• İhale No
    1254162
  • İhale Adı
    zulfiye-yasar-214-23012017-1700-kadar
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    24 Ocak 2017 16:00
  • İdare
    Sinop Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Sinop
  • İşin İli
    Sinop
  • Yayın Tarihi
    23 Ocak 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

http://sinopadh.saglik.gov.tr/sadh/download/zulfiye-yasar-214-23012017-1700-kadar

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Atatürk Devlet H&stanesi ZÜLFİYE YAŞAR 214 SON BAŞVURU TARİHİ                          23,01,2017.Saat 17,00 Kadar

Teklif Sahibinin / Firma Unvanı.Uvrugu___ : /

Adı Soyadı / Firma Unvanı.L’vmğu________ ;_____

Acık Tebligat Adresi_______________ -

Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ve Vergi Num._____ :

Telefon Numarası________________ :

Fax Numarası                    ;___________________

Teklifiniz son başvuru tarihinden itibaren     (    j takvim günü geçerlidir.

 

MALZEMENİN CİNSİ

ADET

SUT

KODU

UBB KODU

 

TEKLİF

birim

FİYAT

TUTAR

1

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

 

 

 

TOPLAM TUTAR (KDV. HARİÇ) :

NOT: VARSA UBB VE SUT KOD NUMARALARININ GÖNDERİLMESİ ZORUNLUDUR. Idarenizce alımı yapılacak olan teklifle ilgili İdari Şartname, Teknik Şartname tarafımızdan inceleniş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. Alıma ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederiz.

1-                         Taahhüdün                  yerine getirilmesine ilişkin olarak idari şartnamede teklif fiyata dahil olması öngörülen bütün masraflar (kargo,nakliye v.b) teklifimize dahildir..

2-  Fax ile gönderilen piyasa araştırma mektuplarının asılları elden, kargo veya posta ile 3 (üç) iş günü içerisinde gönderilmelidir. b-Ameliyat yapıldıktan sonra 3 (üç) iş günü içerisinde faturanın teslimi yapılacaktır.

3-  Alım konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.

4-  a-Tekliflerin işin tamamı için değerlendirileceğini, teklif ettiğimiz bedelin ekte sunulan fiyat cetvelinde yer alan mal kalemi /

kısmından tamamının üzerimize bırakılabileceğini, bu durumda teklif ettiğimiz üzerimizde kalan mal kalemi/ kısmının tutarları üzerinden hesaplanacak toplam bedelle üzerimizde kalan işi yapacağımızı kabul ve taahhüt ederiz. b-Tekliflerde vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

5-  Ödeme Yeri ve Şartlan

a.  Ödeme yeri Sağlık Kurumlan Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

b.  Ödeme malzeme teslimi/işin bitimine istinaden, en geç 120 (yüzyirmi) gün içinde Döner Sermaye Saymanlığınca yapılacaktır. Peşin ödeme yapılması, gecikme cezası ödenmesi söz konusu değildir. İstekliler bu şartlan kabul etmiş sayılır. Şartlı teklifler her ne şekilde olursa olsun kabul edilmeyecektir.

6-  Alınması planlanan ürünün SUT fiyatı kontrol edilerek SUT’dan %12 indirimli fiyatı hesaplanacak teklifler MKYS referans fiyat aralığında olmalıdır bunun üzerindeki teklif kabul edilmeyecektir.

7-  a-Ameliyat esnasında veya sonrasında Ürünlerdeki sorunlara bağlı olabilecek mediko-legal sorunlarda, en az iki uzman hekim tarafından üründe teknik yetersizlik tespit edilip tutanak altına alınırsa, tüm analiz giderleri, masraflar ve sorumluluk firmamıza ait olacaktır. Bu gibi durumlarda her türlü tazminatın hukuksal muhatabınm firmamız olacağını beyan ederiz.

b-Acil vakaa durumlarında ihtiyaç olan malzemenin yükleniciye bildirimi telefonla yapılarak ilgili birime teslimatı sağlanacaktır. Acil vakka durumu dışında bu işlem fax veya yazılı talep edilerek ilgili birime teslim edilecektir.

c-Son bir yıl içerisinde en az üç farklı üçüncü basamak sağlık kuruluşunda kullanılmamış malzemelerin, ameliyatta hastaya kullanılması halinde fatura ödemesi yapılmayacaktır.

ç-Alman malzemelerden doğacak alacaklara temlik konulmayacaktır.

d-Sözleşmenin devri söz konusu değildir. Sözleşme hiçbir şekilde devredilemez. Sözleşme kapsammda doğacak alacaklar üçüncü şahıslara temlik edilemez, e-ldaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

f-Stok olmaması ve koşuların sağlanamaması durumlarda ise, teklif veremiyoruz veyahut stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması gerekmektedir.

8-               Teklif               ettiğimiz ürünlerin SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu)’ndan %100 geri ödenebilirliğini taahhüt eder, SGK ödemelerinden doğabilecek herhangi bir zaran tanzim edebileceğimizi beyan ederiz.

9-  Söz konusu işin tamammı her bir iş kalemi için teklif ettiğimiz birim fiyatlar üzerinden Katma Değer Vergisi hariç [ Teklif edilen toplam bedel para birimi belirtilerek rakam ve yazı ile yazılacaktır ] bedel karşılığında yerine getireceğimizi kabul ve taahhüt ediyoruz.

10-                    Metin Kutusu: Ad ve SOYAD-Firma Kaşesi İMZATiirkiye  Kamu Hastaneleri Kurumunun tarih 23 temmuz 2012 ve sayılı b.l0.1.tkh.0.14.00.00/949/ yazısı uyarınca, hastanelere yapılacak olan tıbbi sarf malzeme alımlarmın sut’de belirtilen referans aralığının üzerinde olmayacağı, bu nedenle ameliyat esnasında kullanım ihtiyacı oluşan malzemelerin yüklenici firma sut referans aralığını geçmeyecek şekilde vermeyi taahhüt eder.

Telefon & Fax:0 368 2715196 / 27149 63 Ayrıntılı Bilgi: V.H.K.İ N.KOCA.

e-mail: E-Posta: sinopdhs5.dtemin@saglik.gov.tr

CzJl

Metin Kutusu: MALZEME İSTEM FORMUZÜLFİVE YAŞA*

T Cı. 28823382028^^ sWop ma^vvA Sevise Ortopedi Servi*'

I °0K,0rUBo5^C.^NÜKKURU«U US7

ir:------

___ avınızın ....

Metin Kutusu: Revizyon No:l Revizyon Tarihi:21.10.2015Metin Kutusu: Sayfa No: 1/120.11.2012

........ Servisinde...............................................................       Protokol no ile

yatan. */....„... ..................................................................... isimli hastaya uLfy.*?.i/20l^-tarihinde

.............................................................................. operasyonu yapılacağından, aşağıda belirtilen

malzemelerin özelliğinden dolayı, stoklama imkanı bulunmayan malzeme olmasından dolayı 4734 sayılı Kanunun 22/f maddesi "Özelliğinden dolayı stoklama imkanı bulunmayan ve acil durumlarda kullanılacak olan ilaç, tıbbı sarf malzemeleri ile test ve tetkik sarf malzemesi alımları" uyarınca temin edilmesi hususunu arz ederim.

MALZ

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim