• İhale No
    2013/96922
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Ağustos 2013 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Kütahya
  • İşin İli
    Kütahya
  • Yayın Tarihi
    23 Temmuz 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
KÜTAHYA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

259 KALEM TIBBİ SARF MALZEMESİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/96922
1-İdarenin
a) Adresi:Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Evliya çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. Km KÜTAHYA MERKEZ/KÜTAHYA
b) Telefon ve faks numarası:0274 223 60 60 - 0274 265 30 21
c) Elektronik Posta Adresi:www.kutahyakhgs.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Bina ve Ek Binası, Doç Dr. İsmail KARAKUYU Simav Devlet Hastanesi, Kütahya Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Gediz Devlet Hastanesi, Emet Devlet Hastanesi, Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa KALEMLİ Devlet Hastanesi
c) Teslim tarihi:Sözleşme imzalanmasına müteakip başlayacak olup malzemeler iki parti halinde teslim edilecektir. İlk vardiye sözleşmenin imzalanmasına müteakip 10 (on) gün içerisinde teslim edilecek. İkinci parti idarenin siparişine istinaden 10 (on) gün içerisinde teslim edilecek olup sözleşme 31.12.2013 tarihine kadar geçerrlidir.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Evliya çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. Km Kütahya İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Merkezi Satınalma
b) Tarihi ve saati:21.08.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

İstekliler ve teklif ettikleri ürün / ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TITUBB) sistemine kayıtlı ve tıbbi cihazlar / ürünler için yapılan kayıtlarda/bildirimlerde “Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır” ibaresi aranacaktır. Ayrıca piyasaya tıbbi cihazlar/ürünler arz eden ve ihaleye teklif veren isteklilerin, TITUBB’da ilgili ürünlerin tedarikçi firmalarının (üretici/ithalatçı) bayisi olarak tanımlanmış olması gerekmektedir. İhaleye teklif veren istekli tedarikçi firma (üretici/ithalatçı) ise kendisine ait, bayi ise tedarikçi ve bayisi olarak tanımlandığını gösterir TITUBB kayıtlarını (T.C. Sağlık Bakanlığının ilgili WEB sitesinden alınan kayıt belgeleri), teklif ettikleri ürün/ürünlere ait TITUBB kayıtları ile birlikte İhale Komisyon Başkanlığına sunacaklardır. Söz konusu genelge gereği TITUBB kaydı bulunması zorunlu olmayan malzemeler için TITUBB kaydı bulunması gerekmediğine dair üretici firma tarafından onaylı belge Komisyona verilecektir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR:

 İhaleye katılan istekliler teklif ettikleri ürünlere ait teknik şartnameye uygunluk belgesi verilecektir. uygunluk belgesi olmayan isteklilerin o kaleme ait teklifleri değerlendirilmeye alınmayacaktır.  İHALEDE BULUNAN MALZEMELERE İLİŞKİN NUMUNE İSTENMEYECEKTİR. ANCAK İHALEDEN SONRA İHALE KOMİSYONU GEREK GÖRMESİ DURUMUNDA NUMUNE İSTEYEBİLİR. isteklilerce verilen teknik şartnameye uygunluk belgesi birebir maddelere cevap şeklinde olacak, "BÜTÜN MADDELERE UYUYORUZ, TAAHHÜT EDİYORUZ vb. " ifadeler kabul edilmeyecek ve o kaleme ait teklifi değerlendirilmeye alınmayacaktır. teknik şartnameye verilen cevapların değerlendirilmesi neticesinde ihale kalemi uhdesinde kalan yüklenici, Muayene Kabul Komisyonu aşamasında getirdiği ürünün teknik şartnameye uymadığı tespit edildiği takdirde tutanakla ihale komisyonumuza bildirilecek, komisyonumuz tarafından yüklenici firmadan uygun malzemenin getirilmesi istenilecek getirilmediği takdirde yasal işlemler uygulanacaktır. bu yüzden isteklilerin teknik şartnameye uymadıkları kalemlere teklif vermemeleri gerekmektedir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Sektörde Tıbbi Sarf Malzeme alımları benzeri iş olarak kabul edilecektir


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Evliya çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. Km MERKEZ / KÜTAHYA adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 55 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini HALK BANKASI KÜTAHYA ŞUBESİ TR 1600 0120 0952 7000 0600 0029 yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Evliya çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. Km Kütahya İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Merkezi Satınalma adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
KALSİYUM HİDROKSİT TOZ-LİKİT SET 30 SET
GEÇİCİ KRON YAPIŞTIRICI 120 SET
GEÇİCİ DOLGU MADDESİ 85 ADET
FİSSUR SEALANT (PİT VE FİSSUR ÖRTÜCÜ) 105 SET
EDTA KANAL TEMİZLEYİCİ 25 ADET
HIZLI YÜZEY DEZENFEKTANI 220 LİTRE
DİS TEMİZLEME PASTASI (DETARTRİN VEYA TAM MUADİLİ) 60 ADET
ALGİNAT ÖLÇÜ MADDESİ 1.640 PAKET
ALVEOL TEDAVİSİNDE KULLANILAN PAT 25 ADET
AMALGAM ARAYÜZ ZIMPARASI 50 PAKET
ÇİNKO OKSİT OJENOL (TOZ+LİKİT) 95 SET
DENTAL TÜKÜRÜK EMİCİ 500 PAKET
KAMA 30 PAKET
KAN DURUDURUCU GELETAMP 110 KUTU
KANAL EĞESİ H FİLE (15-40) 285 BLİSTER
KANAL EĞESİ H FİLE (45-80) 35 BLİSTER
KOMPOZİT DOLGU B2 20 ADET
KRON SÖKÜCÜ ŞAKŞAK 20 ADET
MATRİX BANDI 215 KUTU
MİKROMOTOR İÇİN TUNGSTEN ROND FREZİ 850 ADET
PAPER POİNT 15-40 NO 115 KUTU
PEMBE MUM 230 KUTU
SİMAN CAM İYONOMER TİP 3 (DOLGU AMAÇLI) 20 KUTU
SİMAN POLİKARBOKSİLAT 160 KUTU
TIBBİ ATIK KUTUSU 5 LT LİK 200 ADET
TİRNEF ASORTİ 50 BLİSTER
STERİL PETRİ KABI 4.000 ADET
GÜMÜŞ KAPLI ANTİMİKROBİYAL SARGI 50 ADET
KAVİTE YARA PANSUMANI STERİL 20 ADET
İYODİNLİ CADOXEMER ÖRTÜ STERİL 30 ADET
ANTİSEPTİK TÜL SARGI STERİL RULO 100 ADET
ANTİSEPTİK TÜL SARGI STERİL 50 ADET
NEM BUHAR GEÇİRGEN YAPIŞKAN FİLM ÖRTÜ 50 ADET
YARA YIKAMA SOLÜSYONU 20 ADET
YARA JELİ 10 ADET
BATIN DRENİ 12 FR 300 ADET
CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK İĞNESİZ NO: 1 17 x 45 CM (305.462) 720 ADET
CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK İĞNESİZ NO: 2/0 17 x 45 CM (305.462) 240 ADET
"CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK NO: 1 35mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm KESKİN İĞNE (305.460) " 120 ADET
"CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK NO: 2/0 30mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE" 60 ADET
"CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK NO: 2/0 25mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm KESKİN İĞNE" 60 ADET
"CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK NO: 3/0 26mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE (305.460)" 444 ADET
"CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK NO: 4/0 20mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE" 24 ADET
"CERRAHİ SUTÜR ÖRGÜLÜ İPEK İPLİK NO: 4/0 20mm±1mm 75cm±5cm/90cm±5cm KESKİN İĞNE" 12 ADET
"CERRAHİ SÜTÜR, POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT, NO: 0 40 mm 75cm±5cm/90cm±5cm/100cm±5cm KESKİN İĞNE (305.290)" 384 ADET
"CERRAHİ SÜTÜR, POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT, NO: 1 40 mm±2mm 150 cm YUVARLAK İĞNE (LOOP)" 24 ADET
"CERRAHİ SÜTÜR, POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT, NO: 2/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE " 60 ADET
"CERRAHİ SÜTÜR, POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT, NO: 2/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm KESKİN İĞNE " 24 ADET
"CERRAHİ SÜTÜR, POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT, NO: 3/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE " 24 ADET
