• İhale No
    2014/106187
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Ekim 2014 14:00
  • İdare
    BALIKESİR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Balıkesir
  • İşin İli
    Balıkesir
  • Yayın Tarihi
    05 Eylül 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

BALIKESİR KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

2014-2015-2016 YILI BALIKESİR İLİ VE İLÇE DEVLET HASTANELERİ BASİT SARF TOPLU ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/106187
1-İdarenin
a) Adresi : Bahçelievler Mah. 100.Yıl Cad. 289. Sok. Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası Kat:2 10100 BALIKESİR MERKEZ/BALIKESİR
b) Telefon ve faks numarası : 2662459595 - 2662412225
c) Elektronik Posta Adresi : balikesirkhb10.mb@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 285 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : HASTANE DAĞITIM LİSTESİNDE BELİRTİLEN YERLERE TESLİM EDİLECEKTİR. (Birliğimize bağlı Atatürk D.H. Ayvalık D.H. Bandırma D.H. Bigadiç D.H. Burhaniye D.H. Balıkesir D.H. Dursunbey D.H. Edremit D.H. Erdek D.H. Erdek D.H. Göğüs Hast. H. Gönen D.H. Havran D.H. İvrindi D.H. Manyas D.H. Sındırgı D.H. Susurluk D.H. Savaştepe D.H. nin tıbbi sarf depolarına teslim edilecektir.)
c) Teslim tarihleri : Sözleşme imzalanmasına müteakip hastanelerce verilecek siparişlere istinaden en geç 10 (On) takvim günü içerisinde peyderpey olarak idari ve teknik şartnamede belirtilen şartlar doğrultusunda teslim edilecektir. Malzemelerin ilgili hastanenin deposuna kadar teslimi yükleniciye aittir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Satınalma Birimi
b) Tarihi ve saati : 03.10.2014 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

a) Sağlık Bakanlığının 2010/11 sayılı genelgesi gereği; İhale tarihi itibarı ile, İstekliler teklif ettikleri ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında Sağlık Bakanlığından onaylıdır ibaresi bulunan onaylanmış ürün numarasını (barkod numarasını) tekliflerinde yazılı olarak belirteceklerdir. Bunun dışındaki onaylar değerlendirilmeye alınmayacaktır.
NOT:

1-Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışındaki ürünler teklif edilecekse, bu ürünlerin söz konusu yönetmeliklerin kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının yazılı beyanı yeterli olacaktır.
2- Teknik Şartnamelerinde belirtilen Biyosidal Ürün sınıfına giren malzemeler için İhale tarihi itibariyle geçerli "Biyosidal Ürün Ruhsatı" teklifle birlikte verilecektir.

b) 17.12.2010 tarih ve 27788 sayılı resmi gazetede yayımlanan ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMUNUN KULLANILMASINA İLİŞKİN 1 NOLU TEBLİĞ'e istinaden istekliler teklif ettikleri için KİK uzantılı XML dosyasını (CD veya DVD vb ile) ihale dosyasıyla birlikte sunacaklardır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İhale konusu malzemeler için en az birer adet numune verilecektir. Numuneler ihale saatine kadar teklif zarfı ile birlikte, numunelerin üzerine firma ismi ve ihale sıra numarası yazılıp bütün numuneler bir koliye konularak, üzerine teklif veren istekliyi belirtici etiket yapıştırılıp Numune Teslim Tutanağı ile satınalma birimine teslim edilecektir. Numunelerin teknik şartnameye uygunluğu ihale komisyonumuz tarafından en uygun teklif veren firmadan başlamak üzere sırasıyla kontrol edilecektir. İhale Komisyonunda tereddüt oluşması halinde yetkili kurum ve kuruluşlara göndererek teknik şartnameye uygunluluğu kontrol ettirebilir. Teknik şartnameye uyum sağlamadığı tespit edilen ve numunesi bulunmayan malzemeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
b) Ekonomik Açıdan en avantajlı teklif sahibi numuleri hariç Kurumumuza teslim edilen ve uygunluk için denenmeyen numuneler İhale itiraz süresi dolduktan 7 iş günü içersinde geriye teslim alınacak, alınmayan malzemeler için idaremizin bir sorumluluğu olmayacaktır.
