395 ADET
AİRWAYNO:5 (KIRMIZI) 3.385 ADET
AMBUSET SİLİKON YENİDOĞAN 43 ADET
AMBUSET(ÇOCUK) 114 ADET
AMBUSET(ERİŞKİN) 1.977 ADET
ANESTEZİBALONU 0,5 LT. 31 ADET
ANESTEZİBALONU 1 LT. 29 ADET
ANESTEZİBALONU 1,5 LT. 36 ADET
ANESTEZİBALONU 2 LT. 53 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:0 116 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:00 86 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:1 141 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:2 181 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:3 191 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:4 241 ADET
REUSUBLEANESTEZİ MASKESİ NO:5 131 ADET
AĞIZBAKIM SETİ 6.160 ADET
ANTİMİKROBİYALGÜMÜŞ SALINIMLI İV KONNEKTÖR (yoğun bakım) 1.600 ADET
ASPİRASYONSONDASI ( KAPALI SİSTEM ) ( YOĞUN BAKIM HAST. İÇİN) 650 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:16(TURUNCU) 9.040 ADET
ASPİRASYONSONDASI (UZUN YEŞİL) N:14 81.050 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:12 (BEYAZ) 8.715 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:10 (SİYAH) 8.405 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:8 16.075 ADET
ASPİRASYONSONDASI NO:6 (MAVİ) 10.265 ADET
ASPİRASYONTORBASI 1500 CC 5.752 ADET
ASPİRASYONTORBASI 2000 CC 7.000 ADET
ASPİRASYONTORBASI 3000 CC 8.550 ADET
ATRAVMATİKSPİNAL İĞNE NO:27G PENCIL POİNT UÇLU 2.000 ADET
BAKTERİ FİLTRESİ(NEM TUTUCU) 5.925 ADET
BARİYERKREM 3.500 ADET
BESLENMEFEEDİNG NO:12 500 ADET
BESLENMEFEEDİNG NO:10 2.520 ADET
BESLENMEFEEDİNG NO:14 ( KLAVUZ TELLİ ) 1.850 ADET
BESLENMEFEEDİNG NO:6 17.200 ADET
BESLENMEFEEDİNG NO:8 6.500 ADET
BESLENMEFEEDİNG NO:5 650 ADET
BİBERON(CAM) 125 ML 250 ADET
COMBİNESET ( SPİNAL - EPİDURAL ) 4.980 ADET
DOSİFLOWDAMLA AYAR SETİ 59.645 ADET
EFORFİLESİ NO:7 GÖĞÜS 25 METRELİK 296 ADET
EKGELEKTRODU ( BÜYÜK ) 435.360 ADET
EKGELEKTRODU ( ÇOCUK ) 23.200 ADET
EKGKOL BACAK MANDALI 142 ADET
EKGPUARI 290 ADET
ENJEKTÖR50 CC( BESLEME) ÇAM UÇLU 32.790 ADET
ENJEKTÖRLUER LOOK 20 CC 2.100 ADET
ENJEKTÖRLUER LOOK 50 CC 2.100 ADET
ENJEKTÖRPOMPA SETİ BASINCA DAYANIKLI MALE/FEMALE UÇLU 6.000 ADET
ENTERALBESLENME POMPA SETİ TORBALI 9.000 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:6,5 (KAFLI) 1.185 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:7,0 (KAFLI) 3.920 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:7,5 (KAFLI) 5.890 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:8,0 (KAFLI) 2.790 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:8,5 (KAFLI) 1.970 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:3 SPİRALLİ 200 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:3.5 SPİRALLİ 500 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:4 SPİRALLİ 400 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:4.5 SPİRALLİ 630 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:5 SPİRALLİ 630 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:5.5 SPİRALLİ 680 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:6 SPİRALLİ 750 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO:6.5 SPİRALLİ 650 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 7 SPİRALLİ 930 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 7,5 SPİRALLİ 960 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 8 SPİRALLİ 940 ADET