"CERRAHİ SÜTÜR, POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT, NO: 3/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm KESKİN İĞNE " 120 ADET
"CERRAHİ SUTÜR POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ NO:2/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE" 60 ADET
"CERRAHİ SUTÜR POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ NO:3/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE" 24 ADET
"CERRAHİ SUTÜR POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ NO:4/0 25 mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE (305.580) " 180 ADET
"CERRAHİ SUTÜR POLİGLECAPRON ÖRGÜSÜZ NO:2/0 25mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE" 24 ADET
"CERRAHİ SUTÜR POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ NO:2/0 25mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm YUVARLAK İĞNE (305.630) " 780 ADET
"CERRAHİ SUTÜR POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ NO:2/0 30mm±2mm 75cm±5cm/90cm±5cm KESKİN İĞNE (305.630) " 360 ADET
ELDİVEN ANTİALLERJİK CERRAHİ NO: 8 PUDRASIZ 125 ÇİFT
ELDİVEN STERİL CERRAHİ NO:8,5 100 ÇİFT
ELDİVEN VINYL MUAYENE SMALL 10.000 ADET
ŞEFFAF ELDİVEN( POŞET ELDİVEN) 32.500 ADET
FLASTER, HİPO ALLERJİK 5 Cm. x 5 Cm. KAĞIT 100 ADET
FLASTER, HİPO ALLERJİK 10cmX10m(DELİKLİ)BETAFİX VEYA TAM MUADİLİ 400 ADET
FLASTER, İPEK, BEYAZ, 5cmX5m 100 ADET
BİSTÜRİ UCU NO:10 200 ADET
CERRAHİ ÖNLÜK-BOX GÖMLEĞİ (DİSPOSABLE) SIVI GEÇİRMEYEN, STERİL 1.125 ADET
DAMLA AYARLAYICISI 1.000 ADET
EKG JELİ 1 LT. 150 ADET
EKG ELEKTRODU, TEK KULLANIMLIK, YETİŞKİN, 50mm, YUVARLAK 10.000 ADET
DİSPOSBLE STERİL ENJEKTÖR 5 CC, 3 PARÇALI CONTALI YEŞİL UÇLU 10.000 ADET
DİSPOSBLE STERİL ENJEKTÖR 10 CC, 3 PARÇALI CONTALI YEŞİL UÇLU 16.000 ADET
GAZLI BEZ (EN:90 CM. 20 TEL/CM2) 6.000 METRE
SARGI BEZİ RULO STERIL,15 CM X 10 M 200 ADET
TIBBİ AMAÇLI HİDROFİL PAMUK 1 KG.'LIK 150 ADET
HASTA ALT BEZİ (ORTA) 300 ADET
YATAK KORUYUCU ÖRTÜ 60cm. X 90 cm. 500 ADET
KANUL I.V. (BRANÜL-ANJİOKET) NO:24 (SARI) 5.000 ADET
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKOLATEX NO:16 50 ADET
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKOLATEX NO:18 100 ADET
SONDA FOLEY İKİ YOLLU SİLİKOLATEX NO:20 25 ADET
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX NO:16 100 ADET
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX NO:18 150 ADET
SONDA FOLEY ÜÇ YOLLU SİLİKOLATEX NO:20 50 ADET
SONDA FOLEY ÜÇ YOLLU LATEX NO:20 45 ADET
NASAL OKSİJEN KANÜLÜ ERİŞKİN 1.000 ADET
NEBULİZATÖR SETİ HAZNELİ YETİŞKİN 1.250 ADET
NEBULİZATÖR SETİ HAZNELİ PEDİATRİK 500 ADET
"EMİLEBİLEN SELÜLOZ KANAMA DURDURUCUSU 5CMX7.5CM (SURGICEL VEYA DENGİ)" 90 ADET
DİSPOSBLE ABESLANG 20.000 ADET
LANSET 2.500 ADET
BURUN TAMPONU BORUSUZ PRESLİ 8 CM.(MEROCEL V.B.) 50 ADET
SÜRGÜ POLİPROPİLEN 1.000 ADET
TIBBİ ATIK KUTUSU PLASTİK 8 LT. 150 ADET
KOTER PLAĞI YETİŞKİN 250 ADET
AMBU YETİŞKİN (SİLİKON STERİLİZE EDİLEBİLEN) 2 ADET
PAMUKLU PED 10 cm X 15 cm 5.000 ADET
ENDOSKOPİK DİSSEKTÖR 5 MM 15 ADET
VÜCUT BAKIM SETİ SAÇ BONESİ 780 ADET
VÜCUT BAKIM SETİ YIKAMA MENDİLİ 3.800 PAKET
SOĞUTUCU SPREY 100 ML. (ETİL KLORÜR ) 25 ADET
ROLL ŞEFFAF KAPATICI 35 ADET
SÜRGÜ KARTON TİPİ 50 ADET
ALOE VERALI ELDİVEN NO :8 300 ADET
FINDIK TAMPON 8X8 CM 10 ADET
STERİL CİLT KAPAMA BANDI (STERİL STRİP) 6mmX8cm 200 ADET
ENDOSKOPİK GRASPER 5MM (303.380) 30 ADET
BEYİN PEDİ 10*40 20 PAKET
ENDOSKOPİK BALON DİSSEKTÖR 2 ADET
PLEVRA DRENAJ SETİ (PLEURACON) (303.030) 50 ADET
STRÜKTÜYEL ENDOSKOPİK BALON (KAZ AYAĞI BALON TROCAR) 2 ADET
SUBRATERİK ENJEKSİYON MATERYALİ(VEZİKO URETERAL REFLÜ ENJEKSİYON MATERYALİ) 5 ADET
KOLOSTOMİ TORBA ADAPTÖRÜ 70 MM (301.020) 8 ADET
KOLOSTOMİ TORBA 70 MM (301.010) 75 ADET
OPSİTE SPRAY ( YARA ÖRTÜCÜ SPREY) VEYA TAM MUADİLİ 25 ADET
ASPİRASYON TORBASI, 3.0 LİTRELİK(ASPİRASYON SONDA SİSTEMİ (TORBA VE SONDA DAHİL) (300.280) 1.500 ADET
ENTÜBASYON TÜPÜ SPİRALSİZ KAFLI NO:7 (303.120) 491 ADET
ENTÜBASYON TÜPÜ SPİRALSİZ KAFLI NO:7,5 (303.120) 500 ADET
KLAVUZLU NAZOGASTRİK SONDA 75 ADET
YARA BAKIM ÜRÜNÜ 10X10 100 ADET
VENTİLATÖR DEVRESİ HAMİLTON MARKA VENTİLATÖRE UYUMLU 40 ADET
KAPALI SİSTEM ASPİRASYON KATATERİ NO: 14 (300.240) 50 ADET
KAPALI SİSTEM ASPİRASYON KATATERİ NO:16 (300.240) 50 ADET
YAPIŞKANLI HİDROFİLİK POLİÜRETAN KÖPÜK TOPUK 19X20 CM (380.022) 85 ADET
VENTİLATÖR DEVRESİ VELLA MARKA VENTİLATÖRE UYUMLU 20 ADET
YAPIŞKANLI HİDROFİLİK POLİÜRETAN KÖPÜK SAKRAL 23X23 CM (380.022) 45 ADET
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ DİLATASYON SETİ 6 ADET
TAŞ KIRMA LAZER FİBERİ 350 MİCRON 2 ADET
TAŞ KIRMA LAZER FİBERİ 550 MİCRON 4 ADET
DUFFOUR SONDA 3 YOLLU NO :18 20 ADET
DUFFOUR SONDA 3 YOLLU NO :20 30 ADET
DUFFOUR SONDA 3 YOLLU NO :22 30 ADET
DUFFOUR SONDA 3 YOLLU NO :24 4 ADET
TEST CHAMBER (BAUCHLOMB MİLLENİUM A UYUMLU OLACAK) 20 ADET
FAKO BIÇAGI 2,6 150 ADET
FAKO BIÇAGI 3,0 75 ADET
KATLANABİLİR LENS (HİDROFOBİK) (G10080) 200 ADET
BOYUNLUK, PHİLEDELPİA TİPİ BEBEKLER İÇİN 2 ADET
BOYUNLUK, PHİLEDELPİA TİPİ ÇOCUKLAR İÇİN 5 ADET
BOYUNLUK, PHİLEDELPİA TİPİ No:1 8 ADET
BOYUNLUK, PHİLEDELPİA TİPİ No:2 5 ADET