c) Teklif verilen tüm kalemler için Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi verilecektir. Uygunluk belgesi yetkili kişi tarafından imzalı ve kaşeli bir şekilde sunulacaktır. Sunulan Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi, teknik şartnamede belirtilen Genel Hususları da ihtiva edecek şekilde hazırlanmalıdır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Sektörlerce gerçekleştirilen Tıbbi Sarf Malzeme Alımları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Bedeli Halkbankası Balıkesir Merkez Şubesi (TR90 0001 2009 2410 0005 0001 54) IBAN nolu Genel Sekreterliğimiz hesabına yatırılarak BALIKESİR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ SATINALMA BİRİMİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
3 YOLLU MUSLUK(KIRMIZI-MAVİ) 21.870 ADET
ABESLANG 763.200 ADET
AĞIZ BAKIM SETİ 1.783 ADET
AİRWAY BEBEK(1-2) 1.680 ADET
AİRWAY YENİDOĞAN(0-00-000) 1.023 ADET
AİRWAY YETİŞKİN(3-4-5) 19.770 ADET
ALÇI ALTI PAMUĞU 10 cm 31.790 ADET
ALÇI ALTI PAMUĞU 15 cm 35.240 ADET
ALÇI ALTI PAMUĞU 20 cm 16.020 ADET
ALÇI SARGI 10 cm 32.550 ADET
ALÇI SARGI 15 cm 46.600 ADET
ALÇI SARGI 20 cm 19.670 ADET
ALÇI SARGI 5 cm 1.060 ADET
ALET DEZENFEKTANI 5.575 Litre
ALET YAĞLAYICI PAS SÖKÜCÜ ENZİMATİK KONSANTRE SOLÜSYON 1.145 Litre
ALET YIKAMA FIRÇASI 262 Adet
ALÜMİNYUM PARMAK ATELİ 7.290 ADET
AMBU SETİ BEBEK 82 ADET
AMBU SETİ ERİŞKİN 220 ADET
AMELİYAT GÖMLEĞİ STERİL DİSPOSABLE 11.060 ADET
AMELİYATHANE TERLİĞİ STERİL EDİLEBİLEN(ANTİSTATİK) 150 Adet
AMELİYATHANE YIKAMA FIRÇASI(TEK KULLANIMLIK EL VE TIRNAK FIRÇASI) 21.950 ADET
ANESTEZİ DEVRESİ PEDİATRİK 305 ADET
ANESTEZİ DEVRESİ YETİŞKİN 5.810 ADET
ANESTEZİ MASKESİ ŞEFFAF(NO:0) 81 ADET
ANESTEZİ MASKESİ ŞEFFAF(NO:1) 156 ADET
ANESTEZİ MASKESİ ŞEFFAF(NO:2-3-4-5) 225 ADET
ASPİRASYON KATATERİ(6-8-10-12-14-16-18-20) 171.860 ADET
ASPİRASYON SETİ ARA BAĞLANTI HORTUMU(K SİSTEM) 3.490 ADET
ASPİRASYON SETİ VAKUMLU 23.801 ADET
ASPİRASYON SETİ VAKUMSUZ 910 ADET
ASPİRASYON SETİ(TORBA DAHİL) 6.610 ADET
ASPİRASYON TORBASI 1500 CC 500 ADET
ASPİRASYON TORBASI 2000 CC.-3000 CC. 9.800 ADET
AŞI ENJEKTÖRÜ 24.600 ADET
BAKTERİ TUTUCU FİLTRE 3.230 ADET
BALGAM MUKUS KABI 2.120 ADET
BASKET KATATER 15 ADET
BEDEN DERECESİ DIJITAL 5.835 ADET
BEDEN DERECESİ DIJITAL (TEMASSIZ) 279 ADET