EPİDURALKATATER SETİ (18 G) 1.260 ADET
FOTOTERAPİGÖZ BANDI 3.100 ADET
FOTOTERAPİLAMBASI 50 ADET
FASTRACKSET 3 ADET
HASTAALT BAĞLAMA BEZİ (LARGE) 45.450 ADET
HASTAALT BAĞLAMA BEZİ (MEDİUM) 11.550 ADET
HASTAALT BEZİ (yatak koruyucu) 66.870 ADET
İKİLİİNFÜZYON POMPA SETİ 19.100 ADET
İNTRADUCERKATATER 3.000 ADET
KATATERMOUNT 2.000 ADET
KATATERSANTRAL VENÖZ İKİ LÜMENLİ 7 F 60 ADET
KATATERSANTRAL VENÖZ ÜÇ LÜMENLİ PEDİATRİK 5F 112 ADET
KATATERSANTRAL VENÖZ ÜÇ LÜMENLI 7 F 20CM 2.210 ADET
KATATERSANTRAL VENÖZ ÜÇ LÜMENLİ 8 CM, 5 F 105 ADET
KÜVÖZANTİSEPTİĞİ 230 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:0,5 24 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:1 31 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:1,5 31 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:2 26 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:2,5 34 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:3 30 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:4 36 ADET
REUSABLELARENGEAL MASKE NO:5 36 ADET
LARENGEALMASKE L ŞEKİLLİ EĞRİ TİP NO:1 10 ADET
LARENGEALMASKE L ŞEKİLLİ EĞRİ TİP NO:1,5 10 ADET
LARENGEALMASKE L ŞEKİLLİ EĞRİ TİP NO:2 15 ADET
LARENGEALMASKE L ŞEKİLLİ EĞRİ TİP NO:2,5 15 ADET
LARENGOSKOPAMPULÜ 335 ADET
FİBEROPTİK LARENGOSKOP SETİ (5 BLAYD'Lİ TAKIM) 40 ADET
FİBEROPTİK 3 BLADELİ LED PEDİATRİK LARİNGOSKOP SETİ 7 ADET
MASKEREZERVUARLI 750 ADET
MASKE,HAZNELİ NEBULİZÖR ( OKSİJEN MASKESİ YETİŞKİN) 85.550 ADET
MASKE,HAZNELİ NEBULİZÖR ( OKSİJEN MASKESİ PEDİATRİK) 25.200 ADET
MASKE,HAZNESİZ NEBULİZÖR ( OKSİJEN MASKESİ PEDİATRİK ) 6.750 ADET
MASKE,HAZNESİZ NEBULİZÖR ( OKSİJEN MASKESİ YETİŞKİN) 18.100 ADET
NAZALOKSİJEN KANÜLÜ (BURUNA GEÇEN) 38.150 ADET
OKSİJENBAŞLIĞI MANOMETRELİ 84 ADET
PERİFERİKSİNİR BLOK İĞNESİ 2.500 ADET
PRESSURECUFF 1000 ML 115 ADET
PRESSURECUFF 500 ML 75 ADET
PUMPSETİ 1.005 ADET
SAÇYIKAMA BONESİ 1.000 ADET
SODALİME 5 KG 480 BİDON
SOLUNUMMASKESİ 100 ADET
SPİNALİĞNE QUİNCKE UÇLU(90mm, 22G) 1.250 ADET
SPİNALİĞNE QUİNCKE UÇLU(90mm, 25G) 5.650 ADET
SPİNALİĞNE QUİNCKE UÇLU(90mm, 27G) 3.025 ADET
TRANSDUCER BASINÇ SETİ TEKLİ 1.600 ADET
ÜÇYOLLU MUSLUK 19.570 ADET
VALFLİİNHALASYON TEDAVİ ÇEMBERİ 1.500 ADET
VENVALFİ İĞNESİZ 1 YOLLU 1.950 ADET
VENVALFİ İĞNESİZ 2 YOLLU 9.100 ADET
VENVALFİ İĞNESİZ 3 YOLLU 5.600 ADET
VÜCUTBAKIM SETI 5.200 ADET
YOĞUNFOTOTERAPİ LAMBASI 25 ADET
ISITICIŞİLTE ( BLANKET) 22 ADET
VÜCUTBAKIM KÖPÜĞÜ 600 ADET
EASYBREATH DEVRESİ 3.000 ADET
YETİŞKİNEL SABİTLEYİCİ 2.000 ADET
TEKLUMENLİ KATETER SETİ 5 F 300 ADET
FORSEPSYÖNTEMLİ PERKÜTAN TRAKEOSTOMİ SETİ NO:8 100 ADET
ADJUSTABLEFLANGE TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ (BOYU AYARLANABİLEN TRAKEOSTOMİKANÜLÜ) 50 ADET
YAPIŞKANSIZKÖPÜK SIRTLI ÖRTÜ (TRAKEOSTOMİ İÇİN) 5.000 ADET
ENDOBRONŞİALBLOKER SET 50 ADET
25GKAUDAL İĞNE 1.000 ADET
22GKAUDAL İĞNE 1.000 ADET
ARTERKANÜLÜ 1.000 ADET