BOYUNLUK, PHİLEDELPİA TİPİ No:3 5 ADET
AYARLI BOYUNLUK SETİ (3'LÜ TAKIM)BOYUNLUK ÇENELİKLİ (CERVİKAL COLLAR) PEDİATRİK,YETİŞKİN 2 ADET
% 1,5 KLORHEKSİDİN GLUKONAT A/H VE %15 A/H SETRİMİD 500 ml. SOLÜSYON 125 ADET
KARMEN KANÜLÜ ÇİFT MUSLUKLU 2 ADET
KEMOTERAPİ İÇİN İNFÜZYON POMPASI 5 GÜNLÜK (300.950) 25 ADET
KEMOTERAPİ İÇİN İNFÜZYON POMPASI 2 GÜNLÜK (300.940) 100 ADET
FİLELİ SNARE POLİPEKTOMİ VE POLİP ÇIKARMA (308.010) 2 ADET
SKLEROTERAPİ İĞNESİ (308.020) 2 ADET
KULAK TÜPÜ PAPERALLE TİP 1 40 ADET
KULAK TÜPÜ PAPERALLE TİP 2 40 ADET
KULAK DRAPE 75 ADET
TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ KAFLI NO: 8.0 (306.730) 15 ADET
TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ KAFSIZ (306.710) 4 ADET
RADYOFREKANS CİHAZINA UYUMLU KONKA PROBU 5 ADET
RADYOFREKANS CİHAZINA UYUMLU TONSİL PROBU 2 ADET
GÜMÜŞ KANÜL NO:7 (KB1200) 3 ADET
GÜMÜŞ KANÜL NO:7,5 (KB1200) 3 ADET
GÜMÜŞ KANÜL NO:8 (KB1200) 3 ADET
EEG PASTASI 50 KUTU
EEG KAYIT ELEKTRODU 20 KUTU
ENJEKSİYON BANDI 1.750 ADET
KAN GRUPU SOLÜSYONU (DAĞILIM İHTİYAÇ LİSTESİNDEDİR) 450 10 ML ŞİŞE
ALKOLMETRE PİPETİ 3.500 ADET
BUHAR OTOKLAV BİYOLOJİK İNDİKATÖR 300 ADET
BİYOLOJİK İNDİKATÖR (ETİLENOKSİT) 100 ADET
SMEAR SPREYİ 15 ADET
SD-Q 8X10 INCH DRY FILM 12.000 ADET
SD-Q 10X12 INCH DRY FILM 1.800 ADET
SD-Q 11X14 INCH DRY FILM 750 ADET
SD-P 20X25 CM DRY FILM 6.000 ADET
SD-P 28X35 CM DRY FILM 2.000 ADET
ULTRASONİK BAKIM SOLÜSYONU (AYLIK) 70 LİTRE
HAMİLTON GALİKO MARKA VENTİLATÖRE UYUMLU FLOW SENSÖR DİSPOSİBLE 110 ADET
LAPAROSKOBİK L HOOK (KURUMDA BULUNAN CİHAZLA UYUMLU OLACAK) 5 ADET
TENS ELEKTRODU BÜYÜK 5*9 CM 100 PAKET
TENS ELEKTRODU KÜÇÜK 5*5 CM 200 PAKET
TENS PEDİ 7*9 CM 1.000 ADET
VAKUM PEDİ 200 ADET
ALINDAN ÖLÇER BEDEN DERECESİ 60 ADET
AERATÖR BAŞLIĞI TEK KULLANIMLIK 250 ADET
ANGULDURVA VE MİKROMOTORU 8 ADET
BURNİSHER 5 ADET
CİLA PASTASI 15 ADET
CİLA MOTORU İÇİN SİYAH KIL FIRÇA (3 CM.ÇAPLI) 15 ADET
CİLA MOTORU İÇİN SİYAH KIL FIRÇA (6 CM.ÇAPLI) 15 ADET
CİLA MOTORU İÇİN BEYAZ KIL FIRÇA (6 CM.ÇAPLI) 15 ADET
KANAL EĞESİ Nİ-Tİ 300 ADET
GECE PLAĞI YUMUŞAK(2 MM) 100 ADET
FLOR VERNİK 150 ADET
N95 MASKE 80 ADET
SİLİKON 2.ÖLÇÜ MADDESİ (LİGHT BİDY) 40 ADET
SONDA FOLEY ÜÇ YOLLU LATEX NO:22 (U10100) 50 ADET
CELEX (TALAŞ) 5 KG LIK 12 ADET
PORTATİF TENSE KABLOSU TAKIM 15 ADET
CHATTANAGA GROUP ENTERFERANS KABLOSU TAKIM 10 ADET
KARBON ELEKTRODU 6*8 CM 200 ADET
KARBON ELEKTROT CEBİ 8,5*10 800 ADET
CAN ELEKTROT SÜNGERİ (ÇAP 5 CM) 400 ADET
THERMAL PACK (10" X 18") 40 PAKET
VELKRO 60 CM X5 CM 200 ADET