BESLENME SONDASI NO:4-5-6-8-12 22.360 ADET
BİSTÜRİ UCU 100.250 ADET
BİYOLOJİK İNDİKATÖR (BUHARLI) 3.710 ADET
BİYOLOJİK İNDİKATÖR (ETİLEN OKSİT) 500 ADET
BİYOLOJİK İNDİKATÖR (OTOKLAV İÇİN) 1.011 ADET
BONE(BAY) 33.750 ADET
BONE(BAYAN) 117.400 ADET
BOWİE-DİCK TESTİ 6.620 ADET
BOX GÖMLEĞİ ÇİFT KAT KORUMALI SİZE:M-L 1.590 ADET
BOX GÖMLEĞİ ÇİFT KAT KORUMALI SİZE:XL-XXL 1.700 ADET
BOYUNLUK NO:1-2-3 479 ADET
BÖBREK KÜVET DİSPOSABLE 125.705 ADET
BUHAR OTOKLAV BANDI(RULO) 2.895 ADET
BUZ TORBASI 316 ADET
Y KONNEKTÖR (3/8-3/8-1/2) 150 ADET
CESET TORBASI 360 ADET
CİLT KALEMİ 994 ADET
CİLT TRAKSİYON KİTİ BÜYÜK BOY 165 ADET
CİLT TRAKSİYON KİTİ KÜÇÜK BOY 70 ADET
DAMLA AYARLAYICI 66.932 ADET
DELİKLİ ÖRTÜ (1*1 M ÇAPINDA) 2.408 ADET
DELİKLİ ÖRTÜ (1,5*1,5 M ÇAPINDA) 1.670 ADET
DENTAL ENJEKTÖR 2 CC. 22.100 ADET
DİSPOSABLE KOTER PLAĞI ERİŞKİN, ÇİFT GİRİŞLİ 9.700 ADET
DİSPOSABLE KOTER PLAĞI PEDİYATRİK, ÇİFT GİRİŞLİ 580 ADET
DİSPOSABLE SPEKULUM 56.325 ADET
DİSPOSABLE TUR SETİ(AMELİYAT ÖRTÜ SETİ) 900 ADET
DOĞUM ÖNLÜĞÜ 170 ADET
DOKU DRENAJ SETİ(MİNİVAK) 25-50 ML. TEK İĞNELİ 330 ADET
DOKU YAPIŞTIRICI 312 ADET
EEG PASTA (400GR) 300 ADET
EKG ARA BAĞLANTI KABLOSU(nihon kohden ve Edan) 60 ADET
EKG ELEKTRODU 386.750 ADET
EKG ELEKTRODU EFORLU 150.000 ADET
EKG JELİ 12.438 ADET
EKG KABLOSU (NİHON KOHDEN 9620 UYUMLU) 52 ADET
EKG MANDALI(TAKIM) 158 ADET
EKG PUVARI VE ÇANI 443 ADET
ELASTİK BANDAJ 10 CM. 6.160 ADET
ELASTİK BANDAJ 15 CM. 9.010 ADET
ELASTİK BANDAJ 20 CM. 1.140 ADET
ELASTİK BANDAJ EFORLU EKG İÇİN 6 150 ADET
ELASTİK BANDAJ EFORLU EKG İÇİN 7 200 ADET
ELDİVEN ANTİALLERJİK (7-7,5-8) 7.400 ÇİFT
ELDİVEN NONSTERİL SMALL-MEDIUM-LARGE 8.687.075 ADET
ELDİVEN CERRAHİ STERİL (6,5-7-7,5-8-8,5) 278.050 ÇİFT
ELDİVEN PUDRASIZ(7-7-,5-8) 327.550 ÇİFT
ENDOSKOPİK ALET DEZENFEKTANI 705 LİTRE
ENDOMETRİYAL PİPEL(DİSPOSABLE) 850 ADET
ENDOTREKEAL TÜP BALONLU 15.660 ADET
ENDOTRAKEAL TÜP(KAFSIZ) 790 ADET
ENDOTRAKEAL TÜP SPİRALLİ 5.390 ADET
ENJEKSİYON BANDI 290.000 ADET
ENJEKTÖR 10 CC. SİYAH(GÜVENLİKLİ) 7.100 ADET
ENJEKTÖR 5 CC. SİYAH (GÜVENLİKLİ) 6.700 ADET
ENJEKTÖR 10 CC. SİYAH-YEŞİL 1.492.950 ADET
ENJEKTÖR 2 CC. SİYAH-YEŞİL 434.850 ADET
ENJEKTÖR 20 CC. 117.270 ADET
ENJEKTÖR 5 CC. 1.530.000 ADET
ENJEKTÖR 50 CC. 19.690 ADET
ENJEKTÖR 50 CC. ÇAM UÇLU 23.725 ADET
ENJEKTÖR ATIK KOVASI 5 LT 2.376 ADET
ENJEKTÖR UCU STERİL SİYAH-YEŞİL-SARI-PEMBE-TURUNCU 462.400 ADET
ENTERAL BESLENME SETİ 3.500 ADET
ENTÜBASYON STİLESİ PEDİATRİK-ÇOCUK 42 ADET
ETİL ALKOL 9.616 LİTRE
ETİLEN OKSİT GAZ KARTUŞ KİTİ 600 ADET
ETÜV KONTROL BANDI(KURU ETÜV İNDİKATÖR) 800 ADET
FFP 3 VALFLİ MASKE 2.225 ADET
FİLE BANDAJ(BACAK) 259 ADET
FİLE BANDAJ(KAFA) 342 ADET
FİLE BANDAJ(KOL) 167 ADET
FİLE PARMAK ELASTİK 81 ADET
FİLE SARGI NO:0 (PARMAK) 46 ADET
FİLE SARGI NO:1(EL, ÖN KOL) 127 ADET
FİLE SARGI NO:2(KOL,DİRSEK,AYAK) 192 ADET
FİLE SARGI NO:4 (OMUZ, ÜST BACAK) 169 ADET
FİLE SARGI NO:5 (BOYUN, TÜM BACAK) 250 ADET
FİLE SARGI NO:7 (ŞİŞMAN HASTALAR İÇİN) 187 ADET
FİLE SARGI NO:3 (DİZ) 148 ADET
FİLE SARGI NO:6 (GÖĞÜS,SIRT,PERİNE) 167 ADET
FİLTRE, BAKTERİ, NEM TUTUCU(HMEF) 4.050 ADET
FLASTER ANTİALERJİK (10*10) 13.640 ADET
FLASTER ANTİALERJİK 5 CM 10 M 7.030 ADET
FLASTER BEZ 5 CM*10 M 6.513 ADET
FLASTER BEZ 5 CM*5 M 1.750 ADET
FLASTER İPEK (5CM*5 M) 32.550 ADET
FLASTER KAĞIT 5*5 10.200 ADET
VENTİLASYON TÜPÜ(KULAK) 130 ADET
FOLEY SONDA 2 YOLLU (6-8-10FR) 1.065 ADET
FOLEY SONDA 2 YOLLU (12-14FR) 5.710 ADET
FOLEY SONDA 2 YOLLU (16-18-20-22FR) 39.703 ADET
FOLEY SONDA 22F-24F 3 YOLLU 425 ADET
FORMALDEHİT (1 LİTRE) 98 LİTRE
FOTOTERAPİ İÇİN GÖZ MASKESİ (BÜYÜK-KÜÇÜK-ORTA) 3.453 ADET
GALOŞ 341.300 ADET
GASTRİK LAVAJ 135 ADET
GAZ KOMPRES OPAKLI(BATIN) 45*45 CM. 15.933 ADET
GAZ SARGI 10 CM. 50.480 ADET
GAZ SARGI 5 CM. 7.400 ADET
GAZ SARGI 15 CM. 7.500 ADET
GAZ TAMPON 7,5*7,5 OPAKLI HAZIR YAPILMIŞ TAMPON 658.250 ADET
GAZ TAMPON 7,5*7,5 OPAKSIZ HAZIR YAPILMIŞ TAMPON 2.940.300 ADET
GAZLI BEZ 343.600 METRE
GÖBEK KLEMBİ 13.000 ADET
GÖĞÜS DREN UÇLARI NO:22-24-26-28-32 790 ADET
GÜMÜŞ NİTRAT ÇUBUĞU DİSPOSABLE 5.880 ADET
HASTA ALT BEZİ(SERMELİ) 25.500 ADET
HASTA ALTI BEZİ(BAĞLAMALI) 20.280 ADET
HASTA ALTI MUŞAMBA 390 ADET
HASTA BİLEKLİĞİ(ÇOCUK- YETİŞKİN) 71.300 ADET
HASTA GÖMLEĞİ 19.220 ADET
HEMOSTATİK SPONGEL (SİLİNDİRİK, VAJİNAL TAMPON) 410 ADET
HEMOSTATİK SPONGEL (STANDART) 1.350 ADET
HEMOVAK DREN ÇİFTLİ 400 CC (NO:8-10-12) 4.090 ADET
HEMOVAK DREN TEKLİ 400 CC (NO:10-12) 1.090 ADET
HEPARİNLİ BRANÜL KAPAĞI 9.550 ADET
HIZLI YÜZEY DEZENFEKTANI 1.810 ADET
HOTPACK PED(BOYUN VE BEL) 20 ADET
İDRAR TORBASI STERİL ÇOCUK(ERKEK-KIZ) 20.100 ADET
İDRAR TORBASI STERİL MUSLUKLU 2000 CC. 59.600 ADET