COLD PACK 28*36 CM 20 ADET
YAPIŞKAN ELEKTROD 5*5 CM 250 ADET
ULTRASON PROBU 4 ADET
THERABAND (2 SARI 2 KIRMIZI 2 YEŞİL 2 MAVİ) 8 RULO
HAMİLTON GALİKO MARKA VENTİLATÖRE UYUMLU EXPİRASYON VALFİ 25 ADET
ŞEFFAF DAMAR YOLU TESPİT ÖRTÜSÜ 400 ADET
RADİAL ARTER KATETERİ 25 ADET
DRAGER MARKA VENTİLATÖRE UYUMLU FLOW SENSÖR 4 ADET
EVENT MARKA VENTİLATÖRE UYUMLU FLOW SENSÖR 2 ADET
PESSER DREN 30 ADET
BEYİN PEDİ 10*25 10 PAKET
CERRAHİ SÜTUR POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ NO:0 38-40 mm 75 cm +/- 5 cm/90 +/- 5 cm YUVARLAK İĞNELİ 120 ADET
KEMİK MUMU (BONOWAX) 2,5 GR LIK 300 ADET
VERES İĞNESİ 10 ADET
KAVİSLİ KESİCİ STAPLER KARTUŞU 40 MM KALIN DOKU 10 ADET
AYARLANABİLİR ZIMBA HEMOSTATİK KESİCİ KAPATICI KARTUŞU 75 MM 10 ADET
ULTRASONİK KOAGÜLASYON İNCE DİSSEKSİYON MAKASI KESME CİHAZI 5 ADET
ULTRASONİK KOAGÜLASYON CİHAZI ELDEN AKTİVASYONLU EĞRİ KOAGÜLASYON MAKASI 36 CM 5 ADET
HARMONİK CİHAZI MAVİ EL TUTACI 1 ADET
DOKU YAPIŞTIRICI 100 ADET
YANIK ÖRTÜSÜ (BACTİGRASS VEYA DENGİ) 10 ADET
HİDROJELE BATIRILMIŞ YANIK ÖRTÜSÜ 10 ADET
YABANCI CİSİM FORSEPSİ 2 ADET
MULTİBANT LİGASYON SİSTEMİ (ÖZEFAGUS VARİS BANT LİGASYON SİSTEMİ) 5 ADET
ACİL DOĞUM SETİ 5 ADET
TAM YÜZ MASKESİ 3 ADET
GÖZ PEDİ RONDELİ 2.000 ADET
GÜMÜŞ NİTRAT ÇUBUĞU 200 ADET
ENDOSKOBİK FINDIK TAMPON 25 ADET
SİSTOMETRİ KATETERİ 8F 2 LÜMENLİ 25 ADET
REKTAL KATETER 12 F 2 LÜMENLİ 25 ADET
ÜRODİNAMİK EMG ELEKTRODU 50 ADET
MEASURİNG TUBİNG SET 10 ADET
INFUSION PUMP TUBİNG SET 10 ADET
TIBBI ATIK KOVASI 1,3 LT 50 ADET
KİLİTLİ POŞET 12*10 CM 3.000 ADET
KİLİTLİ POŞET 23*36 CM 2.500 ADET
ALKOL BAZLI EL DEZENFEKTANI 200 ADET
HASTA ALT BEZİ LARGE 3.000 ADET
VACUTAİNER İĞNE UCU 1.800 ADET
KAVİSLİ KESİCİ STAPLER 40 MM KALIN DOKU 1 ADET
PREZERVATİF SONDA MEDİUM 75 ADET
PREZERVATİF SONDA LARGE 75 ADET
YANIK SETİ 2 ADET
TROKAR 10-11 MM ÇAP DÖNÜŞTÜRÜCÜLÜ 10 ADET
POLİÜRETAN KUSMA TORBASI 1.000 ADET
BEBEK CESET TORBASI 20 ADET
ÇOCUK CESET TORBASI 20 ADET
ENDOSKOPİK MAKAS 10 ADET
ENDOSKOPİK KLİPS ATICI 10 MM 350 ADET
ŞEFFAF ELDİVEN( POŞET ELDİVEN) 406.000 ADET
İDRAR TORBASI 100 CC ERKEK STERİL 925 ADET
İDRAR TORBASI 100 CC KIZ ST ERİL 1.175 ADET
İDRAR TORBASI MUSLUKLU 2000 ML STERİL ÖLÇÜLÜ 1.350 ADET
BÖBREK KÜVETİ DISPOSABLE 8.200 ADET
AMELİYAT MASKESİ BAĞLAMALI 8.500 ADET
AMELİYAT MASKESİ LASTİKLİ 9.000 ADET
AMELİYAT BONESİ DISPOSABLE(BAYAN İÇİN) ELASTİK LASTİKLİ 18.700 ADET
AMELİYAT KEPİ DISPOSABLE (ERKEK İÇİN) 3.600 ADET
KATHAJEL (STERİL KAYGANLAŞTIRICI JEL) VEYA TAM MUADİLİ 1.590 ADET