İNSÜLİN ENJEKTÖRÜ 162.650 ADET
İPLİ AĞIZ MASKESİ 197.500 ADET
KAN GAZI ENJEKTÖRÜ(HEPARİNLİ) 20.000 ADET
KAN TORBASI 70 ADET
KAN VERME SETİ 35.860 ADET
KANUL KAPAĞI IV(STERİL TEK AMBALAJINDA HEPARİNSİZ) 1.250 ADET
KANÜL NO:16 (GRİ) 4.060 ADET
KANÜL NO:18-20-22(YEŞİL-MAVİ-PEMBE) 537.400 ADET
KANÜL NO:24(SARI) 114.100 ADET
KANÜL NO:26(MOR) 13.150 ADET
KAPALI DEVRE ARKASI KAPALI KAN AKMAYAN IV KANUL(PEMBE-MAVİ) 1.270 ADET
KAPALI DEVRE KORUMALI KANÜL NO:16-18-20-22-24(GRİ-PEMBE-MAVİ-SARI) 500 ADET
KARMEN KANÜL NO:4-5-6-7-8-9-10-11 6.150 ADET
KAUÇUK DREN LASTİĞİ 130 ADET
KELEBEK SET(VAKUMLU) NO:21-23 550 ADET
KEMİK MUMU 2,5 GR. 1.104 ADET
VENTİLATÖR BAKTERİ VE NEMLENDİRİCİ FİLTRESİ 960 ADET
KİMYASAL İNDİKATÖR(BUHAR İÇİN) 568.000 ADET
KİMYASAL İNDİKATÖR(ETİLEN OKSİT İÇİN) 7.000 ADET
KLOR TABLET 15.800 ADET
KLORHEKSİDİNLİ CİLT ANTİSEPTİĞİ %4 2.190 ADET
KONTEYNIR ETİKETİ 500 ADET
KONTEYNIR FİLTRESİ 400 ADET
KOTER KALEM UCU 4.150 ADET
KOTER KALEMİ (KABLOLU) PETAŞ 520 S 21.950 ADET
KUSMUK POŞETİ 48.400 ADET
KÜRTAJ KANÜLÜ ENJEKTÖRLÜ ÇİFT VALFLİ 5 ADET
KÜRTAJ KANÜLÜ ENJEKTÖRLÜ TEK VALFLİ 773 ADET
KÜVEZ PEDİ STERİL TEK KULLANIMLIK 128 ADET
KÜVÖZ(KLİNASEPTİK) DEZENFEKTAN SOLÜSYONU 115 LİTRE
LARENGEAL MASK NO:1-1,5-2-2,5-3-3,5-4-5 401 ADET
LARENGEAL TÜP ERİŞKİN 30 ADET
LARİNGOSKOP SETİ 56 ADET
LAVMAN SETİ 2.000 ADET
LOMBER PONKSİYON İĞNESİ(SPİNAL İĞNE) NO:16-18-20-22-25-26-27 8.600 ADET
MANDREN BÜYÜK-KÜÇÜK 112 ADET
MANDREN ORTA 65 ADET
MEROSEL TAMPON(BURUN İÇİN 1.510 ADET
METAKOLİN TOZ 1 ADET
GAZ TAMPON 8X18 OPAKLI 15.000 ADET
MİKROSKOP KILIFI STERİL DİSPOSABLE 20 ADET
NAZOGASTRİK SONDA NO:12-14-16-18-20 16.136 ADET
NAZOGASTRİK SONDA NO:4-6-8-10 1.075 ADET
NEBULİZATÖR SET (HAZNELİ) 36.502 ADET
NEBULİZATÖR SET MASKELİ PEDİATRİK- YETİŞKİN 105.902 ADET
NOVAFİNE İĞNE UCU 40.700 ADET
OKSİJEN MASKESİ (PEDİATRİK-ERİŞKİN) 31.675 ADET
OKSİJEN NAZAL KANÜL 58.530 ADET
VENTİLATÖR HASTA DEVRESİ HORTUMU 350 ADET
OKSİJENLİ SU 416 ADET
OTOKLAV BANDI KURU ISI 100 ADET
ÖRDEK 2.310 ADET
PAMUK 7.662 KG
PATOLOJİ KABI 100 ML. 3.600 ADET
PATOLOJİ KABI 1000 ML. 190 ADET
PATOLOJİ KABI 3000 ML. 65 ADET
PATOLOJİ KABİ 250 ML. 520 ADET
PENROS DREN 1.860 ADET
PERFÜZÖR SETİ 2.501 ADET
PLEVRAL DRENAJ SETİ 101 ADET
POLYVNLPYROLİDONE İYOD KOMPLEKSİ %10 1000 ML. 10.775 ADET
POŞET ELDİVEN 2.561.200 ADET
PROLEN MACH 15*15 CM. 610 ADET
PROLEN MACH 30*30 CM. 95 ADET
PROLEN MACH 6*11 CM. 1.940 ADET
TURNİKE OTOMATİK 640 ADET
REKTAL TÜP NO:10-18-20-22-24-25 234 ADET
REKTAL TÜP NO:26-28 10 ADET
RİVANAL TOZ (1 GRAMLIK AMBALAJDA) 1.605 ADET
SAÇ YIKAMA BONESİ 4.215 ADET
SEDYE ÖRTÜSÜ TEK KULLANIMLIK 57.300 ADET
SERUM SETİ 879.000 ADET
SMEAR FIRÇASI 3.300 ADET
SMEAR KABI(LAM TAŞIMA KUTUSU, DİK YERLEŞİME UYGUN, PLASTİK) 1.600 ADET
SODALİME VEYA SOFNOLİME(KARBONDİOKSİT ABSORBANI 20 KG AMB.) 177 ADET
YARA MUKOZA ANTİSEPTİĞİ 200 LİTRE
GÜMÜŞ YÜZEYLİ FOLEY SONDA 400 ADET
SOLUNUM DEVRESİ(BAKTERİ FİLTRELİ)ERİŞKİN 1.500 ADET
SOLUNUM DEVRESİ(BAKTERİ FİLTRELİ)PEDİATRİK 800 ADET
SOLUNUM FONKSİYON TESTİ CİHAZI AĞIZLIĞI SPİROLAB 4.500 ADET
SOLUNUM FONKSİYON TESTİ CİHAZI FİLTRELİ AĞIZLIĞI 41.500 ADET
SONDA (NELATON) NO:6,8,10,12,14,16,18,20 1.170 ADET
SONDA JELİ 27.512 ADET
SONDA PESSER NO:22-24-26-28-30-32 20 ADET
SONDA PREZERVATİF 2.680 ADET
SONDA(TİEMAN) 905 ADET
STERİL DRAPE 45*90 CM. 1.303 ADET
STERİL DRAPE 60*45 CM. 700 ADET
STERİL STRİP 3.870 ADET
STERİL TALK PUDRA 70 ADET
STERİLİZASYON ETİKETİ 67.000 ADET
STERİLİZASYON RULOSU 15 CM*200 MT 745 ADET
STERİLİZASYON RULOSU 30 CM *200 MT 321 ADET
STERİLİZASYON RULOSU 40 CM*200 MT 164 ADET
STERİLİZASYON RULOSU 7,5 CM*200 MT 441 ADET
SURGİCELL 5*7,5 CM. 2.238 ADET
SÜRGÜ 1.393 ADET
ŞEKER ÖLÇÜM ÇUBUĞU 159.500 ADET
T TÜPÜ NEBUL SETİ 100 ADET
TANSİYON ALETİ 297 ADET
TANSİYON ALETİ STETESKOPU 363 ADET
TIBBİ ATIK KOVASI 10 LT. 9.360 ADET
TIBBİ ATIK KOVASI 3 LT. 3.705 ADET
TIBBİ ATIK KOVASI 30 LT. 705 ADET
TIBBİ ATIK KOVASI 5 LT. 2.755 ADET
TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ BALONLU NO:5-6-7-8-9-10 184 ADET
TRAKEOSTOMİ SETİ 32 ADET
TURNİKE BANDAJ 129 ADET
TURNİKE LASTİĞİ 1.725 METRE
ÜRETER KATATERİ NO:3F-4F-5F 40 ADET
VAZELİN KATI 127 KİLO
VAZELİN LİKİT 328 ADET
YEŞİL ÖRTÜ(1,5*15 M) 1.417 ADET
YEŞİL ÖRTÜ(2*1,5 M) 1.585 ADET
KONTEYNER KİLİDİ 500 ADET
SOFT DREN 12 FR 50 ADET
SOFT DREN 24 NODAN 10 ADET
SOFT DREN : 26 NODAN 10 ADET
HEMLİCH VALF 20 ADET
GÖĞÜS DREN ŞİŞESİ 20 ADET
HASTA SABİTLEME SETİ 60 ADET
UZATMA HATTI SET BAĞIMSIZ İNFİZYON POMPA İÇİN LİNE 200 ADET
VÜCUT BAKIM SETİ 400 ADET
NAZOGASTRİK SABİTLEME BANDI 2.500 ADET
01 Ekim 2014

İhale Tarihi 21.10.2014 14:00 olarak değişmiştir.